Találatok a következő kifejezésre: Lehet e inni a (38 db)

Alkoholt lehet-e inni a 90 napos diéta során?

tehát ilyen 7végi kiruccanások során...:)

Legjobb válasz: Szerintem száraz pezsgõt nyugodtan ihatsz, mivel a Norbi féle diétába az 1es kódunka számít! Azt hallottam, hogy a tegulia-t is lehet inni, mert amibõl kinyerik fogyasztó hatású :)! Szerintem ami száraz, azt nyugodtan ihatod!

Szerintem száraz pezsgõt nyugodtan ihatsz, mivel a Norbi féle diétába az 1es kódunka számít! Azt hallottam, hogy a tegulia-t is lehet inni, mert amibõl kinyerik fogyasztó hatású :) ! Szerintem ami száraz, azt nyugodtan ihatod!
Elõzõ! Ne legyél már ilyen sötét, ezt magadtól találod ki? Az alkohol már magában is hízlal -cukorból van, kalóriatartalma 12Kcal/g. körül van. Egy lájtos tekila, amibõl 5-6 felest azért le szoktak gurítani , 200 kalória, tehát a napi kalóriabeviteledet meg tudod oldani egy félórás ivászattal. Szépen kérlek, ne írj ilyen butaságokat, hogy fogyaszt, mert ha 10- bõl 1 elhiszi, és teqila-kúrába kezd , már az is szomorú lenne.
:-D Nem iszok semmi rövidet évek ótta, de fiatalkoromban 1 üveg ilyen akármi lement egy este. (csak én nem diétáztam) Nem hogy detoxba, de még rosszul se voltam tõle. Ahogy örexik az ember, egyre kevésbé bírja.
Aki feltesz ilyen kérdést biztos azt a választ várja hogy " persze hogy nem baj, igyál csak nyugodtan bármit, hisz az alkohol zsíroldó hatású, ritka is a kövér alkoholista" pedig a diéta azért diéta mert vannak dolgok amik nem ajánlottak és van ami tilos. Ez pedig nagyon nem ajánlott.
Az alkohol kalóriatartalma a legnagyobb az összes tápanyag közül, azonkívül erõs idegméreg. De gondolom ezt Te is tudod. Ha szerencséd van, már kevéstõl is berúgsz, és akkor nem olyan gáz a kalóriamennyiség, de ez nem azt jelenti, hogy rendszeresen (hetente) be kell rúgni. Talán 1-2 havonta még normálisnak mondható.
Ha komolyan veszed és akarsz is fogyni, kevés alkoholt fogyasztassz. A sok kalória mellett a tömények és a száraz borok (fõleg a vörös) fokozzák az emésztést is. Így éhesebb leszel, többet szel, és oda a diéta.
Nem a tequila fogyaszt, hanem a kaktusz, amibõl kinyerik! Egyébként a tequila is a száraz italok közé tartozik. És tényleg a Norbi féle diétában a száraz italok 1-es kóduak! De persze ez nem jelenti azt, hogy a 90 napos alatt sûrûn lehetne alkoholt fogyasztani! Egy-egy alkalommal, havonta egyszer maximum! Utánna meg tarts víznapot!!!:) Elõzõ! Jól nyomod, ha le tudsz gurítani 5-6 tequilat! Detox-ba még nem kerültél?

Lehet-e inni a Sotret (izotretinoin, 20mg-os kapszula) mellet?

Üdv! 16 éves fiú vagyok,és bulikba mindig ittam,de most október 26.-án elkezdtem szedni ezt a gyógyszert.Nincs is baj vele,hogy nem ihatok, de jön a szilveszter és...:) remélem értitek :D kíváncsi vagyok,ha nagyon-nagyon berúgnék akkor baj lenne-e ,vagy ha csak egy keveset innék mellé,az is baj lenne?

Legjobb válasz: Nekem szedte tesóm tavaly, és az orvosa azt mondta nyugodtan ihat. Minden hétvégén bevolt rúgva.:D Szóval nem lesz tõle semmi bajod, csak némely orvos viszi túlzásba,hogy izotretinoin mellett ne.

Nekem szedte tesóm tavaly, és az orvosa azt mondta nyugodtan ihat. Minden hétvégén bevolt rúgva.:D Szóval nem lesz tõle semmi bajod, csak némely orvos viszi túlzásba, hogy izotretinoin mellett ne.
Nem szabad. A betegtájékoztatón (ld, a dobozában is) : "ne fogyasszon alkoholt, ill. csökkentse a szokásos alkoholmennyiséget a kezelés ideje alatt."
nem kockáztatnék, kitudja milyen mellékhatása lesz(nem most, majd pár év mulva amikor a kettõ kombinációja kicsapódik a szervezetedben) egy koccintás belefér, de ne idd magad a sárga földig, persze ez a te döntésed, a te bõröd:)
Én már régóta szedem, és lehet :D Csak azzal kell vigyázni hogy néha valahogy hamarabb beüt a pia miatta :DD

Meg lehet-e inni a pocsolyából a vizet? KOMOLY KÉRDÉS.

Jah és hogyha vízsz?r?vel tisztítom meg ami így néz ki ?

Legjobb válasz: mindent meglehet ini. Csak nem biztos hogy túléled miután megittad az adot 'folyadékot' sok sikert...

mindent meglehet ini. Csak nem biztos hogy túléled miután megittad az adot 'folyadékot' sok sikert...
igyál csapvizet nincs ez a sok szar macera...
Lehet, de nem innám a kutyaszarlét...
A kérdező hozzászólása: És hogyha azzal a módszerrel megszûröm amit írtam ? Akkor tisztább lenne mert a szén átszûri nem ?
A kérdező hozzászólása: Nem azért kérdeztem.Hanem azért mert csinálok 1 ilyen felszerelést.És beteszem a túlélõ csomagomba.Sokat túrázok 1xnehogy bajom essen és szomjanhaljak meg ilyenek
Ja ha arra kell, hogy túléljél amíg jönnek a hegyi mentõk, akkor okés. De azért a városban ne szórakozzál vele.


Mit tudtok erről? Bármilyen injekciót, vénásan beadandó gyógyszert, akár oltást is, meg lehet-e inni, ezzel kikerülve a szurit?

Legjobb válasz: Az Algopyrint biztos,hogy meg lehet inni. A kálciumot is, és szerintem a legtöbb vitamin injekciót is meg lehet. A különbség ugye az,hogy így lassabban hat. Az oltásokat nem hinném,hogy meg lehet inni, mert az immunra kell hatnia, azt meg a véráramba kell vagy muszkosan. Bár ebben nem vagyok szakértõ. Kálciumot meg Algopyrint ittam csak eddig.

Az Algopyrint biztos, hogy meg lehet inni. A kálciumot is, és szerintem a legtöbb vitamin injekciót is meg lehet. A különbség ugye az, hogy így lassabban hat. Az oltásokat nem hinném, hogy meg lehet inni, mert az immunra kell hatnia, azt meg a véráramba kell vagy muszkosan. Bár ebben nem vagyok szakértõ. Kálciumot meg Algopyrint ittam csak eddig.
Nem. Amit megiszol, annak még fel kell szívódni, és egyáltalán nem biztos, hogy nem változik meg közben az anyaga. Lehet, hogy némelyik szernél ez eljátszható, de hidd el, nem véletlen, hogy szurit kapsz, egyrészt sok szert nem is lehet másképp a vérbe juttatni, másrészt hatékonyabb, mint ha gyógyszer formájában vennéd be. Harmadrészt gyorsabban hat. Ne félj! Ha nagyon parázol a tûtõl, amikor beadják, próbálj meg nem gondolni rá! Gondolj valami kellemes dologra, egy csajra/pasira, mittudomén, csak ne arra, hogy épp most oltanak.
Nem . Egy csomó anyagot közvetlenül a véráramba, vagy pl a védõoltásoknál , bõr alá izomba kell juttatni mert az emésztõrendszer különben lebontja.
A kérdező hozzászólása: Igazság szerint nem arról van szó, hogy félnék tõle. :) Csak hát az egyik ismerõsöm nagyon határozottan állítja, hogy meg is lehet inni ezeket, ugyanúgy hat, de én ebben kissé kételkedtem, ezért kértem ki a ti véleményeteket is. És igen, végiggondolva, valóban, nem véletlenül van az, hogy ezeket vénásan, injekció formájában kapjuk meg. Köszönöm a válaszaitokat! :)
az algopyrint és a calciumot tényleg biztosan meg lehet inni, nekünk van is itthon a hûtõben: az algopyrint én nyelem, ha görcseim vannak (havonta), a calciumot a kisfiamnak írta a doktor nénije meghûléskor.
Szerintem gyógynövényes teát nyugodtan lehet inni, persze csak mértékkel!
Korábbi hasonló kérdésnél olvastam, hogy a túró vagy a zellergumó (levesbe vagy salátának) segíthet. De mindenképp emlísd meg az orvosodnak is és kérj tanácsot tõle!
En 18 hetes vagyok, szerencsere nem vizesededk (eddig) de iszom minden nap egy csesze zold es egy csesze csalanteat, h ne is legyek az.
A jáva tea vízhajtó hatású, sajnos nekem is vizesedik a bokám, szinte már eltûnt a csontom.Nekem a lábpolcolást mondta a védõnõ, és a só mentes diétát.Mert ha nem eszel sót, akkor nincs ami megkösse a vizet.Hozzáteszem egy hétig bírtam...feladtam:o( 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Íg vagyok vele én is, a sómentes diétát nem bírtam sokáig, és mivel mindig is édes szájú voltam, nehezen tudom megállni a szénhidrátmentes diétát is. Ezért gondoltam, hogy a vízhajtó teával segíthetek rajta. Valahol olvastam, hogy a vízhajtó gyógyszerek vetélést okozhatnak, ezért nem mertem még eddig a teákat sem inni.
Colin Konzol Játékok Play Mania Console Corner
A kérdező hozzászólása: Amiket leírtál azok mik?Nem értem.
A kérdező hozzászólása: Ja értem!És itt nem tudok teljes játékot letölteni?Mármint az ixboxról.
Állatorvos az a biztos!
Jó-jó, de ez nem olyan kérdés, hogy köszi, aztán nem fogadod meg, hanem azonnali beavatkozásra van szükség!!!!! SOS
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és a segitséget
Nekem anno a németjuhászomban volt kullancs, az állatorvos 5 % esélyt adott neki a túlélésre!De õ erõs volt és küzdött! Sikerült átvészelnünk és felépült.Vidd orvoshoz minden perc számít!
Nem lehet, hanem nagy valószínûséggel már most van.Babesiánál minden óra számít! SOS orvost neki!
Nézesd meg állatorvossal. És legközelebb gyakrabban nézd át a szõrét.
Vagy Babézia, vagy a sok kullancs vérszegénységet okozott. Bármi is az ok, meg kell mutatni orvosnak.
Jézusom! Nekem moszkvai õrkutyáim és komondorom van, mégis minden nap átnézem õket, pedig használunk kullancsriasztó nyakörvet is! Szerintem vidd gyorsan az állatorvoshoz!
Hogy tudtad így elhanyagolni???!!! Irány a doki! remélem a kullancsot nem dobta ki hanem begyûjtötted.
A kérdező hozzászólása: örömmel tudatom, hogy megvolt az orvosi kezelés, /infúzió, szuri, antibiotikum, / gyógyulóban van a kis kevencünk, köszönöm mindenkinek a gyors és jó tanácsokat!!!
A kérdező hozzászólása: köszike ari vagy!És azt hol lehet kapni?Az is homeopátiás szer?
én úgy tudom, hogy napi 1x5 szemet kell a nyelv alatt elszopogatni, elõtte és utána fél órával nem szabad enni-inni illetve minden nap kb ugyanakkor kell bevenni. Nekem a ricinus communis jobban bejott mint az utrica, próbáld meg azt.
mindenképp alacsony higitést vegyél vagyis 5 ch-t, attol indul meg, mehet 2x5 golyo. elektromos dolgok és mobil közelébe ne tartsd, mert elveszti a hatását.
Igen lehetõleg ne egyél és igyál elõtte fél órával, 2*5 naponta, és ha megjött a hatás, akkor hagyd abba a szedését, nem kell folyamatosan szedni.
Az urticát és a ricinust is lehet szedni tejtermelés indítására. Utána kell olvasni homeopátiás oldalakon, nekem könyvem van. De! Csak az 5 Ch-t lehet szedni, a magasabb hígításuak nem jók.Lehet folyamatosan szedni, mivel nem gyógyszer! félórával elõtte utána nem lehet enni-inni, mentolos, kámforos, errõs illatanyagú dolgokat használni. A golyócskákat 1, 5 méter távolságban kell tartani minden mágnesesmezõtöl.

4. napja csinálom90 napost, még nem ment le, 15 kg vanrajtam) szigorúan betartom, szakmabeli tud válaszolni pl arra hohes c. t lehet e inni? Csaka viz meg tea? , igen ám, de a tea felpörgethet, mikor indul be? Drasztikus diétát nem csinálnék

Legjobb válasz: Ha drasztikus diétát akarsz, gondolom akkor a drasztikus eredmény miatt csinálod. Drasztikus eredményt NEM a 90 napossal fogsz elérni, hanem életmódváltással, diétával és sporttal.

Ha drasztikus diétát akarsz, gondolom akkor a drasztikus eredmény miatt csinálod. Drasztikus eredményt NEM a 90 napossal fogsz elérni, hanem életmódváltással, diétával és sporttal.
Se gyümölcs, se gyümölcs lé nem kell, mert cukrosak. Fogyás UTÁN némi gyümölcs mehet.. de lé az sok (igazából). Hús, zöldségevõ vagy. Ezt kellene enni. MOst miket szoktál enni, konkrétan?

Terhesen lehet-e inni egy pohar jo minosegu vorosbort kb. havonta egyszer vagy artok vele a babanak?

Legjobb válasz: Szia!Pont most nézem a Czeizel mûsorát,ez a téma.Azt mondta,hogy kis alkohol tartalmú ital is roncsolja az agysejt kezdeményeket!!15%-al!!!!! Nem tudom,hol tartasz,de a 10. és a 24.hét a legveszélyesebb!! Kérdésedre a válasz:IGEN!Ártasz.

Szia!Pont most nézem a Czeizel mûsorát, ez a téma.Azt mondta, hogy kis alkohol tartalmú ital is roncsolja az agysejt kezdeményeket!!15%-al!!!!! Nem tudom, hol tartasz, de a 10. és a 24.hét a legveszélyesebb!! Kérdésedre a válasz:IGEN!Ártasz.
Nekem a dokim javasolta, hogy megihatok esténként egy pohárka vörösbort, keményedésre jó és segíti a vérképzést.
Úristen, tragédia egy pohár vörösbor havonta. Konyakmeggy, meg egyenesen alkoholizmus. Lehet hogy a kóla, vagy némely egészségtelen kaja jobban árt. A bor egészséges. Ezt most nem azért mondom mert én iszok, egy kortyot nem ittam, mert nem kívánom, de ha valaki igen, havonta egy pohárral, nem lesz semmi baja.
Nyugodtan ihatsz! Nekem anyukám pl. régen hetente 1 decit ivott meg az ORVOS JAVASLATÁRA! És láss csodát nem vagyok se agyilag visszamaradott és semmi bajom nincs, majdnem 4 kilóval születtem és még kitünõ tanuló is voltam végig a sulikba. Most pedig 27 hetes várandós kismama vagyok és nincs semmi bajunk az égvilágon. Egyszóval nem ártasz vele a babának, hidd el! Én abban hiszek, hogy amit megkíván a kismama azt igenis egye vagy igya meg, legyen az egy fél deci bor vagy 3 korty kóla esetleg csülök bablevessel, kolbász stb. Mert sokkal rosszabb ha kívánsz valamit, és rendesen epekedsz utána. Persze nem mértéktelenül kell inni vagy enni a nem egészséges dolgokat, de ha úgy érzed szükséged van rá akkor nyugodt szívvel idd!
Egyetértek az elõttem szólóval.
Van akinek a doki szinte receptre írja fel napi szinten!!! Velem a dokim egyszer (korty) konyakot itatott haskeményedésre!
Nekem is javasolták a haskeményedésre a konyakot és a vörösbort. Nem ittam.Aztán miután teletömtem magam mg-al, semmi, kipróbáltam egy deci vörösbort. És láss csodát, elmúlt a keményedés! Úgyhogy inkább a vörösbor mint a koraszülés!
Szerintem kibírhatnád vörösbor nélkül, a feleségem se iszik hogy babát várunk. Az alkohol egyáltalán nem jó az embernek, a kevés se. Az alkohol MÉREG! - ha az ellenkezõje lenne igaz, miért van annyi alkohol mérgezés? -
Szerintem sem árt 1-2 havonta pár korty bor, ha már itt tartunk hogy tragédiának mondja mindenki, jobb ha az ember levegõt sem vesz mert tiszta szmog. És persze margarint se fogyasszon senki mert tele van E-kkel és egyéb rákkeltõ anyagokkal, nem beszélve a többi egészségtelen ételekkel, sõt, még a zöldségek sem egészségesek, hacsak nem bió boltokban veszitek vagy saját magatok termesztitek, mert olyan anyaggal permetezik ami nem éppen egészséges! Szóval 1 pohár bor ezek mellett tényleg nem nagy dolog! Egészségedre! És Boldog Babavárást!
Minden szakirodalom szerint lehet, egy fröccsnek, vagy tisztán 1 dl-t néha ebédhez:-)Még egészséges is a vas miatt:-)
Nem árt egy deci, de én olyan gyáva voltam, hogy nem mertem..merek inni! (illetve amikor negy hetes lehettem, ittam egy koktélt, azóta is bánt néha a dolog) a konyakosmegy szerintem - mértékkel- mehet (1-2 szem)
Valószínû, hogy visszaüt a tanulásnál, de könyörgöm a kérdezõ nem alkoholista, csak havi , vagy 2havi egy pohár borról beszél.A bornak meg nincs olyan magas alkohol tartalma , mint egy gintonicnak.De mindenki maga dönti el
Nyugodtan igyál egy pohár nem árt alkalomszerûen, néha én is ittam fincsi vörösbort, egyébként meg jót tesz a keringésnek és sok benne az ásványi anyag.
Én az elsõ hozzászólóval értek egyet. Ezt a 9 hónapot igazán ki lehet bírni, biztos ami biztos alapon.
Napi 1dl megengedett, sõt jót is tesz.Semmi baja nem lesz.Néha én is iszom, sõt szülinapomkor egy pohár pezsit is.Én 12 hétig nem mertem egyáltalán semmit.Most 25 hetes vagyok és minden rendben. Boldog babavárást, és jó borozást:)
Nem hinném én sem, hogy nem lehet kibírni alkoholfogyasztás nélkül ezt a 9 hónapot. Most miért rizikóznál? Azért a 3 korty borért?
Szerintem bármilyen jó minõségû a bor, az alkoholra a babának nincs szüksége. Lehet, hogy nem árt neki, de sem ezt, sem az ellenkezõjét nem állíthatja biztosan senki. Szerintem minden anyuka hallgasson a saját lelkiismeretére.
Köszönöm, hogy van aki nekem ad igazat!Nem fog látszani a csecsemõn, de az iskolában(bizonyitott dolog!!)gyengébb lesz!! Tényleg ki lehet birni.Én most vagyok 37 hetes és már rég kivánom a Gintonicot, de kibirom. A gyerekemért ennyit igazán kibirok!De ez én vagyok, mindenki csinálja úgy ahogy jónak látja.
Úristen én még konyakos meggyet is ettem, most megköveztek?
Dehogy kövezünk meg! Csak szeretnénk, ha nem tennétek ki a piciket felesleges kockázatoknak! A pici egészségén kívül azt is fontosnak tartom, hogy ne rágódj egész életedben azon, hogy miattad történt, ha nincs minden rendben a picivel.
Pontosan.Volt egy kérdés, mi válaszoltunk.Ez errõl szól nem??
A számítógép képernyõje, a laptop is küld sugrzást a pocakra, mégis itt ülünk!! A mobil és a mikró is gáz, egyes kaják is, mégis esszük! Szóval van aki szerint a bor is! De avval sem ártunk többet, mint az elõzõekkel, amit felsoroltam! Szerintem! Nekem ajánlotta a doki a vörösbort keményedésre, de hogy mobilozzak és számítógépezzek?? Azt még nem:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!