Találatok a következő kifejezésre: Lehet dolgozni év alatt, (4 db)

18 év alatt a törvény szerint nem lehet pénzzel dolgozni (eladó/fagyiárus) vagy csak egyes munkaadóknál feltétel?

Legjobb válasz: Kizárt hogy ne lehetne. Diákmunkásként Tecsoba bárkit beosztottak kasszához (17 éveseket is).

Kizárt hogy ne lehetne. Diákmunkásként Tecsoba bárkit beosztottak kasszához (17 éveseket is).
Én 12 éves vagyok, de nagyon hamar pénzt kell szereznem. Sajnos majdnem az összes diákmunka 15 év feletti, vagy több. Esetleg tudtok nekem ajánlani?
12 évesen tuti, hogy nem fogsz találni. 14 év felett lehet csak.

18 év alatt lehet dolgozni, suli mellett? Ha igen, hol? és hogyan kell jelentkezni?

Legjobb válasz: keress fel egy diákoknak munkát adó céget, ott szerzõdést kötsz és a kiválasztott munkát elvégzed, rajtuk keresztül kapod meg a fizetésed

keress fel egy diákoknak munkát adó céget, ott szerzõdést kötsz és a kiválasztott munkát elvégzed, rajtuk keresztül kapod meg a fizetésed
csak diákmunkát és diákszövetkezeten keresztül vagy bukod a pályakezdõ bónuszaidat egy életre!!!

Mennyi lehet majd a fizetésem, ha gyesre megyek valamint vissza dolgozni és a fizetési alapom 125.500 Ft és a 2 év alatt összegyűlt szabimat ki kell vennem (46nap=kb 2 hónap)?

Bocsánat,hogy itt kérdezem,de gondolom vannak itt olyan anyukák,akik tudnak nekem segíteni.

Legjobb válasz: Ha szabin vagy ugyanannyit kapsz mintha dolgoznál majd tehát 125500 Ft+ GYES(28500FT) Gondolom a 125500 ft a bruttó béred tehát - adó és egyéb járulékok.

Ha szabin vagy ugyanannyit kapsz mintha dolgoznál majd tehát 125500 Ft+ GYES(28500FT) Gondolom a 125500 ft a bruttó béred tehát - adó és egyéb járulékok.
A kérdező hozzászólása: igen, a bruttó bérem
Akkor 122500- adó és egyebek + 28500 gyes, ennyit fogsz kapni míg szabadságon vagy.


Lehet dolgozni 16 év alatt, csak nyárimunkában?

Bár én 2 éve halottam, hogy engedik a 16 é alatti dolgoztatást, azóta nem tudom hogy mit változott.

Legjobb válasz: 1965-ben már a 7. elvégzése után is lehetett nyári munkát végezni.Én is "dolgoztam" egy szövetkezetbe.A munkám az volt ,hogy menjek reggelit vásárolni,tedd ide,tedd oda.Nagyon élveztem mert volt keresetem.Igaz hideg vízre se volt elég,de volt.

1965-ben már a 7. elvégzése után is lehetett nyári munkát végezni.Én is "dolgoztam" egy szövetkezetbe.A munkám az volt , hogy menjek reggelit vásárolni, tedd ide, tedd oda.Nagyon élveztem mert volt keresetem.Igaz hideg vízre se volt elég, de volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!