Találatok a következő kifejezésre: Lehet egy és fél éves lány terhes (2 db)

Lehet egy 11 és fél éves lány terhes?

Legjobb válasz: ha van menstruáció, akkor az azt jelenti, hogy lehet. Ha van peteérés és él szexuális életet akkor igen, lehet terhes. De még nagyon fiatal a szervezet és egészségügyi állapotától is függ, hogy kitudja-e hordani vagy sem.

ha van menstruáció, akkor az azt jelenti, hogy lehet. Ha van peteérés és él szexuális életet akkor igen, lehet terhes. De még nagyon fiatal a szervezet és egészségügyi állapotától is függ, hogy kitudja-e hordani vagy sem.
Az attól függ, mennyire fejlett testileg. Ha menstruál, mindenképpen lehet terhes! ... Egy ennyi idõs lánynak még babáznia kellene - játékbabábal! - és a tanulásra koncentrálnia... Ha történt vmi "baj", forduljon azonnal orvoshoz!
persze, hogy lehet, ha nem védekeztél szex közben, ugyanúgy teherbe eshetsz
Remélem ez tényleg csak egy kiváncsi kérdés. Ha rendszeres és szabályos a ciklusod, és nemi életet is éltél akkor....sajnos volt már erre példa. Mielõbb keress fel egy orvost.
Igen, ha már van menstruációja, simán. De szerintem 11 és fél évesen még egyáltalán nem kéne... Én 13 vagyok, és kibírom szex és teherbeesés nélkül. De ha úgy gondolod, baj van, fordulj azonnal orvoshoz!
Ha van mensid, akkor teherbe eshetsz. Remélem nem valami családi gond áll a háttérben, és azért kérdezed, hogy lehetsz - e terhes. Nem vagy és leszel még legalább öt évig lekésve semmirõl. Ha mégis meg szeretnéd ismerni ezt az érzést, akkor légy nagyon óvatos, és mindenképpen védekezzetek. Viszont igen kemény következményei lehetnek mind a szüleidre, mind rád, illetve partneredre nézve, ha terhes leszel. Ha a szüleid tudta nélkül teszed ezt, és megtörténik a baj, törvényileg nagyon - de nagyon megütik a bokájukat. Én azt tudom neked javasolni, hogy várj még mindenképpen, és amennyiben tényleg családi zûr van a háttérben azonnal mondd meg anyukádnak és szóljatok az illetékes hatóságoknak.
Egyáltalán hogy jössz te a képbe? Te a fiú vagy a lány vagy, esetleg az aki a gyertyát tartotta?
Ha még csak lehet, akkor egyelõre azt kell megtudni, hogy az-e.
-Lehet hogy terhes -Nem tudja megtartani a babát -Fél elmondani a szüleinek Terhes vagy nem?Tesztelt?Késik a havija?
A kérdező hozzászólása: Én úgy jövök a képbe, hogy a barátnõm a lány és mellette akarok állni. Igen, késik neki, és elég valószínû!
csináljon egy tesztet ha pozitív akkor irány a doki. mivel már 18 éves nem kell szülõi bele egyezés az abortuszra. de azért jó lenne ha valahogy elmondaná a szüleinek.
Ezt a zseni pasit én agyoncsapnám az biztos. Ha hamarabb szól, elmennek egy 72 órásért és kész....istenem de sok esze lehet ennek a hímnek -.-' 20/L
azer a csajok se semmik utolso

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!