Találatok a következő kifejezésre: Lehet egy belül érezni (4 db)

Lehet egy héten belül érezni a teherbeesést?

Nincs egy hete, hogy együtt voltunk a párommal, és most egy kicsit, megmagyarázhatalan érzésem, van ott lent. Ráadásul egyre nagyobb az étvágyam is, és mintha kívános is lennék. Szerintetek érdemes lenne már tesztet csinálni, vagy várjak még?

Legjobb válasz: Szerintem várj még, a teherbeesést nem lehet érezni a megtermékenyülés után egy héttel. Pár hét múlva történnek érezhetõ változások a testeddel, akkor kezdõdnek az úgynevezett "terhességi panaszok". Tesztet még felesleges végezned, ugyanis a tesztek az elmaradt menstruációt követõen mutatnak ki eredményt.

Szerintem várj még, a teherbeesést nem lehet érezni a megtermékenyülés után egy héttel. Pár hét múlva történnek érezhetõ változások a testeddel, akkor kezdõdnek az úgynevezett "terhességi panaszok". Tesztet még felesleges végezned, ugyanis a tesztek az elmaradt menstruációt követõen mutatnak ki eredményt.
és szerinted 40 hetesen?

Lehet tudni már az első randi után, hogy bele fogok-e szeretni a másikba? Vagy kéne már egy randi után éreznem valamit?

ejön a srác, aranyos, jól elvoltunk

Legjobb válasz: Attól függ milyen típus vagy.Nekem idõ kell,mire bele tudok szeretni valakibe.Nem nevezem szerelemnek a vonzalmat.Egy szép szempárba vagy egy kedves mosolyba,csak ezekbe nem tudok beleszeretni.Ennél több kell,ehhez pedig idõ.Szóval én nem szoktam senkit lapátra tenni egy randi után,pláne,ha jófej,aranyos és jól elvagyunk. :) A testi vonzalom egyébként megvan?

Attól függ milyen típus vagy.Nekem idõ kell, mire bele tudok szeretni valakibe.Nem nevezem szerelemnek a vonzalmat.Egy szép szempárba vagy egy kedves mosolyba, csak ezekbe nem tudok beleszeretni.Ennél több kell, ehhez pedig idõ.Szóval én nem szoktam senkit lapátra tenni egy randi után, pláne, ha jófej, aranyos és jól elvagyunk. :) A testi vonzalom egyébként megvan?
A kérdező hozzászólása: meg
Én csak olyannal mennék el randira, akibe már szerelmes vagyok...
kedves második, hány éves vagy? randi nélkül szerelmes utoljára 12 évesen voltam. randi nélkül hogy szeretsz bele? (: (én azt éreztem elsõ randi után, hogy már évek óta ismerem, és akar a fene hazamenni)
A kérdező hozzászólása: :) és mióta vagytok együtt?
még csak négy hónapja, de lesz ez még több is
Úgy szeretek bele, hogy már ismerem... 2. voltam

Milyen módszerel lehet meghóditani egy olyan srácot akivel csak szexpartnerek vagyunk de én többet érzek iránta és szeretném ha ő is töbet érezne Ugyértve a szexpartner h még csak petting volt! Van rá esély h belém szeresen? De ezt mivel érhetném el?

Legjobb válasz: Ha nem tetszenél neki fizikailag, valószínûleg nem téged válsztott volna szexpartnernek. Más kérdés, hogy a fiúk általában nem becsülik sokra az olyan lányokat, akik szó nélkül odadobják magukat, miután ezzel lealacsonyítják magukat. Ez ellen lehet kapálózni, attól még így van. Lány létemre mindig is fiúk voltak a legjobb barátaim, és bár ezt a fiút konkrétan nem ismerem, bármelyikükkel beszélgettem eddig ilyen témáról, mind ezt mondták. Amelyik lány nem követeli meg, hogy tiszteljék, azt nem is fogják tisztelni. Tisztelet nélkül pedig nincs jó párkapcsolat. Persze örök érvényû tanácsok, mint pl. hogy beszélj neki az érzéseidrõl, próbálj minél több közös programot szervezni vele, itt is állnak, de az az érzésem, hogy a lapokat már leosztottátok, és itt nem neked áll a zászló.

Ha nem tetszenél neki fizikailag, valószínûleg nem téged válsztott volna szexpartnernek. Más kérdés, hogy a fiúk általában nem becsülik sokra az olyan lányokat, akik szó nélkül odadobják magukat, miután ezzel lealacsonyítják magukat. Ez ellen lehet kapálózni, attól még így van. Lány létemre mindig is fiúk voltak a legjobb barátaim, és bár ezt a fiút konkrétan nem ismerem, bármelyikükkel beszélgettem eddig ilyen témáról, mind ezt mondták. Amelyik lány nem követeli meg, hogy tiszteljék, azt nem is fogják tisztelni. Tisztelet nélkül pedig nincs jó párkapcsolat. Persze örök érvényû tanácsok, mint pl. hogy beszélj neki az érzéseidrõl, próbálj minél több közös programot szervezni vele, itt is állnak, de az az érzésem, hogy a lapokat már leosztottátok, és itt nem neked áll a zászló.
Helóka!ugyan ebben a helyzetben vagyok én is!mi még csak tervezzük hogy szexelünk, de õ már megmondta a legelején hogy több nem lehet köztünk mert nem akar kapcsolatot!ez az elején nem is volt vészes meg semmi de idõ után beleszerettem! testi vonzalmat érez irántad és nem is lehetsz számára közömbös!lehet fél a komolyabb kapcsolattól, vagy az is lehet hogy van valaki(barátnõje)akirõl te nem tudsz!és ezért! ilyenkor az hogy meghóditani már nem nagyon mûködik mert már odaadtad neki magad!lehet korai volt!
A kérdező hozzászólása: nem FEKÜDTÜNK MÉG LE csak petting volt!!de keményen!!én imádom de nem tudja nincs barátnõje de a volt barátnõével nagyon megszívta, ezért fél de nem tom mit tegyek így nekem xar

Van egy pasim akit szeretek de a haverom szerelmes lett belém és lehet hogy én is kezdek érezni valamit iránta. Létezik hogy 2fiúba vagyok szerelmes? Mit csináljak szerintetek?

A barátomat több mint 4 éve ismerem de csak 3hónapja vagyunk együtt. van egy fiú akit 4honapja megismertem és jó haverok lettünk. de azt mondta hogy szerelmes belém csak nem szeretne közénk állni,de már "nem bírja annyira szeret" . nagyon aranyos meg minden és lehet hogy kezdek belé szeretni de ott van a barátom... õt is szeretem.... jaj..mitcsináljak? megõrülök... mellesleg pasim 15 a haverom 17 . kérlek titeket normális válaszokat adjatok! :)

Legjobb válasz: Te pedig 12

Te pedig 12
hát kislány nõj fel elõbb!nem valószínû hogy két pasiba lehet szerelmesnek lenni!ha az ember szerelmes azt az egyet szereti és nem is néz másra!
ffffffuck ur self .
A kérdező hozzászólása: 15vagyok ._.
akkor is az vsgy..
A kérdező hozzászólása: Miért szólsz hozzá ha csak ilyet tudsz irni??? ez elvileg egy olyan oldal ahol segitenek ha kérdésed van... de még egy normális választ se kaptam.. kivétel 2.válaszoló még elfogadható. szerintem normálisan fogalmaztam és a kérdésem is normális.!
Normális válsz kell? Jó, tessék. 15 éves vagy és a "Pasid" is, vagyis még nem készek egy komolyabb kapcsolatra, majd 18-20 felé. Lehet nem hiszel nekem, meg majd elküldesz a francba, de ez van. És a 17 éves srácoknak (tisztelet a kivételnek) általában nem csak a csókolózás jár a fejében, szóval valószínû, hogy gyorsan komolyabb vizekre akar evezni majd. Innen rajtad múlik. Két embert szeretni pedig nem lehet, vagy az egyiket szereted és a másikat nem, vagy fordítva. És az, hogy most hezitálsz is azt mutatja, hogy még elég fiatal vagy. Normális kérdésre normális válasz, így már jó?
A kérdező hozzászólása: Na végre valaki! köszönöm a válaszodat
szolj a palidnak h üse le vagy ha én vagyk az akor ne

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!