Találatok a következő kifejezésre: Lehet egész gyümölcsöt enni, (3 db)

Lehet egész nap gyümölcsöt enni, s nem csak reggel?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet de azert fott etelt(levest)is egyel:))

Persze, hogy lehet de azert fott etelt(levest)is egyel:) )
gyümölcsöt mindig, de azért a banánt mellözd ha lehet (persze jobb mint egy szelet csoki) én banánt csak gyümölcs napon ettem, mert gyümölcsnapon szédültem és a banántól jobb volt.
tarthatsz néha gyümölcsnapot. De állandóan csak gyümölcsön élni nem lehet, mert fehérjére szükséged van, a gyümölcsben pedig nincs fehérje!!!
Ha arra voltál kiváncsi, hogy ebéd és vacsi között lehet-e akkor is lehet, de min.2 órával ebéd után és ennyivel vacsi elõtt, mert addigra ürül a gyomrodból kb. az elõzõ étel.

A 90 napos alatt hogyan lehet enni? Én ugyanis nem bírom ki hogy egész délelőtt ne egyek, csak gyümölcsöt. Nagyot hibázok?

Régebben megpróbáltam a "hat után ne egyél, attól majd fogyni fogsz" dolgot, természetesen nem vált be, viszont a szervezetem teljesen átállt erre a táplálékbevitelre. Így reggel iszonyúan éhes vagyok este pedig alig- alig. Ráadásul a napirendem is olyan, hogy reggel ebédelek (persze el?bb gyümölcsöt eszem, és utána 1 órával jöhet a kaja), 1 óra fele eszek egy keveset, és 3-4 óra fele megint egy keveset (fele- fele) alapon.Tehát 3szor eszem kb. két adagot, de persze nem tudom pontosan lemérni, este pedig semmit.Mégis úgy érzem a 90 napos szigorú diétához túl sokat eszem.Kipróbáltam azt is, hogy betartom a dolgokat és este eszem,de reggel akkor is nagyon éhes vagyok.Egyébként a szétválasztást nagyon szigorúan betartom, sosem b?nözök, és nem hibáztam még, és mellette nagyon sokat sportolok.Szerintetek drasztikusan változtatnom kéne az étrendemen, vagy így is beválhat a diéta? (egyébként rájöttem hogy nem szeretem a gyümölcsöket :) )

Legjobb válasz: nalam is reggel van a fõétkezés.. nem tudom mikor kelsz, kezd reggeli gyumivel, varj 3 orat, es utana ebedelj. és a vacsit oszd ketté, ha gondolod, hogy többször egyél. sok sikert!

nalam is reggel van a fõétkezés.. nem tudom mikor kelsz, kezd reggeli gyumivel, varj 3 orat, es utana ebedelj. és a vacsit oszd ketté, ha gondolod, hogy többször egyél. sok sikert!
Akkor bele se kezdj ebbe a diétába!Mert ennek az a lényege, hogy délelött csak gyümöls(az már fél siker).Én is szoktam nagyon éhes lenni reggelenként, fõleg mikor a családnak gusztusos melegszendvicset kell csinálni.Ilyenkor erõt veszek magamon és megeszek egy banánt és megiszok egy pohár 100%-os gyümölcslevet.Ez telít.Ki lehet bírni csak akarat és önfegyelem kell hozzá.Enélkül nem megy.Üdv:Sz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!