Találatok a következő kifejezésre: Lehet együtt a (1548 db)

Szeretnek egy Boxert es azt szeretnem tudni, hogy mennyire gyerekszeretö kutya ugyanis 2 gyerekem van es ha az udvaron jatszanak nyugodtan lehet egyutt a gyerekekkel?

Legjobb válasz: A boxer nagyon ember/gyerekcentrikus kutya, de azt nem szabad elfelejteni hogy minden csak nevelés és foglalkozás kérdése. A boxer elég nagy és energikus egy kisgyerek mellé, ezért mindig CSAK felügyelettel lehetnek együtt (de ez szerintem minden kutyára igaz)

A boxer nagyon ember/gyerekcentrikus kutya, de azt nem szabad elfelejteni hogy minden csak nevelés és foglalkozás kérdése. A boxer elég nagy és energikus egy kisgyerek mellé, ezért mindig CSAK felügyelettel lehetnek együtt (de ez szerintem minden kutyára igaz)
Nem fogod megbánni! Nagyon okos, értelmes kutyafajta(persze nevelés kérdése is).A játék a mindene, szóval nem fognak unatkozni sem a gyerekek sem a kutya! Van egy jó könyv Veress Istvántól a címe Német boxer (475Ft+postaklts.).Ír a fajta történetérõl, tartásáról, gondozásáról, ösztöneirõl, nevelésérõl, betegségeirõl stb. szóval hasznos kis könyv. Kerestem több boxis könyvet is de sajna nem jártam sikerrel...
Nekem is boxerem van és egyszerûen imádja a gyerekeket! Pedig nálunk nincs is gyerek a háznál.Ha már csak a kerítésnél meglát egy gyereket már szalad oda hízelegni és nagyon szeretné megszeretgetni õket, a felnõtteket meg ugatja.Egyébként minden boxeres könyv azt írja, hogy a boxer nagyon gyerekbarát.Perszer jó idegzetû, nem egy túl tenyésztett idegbeteget kell venni! Plusz javaslom a menhelyeket vagy a boxermentõket!Annyi kis tündér vár ott is gazdira!
Semmilyen kutyát nem hagyunk egyedül kisgyerekkel. Egy precre sem, akkor se ha a nagyiék láncon/ vagy elzárva tartott kutyája. Csak ha már biztosak vagyunk benne, hogy mindkétrészrõl megbizonyosodtunk a "kölcsönös meg nem támadásról" . De fõképp ha már megbizhatunk a gyerekben (hisz többnyire Õ az aki kezdeményez), tehát kb: 6-7 éves korig ne legyenek felügyelet nélkül (szerintem kutya nélkül sem).
nekünk is van boxerünk kettõ is!NAGYON gyerekszeretõ kutyus.arra lett kitenyésztve hogy gyerekekre vigyázon és örizze a házat.de nem lehet megütni vagy kiabálni vele mert akkor elfogja kerülni azt az embert!GYEREKEK MELLÉ LETT KITENYÉSZTVE!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, johet a boxer.:)
A kérdező hozzászólása: Mi is azt gondoltuk, hogy allatmenhelyrol hozzuk.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanacsot.
Szia! Nekem is van egy boxer kan kutyusom és egy 1 éves gyerekem. Imádják egymást és bármikor bármely percben egyedül hagyhatom õket. Egyáltalán nem bántja sõt!!! Szerintem nem kell tiltani a gyerekeket a kutyától, régebben sem tiltották, csak a mai világ úgymond meg akar szabadulni a családban tartott állatoktól!
Nekünk boxerünk volt, gyakorlatilag együtt nõttem fel vele! Ez a fajta nagyon gyerekcentrikus, imádja a kicsiket, anyáskodik felettük. Amikor megszületett a kistesóm, akkor tényleg elõbújt a kutyusból az anyuka, gondoskodott róla, miután a húgom elég idõs lett, nagyon sokat játszottak együtt. Sajnos 2 éve meghalt a kutyám, az egész család nagyon szomorú volt, fõleg én és a kishúgaim^^ Szóval megengedheted, hogy együtt játszanak. Amúgy is, mivel a boxernek magas a fájdalomküszöbe, akkor sem kap oda, ha a gyerkõc gyötri egy picit^^
mindenképpen vegyétek meg a kis boxit!!!nagyon édes és gyerekek mellé kiválo!!!nekem is van 2 boxim:) )
a világ leg gerekszeretõbb kutyája. nézd meg a youtube videókat, van bõven. amúgy nekem is boxerem van, 2 hete, és eddig nagyon meg vagyok elégedve a fajtával. nagyon okos, gyönyörû, szeretetreméltõ nézése van. egy teljes nap (24óra) 1/3-át játékkal tölti, 2/3-át alvással. 10 hetes.

Másfél éves cicámat hámra ill. pórázra szeretném szoktatni. Ilyen idős korban lehetséges még. Nyakörvet( bolhairtót) hordott de télire levettem. Lehet együtt a kettőt alkalmazni?

Legjobb válasz: Azt hiszem,elkéstél vele.Habár azt sem hiszem,hogy ha idõben elkezded pórázon vezetni,akkor hosszútávon is eredményes lehetne.A nyakörvvel nincs probléma,azt hamar megszokják,de a pórázon vezetést azt egy felnõtt macsek már biztosan nem tûrné.A macska öntörvényû,szabad állat,csak addig van mellettünk,ameddig neki megfelel. A bolhaírtó nyakörvet a hámmal együtt nyugodtan használhatod.

Azt hiszem, elkéstél vele.Habár azt sem hiszem, hogy ha idõben elkezded pórázon vezetni, akkor hosszútávon is eredményes lehetne.A nyakörvvel nincs probléma, azt hamar megszokják, de a pórázon vezetést azt egy felnõtt macsek már biztosan nem tûrné.A macska öntörvényû, szabad állat, csak addig van mellettünk, ameddig neki megfelel. A bolhaírtó nyakörvet a hámmal együtt nyugodtan használhatod.

Szerintetek ciki, vagy elítélendő, ha egy férfi sír azért, ha mondjuk valam (k) i miatt nem lehet együtt a szerelmével?

Mint például Marichuyban Juan Miguel.:)

Legjobb válasz: Nem annyira , de ez szemelyenkent valtozo, csupan arra utal , hogy menynire romantikus vagy ..:) En nem birom modnjuk annyira , kicsit olyan szanalmas, de nem minden esetben ..

Nem annyira , de ez szemelyenkent valtozo, csupan arra utal , hogy menynire romantikus vagy ..:) En nem birom modnjuk annyira , kicsit olyan szanalmas, de nem minden esetben ..
Nekem tetszik, ha pl egy eros akaratu ferfi (mint a baratom) sir amikor mondjuk attol fel elvesziti a szerelmet(mar voltilyen, es sirt, es olyan edes volt). Viszont ha egy pasi nyamnyila es folyton sir, az nem jon be.
Nem elítélendõ, de számomra nem szimpatikus. Egy férfi legyen erõs, bírjon ki mindent. Lehet szomorú, bánkódhat amiatt, hogy nem láthatja a kedvesét. Szerintem egy férfi maximum tragédiák vagy rettentõen megható események idején sírjon.
egyáltalán nem gáz. mondjuk én még csak 1x sírtam valaki miatt, a barátnõm miatt, mert nagyon összevesztünk, és féltem hogy elveszítem. ez van :P
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak errõl.Hisz ez csak az én véleményem:)
akk miert kerdezted?:) )
A kérdező hozzászólása: sztem nem..hiszen a pasiknak is vannak érzelmeik, sírni meg néha kicsit egészséges is:)
Nem ciki.
Igen.
A kérdező hozzászólása: Igen:) Szerintem sem baj, ha egy pasinál csak akkor törik el a mécses ha nagy baj történt, de ha valaki folyton bõg az még nõben is túlzás:)


Kisbaba és rosszul nevelt kutya? Lehet együtt a kettőt gondozni?

Van egy 11 éves kutyám, aki nagyon ragaszkodik hozzám, és elég féltékeny természet, a kora ellenére pedig még elég nagy a mozgásigénye. Amíg a szüleimnél laktam, nem volt kérdéses a gondozása, minden nap tudtam vele foglalkozni. De most már van férjem és egy kisbabánk, elköltöztem otthonról. A probléma:

Legjobb válasz: Ezt a kérdést, javaslom tedd át a kutyásokhoz, ott több jó választ is fogsz kapni. A kutyád amúgy neveletlen, a féltékenység azt jelenti, hogy õ tekinti magát a falka vezérének. De hogy ezen ennyi idõsen mit lehet változtatni, azt nálam tapasztaltabbak megírják.

Ezt a kérdést, javaslom tedd át a kutyásokhoz, ott több jó választ is fogsz kapni. A kutyád amúgy neveletlen, a féltékenység azt jelenti, hogy õ tekinti magát a falka vezérének. De hogy ezen ennyi idõsen mit lehet változtatni, azt nálam tapasztaltabbak megírják.
Minden tiszteletem az Tiéd.Végre egy gazdi aki nem a legrövidebb úton akar megszabadulni a kutyától baba indokkal. Én kiképzõ vagyok , és egy 11 éves kutyát is lehet nevelni.Illetve kicsit nehezebben de alkalmazkodnak a körülményekhez. Elsõ körben megpróbálnám otthon ráncbaszedni , az hogy húz sincs rendben .Sokkal könnyebb lenne ha babakocsi mellet tudnátok sétálni pl. A kutya fizikailag nehezen fárad el ha 11 éves is , ha feladatot kap sokkal hamarabb.Ezért van az hogy hiába a nagy kert ha nem foglalkoznak a kutyával , ront bont. Ha összekapod a kutyát , rendszeresen sétáltok , kap feladatot és nem engeded feléd kerekedni meg lehet próbálni a költözést hozzátok. Ott folytatod a sétát és a foglalkozást , már sokkal több idõd marad , mert nem kell ingázni. Ajánlom a kongot , tölthetõ kutya játék, száraztáp+krémsajt vagy olcsó teskos májkrém bele a játékba és bányássza ki... leköti tuti Apróbb trükköket is taníthatsz, sõt ha van kutyaiskola a környéken hétvégére remek program. Igen egy 11 éves kutyának is. Ha kérdésed van szívesen segítek írj privátban, a lényeg hogy az ember ne árulja el a társát mert megváltoztak az életkörülményei.
Milyen fajtáju a kutya? nekün Magyar vizsla a férjem a gazdája (de leszarja a fejét ugy ahogy van ) én vagyoka falkavezér én tanitottam néhány dologra meg. de sajnos amig a gazdi nem akrja hogy jol nevelt kutya legyen add(és ezért én kapok fejmosást hogy merem tanitani a kutyát addig sajnos ilyen hülye marad a kutya) bent van az elötérbe éjjel ne kérdezd meg miért én sem tudom a gazdija félti jaj mi lesz vele 20 fokban kint az udvaron. amugy a kutyának föleg ekkora és tanulatlan kutyának kint ahelye
A kutyának a gazda mellet a helye.És ehhez bizony nevelni és szocializálni kell.Nem kötelezõ kutyát tartani. Sajnállak hogy így kell élned a vizslával, remek társ lehetne. :(((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fõleg kedves második :) Abban már biztos vagyok, hogy szakember segítségét kérjük, mert tényleg meg akarom oldani a helyzetet, és a kutyus is marad, 11 éve hûséges társam, most már mi is kitartunk mellette:) Igazad van, hogy nem jó, hogy húz a pórázon, és az sem jó, hogy nincs lefoglalva, tényleg csak felássa a kertet, de nem fárad el... ezt a kongot megnézem, jól hangzik! Lehet, hogy írok még privátban is, köszönöm, hogy felajánlottad!
Szia nekem is van egy boxer nagyságu kutyám én a kezetöl ara szoktatam hogy , jöjön a babkocsi mellet persze kisebb nagyobb sikerel.Szerintem probáld meg azt hogy , üres babakocsi mellet vezetni hogy szokja.Elöször dodo is huzot mostmár csak néha ha nagyon mene a rétre.egyébként nemtudom te probáltad már a kicsi pelusát megszagoltatni vele hogy szokja a kicsit .Nálunk bent van a kutyusunk egész nap imádja a kicsit és a kici is öt.probáld jutalom falatal nevelni.Esetleg hordozo kendöben a kicsit is vihetnéd és együtt sétálnátok jót tene neki.

Hüvelygyulladásom van szerintem+viszket a fenekem. Ez a kettő lehet együtt? A fenék viszketés a hüvelygomba miatt lehet?

égebben volt hüvelygombám, attól viszkethet a fenekem?

Legjobb válasz: ha gyulladásod van akkor antibiotikumot. ha gombád akkor nemazt. deha te viszketsz mindenhol akkor valszeg gombás vagy. igen a feneked is attól viszket. azis gombás

ha gyulladásod van akkor antibiotikumot. ha gombád akkor nemazt. deha te viszketsz mindenhol akkor valszeg gombás vagy. igen a feneked is attól viszket. azis gombás
persze, átmehet a gomba a fenekedre is... irány a doki.

Sárgarépa-spenót rácsos pitében szerintetek milyen lehet, ha a spenót helyett céklát használok? Finom lehet együtt a kettő?

Bocsi ha hülyeséget kérdeztem, de még kezd? vagyok, 16 éves :D

Legjobb válasz: ez sós vagy édes? bocsi, nem ismerem a pitét, de a cékla répával nagyon jó, ha a picit édeskés ízvilág felé tereled a dolgot.

ez sós vagy édes? bocsi, nem ismerem a pitét, de a cékla répával nagyon jó, ha a picit édeskés ízvilág felé tereled a dolgot.
A kérdező hozzászólása: egyszerû vajas tészta, se nem sós, se nem édes
A kérdező hozzászólása: egyébként köszi a választ :)

Ha eszek homeós bogyót és alkoholmentes sört is iszom, nőni fog a tej mennyisége? Lehet együtt a kettőt?

Legjobb válasz: Természetesen. De ne feledd, nem vagyunk egyformák,sajnos ez genetika is.

Természetesen. De ne feledd, nem vagyunk egyformák, sajnos ez genetika is.
Igyál azért sok mentes vízet is 3l naponta, nekem a víz+az alkohol mentes sör segített bár sört azt nem mindennap ittam 1 héten kb2-3!

Jókor voltunk együtt a párpmmal? Lehet-e baba, vagy esetleg túl korán, vagy már későn voltunk együtt?

dec.26-án jött meg utoljára. 27 napra jött meg, de egyébként 26-28 napos ciklusaim vannak. Ma van a 14. nap, de pénteken (tegnap előtt) szurkált a jobb petefészkem, nekem peteérésnél mindig szokott, tegnap este még jobban éreztem. Én arra következtettem, hogy akkor most van a peteérésem, ráadásul amúgy is kb a ciklus közepe, tehát reális is lenne! Együtt voltunk most minden nap (tudom 2 naponta ideális ilyenkor, de sem a lehetőséget nem akartuk elhalasztani, másrészt most nem találkozunk két hétig, és ezt hozták a vágyak), lehet szerintetek eredményes? A hasszurkálás az az ovu melyik szakasza lehet?

Legjobb válasz: Lehetséges, mi is az ovu idején minden nap együtt voltunk, nem izgat ez a két naponta dolog, nálunk bevált, és baba is lett belõle, most vagyok 16 hetes:) Drukkolok nagyon! Amúgy görbét nem vezetsz, nyálkád volt?

Lehetséges, mi is az ovu idején minden nap együtt voltunk, nem izgat ez a két naponta dolog, nálunk bevált, és baba is lett belõle, most vagyok 16 hetes:) Drukkolok nagyon! Amúgy görbét nem vezetsz, nyálkád volt?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nem vezetek görbét nem szeretnék rágörcsölni, mert szerintem az hátráltatná a dolgot, most éppen elutaztunk, és az hogy kettesben szép környezetben voltunk azt hozta, hogy igazábaól már egy hete minden nap volt szex, így a nyákot nem tudtam figyelni, mert az ugye lehetett az ondó is.... tehet nem tudom. Amúgy most megtettünk mindent, hátrahajló a méhem és felemeltem a lábam, h minnél több katona jó helyre kerüljön, és jó lenne ha lenne eredménye:) ! Te nem aggódtál, vagy izgultál? Úgy értem, most hogy valószínû el kellett kapnunk a jó idõt, most izgulok hogy összejöjjön, és félek, hogy ez fogja gátolni a dolgot, szertném elterelni errõl a gondolataimat!!! Ez normális?
szia, nekem is dec.26-án jött meg utoljára, de én mérem a hömet. nem tudom értelmezni a högörbémet, mert nem értem gogy a doki szerint 3-án volt 18mmm-es tüszöm és a nyálkahárty vastagsága 7mm volt. http://ciklus.hu/images/diagramok/98ce2b2468fd1292091adba0aa..

Gynoflor hüvelytablettával együtt lehet alkalmazni a canesten krémet?

Legjobb válasz: Nyugodtan, hisz gondolom az orvos is egyszerre írta fel õket! ha nem akkor is lehet szerintem együtt használni.

Nyugodtan, hisz gondolom az orvos is egyszerre írta fel õket! ha nem akkor is lehet szerintem együtt használni.

Mit lehet tenni a bepapucsosodott haverokkal, ha van barátnõjük? Szinte sehova nem jön velünk, mindig együtt lógnak. Elõtte meg mindig nekem jött sírni. Nem ezt vártam volna tõle.

Amikor nekem lett pasim, én továbbra is eljárkáltam velük, sõt, a pasimnak is igénye volt, van továbbra is a barátaira. Mi egy társaság vagyunk, én vagyok a lány, és még 3 fiú, mindig, mindenben együtt. De most ebbõl ketten kiváltak, még az egyik nem is annyira, de a másik nagyon... pedig amíg nem volt a nõ, totál mindig velem volt. Nehogy félreértsetek, örülök, h van valakije, de ne hanyagoljon már el... eddig szerette a bulikat, most hirtelen bezárkózik. Múltkor iszogattunk az egyik fiúnál, és õk is otthon voltak, de nem jöttek volna el... és kiosztottam, h velem ezt nem csinálhatja... mert ha majd nem lesz a nõ, akkor is nekem fog sírni? Azt már nem...

Legjobb válasz: Nem tudsz vele mit csinálni, csak max. megvárod míg észhez tér... gondolom sokáig volt szingli és ilyenkor az emberek bezsonganak ha összejön a dolog és sülve-fõve együtt. Aztán ez 3-4 hónap alatt lecsillapodik és hiányzoni kezdenek majd a haverok, úgyis vissza fog térni, keresni fog. Bár van 1 olyan fajta ember, aki pár mellett nem igényli pl. a kemény bulizást, alkohollal, nem hiányzik neki. Lehet, hogy õ szívesen találkozna, de nem biztos hogy partizni, csak dumálni, együtt lógni. Viszont lehet hogy mindig csak ugye a szokott bulizásra hívjátok és akkor inkább elmarad (fõleg ha a barátnõ részérõl is ez elvárás). Max. én még megpróbálnám egy szimpla beszélgetésre invitálni, hátha ez a gond, hogy rájött most ez a "komolyan gondolom a kapcsolatot és mindenáron meg akarom tartani, felnõtt vagyok nem kell buli" -feeling. Aztán ez a baj, láttam én ezt már pár embernél, egy idõ után lecseng.

Nem tudsz vele mit csinálni, csak max. megvárod míg észhez tér... gondolom sokáig volt szingli és ilyenkor az emberek bezsonganak ha összejön a dolog és sülve-fõve együtt. Aztán ez 3-4 hónap alatt lecsillapodik és hiányzoni kezdenek majd a haverok, úgyis vissza fog térni, keresni fog. Bár van 1 olyan fajta ember, aki pár mellett nem igényli pl. a kemény bulizást, alkohollal, nem hiányzik neki. Lehet, hogy õ szívesen találkozna, de nem biztos hogy partizni, csak dumálni, együtt lógni. Viszont lehet hogy mindig csak ugye a szokott bulizásra hívjátok és akkor inkább elmarad (fõleg ha a barátnõ részérõl is ez elvárás). Max. én még megpróbálnám egy szimpla beszélgetésre invitálni, hátha ez a gond, hogy rájött most ez a "komolyan gondolom a kapcsolatot és mindenáron meg akarom tartani, felnõtt vagyok nem kell buli" -feeling. Aztán ez a baj, láttam én ezt már pár embernél, egy idõ után lecseng.
nekem szakadt meg barátságom azért, mert a srácot teljesen beszippantotta a barátnõje...
Lehet hogy kiégett, vagy kinõtte a bulis korszakát nem tudom hogy mondjam... úgy bepapásodott. :D Ha régen nagyon sokat bulizott és csajozott, akkor simán lehet. Vagy lehet hogy a csaja egy sárkány, mindenkire féltékeny, kitudja. Sokszor ez nem látszik, lehet hogy még a haverodnak sem esik le van aki olyan jól manipulál. Vagy csak szerelmes és nem lát a rózsaszín ködtõl. De ha a bulikat kivéve még úgy eljárkál veletek, akkor nem olyan rossz a helyzet, elvégre teljesen nem hanyagol. Hát megszokjátok, hogy õ már nem partizik, aztán talán ez változik. Az a baj hogy ilyenkor az ember hiába beszél, csak elutasítóbb lesz és a végén még kevesebbet lóg veletek, ha leosztjátok - szerintem.
A kérdező hozzászólása: hát ez az, ha sokáig nem ápoljuk, akkor elsatnyul...:(
Bírom ezt a "biztos féltékeny vagy " és "nem vagy valami megértõ" Ezt a nem vagyok megértõ dolgot én is megkaptam a kedve barátnémtól :D Szerinte egy barátnak minden körülmények között megértõnek kell lennie. Hát, neki ez a definiciója a barátságról, nekem viszont az, hogy "találkozunk/kellõ idõt töltünk egymással, sok mindent megbeszélünk, szórakoztatjuk egymást" nem pedig az, hoyg "megértõ legyen, ha hanyagolom" Dehát... mások vagyunk :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó, neked se lehet sok barátod, illetve nem volt részed sok szép élményben, de ez nem az én bajom :D
üdv a való világban:-) Kevés sírig tartó barátság van, pláne ellenkezõ nemûek között. Nem értem mit rinyálsz, ha féltékeny vagy a barátaid kapcsolataira, akkor te sem lehetsz valami megértõ, inkább hisztis púppá válsz a hátukon, aki mindig elvárja, hogy körbeugrálják.
A kérdező hozzászólása: Mármint ezt most nem a barátnõs beszélgetésre értettem. Amúgy amikor írom neki, hogy akkor jön-e ide meg oda, akkor írja, hogy neeem, az nem egyes szám már, hanem többes.... hehh.. ez is kiakaszt...
A kérdező hozzászólása: Mi sose mondtuk, hogy nem jöhet...
Igen, ez a másik, hogy volt, hoyg megbeszéltük, hogy csajos buli erre kitalálta, hogy jön a barátja is, merthogy ugyanúgy tudunk attól még beszélgetni. Nem értette meg, hogy de úgy nem lehet mindent kibeszélni! Sajnos kikell várni, hátha észbe kap a barátod. Az enyém nem kapott :) Majd ha szakítanak, akkor észreveszi, hogy hopp, 1 barátnõje se maradt.
Esetleg olyan közös programokat szervezni, amire együtt eljöhet a párjával?
A kérdező hozzászólása: Az a szerencse, hogy õ még akar találkozni. De ez a szombati iszogatás is nyugis lett volna, szóval.. nahh.. Amúgy velem elõtte is volt már ilyen, h egy barátnõm bepasizott, és még a kávézásra is magával hozta, amikor mi nõi témákról akartunk beszélgetni, mert a pasi nem tudta elképzelni, h mi mirõl beszélgetünk annyit. Na nekem ez is sok volt... meg diszkóban is elmentek szexelni, én meg tök egyedül ottmaradtam, hát tutijó volt... komolyan... :( Szóval ezt most nem akarom.
A kérdező hozzászólása: Mert pl. engem a pasim tuti h elhagyott volna, ha korlátozom abban, h a haverjaival lehessen... meg nem is tette volna meg. Nekem is fáj és rosszulesik, h sokat akar velük is lenni, de nahh.. ez van... jaja, sokáig szingli volt a pasi, és elõtte nagy nõcsábász volt. Azt nem tudom, h én h nem tudom így elvenni a pasim eszét :D
Nem tudsz vele mit tenni. Nekem a lány barátnõm is ilyen volt (azért csak volt, mert mostmár nem tartom a barátnõmnek)... Pasija elõtte mindig velünk volt, jött velünk mindenhova, õ volt a legnagyobb bulizós. Aztán lett barátja, aki még azt is kikötötte neki, hogy ne részegedjen le, mert szaít vele -.-' Az utolsó fél évben kb 2X jött velünk bulizni és azt is úgy, hogy szinte könyörögni kellett neki. Élõben nem beszélgetett velünk, mindig sietett a pasijához (egy egyetemre járunk), már telefonon se hívott minket és még facebookon se volt hajlandó idõt szakítani ránk. 100X elmondtuk neki szépen és csúnyán is, hogy ez igy nagyon nem oké . Aztán volt egy alkalom mikor betelt a pohár és megmondtam, hogy részemrõl vége a barátságnak. Remélem veletek máshogy lesz.
Engem meg a barátnõim hagytak el amikor elsõként közülük férjhez mentem. Az esküvõre se jöttek el. Soha többet nem hívtak sehová, pedig mentem volna, és beszerveztek egy võlegényes csajt negyediknek a helyemre. Jó barátnõk mi? Na azóta csak pasikkal barátkozok:D Amúgy az egyik lány próbálta visszakuncsorogni magát, de már nem érdekel. Amikor kellett volna, és számítottam volna rá, nem volt mellettem, lemondta a tanúskodást is, és a végén még vendégként se jött el, pedig megígérte. Hát ezek után ne akarjon tõlem semmit. Pedig 11 éves "barátságról" volt szó amikor elhagyott õ is meg a másik 2 lány is. Beszélj a barátoddal. Ha nem hallgat rád, akkor nem tudsz mit csinálni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!