Találatok a következő kifejezésre: Lehet e a (7001 db)

Elvileg mûködnie kell bár nem tudom tud-e kezelni ekkora háttértárat. Próbáld ki, elrontani nem tudod.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.bár a kérdésem lényege az volt , hogy az válaszoljon ki már csinált ilyet és mûködik.sima asztali dvd-m van és csak akkor veszek usb-s t ha érdemes.
A kérdező hozzászólása: *Lehet-e paypal-on keresztül pénzt utalni egy külföldön élõ személynek? (bocsánat a hibáért)
Persze, pl. amikor ebay-en vásárolsz, akkor is ezt teszed.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Esetleg valaki megtudná-e mondani, hogy miért jelez 0 ft-ot az egyenlegemnél a paypal, holott van pénz a kártyámon? Boldoggá tenne az, aki ezt megválaszolná. :D
Mert a pénz ilyenkor nem kerül át a paypal egyenlegedre, hanem a bankszámládon (kártyádon) marad. A paypal amikor éppen fizetsz, akkor levonja a kellõ pénzt és átutalja a másik embernek.
Így van ahogyan az utolsó mondja.


Lehet-e? (a többi lent)

15 éves vagyok.Ha leteszem a traktorjogosítványt amit 15 és fél évesen le lehet tenni,akkor én dolgozhatok traktoron nyári munkaként?

Legjobb válasz: 15 évesen legálisan nem lehet munkát vállalni szülõi engedéllyel sem. más kérdés falun érdekel-e ez valakit is...

15 évesen legálisan nem lehet munkát vállalni szülõi engedéllyel sem. más kérdés falun érdekel-e ez valakit is...

Érdekelne, hogy ha szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert, azt kitehetem-e teraszra és használhatom, tárolhatom-e szabad levegőn? Lehet-e a gépnek ettől bármilyen baja?

Legjobb válasz: Szia! NE vedd tutira de szerintem nem!Ugyanis addig oké lenne hogy szabadlevegõ de ugye van esõ is!Ami hát nemtesz túl jót az elektronikának

Szia! NE vedd tutira de szerintem nem!Ugyanis addig oké lenne hogy szabadlevegõ de ugye van esõ is!Ami hát nemtesz túl jót az elektronikának
A kérdező hozzászólása: Igen, persze, erre gondoltam is, megfelelõ módon, ponyvával takarnám le amikor nem használom. Ha tehát ezt megoldom, lehet-e akadálya a szabadban való tárolásának?

Lehet-e a telefont 2A-es tõltõvel tölteni? Károsíthatja-e az akkumlátort? (Az 5V feszültség egyezik)

Sony Xperia SP telefonom van ès szeretnèm gyorsabban feltölteni a 2300mAh-s aksit mert a 850mA-es ès az 1A-es töltõk kicsit lassúak.

Legjobb válasz: Nekem is ehhez hasonló problémám volt, akkor azt mondták, hogy nagyon károsítja az akkumlátort, szóval meg se próbáltam. A te esetedben nem tudom, hogy rosszat tenne-e neki, de mielõtt megpróbálnád szerintem kérd ki valami szakértõ véleményét, mert itt akárki írhat akármit :/

Nekem is ehhez hasonló problémám volt, akkor azt mondták, hogy nagyon károsítja az akkumlátort, szóval meg se próbáltam. A te esetedben nem tudom, hogy rosszat tenne-e neki, de mielõtt megpróbálnád szerintem kérd ki valami szakértõ véleményét, mert itt akárki írhat akármit :/

Az ősz haj melirozása ártalmas lehet-e a fejbörre, okozhat -e allergiát?

Legjobb válasz: Minden festék okozhat allergiát, ez nem attól függ, hogy õsz-e a haj, vagy sem.

Minden festék okozhat allergiát, ez nem attól függ, hogy õsz-e a haj, vagy sem.
A melír nem ér a fejbõrhöz, úgy hogy nem valószínû hogy allergiát okoz.

Lehet-e a kutyának Calcimuscot adni, ha megcsípi a darázs? Ha, igen, van annak valami adagolása? 10 kg körüli kutyám van, 1 ampulla nem lesz sok neki?

Legjobb válasz: Lehet, sõt érdemes, 2 amplullát szoktak adni felnõtt embernek. Mondjuk ha a negyed amplullát nekiadod, abból nem lehet baj. Bár nem tudom lehet-e egyáltalán bármilyen mellékhatása.

Lehet, sõt érdemes, 2 amplullát szoktak adni felnõtt embernek. Mondjuk ha a negyed amplullát nekiadod, abból nem lehet baj. Bár nem tudom lehet-e egyáltalán bármilyen mellékhatása.
Injekciózni akarod vagy megitatni vele? A legtöbb kutya fel se veszi a darázscsípést, legfeljebb egy kicsit megdagad a környéke. Én még nem hallottam darázscsípésre allergiás kutyáról, bár ki tudja...
A kérdező hozzászólása: Itatni szeretném, nem vagyok az injekciózás híve - mármint házilag. Szerintem az az orvos dolga. Nem allergiás a csípésre, csak gondoltam meggyorsítom a "felépülését". Nemrég az egyik hátsó lábán csípte meg és sajnáltam, hogy megdagadt és órákig csak bicegett, meg tartotta a lábát. :)
Egy egészet nyugodtan adhatsz neki, én már hallottam, meg láttam is darázsra allergiás kutyát...nem kívánom senkinek!
Semennyit ne adj neki! Az én kutyámat is csípte már meg, még belül a pofiját is. Azt mondta az állatorvos, hogy semmit nem kell adni neki. Nagyon ritka az erre allergiás kutya, akkor viszont azonnal látszik, percek alatt rosszul lesz. Amúgy elmúlik hamar.
A Calcimusc csak kalcium. Ha egy egész ampullát adsz neki, akkor sem lesz semmi baja.
Az enyém is vadászik a darazsakra, meg is csípte egy a pofiját, megdagadt, de nem lett semmi baja.
Nekünk is van itthon calcimusc, én szoktam adni neki egyet, ha megcsípi a méhecske, vagy darázs (na jó, az elmúlt 6 év alatt 2x volt ilyen:) 5.5 kg, én beadok neki egy egész ampullával. Persze, rendszeresen nem jó nagy dózist adni, mert ahogy embereknél, úgy kutyáknál is kõképzõdést okozhat. De ennyitõl természetesen semmi baja nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor ha legközelebb elõfordul adok majd neki egyet.

Lehet - e a 3 hónapos németjuhász kutyámat külföldre vinni, ha igen milyen papírok kellenek hozzá?

Kamionsofőr a párom, külföldön .van egy kutyusunk németjuhász . mindig velemegyek az utakra . de most hogy van egy kutyusunk és ő már 2 hét múlva újra dolgozik. a kutyát vinni akarom ő már hozzánk tartozik . miben lehet szállítani , ha lehet.

Legjobb válasz: Oltásokkal hogy álltok, chip rendben van-e? Ezek az alapvetõ kérdések, ha ezekre tudod a választ, meg kell nézni az adott ország(ok) hobbi állat beutaztatására vonatkozó törvényeit - illetve ha leírod, hogy milyen ország(ok)ról van szó, lehet, hogy lesz valaki, aki tudja...

Oltásokkal hogy álltok, chip rendben van-e? Ezek az alapvetõ kérdések, ha ezekre tudod a választ, meg kell nézni az adott ország(ok) hobbi állat beutaztatására vonatkozó törvényeit - illetve ha leírod, hogy milyen ország(ok)ról van szó, lehet, hogy lesz valaki, aki tudja...
Oltás, chip, állatútlevél - EU-n belül. Azon kívül macerásabb. Kérdés, hogy milyen országokba mentek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!