Találatok a következő kifejezésre: Lehet egy belül (1059 db)

Bicepszre és tricepszre lehet egy edzésen belül gyúrni? Vagy akadájozzák "egymást"? Mik azok az izomcsoportok amiket nem ajánlott egy edzésen belül csinálni?

Legjobb válasz: természetesen lehet edzeni egy napon a kettõt, semmi akadálya. igazából mindent lehet párosítani mindennel, csakhát nem biztos hogy maximális növekedést érsz el vele. érdemes pl mellet tricepsszel edzeni, vagy vállal, tovább nem sorolom, nézz utána :)

természetesen lehet edzeni egy napon a kettõt, semmi akadálya. igazából mindent lehet párosítani mindennel, csakhát nem biztos hogy maximális növekedést érsz el vele. érdemes pl mellet tricepsszel edzeni, vagy vállal, tovább nem sorolom, nézz utána :)
Lehet , de nem ajánlott ! Szerintem a bicepsz mellé a legjobb párosítás a hát, váll a tricepszhez pedig mindenképpen a mell!

Hogyan lehet egy adott számon belül leelenõrizni, hogy egy szám elõfordul-e 2x? (c++)

Adott a 1234567819 szám.

Legjobb válasz: "Hogyan lehet egy adott számon belül leelenõrizni, hogy egy szám elõfordul-e 2x?" Ennek az égvilágon semmi értelme. "int tomb[1];" Ez mi??? "for(int i=0; i<1; i++){" LoL :D :D :D Te hol tanultál programozni, a kisegítõben?

"Hogyan lehet egy adott számon belül leelenõrizni, hogy egy szám elõfordul-e 2x?" Ennek az égvilágon semmi értelme. "int tomb[1];" Ez mi??? "for(int i=0; i<1; i++){" LoL :D :D :D Te hol tanultál programozni, a kisegítõben?
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Végül így oldottam meg, de köszönök szépen mindent! #include <iostream> #include <fstream> using namespace std; int main() { ifstream be ("nr.in.txt"); ofstream ki ("nr.out.txt"); long long tomb; be>>tomb; long long a=0; long long n=tomb; int tomb3[10]; for(int i=0;i<10;i++) tomb3[i]=0; for(;n>0;n/=10) tomb3[n%10]++; for(int i=0;i<10;i++) { if(tomb3[i]>=2) { ki<<"YES"; return 0; } } ki<<"NO"; return 0; }
És? :) bool t[10];
A kérdező hozzászólása: köszönöm, érdekesen hangzik de logikai tömbökkel még nem nagyon foglalkoztam de eszembe jutott valami.
Én mondjuk úgy csinálnám, hogy felvennék egy 10 elemû bool tömböt, amit inicializálnék false-ra. Karakterenként olvasnék a fájlból, és amilyen számjegyet olvastam, azon az indexû helyen bebillenteném true a tömböt. Ha olyan helyre kerülök újra, ami már true, akkor volt ismétlõdés, ha végig érek a számon, és nem volt, akkor false.
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet ezzel kellett volna kezdjem. Mindenesetre köszönöm a türelmeteket és remélem megoldódik a probléma.
Ugye, hogy meglehet ezt értelmesen is, magyarul fogalmazni...
A kérdező hozzászólása: Át küldöm az alap feladatot, oké :) Adott egy nr.in szöveges állomány, amelynek elsõ sora egy n (0<n<2000000) természetes számot tartalmaz. Készíts egy programot, amely beolvassa az állományban szereplõ értéket, és a nr.out állományba a YES vagy NO üzenetet írja, az szerint, hogy a számnak van vagy nincs két azonos (egyenlõ) számjegye. Példa: ha a nr.in állomány a mellékelt tartalommal rendelkezik, a nr.out állomány tartalma: YES (mert van két egyforma számjegy a számban, az 1-es). 1234567819
#2 vagyok Eliminator: én is veszettül kíváncsi vagyok! :D Kérdezõ: rendben megpróbálok/-unk segíteni, ha leírod érthetõen, mit szeretnél csinálni, mert még mindig nem értjük.
Áruld már el mi értelme az egyelemû tömbödnek és a for ciklusodnak, mert lekaparom mindjárt a falat annyira furdal a kíváncsiság.
A kérdező hozzászólása: A második hozzászólonak írom, igen ezzel a résszel volt nekem is a gondom. A lényeg az lenne, hogy egy egy elemû tömbként akartam azonosítani. Nem azt akartam, hogy ez legyen a megoldás hanem csak odaírtam, hogy én így "próbáltam". Persze egy teljesen más megoldást is szivesen elfogadnák.
#2 vagyok, és igen, lemaradt: a feladat leírásának fuss neki még egyszer!
Öööö... 1 elemû tömbön (tomb2) ez a sor tuti nem lesz jó: if(tomb2[i]=tomb2[i+1]) Ráadásul vizsgálatnál == operátort használunk, az = értékadást jelent.
Ránézésre jó, de pár megjegyzés: 1) ne hívj tomb-nek nem-tömb változókat, csak magadat zavarod össze 2) az n változóra semmi szükség, a ciklus ugyanígy mehet a tomb változón is 3) az a változóra még annyira sincs szükség 4) ne használj long long-ot, ha nem kifejezetten szükséges. Ide bõven elég a sima int is. (vagy lehet unsigned int, mert természetes számokról van szó)

Fontos! Szeretkeztünk, de nem repedt át a szűzhártyája és alig hatoltam bele mert fájt neki. De lehet egy kis előváladék került bele. Ugye nem lehet baba?

27-28-án kellene jönni a menstruációjának és és 17 én volt a dolog. Akkor ez a peteérésének az id?pontja. Érdemes félnem? Normális válaszokat szeretnék tapasztaltaktól !

Legjobb válasz: Tényleg kérek egy jó erõs kötelet! Nem tudod mit kedves kérdezõ?Inkább kösd te a farkadra és jól csomózd meg,ki ne oldódjon! S majd ha tisztában leszel ezekkel a dolgokkal szedd le!Addig kérlek kíméld az emberiséget! Elõváladék meg igen tartalmazhat spermát,ergó igen lehet baba is!Senkire sincs rá írva,h elsõ alkalommal nem eshet teherbe!Gumi meg dísznek van mi?

A jó k.urva eget már. Ezek a gyökér fäszok hogy maradnak eddig életben egyáltalán?? Nem hiszem el, hogy ezt meg kell kérdezni minden egyes nap, naponta 3-szor legalább. Az ilyeneknek le kéne vágni a fäszát, hogy ne dughassanak többet. Mi a k.urva isten fäszáért nem lehet használni azt a kibebäszott keresõt?? Véletlenül nem arra találták ki, hogy ne kérdezzék meg ugyanazt 2milliószor az emberek? De bäszottul arra van!! Nem tudom mi a színesfémtolvaj kormos lóp.öcsért koptatom a számat, úgyis holnap vagy még 10-szer megkérdezik ugyanezt... ha normális választ akarsz használd a keresõt! Az embereknek már a tökük tele van az ilyen retardált kérdésekkel. Aztán persze hogy a válaszoló a g.eciláda hogy egy retkes kérdésre nem tud normálisan válaszolni. Komolyan mondom ezeket a kérdéseket be kéne tiltani! Remélem nem lesz baba, sajnálnám ha ilyen retartdált szüleik lennének. De most õszintén. Mi a gombás szomszéd asszony p.inájáért nem lehet egy kik.úrt óvszert felhúzni, mástnem legalább az elsõ alkalomkor??? Attól hogy a tv-ben ezt látjátok még k.urvára nem úgy van! Szerintem itt abba is hagyom úgyis mindenki lusta fäsz lesz elolvasni...
Tényleg kérek egy jó erõs kötelet! Nem tudod mit kedves kérdezõ?Inkább kösd te a farkadra és jól csomózd meg, ki ne oldódjon! S majd ha tisztában leszel ezekkel a dolgokkal szedd le!Addig kérlek kíméld az emberiséget! Elõváladék meg igen tartalmazhat spermát, ergó igen lehet baba is!Senkire sincs rá írva, h elsõ alkalommal nem eshet teherbe!Gumi meg dísznek van mi?
Terhes lett a csaj? Amugy kellett volna tényleg védekeznetek! Legközelebb figyelj oda erre ha nem akarsz apuka lenni idejekorán. Lehet ilyen szo noncs is.. Szoval vegyél gumit az a tuti védekezés ilyenkor. Végigolvastam én is a hosszu cifta káromkodost. Nem semmi. A legjobb az egészben hogy igy is 100 %ban hasznos a válasza. :D
Én is elolvastam, ez a mondat vitte a pálmát" De most õszintén. Mi a gombás szomszéd asszony p.inájáért nem lehet egy kik.úrt óvszert felhúzni, mástnem legalább az elsõ alkalomkor??? " :DDDD 18/L
Itt van egy kis olvasmány, ha már az iskolában nem figyeltetek! http://fogamzas.mindenkilapja.hu/html/18184065/render/peteer.. Jah és remélem, hogy ez elég tanulópénz volt és legközelebb majd gumit húztok...Éretlen kis majmok...
Én elolvastam xD nagy volt :D
honnan veszed hogy nem repedt át a szûzhártya?
A kérdező hozzászólása: honnan tudod hogy akkor volt a peteérése? és nem kérek bunkózást meg ilyeneket...
Hááát, igen kb akkor volt a peteérése. Szóval érdemes félned. Már az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Fõleg hogy pont akkor csináltátok. Egyátalán hogy lehettek ennyire felelõtlenek, hogy nem védekeztek és pont akkor csináljátok mikor peteérése van. Mindenesetre nyugtasd meg a barátnõdet, hogy nem lesz semmi baj, mert pusztán az idegességtõl is késhet a menzesze. Ha késik egy hetet vegyetek tesztet, ha pozítív lesz akkor bukta, ha negatív még akkor is lehet terhes. Nõgyógyász többet tud mondani.
ha nem repedt át a szûzhártyája akkor valószínûleg nem. de ezt te nem tudhatod 100% biztosan, csak orvos tudja megnézni hogy átrepedt-e vagy sem.. ha fájt neki akkor valószínûleg átrepedt, és akkor lehet félni..
esetleg egy elõ-ember lehet belõle

Fontos! Szeretkeztünk, de nem repedt át a szűzhártyája és alig hatoltam bele mert fájt neki. De lehet egy kis előváladék került bele. Ugye nem lehet baba?

25-én kellene jönni a menstruációjának és és 17 én volt a dolog. Akkor ez a peteérésének az id?pontja. Érdemes félnem? Normális válaszokat szeretnék tapasztaltaktól !

Legjobb válasz: Kicsit belenyomtad és már jött is az elõváladékod? Hát te gáz vagy!

Kicsit belenyomtad és már jött is az elõváladékod? Hát te gáz vagy!
Ez olyan tipikus erre a korosztályra... A suliban ha van szexuális felvilágosítás akkor "pff minek kell ez a szar, a hülye nõ dumál azt semmi értelme stbstb" aztán meg össze vissza dugtok és jöttök a hülyeségeitekkel h csak kicsi ment bele lehet baba? ezért kéne értelmileg is felnõni a szexhez nem csak testileg.
A kérdező hozzászólása: igazad van , de nem erre voltam kíváncsi.
jó, kérdésre válasz: igen, lehet. kicsi az esély, de van. de tényleg miért nem védekeztetek, most komolyan??? ha elkapott a hév, akkor csináljátok kézzel, szájjal, behatolás nélkül, abból nem lesz baba.
A kérdező hozzászólása: igaz, de késõ bánat. nagyon megbántuk . nincs egy nyugodt éjszakánk.
Nem értem minek itt oltani, azzal kezdte hogy elismeri hogy hülyék voltak a kérdésre a válasz minél elõbb nõnógyászhoz ha még eddig nem voltatok, kicsi az esélye de biztosra kell menni. Semmi kellemetlen ebben, hozzá vannak ott szokva az ilyen helyzetekhez, tudják mit kell tenni, a szüleiteket sem kell feltétlenül belevonni csak akkor ha olyan eredmény születik. Szerintem nem lesz gond.
Az elõváladék is tartalmaz spermát és van esély rá sajnos.Minnél hamarabb vegyetek egy tesztet.Pár száz ft és legalább megnyugodtok mindketten. Aki meg azt írja, hogy ciki, hogy hamar volt elõváladék az hülye 1. ez még nem jelent orgazmust, nem ment el a kölyök. 2.ha elõtte mondjuk 1óráig húzták egymás agyát miért ne? De itt mindenki izmos, menõ, gazdag és extra jó a szexben is. Védekezni meg illõ lenne fiatalok.
A kérdező hozzászólása: hát nagyon remélem.de pénteken történt és tablettát se tudtunk beszerezni hosszú hétvégén. most pénteken meg kellene neki jönni. hát nagyon reméljük.
Menjetek el mindenképp orvoshoz, mert ez nem játék, és nyugodtabbak is lesztek ha legalább tudjátok mi van, most az eredménytõl függetlenül. A bizonytalanság a legrosszabb. Te vagy a férfi nyugtasd meg szépen és vidd el egy orvoshoz õ tudja mit kell tenni. De szerintem tényleg minimális az esély de muszáj!! elmenni.
A kérdező hozzászólása: annyira köszönöm szépen az utóbbi válaszadóknak a kedvességüket ! tényleg :) és nyugtatom minden percben !
Nincs mit! :) Majd írd meg itt hogy alakult, drukkolok!
A kérdező hozzászólása: igen fogok, és remélem. még 1x köszönöm..:)
Nõgyógyászt akkor is találsz a kórházban, ha hosszú hétvége van vagy nincs rendelés. Odamentek a betegfelvételhez, elmondjátok mi van, fognak nektek keríteni valakit, ezt általában asszisztens is felírja orvos nélkül, az meg mindig van, aki ráér. Ügyeletes gyógyszertár is van, nem kéne a hétvégére fogni.
elovaladektol nem lesz terhes. belinkelted a wikipedias cuccot. ha elolvastad, benne van hogy az elovaladek alapban nem tartalmas spermiumokat, de tartalmazhat az elozo ejakulaciobol. azt viszont neked kell tudni mikor volt utoljara. tehat szerintem 99.999999 hogy nem terhes a baratnod. majd ha akarsz gyereket rajossz hogy nem olyan egyszeru dolog az. 35F
Lehet jobban járok, mert a végén még olyan hülye lesz mint te, azt meg nem akarom.
Öcsi, ne itt írogass, hanem sipirc az ügyeletre, de ha még izgulni szeretnétek, akkor szarjátok le a kicsit tapasztaltabbakat.
Gyors vagy öregem.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán tudjátok mi az az elõváladék? kíméljetek meg...kösz.
Istenem, az ilyet nem értem...basszus, ha nincs eszetek védekezni, akkor ne dugjál!
de hogy a kérdésedre kapj választ....nagyon kevés az esélye h elõváladéktól baba legyen, fõleg h alig ment be.
A kérdező hozzászólása: tudom nagyon felelõtlenek voltunk és nem is számítottam rá de a helyzet és hév. de annyira félünk.hibásak vagyunk.
[email protected] tudom mi az elõváladék öcsisajt. Nem vagyok már kamasz kistacskó mint te, de akkor is hamar elcsöpensz öcsike! Nem vagy egy lepedõakrobata az már tuti.
A kérdező hozzászólása: hát még ez volt az elsõ h legyek pornós ember? -.- http://hu.wikipedia.org/wiki/El%C5%91v%C3%A1lad%C3%A9k
Feleslegesen linkeltél. Az meg nevetséges, hogy most engem ezzel kioktatni akartál:) Na de mindegy én nem vitatkozom veled. Csak kijelentettem, hogy gyors voltál. Egyszer talán még 2 percig is kifogod bírni.
teljesen lényegtelen h csak picit ment be mert fájt neki, mert ha minden jó lett volna akkor most azt a kérdést olvasnánk h "szeretkeztünk a csajommal õ sz volt lehet baba?" a gond ott van h nem védekeztetek...
omg... szóval, hogy egyikõtök se aggódjon, kéne esemény utáni tabi, az orvos (ha találtok a hosszú hétvégén) felírja és közben majd jól leb*szarintja a leányzót. 72 órán belül még be lehet venni. (Ne szokjatok rá, hormonbomba!) Utána tessék gumit beszerezni (késõbb tabi is lehet v. ami kényelmes), és nem utolsó sorban kényeztesd sokat a leányzót, h. könnyebben táguljon. Sok gyakorlás, türelem és egyre jobb lesz ;)
A kérdező hozzászólása: az a cink h 16 évesek vagyunk.:D
Remélem terhes lesz a csajod, akkor talán legközelebb nem bäsznátok gumi nélkül ha nem akartok gyereket.
A kérdező hozzászólása: köszi remélem neked az életbe nem lesz gyereked.:)
A kérdező hozzászólása: megjött !!! :D

Ez most mi? Hogy lehet egy párton belül "platform"?

http://mandiner.hu/cikk/20101006_platformot_alapit_gyurcsany

Legjobb válasz: Gondolom ezek amolyan érdekcsoportok egy párton belül. De hogy mi a hivatalos meghatározása...

Gondolom ezek amolyan érdekcsoportok egy párton belül. De hogy mi a hivatalos meghatározása...

Mi baj lehet ott belül, a hüvelyemben? Pár hónapja már szinte elviselhetetlen a szex, annyira fáj. Dokihoz elmentem, mondtam h fáj ott belül, felírt egy hüvelykúpot, antibiotikumot. Azt mondta enyhe hüvelygyulladásom van.

Bíztam benne h majd elmúlik a kezelést?l, de sajnos ugyanolyan mint volt. Nagyon szomorú vagyok, szeretem a páromat, de nem bírom már! Annyit még mondanék, h ott belül a hüvelyben úgy érzem mintha egy ponton fájna, mintha lenne belül vmi dudor, bal oldalon felül. Gondoltam a Bartholin mirigyekre is de az lentebb van ha jól tudom és én nem látok a szeméremajkaknál semmit, csak belül fáj, de ott nagyon. Kérem aki hasznos válasszal tud szolgálni az feltétlen írjon!!! Kérem!

Legjobb válasz: Szerintem menj el másik dokihoz. Elég sok trehány orvos van. Sajnos tapasztaltam. Veszíteni nem veszítesz, ha lát még egy orvos. Minél elõbbi gyógyulást kívánok!

Szerintem menj el másik dokihoz. Elég sok trehány orvos van. Sajnos tapasztaltam. Veszíteni nem veszítesz, ha lát még egy orvos. Minél elõbbi gyógyulást kívánok!
Ugye tudod, ha gyulladásod van, akkor amíg el nem múlik, nincs szex, mert amúgy tényleg sosem fog meggyógyulni. jó/rossz orvos ide-oda.
Nekem is ugyan ez a problèmàm volt ès èn is sok sok orvoshoz mentem el mire kiderult ENDROMETRIOSIS a problèma.èn is èreztem valamit mindig belul, hàt kiderult hogy a leszakadt mèhnyàlkahàrtya.Menj el az orvoshoz ès kèrd hogy ezt is vizsgàljàk ki mert nem minden orvos gyanakszik rogton erre.De jobb ha mèg idoben mèsz mert akkor igy talàn mèg gyorsan ès egyszeruen lehet majd kezelni.Sok szerencsèt!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! A 3. válaszolónak különösen! Mondani fogom a dokinak h nézze meg hátha. Annyit még kérdeznék h neked h sikerült meggyógyulnod? Mi volt a gyógymód? Egyátalán gyógyítható??? Köszi szépen elõre is!
En arra szeretnelek kerni, hogy ha rajonnek az orvosok, hogy mi a bajod es ezaltal meg tudnak gyogyitani kerlek irj egy uzenetet ide, hogy mi is tanulhassunk belole! Mielobbi gyogyulast!
A kérdező hozzászólása: Na sziasztok! Köszi mindenkinek a választ aki eddig írt! Voltam dokinál elmondtam mit érzek, meg sem vizsgált semmi(ezen kicsit kiakadtam), és azt mondta h amit érzek az a hüvely redõ, és h amikor már jobban érett lesz a szervezet akkor kialakulhat.Hozzáteszem 21 vagyok. Kérdeztem lehet-e ellene tenni vmit, azt mondta nem. Amúgy meg már nem fáj, úgy tûnik hozzászoktam vagy nem tudom. Remélem a válasszal tudtam segíteni!

Szerintetek lehet egy fiatal, 20-22 éves nagyon kövér nő boldog? Kb.175 centi magas, és 120 kiló. Mert mindig vidámnak látom, de vajon belül nem szomorodik el a kövérsége miatt?

Nincs párja sem, tehát esetleg magában lehet az is eszébe jut, hogy a kövérsége miatt nincs.

Legjobb válasz: Simán lehet boldog ha azt csinálja amit mindig is szeretett. Ha esetleg tanul és élvezi, jól megy neki és késõbb az ezzel kapcsolatos munkáját is örömmel végzi plusz jól elvan a szabadidejében simán lehet boldog. És egyébként kövéreknek is lehet párjuk. Jó nyilván nehéz az ismerkedésük mert sokan külsõ alapján ítélnek és el hátrálnak ha meglátnak egy kövér nõt vagy férfit, de nem feltétlen jelenti azt hogy nem lesz párjuk. Utcánkban is él egy hasonló kövér nõ, 30 év körüli, és már 5 éve van párja pedig 15 éves kora óta ismerem és akkor is kövér volt, igaz hogy sokszor nem volt párja, de most már 5 éve boldog párkapcsolatban élnek, a barátja pedig csak 60 kiló, fele annyi mint a barátnõje, de õt ez nem érdekli, és nem is ronda a srác, simán lehetne sokkal jobb nõje. Amúgy a lánynak is nagyon szép kedves arca van, és az arcképérõl senki sem mondja meg hogy kövér. De nagyon rendes lány, ahhoz képest sokan példát vehetnének róla, még az 50 kilós bombázók is, mert õk sírnak idefelé legalább is a legtöbbet hogy boldogtalanok és nincs párjuk.

Simán lehet boldog ha azt csinálja amit mindig is szeretett. Ha esetleg tanul és élvezi, jól megy neki és késõbb az ezzel kapcsolatos munkáját is örömmel végzi plusz jól elvan a szabadidejében simán lehet boldog. És egyébként kövéreknek is lehet párjuk. Jó nyilván nehéz az ismerkedésük mert sokan külsõ alapján ítélnek és el hátrálnak ha meglátnak egy kövér nõt vagy férfit, de nem feltétlen jelenti azt hogy nem lesz párjuk. Utcánkban is él egy hasonló kövér nõ, 30 év körüli, és már 5 éve van párja pedig 15 éves kora óta ismerem és akkor is kövér volt, igaz hogy sokszor nem volt párja, de most már 5 éve boldog párkapcsolatban élnek, a barátja pedig csak 60 kiló, fele annyi mint a barátnõje, de õt ez nem érdekli, és nem is ronda a srác, simán lehetne sokkal jobb nõje. Amúgy a lánynak is nagyon szép kedves arca van, és az arcképérõl senki sem mondja meg hogy kövér. De nagyon rendes lány, ahhoz képest sokan példát vehetnének róla, még az 50 kilós bombázók is, mert õk sírnak idefelé legalább is a legtöbbet hogy boldogtalanok és nincs párjuk.
Természetesen lehet. A boldogság szerencsére nem testalkattól függ, a szépség pedig nagyon relatív dolog. Ha önmagával rendben van, elfogadja magát olyannak, amilyen (ez nem jelenti azt, hogy nem akar esetleg változni), akkor bizony lehet boldog.
Utolsó!100 kg felett egészséges?.. Amúgy lehet boldog persze.De lehet ha egyedül van meg depis.
Buddha is boldog. 22 évesen vajon ma, Magyarországon milyen szellemi magasságokban él egy leányzó? Biztos hogy zavarja a súlya, ettõl még viszonylag boldog persze lehet.
Szerintem csak bizonyos szinten lehet boldog. Pl boldog, mert nem kell figyelnie a kalóriákat, a súlyát, nem törõdik vele. Nem tartja magát nyomás alatt ez miatt. Mondhat bárki bármit, de szerintem egy hízásra hajlamos , akár már lefogyott ember, akinek mindig figyelnie kell, inkább cserélne azzal aki genetikailag nem hajlamos a hízásra, és ehet édességet, meg annyit amennyit akar, és nem kell számolgatnia. Viszont a testsúly nem függ össze azzal, hogy van e párja vagy nincs. Én kövér vagyok. Nemrég fedeztem fel egy oldalt ami segít a fogyásban, tehát engem zavar a súlyom, és teszek ellene (bár még az elején vagyok) Viszont évek óta van párom, ami azt illeti férjnél vagyok és ami az életemnek ezt a részét illeti boldog vagyok. Viszont ami a tükörképemet illeti, az nagyon elszomorít, ezért is teszek érte, hogy ne így legyen. Édesség, finomságok nuku....Számolok, mozgok amennyit tudok, mérem a kajáimat, minden ami ezzel jár.... Tehát különbséget kell tenni szerintem, aközött, hogy boldog mert jól érzi magát a bõrében, és aközött, hogy boldog a párkapcsolata, házassága, családi élete. Nem ugyanaz! Nálam is kettõsség áll fenn. Az egyik ágon boldog vagyok a férjemmel, a másikon viszont utálok utcára menni, szégyellem a külsõmet, és utálom, hogy nekem meg kell küzdenem azért a súlyért amit szeretnék, azokkal szemben akik genetikailag nem híznak, ehetnek akármit.... kb ennyi részemrõl. 27/N
Nem lehet boldog. Ha annak látod, az csak egy álca, amit magára vett. Ezért is sok a beképzelt kövér nõ. Meg másokat fikáznak, hogy valami örömük legyen... Másképp nem is igen lehetne túlélni a kövérséget.
Véleményem szerint boldogtalan bizonyos helyzetekben, máskor viszont igenis boldog, mert nem kell az alakjával törõdnie. Ha idõvel zavarni kezdi, és sikerül lefogynia, akkor is szintén meg van rá az esély, hogy boldogabb lesz, mert már soványabb, egészségesebb és a siker miatt, viszont másrészrõl, akkor már mindig figyelnie kellesz, folyton ez jár majd a fejében, és boldogtalan lesz.
A kérdező hozzászólása: Én nem irigykedem, sajnálom szegényt. Mert nem élhet szabadon. Nem vehet fel olyan ruhákat, amiket szeretne.
Lájk.
Az itt válaszolók többségének az a szerintem téves elképzelése van, hogy a boldogság attól függ, hogy ki hogy tud a környezete vélt vagy valós elvárásainak megfelelni. És ezekhez az elvárásokhoz a küllem is hozzátartozik. Én tapasztalatból mondom (van rajtam vagy 20 kg felesleg), hogy soha nem voltam amiatt boldogtalan, ahogy kinézek. Igaz, teszek ellene, de csak és kizárólag egészségmegõrzés céljából, mert amúgy tökéletesen jól érzem magam a bõrömben. Talán meglepõ, de több olyan ismerõsöm van, aki duci, sõt kövér barátnõre cserélte korábbi barátnõjét/feleségét, csupán azért, mert az kiegyensúlyozott, boldog volt úgy, ahogy volt, nem méricskélte magát folyton, nem azon nyafogott, hogy "ugye drágám nem is olyan vastag a combom" stb. A kiegyensúlyozott önelfogadás ott kezdõdik, hogy tudom, hogy vastag a combom és széles a csípõm, de tudom azt is, hogy jó a mellem és az alakomhoz képest vékony a derekam, hát ezt hangsúlyozom, és nem a hátrányokon nyekergek. Valószínûleg a kérdezõ által ismert lány is tisztában van az egyéb jó tulajdonságaival, és azzal foglalkozik. És boldog. A soványak meg csak hitetlenkednek. Irigykednek?
De ha fogyás után valaki kövérnek érzi magát, az lehet egy gyakori pszichés betegség is, ha ilyen probléma miatt boldogtalan valaki akkor az talán csak némi kezelésre szorul, ami után hamar rendbe jönne.
Én kövéren nagyon boldog ember voltam!!! Aztán eljött az az idõ hogy zavarni kezdett a testsúlyom és lefogytam 40 kgot már nem vagyok boldog ember! folyton csak a testsúlyomra ügyelek ... És kövérnek érzem magam hol ott mások szerint nem vagyok az. A testalkattól függetlenül egy ember lehet boldog
A kérdező hozzászólása: Igen, valahogy én sem tudom elképzelni, hogy felhõtlenül boldog egy ilyen lány. Biztosan vannak persze boldog pillanatai, de én is úgy gondolom, hogy belül nem lehet az. Most gondoljatok bele, látja maga körül a sok karcsú nõt, hogy megfordulnak utánuk a fiúk, hogy milyen jól áll nekik minden ruha, hogy ki mernek menni a strandra. Én el nem tudom képzelni, hogy nem nyomasztja õt ez belül. Vagy hogy nem aggódik, hogy mi lesz az egészségével a jövõben. Hogy idõ elõtt tönkremennek az ízületei, a vérnyomására szednie kell majd gyógyszert, hogy bármikor cukrossá válhat, a szíve, mindene megsínyli a kövérséget.
Kizárt, hogy boldog... Gondolj bele, mi, lányok mindenhonnan azt kapjuk, hogy csinosnak, karcsúnak kell lennünk, mert ez a társadalmilag elfogadott, mert csak ekkor van értékünk... Lehet, hogy õ nem mutatja, nem akarja, hogy sajnálják, ezért inkább társaságban erõt vesz magán és jókedvû, de otthon, egymagában ne hidd, hogy ne fordulna meg a fejében napjában 30x is a súlya... Én ehhez a magassághoz 77 kiló vagyok, és undorítónak érzem magam, most is fogyózok, hát, el sem tudom képzelni, hogy neki milyen lehet...
5-ös vagyok. Igen egészséges, persze értem, hogy ha valaki ennyi kiló akkor az egészségtelen, szóval ez tény, de én úgy gondoltam, hogy megvan keze, lába, nincsenek allergiái, nincsen veleszületett baja, nem kapja el évi 10 alkalommal valami vírusos nyavalya, stb.
Az egyik szaktársam a kb 170 centis magasságához bõven 100 kiló felett van. Ennek ellenére boldog. 3 éve van egy fiúja (már võlegénye), idén diplomázik, jók a jegyei, menõ munkája van kilátásba, egészséges, jóban van a családjával. Én 176 cm vagyok, 56 kiló, kisportolt testem van, de csak nõiesen, szépnek látom magam és mások is azt mondják az vagyok, ennek ellenére nincs pasim, a családommal rossz a viszonyom, a diplomámat nem biztos, hogy meg tudom szerezni, még kilátásba sincsen munkahelyem. Nem sajnáltatásból írom, mert ennek ellenére nem kötném fel magamat, viszont én nem vagyok boldog nõ, õ viszont az. Ez nem alkattól függ.
Szerintem lelki alkattól is függ, lehet hogy õ tényleg így fogja fel, más dolgok teszik boldoggá, na meg ha azt vesszük az egyedüllétnek is vannak elõnyei. Na de ha teszem azt hogy õ hangoztatná hogy neki milyen rossz mert nincs senkije a kövérsége miatt akkor ez kit érdekelne valójában? Lehet ezért mutatja magát másnak mint ami belül van, vannak ilyenek is. Ez ugyan nem teljesen vág ide, de volt egy ismerõsöm aki nem volt kövér, de volt neki más egyéb gondja, inkább gondjai, a fene se látta rossz kedvûnek, senki nem gondolta volna róla, egy nap pedig felakasztotta magát. na õ volt aki mást mutatott, sõt valójában mindannyian szoktunk mást mutatni mint ami belül van.
Én is voltam nagyon kövér (170 cm, 90 kg). Amikor egyedül voltam a gondolataimmal akkor sokszor utáltam magam és undorodtam attól ahogy kinézek. Utáltam vásárolni menni, mert semmi nem jött rám, vagy ami igen az is hülyén állt. Szóval ez a része szomorú volt, de emiatt nem lettem depressziós, nagyon sok barátnõm volt/van akik letojták hogy nézek ki, amikor velük voltam folyton röhögtünk, és a legkevésbé sem azzal voltam elfoglalva közben, hogy vajon rezeg-e a tokám nevetéskor :D Szóval miért ne lehetne boldog? Talán nem minden pillanatban az, de nem hinném, hogy létezik olyan ember aki mindig boldog, mindenkinek vannak problémái ami miatt szomorkodhat. Én azóta lefogytam, hogy jobb-e így... bizonyos szempontból igen, mert tényleg azt veszem fel ami megtetszik, nem szégyenkezem a strandon, de ugyanúgy visszahúzódó vagyok és most nem a súlyomon aggodalmaskodom, hanem azon, hogy a melóm egy zsákutca. A barátokkal viszont ugyanúgy röhögünk, mint kövéren és ez a legfontosabb :)
Szerintem sírig tartó szerelem lesz belõle. Vagy pár dugás. Vagy semmi.
jaj de romantikus honnan a brébõl tudjam, de most komolyan?
Mivel mind2-en 15 évesek vagyunk és amit leírtál minden lehet belõle bro
Ebbõl nem tudunk meg semmit ezzel kapcsolatban.
itt mély torok lesz :O
Mi honnan tudjuk? Hívtad már randira?

Ez igaz lehet? Egyik ismerősöm kondiba jár, és hatalmas, 130 kiló izom és a lábai brutálisak. Beszélgetünk erről, és elmesélt egy esetet amikor egy kutya megtámadta, ő meg bele rúgott egy akkorát hogy a kutya a levegőben pördült.

kocogott kihalt terepen, és egy ilyen közepes termetű kutya vicsorogva ugatva elkezdett felé futni, és állítólag ő akkorát rúgott belé állítólag, hogy az állat megfordult a levegőben. amit róla érdemes tudni, hogy lábra is nagyon edz, több száz kilót megtud vele mozgatni, és annak idején sportszerűen focizott.

Legjobb válasz: Igaz lehet. Nekem gyökér ismerõsöm foci közbe rúgott ilyet 8 éves gyerekbe aki anyázott.

Igaz lehet. Nekem gyökér ismerõsöm foci közbe rúgott ilyet 8 éves gyerekbe aki anyázott.
A kérdező hozzászólása: gyerekbe belerúgott??? baz*dmeg én rúgtam volna õt fel ha ezt meglátom....

Föképp fiúkat kérdeznék hogy mi az aminek nagyon lehet egy pasi szívére hatni? (szex témába nem megy bele)

van egy srác akivel nagyon jóban vagyok, és van esély rá hogy össze jöjjünk, de sokszor csináljuk azt hogy vmi jutalmat kérünk a másiktól.

Legjobb válasz: Akkor csak simán bújj hozzá. Film-tv nézés közben. Ha nem veszi lapot, akkor fogd meg a kezét, s tedd úgy, hogy ölelés legyen belõle. Ha nem veszi lapot, akkor baj van...

Akkor csak simán bújj hozzá. Film-tv nézés közben. Ha nem veszi lapot, akkor fogd meg a kezét, s tedd úgy, hogy ölelés legyen belõle. Ha nem veszi lapot, akkor baj van...
Defibrillátorral. Komolyra fordítva, úgy ahogy az elsõ mondja.
Nekem pl már azzal is lehet hatni ha egy lány kedves és figyelmes! De ha érzem benne a szeretetet, megérzem, és leginkább nálam a szeretet a leghatásosabb :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!