Találatok a következő kifejezésre: Lehet egy és fél éves lány (13 db)

Lehet egy 11 és fél éves lány terhes?

Legjobb válasz: ha van menstruáció, akkor az azt jelenti, hogy lehet. Ha van peteérés és él szexuális életet akkor igen, lehet terhes. De még nagyon fiatal a szervezet és egészségügyi állapotától is függ, hogy kitudja-e hordani vagy sem.

ha van menstruáció, akkor az azt jelenti, hogy lehet. Ha van peteérés és él szexuális életet akkor igen, lehet terhes. De még nagyon fiatal a szervezet és egészségügyi állapotától is függ, hogy kitudja-e hordani vagy sem.
Az attól függ, mennyire fejlett testileg. Ha menstruál, mindenképpen lehet terhes! ... Egy ennyi idõs lánynak még babáznia kellene - játékbabábal! - és a tanulásra koncentrálnia... Ha történt vmi "baj", forduljon azonnal orvoshoz!
persze, hogy lehet, ha nem védekeztél szex közben, ugyanúgy teherbe eshetsz
Remélem ez tényleg csak egy kiváncsi kérdés. Ha rendszeres és szabályos a ciklusod, és nemi életet is éltél akkor....sajnos volt már erre példa. Mielõbb keress fel egy orvost.
Igen, ha már van menstruációja, simán. De szerintem 11 és fél évesen még egyáltalán nem kéne... Én 13 vagyok, és kibírom szex és teherbeesés nélkül. De ha úgy gondolod, baj van, fordulj azonnal orvoshoz!
Ha van mensid, akkor teherbe eshetsz. Remélem nem valami családi gond áll a háttérben, és azért kérdezed, hogy lehetsz - e terhes. Nem vagy és leszel még legalább öt évig lekésve semmirõl. Ha mégis meg szeretnéd ismerni ezt az érzést, akkor légy nagyon óvatos, és mindenképpen védekezzetek. Viszont igen kemény következményei lehetnek mind a szüleidre, mind rád, illetve partneredre nézve, ha terhes leszel. Ha a szüleid tudta nélkül teszed ezt, és megtörténik a baj, törvényileg nagyon - de nagyon megütik a bokájukat. Én azt tudom neked javasolni, hogy várj még mindenképpen, és amennyiben tényleg családi zûr van a háttérben azonnal mondd meg anyukádnak és szóljatok az illetékes hatóságoknak.

Lehetséges h egy 36FFi és egy 15és fél éves lány között működik a kémia? Nem vagyok ribi de magamban nagyon is bejött a pasi és sztem neki is én. Ez igaz lehet?

1.nem festem magam er?sen nem járok csicsa ruhába semmi olyan csak szépnek mondanak max ezért sokat szemeztünk én úgy éreztem h ....néha MONTHA ELJÁTSZOTT VOLNA A GONDOLATTAL.

Legjobb válasz: Én is el játszom sok gondolattal, mégsem fekszem le 10percenként másik csajjal.. És még csak 36 sem vagyok..

Gyerek vagy még és ezt õ is látja, hacsak nincs valami probléma a faszi agyában. Én 23 vagyok, de már nekem is csak gyereknek számítanál.
Én is el játszom sok gondolattal, mégsem fekszem le 10percenként másik csajjal.. És még csak 36 sem vagyok..
Az normális ha észreveszed valakirõl, hogy jól néz ki, de ha õ vonzódik hozzád, az nem normális.
Nah csinálok még egy cigit. Aztán viszlát beteg világ! Úristen. Mondd, hogy fake.
Más kérdés eljátszani a gondolattal, és teljesen más pedomaci útjára lépni. 26/F
Utolsó te normális vagy?
NEM
pfff ribanc dugatnád magad egy majdnem 40 évessel? [email protected] meg... sz.ted, hogy fog õ kinézni 10 év mulva? mint egy aszalt szilva, te meg akkor fogsz beérni igen eljátszott a gondolattal, hogy jól megsz0pat
A kérdező hozzászólása: nem nem a tanárom. te az a lány vagy aki válaszolt a 17 és fél évesnek ? :D ha igen no problem! senki sem ismeri a másikat... de ezek szerint te a tanároddal... ... a tanárod smárolt le téged?
ha egy 36éves férfi akar valamit egy 15, bocs 16 éves lánytól akkor az mi, ha nem pedomaci??? vannak 36év alatti érett férfiak is...
Persze h mûködne. Sokan vannak akik örülnek ha megrontanak egy gyereket. Nézd csak meg a híradót. Az már más kérdés h te érzelmi roncsként jönnél ki belõle mikor pár hét múlva mást fog megdugni.
Milyen 17 évesnek? Nem volt semmi a tanárommal, csupán eljátszottam a gondolattal!
Úgy látom te apáddal akarsz lefeküdni...Sok sikert hozzá nekem bejött!!! SP voltam
Majd visszanézel 16 éves énedre és látni fogod milyen gyerek voltál akkor.
„ez fáj kíméljetek ezektõl. most már 16 vagyok egyébként de ez fél éve történt és.. egyébként meg azthiszem több eszem van mint azoknak akik ide válaszolgatnak. barom!” Látszik, hogy mennyire érett vagy. Felteszel egy ilyen idióta kérdést, ami minden normális embernél leveri a biztosítékot és utána még te kezdesz el sírni. Ha a faszi közeledne, az apád helyében párszor hozzácsapkodnám a fejét egy villanyoszlophoz, de a tiédet is.
megrontásnak nem lehet mondani, mert 14 év fölötti. az más, hogy a család haragjától lehet tartani, hogy mit is képzelt, hogy az õ kicsiny kis leányukat megd.ta! hogyha arra gondolsz, hogy lehet-e beléd õ is szerelmes, mint te belé, arra a válasz az, hogy miért ne? de nem ez az általános. lehet kapuzárási pánikja és akkor még õ is azt gondolja, hogy szeret, aztán lehet, hogy egy hónap múlva meg mással fogja ezt érezni. egyébként meg, attól nem leszel r.banc, hogyha olyannal fekszel le akit kívánsz. (mondjuk ha RENGETEG olyannal, az már némileg elõrevetíti, hogy sose fogsz tudni leállni, és az már komolyabb párkapcsolati problémákat fog eredményezni...)
A kémia biztos, hogy mûködhet. Amint látod, a "társadalmat" megosztja ez a kérdés. Ha nem vársz sokat a kapcsolattól, csak tökéletes kielégülést, remélhetõleg nem fogsz csalódni.
Most csak tippelek egyet, de szerintem az egyik tanárodba zúgtál bele. Semmi gáz, amíg nem vallasz szerelmet neki. Nekem is bejött a matektanárom, õ 34 éves volt. Családos ember és az apám lehetne. De a gondolattal én is eljátszottam anno, 16 évesen. Csak ne csinálj hülyeséget, mert ez a kapcsolat nem mûködne! Akik meg f*szságot írnak, azokkal ne törõdj! 21/L
Ha annyi eszed van akkor minek teszel fel kérdést, egy ilyen oldalra amikor tudod, hogy ilyen válaszok is fognak jönni. Ne jelents ki elhamarkodottan semmit sem, általában aki okosnak mondja magát az a leghülyébb...
A kérdező hozzászólása: lehet h az van és ?? most errõl tehetek ?? csak az érett férfiak jönnek be másrészt meg nem pedofil sosem.. közeledett
A kérdező hozzászólása: DE AZÉRT JÓT RÖHÖGTEM EZEN KÖSZI;)
Hát látom, hogy nem. Attól még senki nem lesz ribanc, hogy valakirõl megállapítja, hogy jól néz ki.
elõször érettségizz le
te se vagy normális azt garantálom, csak te nem úgy mint én...
15 évesen azt se tudod hogy mi az az érett férfi egyébbként az apád lehetne de ez a kérdés egy nagy FAAAAKKKKKKEEEEEE
A kérdező hozzászólása: ez fáj kíméljetek ezektõl. most már 16 vagyok egyébként de ez fél éve történt és.. egyébként meg azthiszem több eszem van mint azoknak akik ide válaszolgatnak. barom!
persze, hogy igaz lehet! A szép lányka, a szép fiatal lány és érett nõ - az kedves a férfiszemnek, gyönyörködnek benne. Egy kislány meg felnéz a férfire, csodálja, a másik nemet. Ennyi, és kész. Ez természetes a világban!
Persze. Lyuk az lyuk, még a 15 éves is, és azt már nem is buntetik. Tiszta fonyeremény egy 36 éves érett férfinak a te kis hamvas sejhajod. Normális férfi nem áll ossze egy 15 évessel, csak ha már a saját korosztályának nem kell.
Lennék a pasi helyében!
A kérdező hozzászólása: oké köszi átadom neki :)
mivel nagyon fiatal, így elõbb egy kivizsgálás kéne és dietetikust kell megkérdezni, hogy mit egyen.
Mérsékelt csoki, cukor, csipsz, cukros üdítõital-fogyasztás. Egészséges ételek. Sok sport. Ennyi. Nem kell túlreagálni...

5és fél év után(van egy 1 éves lányunk)a párom összejött valakivel Azt mondta hogy szeret de nem szerelmes.És hogy nem érezte rajtam hogy szerettem.Ezek után még lehet normális életet élni? Sikerülhet?

Én azt mondtam hogy tegye rendbe az érzéseit és döntsön ha mellettem dönt én képes vagyok elfelejteni a dolgot és tiszta lappal indulni

Legjobb válasz: Lényegében Te határozottnak tûnsz, már döntöttél, hogy adott esetben megbocsátasz. CSak ehhez az kell, hogy a párod is úgy érezze, bocsánatot kell kérnie - és úgy is gondolja! Ugyanakkor a párod hozzállása nem túl bíztató: "nem szerelmes", - épp a "legjobb" idõben jött erre rá :S; meg Téged hibáztat: "nem érezte, hogy szeretted" - utóbbi lehet üres duma a saját mentegetésére, amiért nem túl sok erkölcsi tartása van. Mi az, hogy "összejött valakivel"??? Kaland? Vagy szerelmes is? Elég szemétség azért kisgyerekkel otthagyni valakit egy másik nõ miatt. De egy barátnõmmel is ez történt, és talált új párt magának. Csak abba bele ne menj, hogy visszafogadod, és az egyedülmaradástól való félelembõl, vagy szerelembõl szemet hunysz a további kikacsintgatásai felett. Ne vállald fel azt a szerepet.

Lényegében Te határozottnak tûnsz, már döntöttél, hogy adott esetben megbocsátasz. CSak ehhez az kell, hogy a párod is úgy érezze, bocsánatot kell kérnie - és úgy is gondolja! Ugyanakkor a párod hozzállása nem túl bíztató: "nem szerelmes", - épp a "legjobb" idõben jött erre rá :S; meg Téged hibáztat: "nem érezte, hogy szeretted" - utóbbi lehet üres duma a saját mentegetésére, amiért nem túl sok erkölcsi tartása van. Mi az, hogy "összejött valakivel"??? Kaland? Vagy szerelmes is? Elég szemétség azért kisgyerekkel otthagyni valakit egy másik nõ miatt. De egy barátnõmmel is ez történt, és talált új párt magának. Csak abba bele ne menj, hogy visszafogadod, és az egyedülmaradástól való félelembõl, vagy szerelembõl szemet hunysz a további kikacsintgatásai felett. Ne vállald fel azt a szerepet.
Húúú elég nehéz helyzet. Szerintem egy ilyen dolgot nem lehet elfelejteni, minden veszekedés alkalmával újra és újra elõ fog jönni ez a dolog. Valójában a párod akkor fog rájönni, hogy mit is érez irántad, ha már nem leszel mellette. Ha tényleg meg tudnál neki bocsátani, hagyj neki idõt, hogy rendesen át tudja gondolni, mit is jelentesz neki. Bár én személy szerint nem fogadnám vissza - de tudom, nem rólam van szó. Gondold át mennyire tudnád ezzel az érzéssel, gondolattal, tudattal élni a mindennapokat, hogy megcsalt. Ha egyszer megtette, valószínû, hogy máskor sem fog nehezére esni, hogy félre lépjen. Minden esetre mérlegeld a helyzetet, melyik a jobb: ha megy vagy ha marad. Kívánom, hogy rendezõdjenek a dolgaid, és minden rendben legyen! "Angel"
Ejha ez nehéz ügy. Szerintem nem lehet, hogyha netán mégis rengeteg erõ kell hozzá. Biztos, hogy jól átgondoltad? Ha képes viszonyt kezdeni melletted és egy 5 éves kislány mellet, akkor õ nem férfi, pláne nem szerethetõ férfi. Legalábbis számomra. És te mit érzel, szereted még vagy, csak a kislány miatt? Ne legyél megalkuvó!!! Gyerekkel nehéz párt találni, de még így is ezerszer jobb, mint éveket leélni egy olyan ember mellett akinél sose lehet tudni, mikor megy félre vagy hagy el, hisz tudod ha elsõre sikerül, másodszor se lesz nehéz... Sok sikert neked, kitartást!
Utolsó vagyok: bocsánat az 5 és fél évet és a kislányt összevontam.
En ferfi vagyok es van egy masfel eves lanyom. A paromnak a szules utan sokaig nem volt kedve (es nemcsak a szexhez), persze ez nem volt konnyu, de en nem csalnam meg semmi okbol. Ja, es o is tullendult ezen a dolgon. De ezt nagyon gondold at mivel lehet, hogy csak tenyleg nem erezte, hogy szereted mivel az anyat altalaban lekoti a gyerek es az apa a masodik helyre kerul. Mivel a gyerek azert eleg rendesen lefoglal gondolom es ki is farszt. Es ezt valahogy fel kell dolgozni. Szoval szerintem probalj meg beszelgetni vele. Ha o is benne van es megtudjatok beszelni akkor sok sikert a tovabbiakhoz, ha elutasito akkor viszont szerintem ki akar lepni, tehat nem biztos, hogy erdemes raaldozni az eleted...
Egyáltalán hogy jössz te a képbe? Te a fiú vagy a lány vagy, esetleg az aki a gyertyát tartotta?
Ha még csak lehet, akkor egyelõre azt kell megtudni, hogy az-e.
-Lehet hogy terhes -Nem tudja megtartani a babát -Fél elmondani a szüleinek Terhes vagy nem?Tesztelt?Késik a havija?
A kérdező hozzászólása: Én úgy jövök a képbe, hogy a barátnõm a lány és mellette akarok állni. Igen, késik neki, és elég valószínû!
csináljon egy tesztet ha pozitív akkor irány a doki. mivel már 18 éves nem kell szülõi bele egyezés az abortuszra. de azért jó lenne ha valahogy elmondaná a szüleinek.
Ezt a zseni pasit én agyoncsapnám az biztos. Ha hamarabb szól, elmennek egy 72 órásért és kész....istenem de sok esze lehet ennek a hímnek -.-' 20/L
azer a csajok se semmik utolso

25 éves lány vagyok, 8 és fél éve vagyunk együtt a párommal. Õ volt nekem az első és azóta nem is volt más. Egy pár hónapja valahogy nem élvezem úgy a szexet. Mitől lehet? Bővebben lent.

Kívánom őt nagyon, ugyan úgy mint korábban de egyszerűen a szex egy ideje nem olyan jó. Nem is tudok elmenni szex közben már hónapok óta és nagyon bosszant.:( Volt valakinek esetleg hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Ha nem fejben van a gond, akkor testben. Nem vagy beteg? Stresszes? Gyógyszert nem szedsz? Nem olvasltál túl sok Twighlitot?

Ha nem fejben van a gond, akkor testben. Nem vagy beteg? Stresszes? Gyógyszert nem szedsz? Nem olvasltál túl sok Twighlitot?
Más sem tud elmenni szex közben mégis kielégíti õt az összebújás a párjával.
A kérdező hozzászólása: Az oké....de nálunk minden mûködött tökéletesen több mint 8 évig és egyszer csak mintha elvágták volna. Ha az elejétõl ez lett volna akkor azt mondom oké...vannak olyan lányok akik nem tudnak elmenni szex közben és én is közéjük tartozom de nem. Ez csak egy kis ideje van.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó. szó sincs errõl...
valszeg marhára kezded átvenni az uralmat felette, és nem övé a kontroll, ez szokta szétbaxni a kapcsolatokat.
Valami oka csak van !!! Próbáljatok változatosabban szexelni. Vagy új pózokat. Vagy más idõpontban.
A kérdező hozzászólása: Semmi nem változott. Legalábbis az én részemrõl nem. Az õ nevében nem beszélhetek de rajta se vettem észre semmit. Ugyan úgy szeretem mint annó, ugyan olyan jól elvagyunk mint akármikor máskor. Csak a szex nem stimmel részemrõl. Az õ részérõl ugyan olyan, azzal nincsen baj.
Meguntad, változik az érdeklõdésed, ez normális. Elõbb utóbb lapátra teszed. Lez majd másik, ne aggódj.
Mi változott meg köztetek?
Igen, nekem van. 2 év után, több mint, fél éve szenvedek, hogy nem tud kielégíteni rendesen. Megbeszéltük nem egyszer, semmi változás nincs. Szerintem szakítani fogok hamarosan. 21/L

16 éves lány vagyok és 2 hónapja megismerkedtem egy velem egykorú sráccal. Találkoztunk néhányszor. Kaptam néhány bókot hogy milyen csinos vagyok és hasonlók, de még nem közeledett felém. Lehet ebből párkapcsolat?

Fel is szokott hívni telefonon kb. 3 naponta. Szerintetek bejövök neki? Mert nekem nagyon tetszik.

Legjobb válasz: Ez tök jó :) szerintem semmit sem akar elkapkodni, biztos meg akar ismerni stb. majd eljön mindennek az ideje nyugi :) sok sikert!

Ez tök jó :) szerintem semmit sem akar elkapkodni, biztos meg akar ismerni stb. majd eljön mindennek az ideje nyugi :) sok sikert!
Szeintem is meg akar ismerni. Majd ha eljön az ideje, akkor megkérdezi, hogy járnál-e vele :-)
Te is lehetsz egy kicsit aktívabb. Kérdezd meg, mit szeret, és vidd el moziba, kirándulni vagy enni valahova. Ott lehet beszélgetni is vele - de ne azt kérdezd, hogy 'járnál-e velem' - mert ha megy, akkor úgyis érdekled, és a többi majd kiderül.
Ez még nem jelent szart se, mindenki hülyíthet tartalmatlan szöveggel egy csajt
apró jelekkel tudasd neki h bejön neked, de ne nyomulj :D tuti tetszel neki csak nem akarja elkapkodni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Bár a második komment hanyagolható...
Mi a lány neve?
A beégéstõl nem kell félned, mert mindig meg van a lehetõség a nemre. Te nem leszel ettõl kevesebb. Szerintem barátkozz vele össze.
Barátkozz Vele össze és hívd el randira. Ne félj, nem égés, ha beszélsz az érzéseidrõl. :) Sok sikert! :)
szerintem mondd el neki...ha ugy erzed hogy ez az érzés kölcsönös akkor biztos boldog lesz h elmondtad neki......es nem fogsz beégni hidd el nekem
A kérdező hozzászólása: 14:05 mért érdekel a neve?
Kezdj el hozzá közeledni:) Figyeld a reakcióit, és h hogy viselkedik a közeledbe. Onnan meg tudod állapítani biztosra, hogy érez.

14 éves vagyok és lány. A menstruáciom megvan már kb fél éve de utolsó két alkalommal egy napig volt. A lenti nemi szervemből olyan mint a takony olyan válladék jön ki. Mi lehet ez? Ugye nem komoly?

Legjobb válasz: Fehérfolyás a neve, szokj hozzá. Erre van a tisztasági betét. Az egészségügyi meg a vérzésre. Az egy napos vérzés meg a te korodban nem gond és nem is szokatlan.

Fehérfolyás a neve, szokj hozzá. Erre van a tisztasági betét. Az egészségügyi meg a vérzésre. Az egy napos vérzés meg a te korodban nem gond és nem is szokatlan.
Addig, amíg termékeny vagy, biztos elkísér.
Ameddig teherbe eshetsz addig vagy termékeny.Ez akár 50 éves korodig tarthat vagy még egy kicsivel tovább is.
Amíg érik petesejted, menstruálsz, és nem ér utol a klimax. További szómagyarázatokhoz használd a Google-t.
Sajnálattal közlöm, hogy önnek már csak 2 napja maradt hátra a takony miatt. xD Milyen színû a cucc?
Klimaxig lehet fehérfolyásod, vagyis amíg van peteérésed.
Én pedig még azon gondolkodom, hogy melyik a fenti nemi szerved, hogy ezt a lenti jelzõt használtad ?
A kérdező hozzászólása: lehet h hüjeség de mi az a termékeny?
A kérdező hozzászólása: és ez a fehérfolyás már régóta tart... még meddig lesz jelen az életemben?
Ovulációkor / tüszõrepedés/ ilyen tojásfehérje színû és állagú váladék ürülhet a hüvelybõl. Ez a két menstruáció között pár napig teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat kérek.. hát fehér átlátszó. nyulékony..
Hagyjátok már ezt a fehérfolyást!!! Folyamatosan nem lehet neki fehérfolyása!! Kérdezõ, ha minden nap jön valami, akkor meg kellene nézetned, valószínû összeszedtél valamilyen fertõzést. (Akkor is lehetséges, ha szûz vagy.) A doki jó esetben ad 1 gyógyszert és túl is vagy rajta.
Na neki is így fogalmaztál, sehogy! Nem is nagyon érthette mirõl beszélsz!
Sehogy.
Már sehogy..
Bárhogy is, a retorikai képességedre ne hagyatkozz...
taps. Ez a kérdés már túl bonyolult, fuss neki mégegyszer.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!