Találatok a következő kifejezésre: Lehet e jelentkezhetnek e a (5 db)

Meddig lehet jelentkezni a budapesti állatorvosi egyetemre, és én mint szlovákiai magyar jelentkezhetek-e és van e esélyem bejutni?

Szeretnék valós válaszokat kapni. Elore is koszonom!!! Fontos lenne.

Legjobb válasz: Hát tudtommal február 15-ig lehetett jelentkezni. Persze, hogy van esélyed, ha van biológia és kémia emelt szintû 5-ös érettségid, meg 2 nyelvvizsgád, meg még plusz többletpontod :) Nagyon nehéz bejutni. Sõt, bennmaradni még nehezebb.

Hát tudtommal február 15-ig lehetett jelentkezni. Persze, hogy van esélyed, ha van biológia és kémia emelt szintû 5-ös érettségid, meg 2 nyelvvizsgád, meg még plusz többletpontod :) Nagyon nehéz bejutni. Sõt, bennmaradni még nehezebb.
Én ugy tudom augusztusba van ilyen pótjelentkezés, de azzal általában már csak költségtérítésesre szoktak felvenni embereket. Ja és ez a szak nagyon durva, aszem csak ez az egy van az országban és oda 431 volt tavaly a ponthatár, szóval nagy a verseny..hajrá
Még csak az hiányozna, hogy tótokat állami költségen taníttassunk... Na húzás haza!

Lehet e baba, jelentkezhetnek e a tünetek már a 15. napon?

márc.23 án kezd?döt ez a ciklusom, azóta amint lehetett minden nap voltunk együtt a férjemmel.most hétf?n (ápr.7.) egész nap hasmenésem volt és hánytam, azóta is néha valami szag émelygésre késztet, az orrom eddig is nagyon érzékeny volt mondjuk.szeretnénk babát, már 4 hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: akkor tesztelj mikor megkéne jönnie de még semmi. lehet baba. más tünet van?

akkor tesztelj mikor megkéne jönnie de még semmi. lehet baba. más tünet van?
A kérdező hozzászólása: még annyi hogy , vasárnap óta hol a jobb hol a bal petefészkem érzem. eddig más semmi.
na az jo jel . szerintem öszejöt de várd meg amikor megkénne jönnie idejét és ha nem jött meg utánna egy nappal már tesztelhetsz is. Drukkolok neked.
.l-dcjjjkkkcxsdsreth, jbjbvb mvvlvdlxxosi jhuy

Az a kérdésem h egyszerre két okj-s képzésre jelentkezhetek-e? Úgyhogy nem voltam még okj s képzésen tehát nincs ilyen végzettségem. Mind a kettő ingyenes lehet így? Csinált már így valaki okj-s képzést vagy hallott valaki róla törvényileg engedig?

És mit tudtok arrról h 22 vagy 23 éves korig ingyenes vagy lehet nappalira járni? Hallottam olyat aki évhalasztó annál van engedmény a kort illet?en.

Legjobb válasz: Szia! Igen igaz, hogy 22 éves korig ingyen nappalira mehetsz. ha idõsebb vagy akkor esti vagy levelezõ, az is ingyenes, ha elsõ lesz. Kettõre is jelentkezhetsz egyszerre, de csak az elsõ lesz ingyenes, a másodikért fizetni kell.

Szia! Igen igaz, hogy 22 éves korig ingyen nappalira mehetsz. ha idõsebb vagy akkor esti vagy levelezõ, az is ingyenes, ha elsõ lesz. Kettõre is jelentkezhetsz egyszerre, de csak az elsõ lesz ingyenes, a másodikért fizetni kell.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!