Találatok a következő kifejezésre: Lehet egy éves (2535 db)

Milyen babát lehet egy éves kislánynak venni karácsonyra?

Majdnem egy éves lesz a kislányunk karácsonykor, persze gondolkodtunk neki készségfejleszt? játékon, de én szeretnék neki venni valamilyen lányos dolgot is. Gondolkodtam olyan babán pl. amit már most értékel, de kés?bb tovább b?víthet? (öltöztethet?...)

Legjobb válasz: Ha Barbie-szerû babára gondoltál, akkor nem hiszem, hogy a kislányod 4-5 éves koráig kibírja. Érdemes neki olyat venni, ami puhább, és lehet mozgatni a tagjait, esetleg mozog a szeme vagy a szemhéja. Ráadásnak egy babakocsi szuper lenne, tudva, hogy Karácsonyra már elkezd járni a pici. Tavasszal már fel-alá fogja tologatni! :)

Ha Barbie-szerû babára gondoltál, akkor nem hiszem, hogy a kislányod 4-5 éves koráig kibírja. Érdemes neki olyat venni, ami puhább, és lehet mozgatni a tagjait, esetleg mozog a szeme vagy a szemhéja. Ráadásnak egy babakocsi szuper lenne, tudva, hogy Karácsonyra már elkezd járni a pici. Tavasszal már fel-alá fogja tologatni! :)
A kérdező hozzászólása: Nem Barbie-ra gondoltam, ahhoz még kicsi lesz:)
Mûanyag babakocsi nagyon jó tényleg, nekünk 2 is van, imádja tologatni õket a lányom. Van játék babahordozónk is, azt is szereti. Van olyan babánk, ami tiszta rongy az egész, kb 30 centis, de van olyan is, ami olyan, mint egy igazi baba, rongy teste van, mûanyag keze lába feje van. Nagyon szeret ezekkel játszani, kb 1 évesen kapta õket, most már majdnem 2 éves.
Kislányom elsõ babája egy mûanyag baba volt, hasát megnyomva nevet vagy sír, imádja, mindenhova viszi magával, kapott mellé babakocsit is, nagyon szereti tologatni. Tesco-ban vettük, nem is volt drága.
A lányomnak ilyet vettük (pont elsõ karácsonyára) http://teszvesz.hu/item1236904334_baby_annabell_baba_36cm.html Nagyon szereti és lehet bõvíteni is hordozóval, ruhákkal, kocsival... Szülinapjára (január 1.)kapott hozzá babakocsit (igaz, az nem a saját márkása volt, hanem egy jóval egyszerûbb) és nagyon szeret/ett vele játszani. Most 3 éves lesz, és még mindig ez a kedvenc babája.

Mi baja lehet egy évesemnek, ha forralatlan csapvizet iszik?

Legjobb válasz: attól függ, ha iható víz van nálatok, akkor semmi. Ha nem iható, ahogy egyébként a magyarországi települések nagy többségében a vezetékes víz emberi fogyasztásra alkalmatlan, akár nagy baja is lehet. Utána kéne nézned, milyen nálatok a csapvíz, fogyasztható vagy nem. Illetve mely paraméterei teszik alkalmatlanná, mert lehet még forralva sem jó kisgyereknek.

attól függ, ha iható víz van nálatok, akkor semmi. Ha nem iható, ahogy egyébként a magyarországi települések nagy többségében a vezetékes víz emberi fogyasztásra alkalmatlan, akár nagy baja is lehet. Utána kéne nézned, milyen nálatok a csapvíz, fogyasztható vagy nem. Illetve mely paraméterei teszik alkalmatlanná, mert lehet még forralva sem jó kisgyereknek.
semmi. sõt, már egy 6 hónaposnak se. túl van miszifikálva.
mi vettünk vízszûrõs kancsót. sokkal jobban megéri mint a babavíz, ásványvíz, és egészségesebb mint a csapvíz. egy kancsó kb 3-4e, a szûrõ bele 1-2, és akár 2-3 hóig elég
Max. szerintem hasmenés. Nálunk már az újszülöttnek is azt mondta a védõnõ, hogy nem muszáj forralnom, mert a környékünkön megfelelõ minõségû a csapvíz a babáknak. Én azért forraltam.
Semmi. A lányom egy éves kora óta kapja forralatlanul a vizet, (elõtte a tápszerhez és a teához forraltat kapott), és nem volt soha semmi baja tõle. 3 éves.
hát attól függ nálatok milyen a víz...nálunk nagyon rossz, kemény, zavaros, mi sem isszuk... Mizse vizet veszünk, aldiban, lidl-ben 45 ft/1, 5 liter, nagyon jó, alacson össz ásványanyag tartalom, ezt issza fiam már 5-6 hónapos korától, most 1 éves, semmi baja! Ha jó a víz akkor viszont nyugodtan adj neki!

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a kutyámnak mi baja lehet? Egy éves terrier keverék több mint kéthete hány, nem eszik, nem iszik, 7 kilóról lefogyot 3 kilóra. Szilárd étel nem bírja lenyelni a folyékony meg, ahogy lenyeli jön is vissza!

Legjobb válasz: Azt ne mondd, hogy 2 hete beteg a kutyád, lefogyta a súlyának több mint a felét és még nem voltál vele orvosnál. Megõrülök. Rohanj most, ügyelet, állatkórház. Sokminden baja lehet, a kutyáknál majdnem minden hányással kezdõdik. Oltva van egyáltalán? VIDD DOKIHOZ!

Azt ne mondd, hogy 2 hete beteg a kutyád, lefogyta a súlyának több mint a felét és még nem voltál vele orvosnál. Megõrülök. Rohanj most, ügyelet, állatkórház. Sokminden baja lehet, a kutyáknál majdnem minden hányással kezdõdik. Oltva van egyáltalán? VIDD DOKIHOZ!
Oké, akkor bocs, ezt nem írtad. Hová vittétek? Vidd be az állatkórházba. Ott több vizsgálatot is el tudnak rajta végezni és szakorvosok is vannak.
Ja, azt elfelejtettem, hogy az elõzõ kutya mamájával januárban jártam hasonlóan. Mikor a vizet is visszahányta, rögtön tudtam, mi a baj, akkor már azzal mentem dokihoz, hogy erre nézzék meg. Bejött, sajnos.
Szia! Igen, valószínûleg végsõkíg el van keseredve! Szerinted! Aki végsõkíg el van keseredve, az nézi, hogy zöldet pisilve összerogy a kutyája, közben Õ vígan írkálja, mi történik éppen a kutyával, és semmi baj! ?????? Orvosok tanácstalanok, itt a fórumon azonban majd rögtön, látatlanban megmondja valaki, mi is a baja szerencsétlen állatnak már 2 hete. Hát......
Az én kutyámon "csak"annyi látszott, hogy nem evett. Több orvos vizsgálta, végül a Primavet Klinikán jöttek rá, hogy tele van a kutya gyomra mûanyaggal. Mûtét után jött rendbe.
Kedves Kérdezõ! E-mailt küldtem, olvasd el, kérlek! Köszönöm!
Lehet Überreiter szindróma, attól elvesztheti a látását. Immunrendszer zavar ... autóimmun betegség.
Szerintem az állatorvosok felelõssége, hogy meddig gyógyítják a kutyát nekik kéne kimondani, hogy ha menthetetlen a gazdinak meg az a dola hogy elfogadja. Nem hiszem ha a kérdezõnek azt modja a doki, hogy menthetetlen és altasssuk el mert szenved akkor tiltakozna ellene.
Ez érdekes... A váci menhelyrõl van a kutyus? Csak hozzáteszem, hogy itt Vácott a Tilingerékrõl hallottam, hogy jók, de õk nem értenek a szemes dolgokhoz, így szemspecialistát hívnak, a Baloghról meg NE is beszéljünk... Egyik ismimnek a kutyájával is hasonló dolgok "történtek" és sajna altatás lett a vége.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért vagytok ilyenek!Eddig azért nem altattuk el , mert a kutya is küzd az orvos meg azt mondta, hogy addig ne altassuk el!Szeme nélkül tökéletesen megvolt!(játszot, futkosot , mindent megtudot csinálni) A bélszükülete miatt se szenvedet! Pesti menhelyrõl van!Holnap visszük ultrahangra!A segítõkész válaszokat nagyon szépen köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Sajnos a kutyát elaltattuk!:(ultrahangós lelete:máj :méretében megkisebbedett, intezitása fokozott.epehólyag kitágult.Lép:nagysága spplenomegalia.Mindkét vese:nagysága:45-48mm, alakja abnormál.kortúrja egyenetlen felület, kéreg intenzitása echodenz.Húgyhólyag:tartalma lebegõ sedimentumá.Ultrahang diagnózis:atrophia hepatitis, súlyos anémia.Mi tette ennyire tönkre a szervezetét!Még csak egy éves volt!Szegény!Nyugogy békében!:((((((
Sajnálom!
Sajnálom.
Szerintem itt egy végsõkig kétségbe esett gazdi ír aki minden lehetõ helyen fórumon próbál segítséget kérni. Nem kéne elítélni azért mert feltette a kérdést Azt azonban valóban meg kéne gondolni, hogy nem humánusabb-e jelen esetben az altatás.
Szia! Talán elgondolkozhatnátok az altatáson, ha a kutya már 2 hete szenved, szeme sincs, és bélszûkülettel született. Nem értem, miért hagyjátok szenvedni. Még csak 1 éves, és soha nem lesz egészsges, szép élete. Így minek? Se Neki, se Nektek nem jó így. Érthetetlen! Még mindíg fenntartom, kamu kérdés!
A kérdező hozzászólása: Minden nap visszük kétszer , csak még az orvosok se tudják, hogy mi baja! Sajnos!Már egy csomó vizsgálatón túl van szegény!M inden oltást megkapot!
A kérdező hozzászólása: Minden nap kétszer megyeünk a dokihoz, de még õk se tudják, hogy mi baja!Minde oltást megkapot! Egy csomó vizsgálatón túl van már szegény!:(
A kérdező hozzászólása: bocs a duplázásért!
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baj! Vácon és Pesten már majdnem minden orvos látta már!Jajjj ne zöldet pisilt és összerogyot! :(((
A kérdező hozzászólása: Szia!Egyetemen is voltunk a vérképe az egész rosz, kontraszos röggen is volt az jó volt.Azt megállapították, hogy vizes a kutya ! De semmelyik orvos se tudja hogy mibaja!
A kérdező hozzászólása: Ja régebben mindkét szemét eltávolították , mert fekélyes lett!Akkor az autoimmun betegségre gyanakodtak!
Szia! Nem értem ezt a kérdezõt! 2 hét alatt több orvos látta a kutyát, több vizsgálatot végeztek, és semmi? Most meg, hogy szemei sincsenek meg? Zöldet pisil, és összerogyott? Kérdezõ meg közben netezik? ÁÁÁÁ, nem hiszem, szerintem fals a kérdés, csak provokáció az egész! Vác és Bp. összes orvosa vizsgálta? Egyet, könyörgöm, nevezz meg, rendelõvel, hogy hihetõ legyen.
Szerintem is kamu a kérdés, már a kérdés elolvasásakor gondoltam, de a kérdezõ kommentjei megerõsítettek ebben. Nem hiszem hogy egy orvos sem tudná mi a kutya baja. Menj és édesanyáddal szórakozz. Nem csodálkoznék, ha a következõ kommetjében meg azt írná, hogy a kutyának hiányzik mind a 4 lába is...
"vérképe az egész rosz, kontraszos röggen is volt az jó volt" egész rossz... szerintem azt sem tudja mi az a kontrasztos röntgen.
A kérdező hozzászólása: Kezdjük az elején!Menhelyrõl való és vele született bél szükülete!Az egyik szeme az egyik napról a másikra fekélyes lett hiába köztünk nem sikerült megmenteni a szemét a másik szeme kb:fél év után ugyanez történt vele!Rá egy hete lett beteg!Orvosok ahova eddig elvittük:Balogh.Tilinger.Faluhelyi, Egyetem, Rex, Német József, Novavet, Juhász Tamás stb. vérképe:GOT:80.ALT:100, Hemoglobin:200, Hematokrit:53!Sima röggenje teljesen normális volt Kontrasszos rögen az amikor valami fehér gipõsz szerûséget ettetnek a kutyával és óránként nézik, hogy halad a belében az is normális volt!Ez nem kamu kérdés!
A kérdező hozzászólása: :(:(:(:(


16 éves lány + 21 éves fiú. Normális lehet egy ilyen kapcsolat? Milyen akadályok várhatók, amik az életkor, és a más "életvitel miatt lennének?

Legjobb válasz: Legrosszabb esetben, ha a fiú egyetemista a 16 éves lány nem fogja érteni, hogy a vizsgaidõszakban mitõl idegbeteg, de miért nem ér rá arra se, hogy csak egy kicsit találkozzanak, de csak egy kicsit akar átmenni stb. a fiú viszont azt nem fogja érteni, hogy mi a fenéért nem tud vele jönni szerdán este is abba a jó kis buliba, ahova mindenki más is megy, de a csajának másnap reggel suli, meg az anyjáék sem engedik el, ha meg egyedül megy, majd durcizik. Pl. ez lehet konfliktus az életvitel miatt. Egyébként semmi, nem egy extra különbség, ha nem egy idóta lányról van szó, meg egy átlagos pasasról, akkor még össze is illenek, mert épp ez az a kor, mikor a lányok elkezdenek egy komoly fiúra vágyni, aki jobban ért a lányokhoz is, meg nem nyerítve vihog a haverjaival azon, hogy mellett láttak stb. a srácoknak meg jó egy fiatalabb csaj, mert jól el lehet lenni vele, de elvenni azt azért még nem kell. Nekem mindig minimum ilyen korkülönbségek voltak a kapcsolataimban, és még így is elõfordult, hogy "kinõttem" a barátomat. Végül egy tizessel idõsebb mellett horgonyoztam le, és még ez sem sok.

Legrosszabb esetben, ha a fiú egyetemista a 16 éves lány nem fogja érteni, hogy a vizsgaidõszakban mitõl idegbeteg, de miért nem ér rá arra se, hogy csak egy kicsit találkozzanak, de csak egy kicsit akar átmenni stb. a fiú viszont azt nem fogja érteni, hogy mi a fenéért nem tud vele jönni szerdán este is abba a jó kis buliba, ahova mindenki más is megy, de a csajának másnap reggel suli, meg az anyjáék sem engedik el, ha meg egyedül megy, majd durcizik. Pl. ez lehet konfliktus az életvitel miatt. Egyébként semmi, nem egy extra különbség, ha nem egy idóta lányról van szó, meg egy átlagos pasasról, akkor még össze is illenek, mert épp ez az a kor, mikor a lányok elkezdenek egy komoly fiúra vágyni, aki jobban ért a lányokhoz is, meg nem nyerítve vihog a haverjaival azon, hogy mellett láttak stb. a srácoknak meg jó egy fiatalabb csaj, mert jól el lehet lenni vele, de elvenni azt azért még nem kell. Nekem mindig minimum ilyen korkülönbségek voltak a kapcsolataimban, és még így is elõfordult, hogy "kinõttem" a barátomat. Végül egy tizessel idõsebb mellett horgonyoztam le, és még ez sem sok.
talán ha a csaj kicsit konzevrvatívabb, akk probléma leheta szexel is, bár nemtudom ez ma mennyire lenne aktuális.. az elején tök jól fog menni, mert a csajnak inponál az idõsebb pasi, a srácnak meg a fiss husi (bocsi a megfogalmazásért) késõbb jöhetnek problémák.. azért sok sikert
Bátyám 27 éves és a barátnõje 18. Már 2 éve vannak együtt és kmolya a kapcsolat.
Én 23 vagyok, a barátnõm 15, és már 1 éve tökéletes a kapcsolatunk! :)
a21 eves pali nem ugy gondolkodik mint egy 16 eves kislany. Job esetben var a szexel roszesetben meg "keri" hogy fekudjetek le mar.
Mi is valahogy így jöttünk össze barátnõmmel. azóta 2 év eltelt. Megértette, hogy a vizsgaidõszak az gáz és nekem szükségem van a szexre. Nem kérette magát, de jó is volt, már elsõre is.
most ebbõl nem lehet eldönteni h. te a fiú v. a lány vagy-e? ha fiú: beszélj vele msn-en sokat, ajánld fel h. kiviszed autóval suliba, hívd el sétálni a városba du.-n. ha lány: akk. várd meg míg õ lép, ha nyuszi akk. abból úgy se lesz így smi:P

Egy 10 éves kanca még vemhes lehet? Egy 10 éves lovat még meg lehet tanítani ugratni?

Legjobb válasz: még 20 éves korában is lehet vemhes egy kanca és szokták õket fedeztetni, õk a tenyészkancák :) ha ugrott már a ló akkor lehet vele ugratni, de próbáld ki, majd megtapasztalod te is :D

még 20 éves korában is lehet vemhes egy kanca és szokták õket fedeztetni, õk a tenyészkancák :) ha ugrott már a ló akkor lehet vele ugratni, de próbáld ki, majd megtapasztalod te is :D
A kérdező hozzászólása: nem akartam beleírni a kérdésbe, hogy mennyit fizessek a barátomnak, hogy velem és a lóval foglalkozzon, hogy mind a ketten jobbak legyünk?
A barátod edzõ? Vagy legalább nagy gyakorlata van? Mert ha nem, akkor innkább keress egy megfelelõ embert, mert az ugratást nagyon könnyû elrontani és életre szóló rossz élményt szerezni lónak, lovasnak egyaránt.
A kérdező hozzászólása: nem edzõ, de jó és tapasztalt lovas, van egy iskolai ló, amivel rendszeresen ugrat, õ lovagolta be és tanította meg ugrani a lovat is
17 éves sportpóni herélttel versenyzem. 8-14 éves korukban van a lovak "fénykora". Még nem késõ ugratni kezdeni, de csak módjával és fokozatosan növelni az ugróedzések hosszát és az akadályok magasságát/mennyiségét.
AZ elõttem szólókkal egyet értek. Az én lovam 11 éves és most volt fedeztetve. És meglehet tanítani ugrani is. A másik lovam 10 éves és amikor hozzám került szinte semmit nem tudott.de mostmár kisebb akadályokat kezdünk ugrani és elég jól megy neki. Szóval egyáltalán nem késõ :) sok sikert

Szerintetek egy 23 éves fiúnak lehet egy 14 éves lány a "lelkitársa"?

Legjobb válasz: Már megint megy a pedofilozás... 14 évesen már nincs szó pedofíliáról, ébresztõ! És amúgy lehet egy 14 éves lány lelki társ, ha mindenben melletted áll és meghallgat.

Már megint megy a pedofilozás... 14 évesen már nincs szó pedofíliáról, ébresztõ! És amúgy lehet egy 14 éves lány lelki társ, ha mindenben melletted áll és meghallgat.
Ha jól megértik egymást miért is ne. Csak ne lépjék át azt a bizonyos határt, mert akkor az egyik börtönbe megy.
Nem.
Nem mert már gyanús a kérdés könnyen átmehet az egész pedoba de komolyan....
Nem igazán. Nincs közös téma. És hát gondolom egy 23 éves mást is akar nem csak arcra puszit. Bármit is mond neki az nem lesz elég.

Jó kapcsolat lehet, egy 18 éves fiú és egy 13 éves lány között, ha szerelmesek egymásba?

Legjobb válasz: nem, mert egy 13 éves még kicsi egy egészséges kapcsolathoz, sõt, még nagyon gyerek. a 18 éves egy lúzer ha csak 13 évest tud összeszedni, és szerintem pedofília is

nem, mert egy 13 éves még kicsi egy egészséges kapcsolathoz, sõt, még nagyon gyerek. a 18 éves egy lúzer ha csak 13 évest tud összeszedni, és szerintem pedofília is
Ha betölti a lány a 14-et, rá 5 perc múlva már érett lesz és szexelhet? Kb. PONT így fogom a fejem mint ahogy 7-es....
Egy helyre már leírtam a kiemelt kérdéseknél az erre vonatkozó válaszom. Nem életképes hosszútávon. Egy 13-14 éves lány még annyit változik, hogy õrület. Aztán a srác meg lehet kihasználná. Aztán összetöri vele a lányt. Miért jó ez? Válassz a korodbeliek közül.Vagy tudod mit? Lehet nem kéne elkapkodni a kapcsolat dolgot. Nem kötelezõ mindenkinek 13 évesen rojtosra nyomatni magát, csak azért mert ez számít népszerû dolognak. Fontold meg.
Egy 13 éves gyereknek és 18 éves felnõttnek más az igénye. Az egyiknél kézenfogva járás és puszi, a másiknál már szex. Ahogyan az elõttem szólók írták, ez nem fog összejönni. Talán 3-4 év múlva.
13 éves kislány nem tud szerelmes lenni, az még csak a szerelembe szerelmes (értsd: jó érzés neki, hogy valaki törõdik vele, de nem a te személyed felé irányul az érzése).
Két külön világ. Ráadásul egy 18 éves pasi már nyilván akar szexelni, de azt meg egy 13 évessel jogilag nem teheti meg.
üdv mindenkinek ismét délutános hetem van, szóval boldogítalak titeket! Kérdezõ:Nem kizárt dolog, egyrészt a 13 éves lány még nagyon gyerek egy 18 éves pasi meg ha 13 évessel kezd akkor annak 2 oka lehet:szellemileg visszamaradott, neadjisten bûnronda és ilyen alacsonyra kell tennie a lécet. másik ok:csak simán el akarja venni egy szûz lány szüzességét.
.. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . . / . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . . . / . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`.... . /” . . . ./. .. ./ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszolok
Szerintem igaza van annak aki a 21.századosat írta!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek ment, a zöld kéz
figyelj, 13 évesen nagyon nagy kockázat van, de ha szerelmes egymásra keményen a 2 fél, akkor pár hétig miért ne, amíg ki nem szeret valamelyik a másikból?
Rövid ideig lehet valami, de ... Az az 5 év még soknak számít. MÉG. Pár év múlva, mikor már hivatalosan is lement ez a kamaszkor dolog... Ha még mindig szeretik egymást... :) -Igen, ez a 21. század, ahol fontos a külsõ, ahol a 17 éves ribik jövõjérõl már letesznek, de a 14 évesre rászólnak... mert talán ezzel próbálják megfékezni azt, hogy abból is egy sarki-barbi legyen =_= Bár amit tiltanak ugye... Egyébként ahány ház... Valahol a 13 éves kislány már hosssszú idõre elmehet kettesben sátorozni a felnõtt pasijával, valahol a 20 éves lány nem aludhat a vele egyidõs barátjánál egy éjszakát....-
A kérdező hozzászólása: AHa elõzõ jól irtad, lényege ez
"13 éves kislány nem tud szerelmes lenn" Hogy ne tudna?! a szerelem nem a kortól függ szerintem:) Én 14 éves vagyok, a barátom 18 éves még nem rég óta vagyunk együtt de jól megvagyunk és remélem ez így is marad.Szerintem nem olyan sok az a korkülönbség ha érett a lány akkor meg fõleg:) Nálunk pl: én vagyok egy kicsit érettebb a koromhoz képest, õ meg egy kicsit éretlen az övéhez szóval jól elvagyunk..:) amúgy meg nemtudom miért jön mindenki egybõl azzal hogy a fiú csak megb*szni akarja a lányt, ha tényleg szereti még várni fog hogy legalább 14 lesz a csaj.Lehet hogy õt tényleg szereti a fiú és be se fog próbálkozni.Nálunk is így volt, mindenki azt mondta, hogy milyen kanos a barátom tuti 1 hét után meg akar majd dungi, de semmi be se próbálkozott, mondjuk nem is engedtem volna még, pedig szûz se vagyok .. Na de nektek meg szorítok kedves kérdezõ, remélem jól ellesztek ha tényleg járni fogtok, én megpróbálnám a helyetekben:)
Szerintem lehet köztük jó párkapcsolat, de a szexel még várni kellene.
"Az egyik ismerõsöm is most töltötte a 14-et, és 20 évesnek néz ki!!! EZ A 21. SZÁZAD!" Igen, ez a 21. század, ahol csak a külsõ számít. Szerinted egy 13 éves kislány mennyire lehet szellemileg fejlett? Másik, ami nagyon tetszett: "Aki 13 évesen nem volt beleesve egy fiúba, annak nem volt GYEREKKORA!" Örülök, hogy te ez alapján el tudod dönteni, hogy ki él/élt boldogan és ki nem. Ez a tisztánlátó képességed veleszületett vagy esetleg tanult? Sok pénzt tudnál vele keresni, sajnos...
Ti mind idióták vagytok!..-.-" Lehet 13 éves a lány, ha többnek néz ki! Az egyik ismerõsöm is most töltötte a 14-et, és 20 évesnek néz ki!!! EZ A 21. SZÁZAD! Kedves 20-30 éves kommentelõk! Attól hogy még a ti idõtökben egy 13-14 éves lány babázott, nem kell megmondjátok hogy mit csináljanak! Ti is voltatok fiatalok!!! Aki 13 évesen nem volt beleesve egy fiúba, annak nem volt GYEREKKORA! Szánalmas hogy beleszóltok másoknak az életébe! Én a ti helyetekben csendben lennék, és elfogadnám azt, hogy a mai 14 éves lányok 80 %-a érettebbek mint a 17 éves NÕK! Nézzetek meg egy 17 éves csajt.. kint áll a sarkon! De rá nem szólnak!! És õ már totálisan elcseszte ezzel az életét! Egy 14 éves lányra RÁSZÓLNAK! És nem lökik ki az M47-re.. Gondolkozzatok már el magatokon!! Kedves kérdezõ.. Ameddig nem kerültök szexuális kapcsolatba, addig nyugodtan turbékolhattok.! Azután meg mivel megrontottál egy GYEREKET, és már nagykorú vagy, börtönbe is kerülhetsz!
A kérdező hozzászólása: Akkor is baj, ha 14 lesz a csaj a pasi 19?
6-os! igen, az még mindig ugyanaz
én is 13 éves vagyok, de nekem sosem fordult meg a fejemben hogy egy 18 éve sráccal járjak.sokkal többet akarna mint én és a srác meg biztos hogy nem ölelkezni akar majd...és ha még nem is errõl lenne szó akkor is más az érdeklõdésünk a témánk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszolok!billentyûrajz érdekes
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mi tetszett meg egy 13 éves kislányban egy felnõtt férfinak...
Igen, csak szexre ne kerüljön sor, mert az még büntetendõ...
A kérdező hozzászólása: Mi van akkor ha forditva van? 18 a lány 13-14 a fiú?
Hát az a 18 éves lány, akinek 13 éves fiú kell, biztos, hogy nem teljesen normális. A szex meg akkor is büntetendõ: 14 év a beleegyezési korhatár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek megy a zöld kéz. Kiderült, hogy a barátnõm próbára tett engemet.Hogy viselkednék, ha 13 lenne. 1 évvel fiatalab nálam. Én jártam nálam 3-4-5-6 évvel fiatalab lányokkal.

Hogyan lehet egy 1, 5 éves kisfiúnak megtanítani mit szabad és mit nem?

Sziasztok! 1,5 éves kisfiúnk feszegeti a határit és a türelmemet:). Tudom hogy természetes, de mikor már elmondtam 5x szépen, hogy nem szabad aztán csúnyán is és akkor sem történik semmi, rácsaptam a kezére. Nagyon nem tetszik mikor ezt csinálom. Volt már egy párszor, de mivel foghatnám meg még? A büntető szőnyeg nem jött össze, 5. ére vezettem vissza és azt hitte bújócskázunk, pedig elég határozott voltam.A szemem a szám semmi sem mosolygott, a testbeszédem is úgy gondolom egyben volt. Mert ugye ez is fontos. Ti hogyan neveltek? Köszi előre is. Nem akarok rossz anyuka lenni. Tudom senki sem. Szép napot!

Legjobb válasz: Elõször is, nem vagy rossz anyuka (azok általában biztosak magukban :)) 1.5 évesen általában még nem tudják betartani a büntiket (szõnyegre állás stb...nem is értik, hogy mit akarsz, persze vannak kivételek) Nekem 2 gyerekem van, a kisebbik 1.5 éves pont :) Ami nálunk ebben a korban beválni látszik az a szabályok folytonos ismétlése. Vagyis elmondom neki akár 4-5X vagy többször is, hogy nem szabad. Minden gyerekbaráttá van téve (nincs növény a földön, konektorok eldugaszolva stb), de ettõl még ha látom, hogy rosszat akar csinálni vagy rosszalkodik (ami náluk még nem is rosszalkodás, hanem kísérletezés inkább :)) akkor rászólok. A nagyobbnál volt, hogy a kezére csaptam, de amikor láttam a szemében, hogy nem érti, hogy miért okozok neki fájdalmat akkor nem csináltam többé. (most már van, hogy ritkán a fenekére csapok, ha rossz, mert most már tudja, miért kapta, de bevallom nem szoktam megütni csak ha elveszítem az önkontrollt egy kicsit) Olyan 2 éves korukra válnak általában annyira éretté a gyerekek, hogy felfogják a büntetés lényegét, ilyenkor lehet inkább próbálkozni szõnyegre állítással vagy széken gondolkodással, de még ilyenkor is nehéz, de legalább nem gondolja, hogy játszol vele.

Elõször is, nem vagy rossz anyuka (azok általában biztosak magukban :) ) 1.5 évesen általában még nem tudják betartani a büntiket (szõnyegre állás stb...nem is értik, hogy mit akarsz, persze vannak kivételek) Nekem 2 gyerekem van, a kisebbik 1.5 éves pont :) Ami nálunk ebben a korban beválni látszik az a szabályok folytonos ismétlése. Vagyis elmondom neki akár 4-5X vagy többször is, hogy nem szabad. Minden gyerekbaráttá van téve (nincs növény a földön, konektorok eldugaszolva stb), de ettõl még ha látom, hogy rosszat akar csinálni vagy rosszalkodik (ami náluk még nem is rosszalkodás, hanem kísérletezés inkább :) ) akkor rászólok. A nagyobbnál volt, hogy a kezére csaptam, de amikor láttam a szemében, hogy nem érti, hogy miért okozok neki fájdalmat akkor nem csináltam többé. (most már van, hogy ritkán a fenekére csapok, ha rossz, mert most már tudja, miért kapta, de bevallom nem szoktam megütni csak ha elveszítem az önkontrollt egy kicsit) Olyan 2 éves korukra válnak általában annyira éretté a gyerekek, hogy felfogják a büntetés lényegét, ilyenkor lehet inkább próbálkozni szõnyegre állítással vagy széken gondolkodással, de még ilyenkor is nehéz, de legalább nem gondolja, hogy játszol vele.
Szia!Az én kisfiam 21 hónapos és ugyan ebben a cipõben járunk kb 15 hónapos kora óta.Nem tudom mi a leghatásosabb.Minél több türelem, ami sokszor már reggel elfogy, ha olyan passzban vagyunk.Gondolj arra, hogy ez az állapot nem tart örökké.Ahogy okosodik annál jobban lehet fegyelmezni is.Csak próbálj következetes maradni.
Nálunk is megy a feszegetés :) 1, 5éves, kislány. A következetesség amit mi is próbálunk követni. De ami még nagyon fontos, hogy anya és apa ugyanott, ugyanakkor, ugyanazt büntesse. Mármint, hogy ne legyen, hogy Te leszidnád, de Apa megszeretgeti, megvédi. Ha amúgy nem értetek egyet, a gyere elõtt akkor se mutassátok. Amit írtak elõttem, nagyon jók. Elmagyarázni, elmagyarázni, csúnyán nézni, rendet rakatni...ilyenek :) Nem vagy rossz anya :) Kitartás mindenkinek!
Amit az utolsó írt az tényleg nagyon fontos. Sógornõméknél az apuka mindig megszeretgeti a gyereket miután anyuka (jogosan) leszidta, így azt érték el, hogy anyuka szava, ha apuka ott van bocsi, de [email protected] sem ér :( Még csak annyi, hogy ne csüggedj el, de a dackorszak legelején állsz, olyan 2 éves koruk körül jön az igazi durvaság és ha nincs szerencséd akkor még 4 évesen is pimasz (mint az enyém), de ettõl függetlenül a gyereknevelés egy igazán izgalmas dolog...persze volt nálam is, hogy gyomorgörccsel feküdtem le este, hogy holnap vajon mekkora hiszti lesz a reggeli indulásnál...de ez legalább elmúlt. Most más van...és még hol a kamaszkor :)

Lehet egy 15 éves (lányok mindketten, bár nem ez a lényeg) és egy 22 éves között igazi barátság?

Legjobb válasz: Lehet hát! Nekem a legjobb barátnõim közük az egyik 34 a másik 53 éves. Én 22 leszek. Mindent megbeszélünk, segítünk egymásnak ahol tudunk. Olyan, mintha lenne két nõvérem.

Lehet hát! Nekem a legjobb barátnõim közük az egyik 34 a másik 53 éves. Én 22 leszek. Mindent megbeszélünk, segítünk egymásnak ahol tudunk. Olyan, mintha lenne két nõvérem.
presze
lehet, bár nõvér-kishúg jellegûvé fog változni.
Miért ne lehetne?:D Nem a kor számít egy barátságban szerintem.:) De ha az számít akkor elég felszínes. Én pl 19 vagyok és van egy 38 éves barátnõm.

Három éves a kisfiam. És nem nőtt ki a jobb felső kettes foga. A többi rendesen kinőtt. Azt mondják, hogy majd kibújik. A második fiam egy éves múlt, nála már régen kinőtt. Mi lehet a baj? Szép, egészséges fogacskái vannak.

Legjobb válasz: Hát nem tudom. Nekem pl.23 évesen derült ki, hogy hiányzik a bal felsõ szemfogam, pedig rendszeresen jártam fogászatra, én meg nem számolgattam magamnak. Aztán amikor begyulladtak a bölcsességfogaim és ki kellett mûteni, akkor a röntgenképen látszódott, hogy a mai napig nem nõtt ki, hanem szépen bent csücsül. Erre azt mondták, hogy ki lehet "növeszteni", csak ahhoz egy másik fogamat kéne kihúzni. Én meg úgy voltam vele, ha eddig nem hiányzott, akkor jó helyen van ott ahol van. Ezzel nem elkeseríteni akartalak, de vidd el szerintem fogorvoshoz (nem tudom voltatok-e). Az is lehet, hogy majd, ha elkezd kihullani a tejfoga, akkor majd szépen kinõ. Remélem így lesz!

Hát nem tudom. Nekem pl.23 évesen derült ki, hogy hiányzik a bal felsõ szemfogam, pedig rendszeresen jártam fogászatra, én meg nem számolgattam magamnak. Aztán amikor begyulladtak a bölcsességfogaim és ki kellett mûteni, akkor a röntgenképen látszódott, hogy a mai napig nem nõtt ki, hanem szépen bent csücsül. Erre azt mondták, hogy ki lehet "növeszteni", csak ahhoz egy másik fogamat kéne kihúzni. Én meg úgy voltam vele, ha eddig nem hiányzott, akkor jó helyen van ott ahol van. Ezzel nem elkeseríteni akartalak, de vidd el szerintem fogorvoshoz (nem tudom voltatok-e). Az is lehet, hogy majd, ha elkezd kihullani a tejfoga, akkor majd szépen kinõ. Remélem így lesz!
Ez nem így mûködik, hogy a fogorvos azt mondja. Panoráma röntgen képek készítenek és abból látható, hogy van-e fogcsíra ergo van-e esély, hogy kijön valaha.
És ott van a helye, vagy a többi úgy torlódott, hogy kitölti az üres helyet?
A kérdező hozzászólása: Eleinte ott volt a helye, de késõbb a többi kitöltötte.Pl a jobb felsõ egyes kicsit beljebb is áll.Eleinte nem állt ferdén.Voltunk orvosnál, fogorvosnál, azt mondták majd kinõ.Nem nõtt ki.
Röntgeneztesd meg! Sok gyerek van, akinek nincs 2-es foga!
A kérdező hozzászólása: Tényleg? S mi lehet az oka?
Az én lányomnál is késõn kezdett el kinõni az a bizonyos fog. A fogorvosunk elküldött egy röntgenre, amin egyértelmûen látszódott a fogcsíra, így nem aggódott tovább senki. Kicsit megkésve, végülis kibújt az a bizonyos fog is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!