Találatok a következő kifejezésre: Lehet együtt az (631 db)

pont ez történik most is
Nem ad helyt fellebbezésnek :) Nem enged küzdeni, nem akar már engem.
Meg kell küzdeni a szerelemért...:)
igen éppen most is ilyen helyzetben vagyok az exem kidobott de én még mindig fülig szerelmes vagyok meg teljes szivembõl szeretem úgy látszik ez kevés egy kapcsolathoz? :(
Szerintem akard h vele lehess és menni is fog , ha tényleg szeretitek egymást!
Minden szerelmem plátói volt eddig, igazából azon lepõdnék meg, ha egyszer végre valami össze is jönne.
Elõfordult már régebben is, és most megint itt tartok... Nem jó érzés, bár néha jól esik a tudat hogy legalább én szeretem... hülyeség de még így is rózsaszínben látom a világot :)
Az elsõ szerelmem pont ilyen volt. Szerintem ezen a legtöbbünk átesik.
Hát igen , olyan nincs hogy nem lehetsz együtt vkivel , ha igaz a szerelem vele vagy ha nem akkor nem , kár magad emészteni , ha inkább egyedül éled az életed nem pedig vele (vagy esetleg mással) , lehet nem is szereted? Õ tudja ? Vagy csak szédíted ? Szóval kedves kérdezõ nem akarásnak szarás a vége, bírom akik nyavajognak h nem lehetnek vele , szerintem mindent lehet , csak akarni kellene tenni érte nem pedig siránkozni, én akartam én városi vagyok , õ vidéki volt messze lakott, tessék akartuk elköltöztünk ketten egy másik városba albiban lakunk ketten, BOLDOGOK VAGYUNK mint még soha már 3 éve, nekünk is nehéz volt a kezdés de akarni kellet és sikerült is , szóval te is probálj meg tenni, vagy hadjad a pi...ba ! És nem meg bántani szerettelek vna !
Igen.
Voltam/vagyok és rohadt egy érzés. :(
igen
voltam, és vagyok, jó is meg rossz is!
Ezt hogy érted? szexuálisan, együtt élve-mégis mire gondolsz?
Úgy vagyok már 4 éve... 439 km van köztünk, és egyszerûen nem tudok lemondani róla...
majd egyszer rájön, hogy senki nem fogja ugy szeretni ahogy én de akkor már késõ lesz

Ti mindig együtt fürdötök? Mennyire lehet izgató az együtt történő zuhany vagy fürdő? Feldobható vmivel?

Legjobb válasz: Igen, mindig együtt fürdünk, de mindenki másnak azt ajánlanám, hogy ne tegye! Nem azért mert nem jó, vagy ilyesmi, de minden nap nem szabad. Totál megszokjátok egymást egy idõ után... nem lesz már benne semmi élvezet. Legalábbis én ezt tapasztalom. Ha nagyon szereted a sárgadinnyét, de mindennap ehetsz, akkor egy idõ után ráunsz. Szóval én nem ajánlom a mindennapos együtt fürdést/zuhanyzást.

Igen, mindig együtt fürdünk, de mindenki másnak azt ajánlanám, hogy ne tegye! Nem azért mert nem jó, vagy ilyesmi, de minden nap nem szabad. Totál megszokjátok egymást egy idõ után... nem lesz már benne semmi élvezet. Legalábbis én ezt tapasztalom. Ha nagyon szereted a sárgadinnyét, de mindennap ehetsz, akkor egy idõ után ráunsz. Szóval én nem ajánlom a mindennapos együtt fürdést/zuhanyzást.
Néha jó bevetni vágyfokozónak, felpezsdíti kettõtök viszonyát.Egymás beszappanozás, masszírozása izgatóan hat mindkét félre.Néha kellenek ilyen alkalmak.
Mi csak akkor fürdünk együtt, ha az asszonynál vagyunk, mert ott elférünk a kádban és kényelmesen tudunk tusolni.
A kérdező hozzászólása: És az perverz ha egymást szappanozzátok és mossátok minden testrészén?
Dehogyis. Õ 6-kor kel, én 7-kor és neki 7:25-kor megy a busza. Ja, reggel szoktunk fürödni. Meg amúgyis, ilyenkor rohanás van, nem tipitapi. Néha szoktunk együtt fürödni, de akkor annak nyilván más a hangulata és ideje.
sok mindennel fel lehet dobni. akit érdekel, privátban adhatok ötleteket.
A kérdező hozzászólása: Elküldheted az ötleteidet. De itt is jó ha leírod.
én azzal szoktam feldobni mikor együtt fürdünk, h belefingok a vízbe, de nem olyan halkat, hanem olyat ami csak úgy tör ki. ekkor azt szoktam mondani, h látod drágám, csorók vagyunk de azért jakuzzira telik parasztjakuzzira

A lactoherb teát és az urtica urens homeopátiás szert tényleg nem lehet együtt szedni?

Azt hallottam, hogy a kett? együtt üti egymást, vagy az egyiket, vagy a másikat lehet csak szedni. Igaz ez?

Legjobb válasz: A homeós szereknek nincs mellékhatásuk. A tea me gyógynövényekvbõláll. Én még nem hallottam, hogy ne lehetne együtt szedni,inni. Csupán arról lehet inkább szó, hogy a homeós bogyók bevétele és a folyadékfogyasztás között el kell tellnie minimum fél órának. Én együtt szedtem a bogyókat és ittam a teát is, ha kellet (növekedési ugrások). Hattottak (hogy melyik, nem tudom), iszonyú sok tejem volt..

A homeós szereknek nincs mellékhatásuk. A tea me gyógynövényekvbõláll. Én még nem hallottam, hogy ne lehetne együtt szedni, inni. Csupán arról lehet inkább szó, hogy a homeós bogyók bevétele és a folyadékfogyasztás között el kell tellnie minimum fél órának. Én együtt szedtem a bogyókat és ittam a teát is, ha kellet (növekedési ugrások). Hattottak (hogy melyik, nem tudom), iszonyú sok tejem volt..
Az egyik kérdésnél olvastam én is hogy nem tanácsos egyszerre teát és más tejszaporító "szert" szedni.Ha megtalálom belinkelem neked.
én együtt is szedtem, az alején, tea nélkül is, szerintem ezek a homeós dolgok sima placebók amúgy 2 éves szoptatok, a tea jó volt foyladék miatt, maúgy semmi más nem hatásos


Japán akita más fajta kisebb termetű kutyákkal együtt lehet tartani? Szerintem lehet együtt tartani őket! Nevelésen múlik az egész!

Nem tudom hogy miért híresztelik azt hogy az akita agresszív stb... Én együtt tartok egy kan akitát és egy puli kant semmi baj nincs velük, igaz sokat foglalkozzok velük

Legjobb válasz: Csak nevelés és szocializáció kérdése. A kutya falka állat, ennél fogva nincs olyan fajta, amelyik alapból agresszív lenne a fajtársaival szemben.

Csak nevelés és szocializáció kérdése. A kutya falka állat, ennél fogva nincs olyan fajta, amelyik alapból agresszív lenne a fajtársaival szemben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3-as szóló véleményét. Valóban ez egy sztereotipia az akitákról egy általános vélemény úgy mint sok minden másról.
A kérdező hozzászólása: a linken látható 2perc 15 mperc
A kérdező hozzászólása: a videón ott van a kutyának az apja is ez sem elég
A linkelt videó egyébként nem túl jó példa. Még az agresszív jelzõvel dobálózók se várják hogy egy 6 hetes kölyök széttép egy másik kutyát ami feltehetõleg nem most lát elõször akitát.:)
lehet õket persze.. De az akita nem kicsit nehéz fajta.. a pit hozzá képest kutyafaxa 1-2 aspektusból. Persze akitából is lehet egyszerûbbet kifogni, de általánosságban nagyon nehéz kutya. Az agresszivítása meg szintén jellemzõ. (legtöbször egyébként nem az közösen tartott állatoknál lép fel hanem idegenekkel szemben) hozzá tenném hogy ugye "harci kutya"-ként funkcionált egy ideig ebbõl is ered.
Igen lehet õket együtt tartani más állatokkal. Sokan félrenevelik/nem nevelik õket és aztán sírnak hogy agresszív a kutya. Meghát.. Sztereotípia.
A kérdező hozzászólása: azt nem értem hogy miért írnak sokan az akitáról csak rosszat, nehezen kezelhetõ stb? tény hogy akitánál fontos a szocializáció, kutyaovi, iskola stb..lehet õket más kutyákkal együtt tartani lásd:http://www.youtube.com/watch?v=lZjKkRByOdg
mi a kérdésed? mert ez csak a véleményed, amihez ha jól sejtem megerõsítést vársz.
Természetesen lehetséges. Én egy tacsival tartom együtt, mindkettõ szuka és nincs semmi gond velük.Nevelés kérdése.

Ha hétfőn este együtt voltam a parommal, és kedden vagy szerdán volt pé, akkor még lehet kisbaba? Az igaz hogy a sperma akár 3 napig is élteképes?

Legjobb válasz: Elvileg lehet, de ha tudod hogy mikor van pé miért nem voltatok együtt kedden és szerdán is? Én úgy tudom, hogy a sperma 48 órán át életképes még a nõben.

Elvileg lehet, de ha tudod hogy mikor van pé miért nem voltatok együtt kedden és szerdán is? Én úgy tudom, hogy a sperma 48 órán át életképes még a nõben.
A kérdező hozzászólása: Azért mert a párom nem volt otthon! A munka miatt távol volt és csak hétfõn tudtunk együtt lenni! hát ezért!
Szia!Nyugodj meg!Hát persze, hogy sikerülhet.A sperma akár 3 napig is életképes!Igaz, így nagyobb esélyetek van egy kislányra, ui. õk azok, akik hosszabb ideig élnek, de mozgásuk lassú.Így õk már ott vártak a kapuban a kiskatonákra!:-)
Bocsi, rosszul írtam!A kiskatonák várnak az éret petédre, hogy megtermékenyüljenek!
48 óráig életképesek!
Igen, szoktuk együtt írni.
Boldogan felírják. Erre lettek dresszírozva.

PANTENE hajerősítőszérum és AVON hajvég ápoló használható együtt? Az Avonosat csak a hajvégre kell tenni, vagy esetleg lehet a haj többi részére is?

Legjobb válasz: Szerintem használható együtt,bár én azt a PANTENEt még nempróbáltam. Hát...én csak a hajvégekre tettem,de nemsokat ért. Szerintem ne rakj feljebbre,mert zsírosítja a hajat.. De emígy te mit gondolsz a hajvégápolorol és a hajerõsítõrõl?:)

Szerintem használható együtt, bár én azt a PANTENEt még nempróbáltam. Hát...én csak a hajvégekre tettem, de nemsokat ért. Szerintem ne rakj feljebbre, mert zsírosítja a hajat.. De emígy te mit gondolsz a hajvégápolorol és a hajerõsítõrõl?:)
A kérdező hozzászólása: hát, hogy a hajvégeim szebbek lettek-e, azt nem tudom, de viszont dúsabb lett a hajam a használatuktól, az biztos! :)
Azért egy orvos csak jobban tudja mint az itt fórumozó anyukák.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért kérdezem, mert a barátnõm a kisfiával a mi orvosunk váltótársához jár, akit pont azért nem oltott be 15 hónaposan mert, hogy a kettõt együtt nem lehet. Ezért nem értem.
A mi gyermekorvosunk szerint lehet, sõt akkor kapott kullancs ismétlõt is. Szegényem összesen négyet kapott. Bár itt sokszor olvasom hogy nem ajánlják, de én bízok az orvosomba.
Nekünk is három lett volna egyszerre (a kötelezõ, a bárányhímlõ és a kullancs elleni). Kettõt adott be az orvos egyszerre, hogy ne legyen nagyon sok a szúrás hirtelen a gyereknek. Szerintem orvosa válogatja, milyen nézeteket vall. A mienknél pl. elteszik a hûtõbe, ha valamit viszünk és mégsem lehet beadni aznap (pl. náthás a gyerek), így nem gond az sem, ha máskor kell visszamenni, mert akkor elõveszik és nem nekem kell figyelni a szállításra, hûtésre (persze ennek nyáron volt jelentõsége). Ha nálatok is van ilyen lehetõség, vidd el, és ha mégsem akarja egyszerre, legközelebb ott vár.
A különbözõ élõvírus tartalmú vakcinák (a 15 hós és a Varilrix is az) beadhatók egyszerre, de ha nem egyszerre történik a beadás, akkor a kettõ között legalább 4 hét szünetet kell tartani.Tehát mindkét dokinak igaza van.Amúgy mi is egyszerre kaptuk.
MI dokink szerint lehet, de azt mondta inkább máskor adjuk mert 15 hósan így is több szúrást kap.
Mi most voltunk a 15hós oltáson és 2 oltást is kapott, 1-et a combjába és 1-et a karjába, ráadásul mindkettõtõl belázasodhat 10napon belül. Én biztos nem terhelném még a bárányhimlõ elleni oltással ezek mellett. A doktornõ is azt mondta, hogy azt csak jövõ hónapban kapja meg és 2 hónapra rá a 2.adagot.
Nálunk a 15 hós oltás kiütötte a lányom (addig soha semmi baja nem volt!). Én A 18 hónapossal együtt adattam be. Nálunk max. kettõt adnak be egyszerre. Már lassan kéne neki beadatnom a másodikat.
A szomszédunk is beadatta a bárányhimlõt és NEM kapta meg a kettõt egyszerre. Elõbb a 15 hónapost, rá 1 hónapra a bhimlõt.

Már 6 éve vagyok együtt a párommal. Körülbelül 2 hete vettem észre, hogy regisztrált egy társkeresőn. Mi lehet ennek az oka? Minden időnket együtt töltjük amikor nem dolgozunk. A szexuális életünk jó. Kíváncsiság hajtja vagy más? Tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle, de valószínû úgy is csak azt fogja mondani, hogy csupán poénból vagy kíváncsiságból regisztrált. Az exem is ezt mondta... Aztán kiderült, hogy valójában arra volt kíváncsi, hány nõt tud megdöngetni (a hátam mögött). Szóval ha titokban csinálta, akkor esélyes, hogy mégsem olyan tökéletes minden ebben a kapcsolatban, de addig nem akar kilépni, míg nincs más, aki körülrajonganá õt. Sajnálom, de nekem ez a tapasztalatom. 25N

Kérdezd meg tõle, de valószínû úgy is csak azt fogja mondani, hogy csupán poénból vagy kíváncsiságból regisztrált. Az exem is ezt mondta... Aztán kiderült, hogy valójában arra volt kíváncsi, hány nõt tud megdöngetni (a hátam mögött). Szóval ha titokban csinálta, akkor esélyes, hogy mégsem olyan tökéletes minden ebben a kapcsolatban, de addig nem akar kilépni, míg nincs más, aki körülrajonganá õt. Sajnálom, de nekem ez a tapasztalatom. 25N
Ha nincs egyéb oka, akkor lehet, hogy csak kíváncsi, hogy képes-e még felkelteni más nõk figyelmét.
Örülök, igazán. Örülj, hogy van egy rendes párod 6 éve, biztosan van/lesz elég baj még mindenfelé, ne csinálj direkt!
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van! Törlöm az egész regisztrációt! Semmi értelme nem lenne, hisz tudom, hogy csak engem szeret!! Köszi, hogy felnyitottad a szemem!!!! :)
Nem teszed jól! Látod, hogy leszarja, nem is foglalkozik vele, tehát semmi féle õszintétlenséget nem mutatott, te meg kamuból elkezded provokálni?
A kérdező hozzászólása: Megtörtént az utánajárás. Sikerült "feltörnöm" a lapját, nincs egy küldött üzenete sem, csak kettõt kapott, de nem voltak megnyitva és valami félig magyar, félig külföldi szövegen írt levelek voltak. Nagyon remélem, hogy potyára paráztam be! A biztonság kedvéért én is regiztem magam (persze hamis adatokkal) és megnézem, hogy táncba lehet-e vinni. Jól teszem? Az igazság az, hogy megbízom benne, de motoszkál a kis ördög!
Én is volt, hogy "regisztáltam" már valami ostoba oldalon, akaratom ellenére. Elég, ha valami olyanra kattintasz... aztán meg alig lehet magadat letörölni. Ha tényleg kevés adat van róla azon oldalon, akkor lehet itt is valami hasonlóról van csak szó... járj kicsit utána mielõtt leteremtenéd.. esetleg alaptalanul :)
Én regisztráltam rendesen, mikor még volt - a párom mellõl, de akkor rendesen. Van most egy csomó olyan agresszív lap, ami úgy mûködik, hogy kapsz egy mailt, hogy valaki üzent neked valahol, rákattintasz és akkor már, mint regisztrált tagok mutatnak. Ha semmi nincs kitöltve, akkor no para, lehet nem is tud róla, de biztosan nem indította be a fantáziáját. Ha kerül fel kép, kitöltések, kit keres, hány kiló, - az más helyzet.
Simán lehet, hogy csak érdeklõdés, én is gondolkoztam ilyenen, de sosem csalnám meg a barátnõmet. Az a legjobb, ha vele beszéled ezt meg mivel minden ember más.
A kérdező hozzászólása: Ez a Faceról is elérhetõ Rátalálsz oldal. Se fénykép, se semmi fontos adat, csak horoszkóp, lakhely és név. Nincs kitöltve a többi adata és az sem, hogy kit keres. Egyszerûen nem tudok olyan idõpontot, amikor megcsalhatna.
Azért nézd mg mennyire komolyan kitöltött az adatlapja (pl. a családi státusz!), mert mondjuk a Badoo-ra elég egy figyelmetlen kattintás is, máris fenn vagy, de csak egy lényegében üres lappal.
Kérdezd meg tõle, máshogy nem fogsz tudni rájönni.
Ez semmiképpen nem poén, ahhoz túl macerás... tapasztalatból tudom, pasiszemmel
ezt csak ö tudja megmondani. beszéljétek meg.
Szerintem se aggódj, amit leírtál, az alapján csak olyan oldal lehet ahová valószínûleg nem saját akaratából regisztált, lehet, hogy nem is tud róla. Facebook meg egyéb oldalakon keresztül is olykor 'regisztrálnak' emberek olyan helyekre, hogy nem is gondolnád... úgyhogy én azt mondom no para és szerintem sincs értelme azzal szórakozni, hogy irogass neki... ha semmi jel nem utal félrelépésre akkor meg fõleg. Örülj inkább, hogy neked legalább van párod, ráadásul 6 éve és jól megvagytok.

Lehet együtt szedni az urtic urens homeopátiás bogyót és a More milk plus kapszulát? Van valamilyen tapasztalatotok?

Legjobb válasz: a tudományos vizsgálatok szerint a homeopátia teljesen hatástalan, ergo azzal szeded együtt, amivel akarod :)

a tudományos vizsgálatok szerint a homeopátia teljesen hatástalan, ergo azzal szeded együtt, amivel akarod :)
a homeopátiás bogyó nem tartalmaz semmilyen hatóanyagot. tehát bármivel együtt beveheted.
Sõt, nemhogy nincs pozitív hatása, elvileg káros is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!