Találatok a következő kifejezésre: Lehet együtt az elevitet, és (3 db)

Én az elevit helyett a folsavat ajánlom. Magne b6-al biztosan kedvezõ hatású.
Elevitet hetente max.2szer. Az orvosom mondta. Viszont folsavat, E-vitamint naponta ajánlotta.
Én együtt szedtem, igaz, akkor már terhes voltam, gyönyörü babám született! És minden nap szedtem, mind a kettöt.
Én is együtt szedem, és még csak várunk a babára.

Lehet együtt szedni az elevitet, és a magne B6-ot? Mindkettőben van B6, nem lesz sok?

Legjobb válasz: én szedem az elevitet, orvos tudja, és mégis javasólta a mgne b6 szedését. de beszéld meg az orvosoddal.

én szedem az elevitet, orvos tudja, és mégis javasólta a mgne b6 szedését. de beszéld meg az orvosoddal.
Szia! Én szedem az Elevitet és mellette még a magne B6-ot-kezdetek óta 3X2-t. Semmi gond nem lesz.Üdv.: 22 hetes kismami
Én Elevitet 2-3 naponta szedek, Béres Magne B6-ot minden nap este 2 db-ot. Azért este, mert éjjel begörcsöl a lábszáram és a doki így javasolta. Nyugodtan szedheted mindkettõt, semmi baj nem lesz belõle. Csak az A vitaminból nem szabad túlzott adagot a szervezetbe juttatni, mert az májkárosodáshoz vezethez.
Szia! Az elevit terhesvitamin, étrendkiegészítõ, a Magne B6-ot pedig akkor szokták javasolni, ha keményedik a méh. Ugy hallottam, ha a terhesvitamin mellé beveszel napi 1 szem magne B6-ot, az nem árt. Nekem az elsõ terhességemnél 3*2-t kellett szednem, mert keményedett a méhem, mindezt a vitamin mellett. A mostani terhességemnél még nme keményedik a méh, az orvosom mégis javasolta.
Szia! Én szedem az Elevitet, és a dokim szerint felesleges szednem a Magne B6-ot. Rám bízta a döntést, annyit mondott, hogy egyszerre soha ne vegye be mind a kettõt. Talán valamelyest semlegsítík egymás hatását?!
A kérdező hozzászólása: És Ti is többet szedtek a magneB6-ból? Ezt a dokim mondta, de az elevitet elfelejtettem megkérdezni, hogy mehet-e mellette...
Nem lesz sok, nekem a doki mondta a B6-ot, az elevitet magamtól szedtem, de nagyon helyeselte.Nyugodtan szedd, de a dokival egyeztess.Üdv!
Én is mindkettõt szedtem a doki ajánlására.Így szerintem nem sok.
Én is szedem mind a kettõt. Megkérdeztem az orvost, és azt mondta nem sok, csak szedjem nyugodtan.
b6 vízben oldodó vitamin, vagyis nem tudod túl adagolni, felesleget kispisiled...magnézium viszont már túl adagolható..

Lehet szedni Clostit és Elevitet együtt? A Clostit 2 hónapig szedtem, de semmi! Másfél hónapja szedem az Elevitet, de szeretnék mindent megtenni, hogy végre összejöjjön a baba!

Legjobb válasz: Egész nyugodtan szedheted, nem azért nem sikerül, mert egyszerre szeded a kettõt. Én is egyszerre szedtem. Már 9 hetes a kislányom. Sok sikert!

Egész nyugodtan szedheted, nem azért nem sikerül, mert egyszerre szeded a kettõt. Én is egyszerre szedtem. Már 9 hetes a kislányom. Sok sikert!
Igen nyugodtan szedheted!!
Persze hogy lehet, a closti a petefészkek stimulálására van, az elevit pedig csak vitamin! Mielõbbi babásodást kívánok!
én is szedtem closty mellett és most 3 as ikereket várok 16 hetes kismama vagyok. 1 honapig szedtem a clostit és 3 gyerek lett belöle.:) )))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!