Találatok a következő kifejezésre: Lehet e belőle (114 db)

nem lehet belõle bajod...:) fõleg ha csiklózol... meg szerintem akkor se ha ujjazod magad. :)
Inkább csak maszturbálj! Attól semmi bajod nem lesz, ha izgatod a puncidat, de ha nem menstruálsz, akkor még nagyon fiatal vagy a szexhez.
másodikkal értek egyet. masztubálni persze hogy lehet, de a szexhez még fiatal az akinek még nem jött meg.
Második vagyok. Ha majd megjön a menstruációd, nem azt jelenti, hogy akkor feltétlenül szexelned kell! Csak akkor szexelj, ha szerelmes vagy valakibe, kölcsönösen akarjátok és bíztok egymásban és minden tudtok a védekezésrõl, a nemi betegségekrõl és a terhességrõl.
A válaszolok abbol indulnak ki, hogy 9...11 éves közötti vagy. Én inkább megkérdezem, mennyi idös vagy?( Masztizni gyakorlatilag egészen kis kortol lehet, és sokan szoktak is. Nem lett bajuk töle.)
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok, de köszi :)

Az Apródon felelősségre vonható-e az eladó ha nem küldi el a terméket kifizetés után, rendőrségi ügy lehet-e belőle?

Legjobb válasz: Igen lehet feljelentést tenni. Írjál azért róla még egy "szép" jellemzést is. Többet nem lesz vevõje.

Igen lehet feljelentést tenni. Írjál azért róla még egy "szép" jellemzést is. Többet nem lesz vevõje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Jesszus, ilyet nehogy csinálj! Begyulladhat meg minden. Az ismerõseid nagyon hülyék!
Hello-Szia!!!!!!Nekem is van és NEM ORVOS CSINÁLTA MÛTÉTI ÚTON!!!!!Persze veszélyeket rejt, de a csajoknak nagyon bejön!Hiszen elsõsorban ez számukra okoz nagyobb élvezetet!
mér sztem a farokba való szilkon ültetés otthonra is kiváló idõ töltés lehet
Vazelint?? Ez hülyeség! De saját kezüleg amúgy sem ajánlatos, szóval felejtsd el! Nem félted ennél jobban a szerszámodat, minthogy a fejedben megforduljon ilyesmi??!! Egyébként hallottam már ilyenrõl de szilikont tesznek bele ORVOSILAG.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Szerintem se nagyon éri meg kipróbálni
Az urológia osztályon havonta feltûnik egy barom aki kipróbálja, rendesen begyulladt farokkal (lévén a szervezet az idegen anyagra gyulladásos reakcióval válaszol). Csak pajtásaid ezt a részletet gondolom nem említik. Ha nem kamu a post akkor ki ne próbáld.
A kérdező hozzászólása: Ez egyáltalán nem kamukérdés. Nem igaz hogy még nem hallottatok róla. Egy csomó haveromnak már sikerült. De azér kösz a "segítséget"
Simán bele lehet halni, ha elég ügyes vagy. Jobb lenne, ha inkább veszélytelen kamukérdést tennél fel. Már, ha van még benned jó érzés.
Nincs semmi mellékhatás, én már csináltam, vettem vazelint meg fecskendõt és belöttem. 2x akkor lett és vörös. Ja és genny is jött belõle, de ez szerintem nem mellékhatás
A vazelintõl csak vastagabb lesz vagy hosszabb is?

Sütöttem kenyeret. Még melegen megszeghető? (Lehet-e belőle vágni étkezésre egy darabot. Lesz-e baja? )

Legjobb válasz: Én bármennyi kenyeret meg tudok enni melegen :D Az az igazi, amikor ráolvad a vaj, aztán szórni rá sajtot - isteni :D

Én bármennyi kenyeret meg tudok enni melegen :D Az az igazi, amikor ráolvad a vaj, aztán szórni rá sajtot - isteni :D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat. Nemrég lett kész, megszegtem, tényleg nagyon finom. :)
Persze, nagyon fincsi, csak vigyázni kell vele, ha sokat eszel a meleg kenyérbõl, könnyen "megfekszi a gyomrot" = gyomorfájást okoz. Inkább csak "kóstolási" mennyiséget egyetek.
Úgy vettem észre, hogy nem tesz jót a kenyér késõbbi állagának, ha melegen egybõl felvágom, így mindig szoktam hagyni hûlni fél-egy órát mielõtt szelek belõle, még ilyenkor is kicsit langyos.
"Megszegni, étkezésre..." Milyen szépen írtad..., jó olvasni. :)
Kedves 5-ös! Ismered a mondást: ha megdobnak kõvel, dobd vissza kenyérrel! A kérdezõ nem ebbõl a célból akarja megszegni, hanem étkezésre! Kedves egészségére! :) )))
Ezt most magadnak írtad? ...mert te vagy a "kedves 5-ös!" :D

Ha már van érettségid, de szeretnél érettségizni még egy tantárgyból, de azt az adott tantárgyat nem tanították az iskoládban, akkor hogyan, vagy egyáltalán lehet-e belőle érettségizni?

Pl.: ha van már érettségid, de egy év múlva szeretnél még egy érettségit (mondjuk rendészet tantárgyból), de azt az iskoládban nem tanították, attól még jelentkezhet az illető? Ez tényleg csak példa volt :) a válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem lehet, de érdeklõdd meg a suliban, hogy hol tudnál érettségizni ha már ott nem lehet. Biztos lehet másik suliban is.

Szerintem lehet, de érdeklõdd meg a suliban, hogy hol tudnál érettségizni ha már ott nem lehet. Biztos lehet másik suliban is.
Határozott igen. Ha már van érettségid, megszûnnek a korlátok, nem számít, mit hol meddig tanultál. Viszont pénzbe kerül.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm ! :)

Szerintetek mi lehet a baj vagy lehet e belőle baj?

Rendszeresen úszok és kicsit szoros a gatya összeszűkűl a herezacskóm és amikor mozgok felcsúszik a herém úgy hogy ki lehet tapogatni és vissza lehet nyomni a zacsiba de ez csa akkor múlik el amikor a herezacskó újra normális lesz.

Legjobb válasz: Vegyél egy új gatyát és ne szórakozz ilyesmivel

Vegyél egy új gatyát és ne szórakozz ilyesmivel
lehet belõle gond elég könyen szval hallagas az elsõre
Én csak azt tudom mondani, a töke**nek a gatyában a helye, legyen az fürdõgatya is .

Hogy hívják ezt a betegséget, és ki lehet e belőle gyógyulni?

Milyen betegségnek hívják azt amikor az ember nem tudja elviselni a tömeget(sok embert)? És ezért nem megy bulikba,discokba.Ebb?l valahogyan ki lehet gyógyulni?

Legjobb válasz: az agorafobia betegség magában foglalja a tüneteidet. Ki lehet gyógyulni pszichológus/pszichiáter segítségével

az agorafobia betegség magában foglalja a tüneteidet. Ki lehet gyógyulni pszichológus/pszichiáter segítségével

Lehet-e belőle nagy baj?

Több mint valószínű, hogy hüvelygomba fertőzésem van. Megpróbáltam pár otthoni módszert (mint pl. a kamillás fürdőzés), de tudom, hogy ennyi nem elég a végleges gyógyuláshoz. Ezért úgy gondoltam jobb lenne egy nőgyógyászhoz fordúlni. Ezzel nincs is semmi baj, csak annyi, hogy édesanyám szeretne velem jönni, mivel kicsit kétségbe van esve. Nem vagyok már szűz, és ő ezt még nem tudja. A hüvelygomba fertőzés esetén a nőgyógyász megtudja-e állapítani, hogy már nem vagyok az? És ha igen, szóvá is teszi? Lényeges ezt megemlítenie ebben az esetben, vagy semmi köze nincs hozzá? 17/L

Legjobb válasz: A nõgyógyász megkérdezi, h mikor voltál a pároddal mert lehet õ is elkaphatta szóval ez sajnos kiderül nem azért mert megmondja, h nem vagy szûz hanem a párod miatt mert õt is kezelni kell ha olyan a fertõzés. Anyukát általában nem szokták beengedni nálunk legalábbis kiküldik. Nélküle nem tudsz elmenni? Vagy csak ,h anyud elkísér de nem megy be megmondod, h ez így neked sok lenne ha ott lenne bent és jobb lenne ha kint megvárna?!

A nõgyógyász megkérdezi, h mikor voltál a pároddal mert lehet õ is elkaphatta szóval ez sajnos kiderül nem azért mert megmondja, h nem vagy szûz hanem a párod miatt mert õt is kezelni kell ha olyan a fertõzés. Anyukát általában nem szokták beengedni nálunk legalábbis kiküldik. Nélküle nem tudsz elmenni? Vagy csak , h anyud elkísér de nem megy be megmondod, h ez így neked sok lenne ha ott lenne bent és jobb lenne ha kint megvárna?!
Igen, azzal kezdik: Szûz Ön még vagy sem? mert nem mindegy, milyen mûszert használ a vizsgálathoz. ha nem vagy az, akkor általános "kacsát", ha pedig az vagy, akkor egy kisebb speciálisat, mert még szûk vagy és a hártyát se sértse fel. Én így tudom. de mond meg anyukádnak, hogy a vizsgálatra ne menjen be veled, mert ez téged nagyon zavarna.
Figyelj, a hazugság csak hazugságot szül. Ülj le anyuddal, mielõtt elmentek, és mondd el neki, hogy te már voltál pasival. És a kezelésre valószínûleg a párodnak is szüksége lesz.
A kérdező hozzászólása: Ez talán hatásos lenne. Megfogadom a tanácsod. Köszönöm szépen, sokat segítettél!
Igen a nõgyógyász ezt tudja és látja. Annyiból megemlítési hogy az ilyesmi nemi úton is terjed. Ha zavar anyukád mond neki azt hogy nem vagy mér kislány ne kísérgessen ilyen helyekre mert nem szeretnéd. Egyébként be is vallhatod neki az igazat akár.
A kérdező hozzászólása: Igen, valószínüleg õ is elkaphatta. Ez esetben mit lehetne tenni? Amúgy megemlítem mégegyszer, nem az a baj, hogy megtudja, hanem én érezném magam kellemetlenül. Az, hogy nem mondtam el neki még, az nem azt jelenti, hogy nem beszélgettünk el errõl, vagy bármi másról.Mert igen jó a kapcsolatunk. Csak mégis..nem lenne kellemes pont a nõgyógyásztól megtudnia. Köszönöm a választ!
Dehogy tesz. Ezek orvosok, nem 16 éves kamaszgyerekek.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy nemi úton is terjed, nincs is ezzel semmi baj, ha megemlíti. Csak nagyon reménykedem benne, hogy nem tesz kisebb megjegyzéseket, illetve zavarbahozó kérdéseket ezzel kapcsolatba. Õszintén nem attól félek, hogy el kell mondjam anyukámnak, hanem inkább az, hogy tudom, hogy mennyire csalódott lesz, hiszen õ nagyon reménykedik abba, hogy nem kezdtem még el a szexuális életet. Mindenesetre köszönöm szépen a választ!
Miért tenné szóvá? Szerinted egy rutin orvosi vizsgálat alatt, ha a nõgyógyász talál egy, már nem szûz lányt, akkor sikítva kirohan a rendelõbõl, hogy "ÚRISTEN, MÁR NEM SZÛÛÛÛÛZ!" Nem ez a dolga. Megvizsgál, és annyi. Amúgy 17 évesen nem vagy olyan kapcsolatban legalább anyuddal, hogy nem tudsz vele ilyet is megbeszélni? Ezért ez valahol szomorú nagyon, szerintem... A másik: egyedül is elmehetsz vizsgálatra. A harmadik: annyiban viszont érdekes, hogy nem vagy szûz, hogy a párod is elkaphatta a fertõzést, ha mostanság együtt voltatok, szóval lehet, õ is érdekelt a témában.
Gondolom anyukád nem fog bemenni veled az orvoshoz? Vagy igen? Ha nem, akkor semmi probléma, nem fog kiderülni. Szerintem ha vizsgálat lesz, akkor megkérdezi, hogy szûz vagy-e még, mert akkor úgy tudom, hogy nem ugyanolyan a vizsgálat. A másik pedig, hogy azért is fontos, mert a barátod is elkaphatta, ha nem védekeztetek mindig, vagy csak kicsit "bedugta", és akkor oda-vissza fertõzitek egymást, tehát õt is kezelni kell. Megkérheted anyukádat, hogy megvárhat kint, de nem szeretnéd, ha be is menne veled.

Mit csináljak a sok gyertyaviasszal, lehet-e belőle itthon házilag gyertyát készíteni?

Legjobb válasz: Kisebb koromban gyakran csináltam házi gyártású, csúnyácska gyertyákat. A sok, darabos viaszt egy használaton kívüli lábosban megmelegítettem, amíg folyós nem lett, aztán belelógattam egy kanócként funkcionáló madzagszerûséget a következõ módon: elõször a viaszba, aztán hideg vízbe, hogy megdermedjen, majd megint viaszba és megint vízbe. Egyébként lehet "cifrázni" is, formázni, vagy apró, szárított virágot tenni bele.

Kisebb koromban gyakran csináltam házi gyártású, csúnyácska gyertyákat. A sok, darabos viaszt egy használaton kívüli lábosban megmelegítettem, amíg folyós nem lett, aztán belelógattam egy kanócként funkcionáló madzagszerûséget a következõ módon: elõször a viaszba, aztán hideg vízbe, hogy megdermedjen, majd megint viaszba és megint vízbe. Egyébként lehet "cifrázni" is, formázni, vagy apró, szárított virágot tenni bele.
Juj:$ Én azokat a gyertyákat dísznek csináltam, elfelejtettem odaírni, nem szoktam õket elégetni. De hülye vagyok...
Olvaszd meg a viaszt és öntsd mûanyag pohárba ( vastagabbat használj, mert a vékony megolvadhat.) Hobbiboltban lehet kapni kanócot, ameddig még folyékony a viasz lógasd a közepébe. A pohár oldalához rakhatsz egész fahéjat, narancskarikát, tetejébe szúrhat szegfûszeg virágokat. http://xn--karcsonyi-21a.xn--ajndkok-iwa8e.net/karacsonyi-ot.. Amikor megdermedt egyszerûen csak vágd le róla a poharat. Ha többszínû viaszod van, akkor színenként rétegezheted, vagy ameddig meg nem dermed márványmintát is csinálatsz bele. Ha mécsest szeretnél csinálni, akkor sima üvegpohárba is öntheted a viaszt, vagy muffin sütõformába tegyél muffin papírt, abba öntsd bele és várd meg ameddig megdermed. http://silmamahu.blogspot.com/2010/12/gyertyaontes-hazilag.h.. Sok sikert !
Kanóc helyett tökéletes a rövidáruboltban kapható felvetõszál is. Az aljára súlyként tehetsz egy fémlapot, amit egy leégett teamécses kanócának aljáról leveszel.
Ha a szélére szárított virágot, fahéjat, szárított mandarint, citromot teszek, akkor azokkal a gyertya égésekor mi történik?
Csak akkor próbáld ki ha tûzoltó a szomszédod.
Ha sok kagylód van, és nem "sajnálod', a nagyobb, vastagabb darabokba beleöntheted a viaszt és beleteszed a a kanócot. Elég jól szoktak kinézni. :)

Adottak az a, b, c, d, különböző természetes számok. Lehet-e belőlük 2*2-es bűvös négyzetet készíteni? S az első kilenc prímszámból 3*3-as bűvös négyzetet?

A b?vös négyzetben minden sor,oszlop és átló mentén a számok összege ugyanannyi.

Legjobb válasz: 1. 2*2-es bûvös négyzet nincs, hiszen egy számhoz ha a sorát és az oszlopát nézem, akkor különbözõ számokat hozzáadva nem lehet ugyanaz az eredmény. 2. Az elsõ 9 prímszám: 2,3,5,7,11,13,17,19,23 Legyen a sorban/oszlopban/átlóban levõ számok összege x. Adjuk össze a három sort, ami a 9 prímszám összege, ennek kell egyenlõnek lennie 3x-el. a prímszámok összege 100, tehát 100 = 3x Innen már látható, hogy ez nem lehetséges, hiszen a 100 nem osztható 3-al, azaz az összeg nem lenne egész, viszont mi egész számokat adunk össze, tehát egésznek kellene lennie, tehát a válasz: Nem lehetséges

1. 2*2-es bûvös négyzet nincs, hiszen egy számhoz ha a sorát és az oszlopát nézem, akkor különbözõ számokat hozzáadva nem lehet ugyanaz az eredmény. 2. Az elsõ 9 prímszám: 2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23 Legyen a sorban/oszlopban/átlóban levõ számok összege x. Adjuk össze a három sort, ami a 9 prímszám összege, ennek kell egyenlõnek lennie 3x-el. a prímszámok összege 100, tehát 100 = 3x Innen már látható, hogy ez nem lehetséges, hiszen a 100 nem osztható 3-al, azaz az összeg nem lenne egész, viszont mi egész számokat adunk össze, tehát egésznek kellene lennie, tehát a válasz: Nem lehetséges

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!