Találatok a következő kifejezésre: Lehet együtt az elevitet, és a (3 db)

Lehet együtt szedni az elevitet, és a magne B6-ot? Mindkettőben van B6, nem lesz sok?

Legjobb válasz: én szedem az elevitet, orvos tudja, és mégis javasólta a mgne b6 szedését. de beszéld meg az orvosoddal.

én szedem az elevitet, orvos tudja, és mégis javasólta a mgne b6 szedését. de beszéld meg az orvosoddal.
Szia! Én szedem az Elevitet és mellette még a magne B6-ot-kezdetek óta 3X2-t. Semmi gond nem lesz.Üdv.: 22 hetes kismami
Én Elevitet 2-3 naponta szedek, Béres Magne B6-ot minden nap este 2 db-ot. Azért este, mert éjjel begörcsöl a lábszáram és a doki így javasolta. Nyugodtan szedheted mindkettõt, semmi baj nem lesz belõle. Csak az A vitaminból nem szabad túlzott adagot a szervezetbe juttatni, mert az májkárosodáshoz vezethez.
Szia! Az elevit terhesvitamin, étrendkiegészítõ, a Magne B6-ot pedig akkor szokták javasolni, ha keményedik a méh. Ugy hallottam, ha a terhesvitamin mellé beveszel napi 1 szem magne B6-ot, az nem árt. Nekem az elsõ terhességemnél 3*2-t kellett szednem, mert keményedett a méhem, mindezt a vitamin mellett. A mostani terhességemnél még nme keményedik a méh, az orvosom mégis javasolta.
Szia! Én szedem az Elevitet, és a dokim szerint felesleges szednem a Magne B6-ot. Rám bízta a döntést, annyit mondott, hogy egyszerre soha ne vegye be mind a kettõt. Talán valamelyest semlegsítík egymás hatását?!
A kérdező hozzászólása: És Ti is többet szedtek a magneB6-ból? Ezt a dokim mondta, de az elevitet elfelejtettem megkérdezni, hogy mehet-e mellette...
Nem lesz sok, nekem a doki mondta a B6-ot, az elevitet magamtól szedtem, de nagyon helyeselte.Nyugodtan szedd, de a dokival egyeztess.Üdv!
Én is mindkettõt szedtem a doki ajánlására.Így szerintem nem sok.
Én is szedem mind a kettõt. Megkérdeztem az orvost, és azt mondta nem sok, csak szedjem nyugodtan.
b6 vízben oldodó vitamin, vagyis nem tudod túl adagolni, felesleget kispisiled...magnézium viszont már túl adagolható..
Én az elevit helyett a folsavat ajánlom. Magne b6-al biztosan kedvezõ hatású.
Elevitet hetente max.2szer. Az orvosom mondta. Viszont folsavat, E-vitamint naponta ajánlotta.
Én együtt szedtem, igaz, akkor már terhes voltam, gyönyörü babám született! És minden nap szedtem, mind a kettöt.
Én is együtt szedem, és még csak várunk a babára.

Lehet szedni Clostit és Elevitet együtt? A Clostit 2 hónapig szedtem, de semmi! Másfél hónapja szedem az Elevitet, de szeretnék mindent megtenni, hogy végre összejöjjön a baba!

Legjobb válasz: Egész nyugodtan szedheted, nem azért nem sikerül, mert egyszerre szeded a kettõt. Én is egyszerre szedtem. Már 9 hetes a kislányom. Sok sikert!

Egész nyugodtan szedheted, nem azért nem sikerül, mert egyszerre szeded a kettõt. Én is egyszerre szedtem. Már 9 hetes a kislányom. Sok sikert!
Igen nyugodtan szedheted!!
Persze hogy lehet, a closti a petefészkek stimulálására van, az elevit pedig csak vitamin! Mielõbbi babásodást kívánok!
én is szedtem closty mellett és most 3 as ikereket várok 16 hetes kismama vagyok. 1 honapig szedtem a clostit és 3 gyerek lett belöle.:) )))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!