Találatok a következő kifejezésre: Lehet csak vagyok túl (89 db)

Lombikosok! A gonal f injekcio adagoloját csak a beállitott adagig lehet hátrahuzni? Vagy tul is lehet?

Legjobb válasz: Nem értem... nekem be volt állitva a steril csomagba csak böktem és benyomtam a fecsit.

Nem értem... nekem be volt állitva a steril csomagba csak böktem és benyomtam a fecsit.
A kérdező hozzászólása: A fecskendõ végén van egy skála amit be tudsz állítani az orvos által meghatározott adagra!(nekem most 225)A legvégén a fecskendõbõl ki kell húzni az adagolót(amit mikor visszanyomsz akkor megy be a gyógyszer)Azt nem tudom h ezt az adagolót csak a beállított adagig tudsz kihúzni v túl is lehet húzni és akkor több gyógyszer megy be?
értem, de az új már nem ilyen lehet te még a régebbi szériást kaptad?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ma vettem!De ilyen hülye fecskendõt gyártani!Most itt stresszelek h jó adagot adtam e be magamnak!!
jajj bocs kevertem a clexane-nal addig kell kihúzni, amennyi NE adagot kell beszúrni, bocs nem baj, ha picit túlszalad, de inkább legyen kicsit kevesebb, mint több
A kérdező hozzászólása: Jól van mert ma sztem egy kattanásnyival túl húztam! De annyival kevesebbet adtam be!Bár lehet nem lett vola nagy baj ha az is bemegy mert nem reagálok túl jól rá! Köszi a segítséget
Szia! Én is használtam a Gonal F-t. Ha a skálán pontosan állítottad be az adagot, vagyis 225-t. Akkor nem tudod tovább kihúzni!! És ha megnézed kihúzás után látnod kell a szárán is a 225-t. Nem tudsz többet beadni, mint amin a nyilacska áll!!!! Ezt azért találták így ki, hogy pontos legyen az adagolás. A tájékoztatójában is le van írva a pontos használati utasítás. Mielõbbi babásodást!
Ha beállítod, csak a megadott adagig tudod kihúzni, tovább nem megy. Utána viszont teljesen be kell adnod. Nem lehet elrontani.

Malmönek csak egy reptere van? Gyalogosan meg lehet közelíteni, vagy túl messze van a központtól?

Legjobb válasz: Igen, egy nemzetközi reptere van (Malmö egy kb. Debrecen méretû város). Elég fapados repülõtér, ráadásul nem is Malmöben van, hanem Skurup mellett, ami Malmötõl 30-40km. Busszal lehet a városba bejutni (ha Koppenhágába mész, Malmöben kell átszállnod). A busztársaság honlapja: www.flygbussarna.se

Igen, egy nemzetközi reptere van (Malmö egy kb. Debrecen méretû város). Elég fapados repülõtér, ráadásul nem is Malmöben van, hanem Skurup mellett, ami Malmötõl 30-40km. Busszal lehet a városba bejutni (ha Koppenhágába mész, Malmöben kell átszállnod). A busztársaság honlapja: http://www.flygbussarna.se
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ez egy roppant hasznos info, mert arra gondoltam, h nyáron Göteborgból lestoppolok Malmobe, és onnan repülök haza.. de ez mégsem tûnik olyan egyszerû vállalkozásnak :)
Malmö nem is túl érdekes, ha mindenképpen stoppolni szeretnél, inkább Koppenhágába stoppolj el, gyönyörû a város, onnan is vannak közvetlen járatok Pestre (norwegian.no) és a városközponttól 15 percnyire van a repülõtér metróval. Elvileg Dániában tilos stoppolni, de szerintem simán átvisznek az Öresund-hídon.
Le kell amputálni a fütyköst, gyári hibás.
megint én most mutassam meg neked, hogy kéne? vagy húzzam fel neked én? fiú vagyok, szerintem nem kéne :DD
vegyél sztem kisebb gumit =)
A kérdező hozzászólása: Ha felhúzom a gumit akkor is lecsúszik. Õõõõ mit is mondtál?
Hosszú a fitymád.Ezen orvos tud segíteni.
21:43 vagyok enyém sem kicsi, a sok recskázástól erõsen megnyúlt :) ha akarom mereven is teljesen beborítja, de le is tudom húzni, szex közben meg lecsúszik magától most vagdossák össze, és legyen ott seb, meg fájjon hónapokig? ugyanmár hogy húzod fel a gumit? a makkod olyankor szabadon van, nem? ha felhúzod a gumit, a fitymád nem fog visszacsúszni a makkodra, max a farkadon túl laza a bõr, arra meg azt csináld, amit mondtam
A kérdező hozzászólása: A fitymámat minden fájdalom nélkül hátra tudom húzni teljesen. A gumi meg azért áll furcsán, mert ahogy felhúzom a fityma elõrébb csúszik a gumival együtt. És ha ezt elkezdem bent mozgatni, akkor össze vissza csúszik, mígnem leesik.
hm... lejön a gumi... amikor felteszed a gumit, , szépen elgörgeted a tövéig, majd fogod a farkad bõrét, elõrehúzod (a makkod irányába) és így is lehuzod a gumit a tövéig garantáltan nem fog leesni
hátra tudod húzni a fitymád különösebb fájdalom nélkül, merev állapotban is? mert ha igen, nincs vele gond, amikor majd hazsnálod, úgyis szépen hátracsúszik a makk pereme mögé
nekem még nem volt gumi rajta


Túl sokat alszom. Ez lehet betegség vagy csak lelki probléma? Esetleg természetes?

Már több mint egy hete este 22-kor fekszem le és szinte azonnal álomba merülök,viszont akár délig is sikerül aludnom,akkor is csak úgy kelek fel,hogy felkeltenek.Úgy érzem,hogy az egész napot át tudnám aludni gond nélkül.Már láttam egy hasonló kérdést,de úgy érzem az én problémám mégis más.17 éves vagyok,rendszeresen sportolok.Hallottam arról,hogy ez a depresszió egyik tünete is lehet,de betegség is.Nagyon jó lenne,ha aki tud,segítene,mert szeretnék ez ellen tenni.Köszönöm!

Legjobb válasz: Lehet vitaminhiány is. Szedj sok vasat, magnéziumot, kálciumot, a B-vitaminok sem ártanak. Ha nagyon zavaró, és felmerült a depresszió gyanúja, nézd végig az okokat, hogy egyáltalán lehet errõl szó. Esetleg kérdezd meg a háziorvost vagy a sportorvost (amelyik jobban elérhetõ), netán az edzõdet, ha versenyszerûen sportolsz. A háziorvos elküldhet pzsichológushoz, ha úgy látja, szükség van rá.

Lehet vitaminhiány is. Szedj sok vasat, magnéziumot, kálciumot, a B-vitaminok sem ártanak. Ha nagyon zavaró, és felmerült a depresszió gyanúja, nézd végig az okokat, hogy egyáltalán lehet errõl szó. Esetleg kérdezd meg a háziorvost vagy a sportorvost (amelyik jobban elérhetõ), netán az edzõdet, ha versenyszerûen sportolsz. A háziorvos elküldhet pzsichológushoz, ha úgy látja, szükség van rá.
Namármost szerintem ez nem betegség, de még csak nem is lelki probléma. Mint tudjuk minden embernek mások az alvási igényeik. Gondolom neked kicsit több az átlagnál, de ez ettõl még nem számít betegesnek. És ebben azért is vagyok szinte biztos mert, mint ahogy írtad, rendszeresen sportolsz. Ilyenkor a fizikai aktivitás során több idõ szükséges a regenerációra ami alváskor a leghatékonyabb. Ellene annyit tudsz tenni hogy nem számít hogy hétköznap, hétvége, nyáriszünet, nyaralás vagy akármi van, te mindig ugyanakkor kelsz és megpróbálsz ugyanakkor feküdni. Kb. 2 hét után annyira be fog állni a szervezeted erre hogy már magadtól is fel fogsz kelni. Teljesen mindegy hogy milyen idõpontokat választasz lefekvési és felkelési idõpontnak. Hidd el, teljesen hozzá fog szokni a szervezeted. Kicsit felturbózhatod magad vitaminokkal de ne tablettákat szedj, hanem minden reggel egy pohár frissen facsart narancslével indíts rengeteg zöldséget, gyümölcsöt egyél napközben majd estére egy fél citromot facsarj ki és igyál meg egy pohár vízzel. Egyébként meg örülj én lassan 48 órája nem aludtam és most készülök bevenni az altatómat. Szerencsés vagy! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadom mindkettõtök tanácsát és megpróbálok változtatni a dolgaimon :) Remélem bejön!
Változott valami azóta?
A kérdező hozzászólása: Semmi. :( Ébresztõvel kelek minden reggel ugyanakkor és ugyanakkor fekszem.Annyival lett rosszabb, hogy ettõl ingerültebb vagyok és fáradt..De azért köszönöm a tanácsokat! :)

Lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny? A párom elég furcsán viselkedik. Egy kicsit el is vagyok keseredve, de úgy érzem, mintha nem érdekelné igazán, hogy 2 hónap múlva gyermeke születik.

Velem gondoskodó, figyelmes, de ha a babáról szeretnék vele beszélgetni, sokszor nem is figyel, olyan mintha egyáltalán nem érdekelné. Azt mondta, hogy Õ még ezzel az egésszel nem tud mit kezdeni, de én ezt nem értem, pedig annyira szeretett volna már babát.

Legjobb válasz: Az én párom is ilyen.Próbáltam vele beszélni,hogy szeretném,ha foglalkozna kicsit többet vele.Simogatná a pocimat,beszélne hozzá,ilyesmi.Próbálkozik,de nem nagyon megy neki.Egyszerûen nem tud mit kezdeni a helyzettel,de ettõl még szereti.Csak új neki,ahogyan nekem is.Gyakran még én is elbizonytalanodom.Szóval ha egyébként nincs problémátok,akkor szerintem ez meg fog oldódni.Csak nehezebben dolgozza fel a változást.

Az én párom is ilyen.Próbáltam vele beszélni, hogy szeretném, ha foglalkozna kicsit többet vele.Simogatná a pocimat, beszélne hozzá, ilyesmi.Próbálkozik, de nem nagyon megy neki.Egyszerûen nem tud mit kezdeni a helyzettel, de ettõl még szereti.Csak új neki, ahogyan nekem is.Gyakran még én is elbizonytalanodom.Szóval ha egyébként nincs problémátok, akkor szerintem ez meg fog oldódni.Csak nehezebben dolgozza fel a változást.
szia az én párom ki is mondta ebbõl a gyerekbõl akkor lesz gyerek, mikor kijön.aztán az utolsó hetekben már nagyon várta, beszélt is már hozzá, hallgatózott, meg volt gyõzõdve hogy hallja a szívhangját. sajnos tényleg vannak pasik akiknek idõ kell. aztán megszületett a picink, 3hónapig talán hozzá se nyúlt, ezt is megmondta majd ha nagyobb lesz, túl pici. most 7hós és rengetek játszik vele, imádja. türelem sok boldogságot
Szia! Ne aggódj! Biztosan nagyon jó apa lesz. De a férfiak más szemszögbõl élik át a babavárást. Õk nem élik át azt a csodát fizikailag, amit a kismamák, így a pocaklakóval nem is igazán tudnak mit kezdeni. És valljuk be õszintén, ilyenkor a kismama gondolatai állandóan a baba körül forognak, ami természetes is, de az apuka számára megterhelõ, hogy mindíg csak a gyerkerõl esik szó. Nálunk, bár a férjem nagyon aranyosan "bánt" a pocakommal, simizte, beszélt hozzá már elég korán, de a falra tudott tõlem mászni mondjuk pl. amikor valami jó filmet néztünk, én meg egyszer csak megszólalok: nézd, hogy kinyomja a kis buksiját...vagy a lábát. És így utólag visszagondolva elég idegesítõ lehetett, bár próbált szegényem nagyon türelmes lenni. Boldog babavárást! 7 hetes baba anyukája
Szia! Nekünk elsõ babánk lesz, még 3 hónap, és megszületik. A férjem nekem is még nehezen szokja a helyzetet, be is vallotta, hogy neki még szoknia kell a helyzetet, és megis értem. Nem az õ pocakja mozog, növekszik, nem õ megy óránként wc-re, és hasonló dolgok. Õ csak kívülrõl látja, és az tuti más. De én hiszem, hogy lassan igazi apuka lesz belõle. Csak légy türelmes és optimista! :)
Szia! Szintén ez volt a helyzet nálunk is!A férjem nem tudott mit kezdeni a nagy pocakkal.... Néha még meg is ijedt tõle, ha nagyott rugott a babóca De, amióta megszületett az Õ kislánya, azóta egybe "ragadtak"!!! Imádják egymást! Nálatok is igy lesz, biztosan!Majd ha már megfoghatja a saját gyermekét!
Szia, nekem is két hónap van vissza. A férjem nagyon örül a babának, de õ sem az a simogatós, tapogatós, gügyörészõs típus. Nem is erõltetem. Nem szólok neki állandóan, hogy "Most! fuss, gyere, mert rúg!" Nem beszél neki sûrûn, csak néha-néha. De tudom, hogy készül, mert lelkesen rakta össza a bababútort, örömmel választottuk ki együtt a bútort is, meg a kocsit is. Van egy ismerõsöm, aki éjjel-nappal a felesége hasát tapogatta, társaságban sem hagyta alább, szóval nagyon más volt, mint az én férjém. De én nem is szeretném. Sok boldogságot kívánok nektek!
Nalunk is ez volt!!!Meg ram is szolt, hogy az 5 eves kislanyunknak se beszeljek a kistesorol, csak ha kerdez rola a testverfeltekenyseg miatt..Jo, mi? Mintha nem is letezne.Sokat sirtam emiatt.Parszor mondtam is neki, hogy biztos megbanta, nem is akarja ot...stb.Most 1 honappal a kiirt idopont elott vagyok, es masrol sem tud beszelni.ezerrel bizsereg, minden a kisteso korul forog.Eg es fold.Ugy latszik ferjeinknek tobb ido kell hogy leessen a tantusz...Mi eddig harman(apa, kislanyom, en) tokeletes harmoniaban eltunk, iszonyat eros kotodesben, rengeteget utaztunk mindenfele.Most pedig erkezik egy uj emberke a csaladba, akit AKARTUNK es VARUNK, es szerintem ezt a ferjem valahogy nehezebben fogadta megis.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy elég sok stressz éri mostanában a munkahelyén, biztosan ezért is ilyen. Csak izgulok, hogy ha megszületik a bébi, akkor bele fog-e rázódni az apaszerepbe. Egyébként szereti a gyerekeket, hát reménykedem. Köszi a választ. Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sikerült egy kicsit megnyugodnom, valószínûleg csak én fújom fel egy kicsit a dolgot, mert egyébként minden rendben van.

Lehet gond, vagy csak én parázom túl?

Két szem foggátlóval el vagyok maradva, két napja egy huzamban hányingerrel kelek fekszem, teszt szerint nincs semmi?

Legjobb válasz: menj el orvoshoz! nem lehet tudni lehet mellékhatások lehet nem..

menj el orvoshoz! nem lehet tudni lehet mellékhatások lehet nem..
Nyilván lehet bajod. Nyilván ha kimaradt, akkor nõ a teherbeesés valószínûsége. Ennél többet nem tudunk.

Mit csináltok, amikor bunkó veletek a férjetek? Lehet csak én vagyok túl érzékeny?

Ma felhívtam, hogy emlékeztessem egy fontos dologra, amit ma el kell intézni, de nem értem el telefonon. Semmi gond -biztos a kocsiban hagyta- hívom a cégesen. Felveszi: Mondja, hogy hol van, de nem értettem, erre vmi nagy zúgást hallok, lehúzta a wc-t, hogy ott van (am lényegtelen), ezután mondja ingerülten, hogy: "Na mondjad már a lényeget!!" ...ok, mondom....erre ?: "Ezt tudtam magamtól is!!" Hát.....nem tudtam hogy reagálni, a sírás jött rám(nem vagyok ilyen, csak mióta kismama vagyok) , uh nem mondtam semmit, csak némán leraktam a telefont. Nem vagyok hozzászokva, hogy így beszéljen velem, és ?szintén mondom, nem is szeretnék. Hogy lehet ennek elejét venni, hogy ebb?l ne legyen rendszer? Tudom, hogy "apróság", de nekem fontos! Köszönöm!

Legjobb válasz: Lehet nehéz szülése volt éppen. :D Amúgy neki is lehetnek rossz napjai, felhúzta fõnök aznap, stb. Oké, hogy kismama vagy, de õ sem tökéletes. Ha hazajön beszéljétek meg, hogy mi volt vele aznap és talán elmondja mi gyötörte, elnézést is kér bunkóságáért az sem kizárt.

Lehet nehéz szülése volt éppen. :D Amúgy neki is lehetnek rossz napjai, felhúzta fõnök aznap, stb. Oké, hogy kismama vagy, de õ sem tökéletes. Ha hazajön beszéljétek meg, hogy mi volt vele aznap és talán elmondja mi gyötörte, elnézést is kér bunkóságáért az sem kizárt.
Túlreagálod. Utálom én is, ha éppen nem tudm felvenni a gyerek miatt és a férjem rám csörög a másikon. Ahhh, ez frász. Még ha fontos is azért érdemes kicsit várni, mert lehet éppen azért nem vette fel, mert ott volt, ahol volt. Egyébként kismamaként engem elviselhetetlennek tartottak, lehet, hogy volt benne valami:) )) de most sem vagyok jobb, amikor a gyereknek van nagyon rossz napja, akkor iszonytosan ideges tudok lenni. A mi kapcsolatunk sokat változott amióta gyerek van, egyszer én vagyok ingerlékenyebb, egyszer a férjem, ha a gyereknek hétvégén egész nap hisztis napja volt. Szóval szerintem nem csak a terhesség lesz kihívás, utána sem lesz mindig könnyû, de ezért vagy azzal akit választottál, mert hiszed, hogy mellette még ezt is megoldjátok. Ne vegyél mindent a szívedre és fogadd el, hogy a hormonok ilyenek. Kitartás és jó egészséget!!!
Valószínû a hormonok miatt, de ezt most nagyon túlreagálod. Az, hogy a hangja ingerült volt, az mindenkivel elõfordul, mással volt tele a feje, lehet hogy azért csak vette fel mert látta, hogy te vagy ésmegijedt, hogy nincs-e baj. Ésfelnõtt ember, gondolom tudja a dolgait nélküled is. Nem volt bunkó csak ingerült.
Ha nem vette fel, akkor minek hívtad egybõl a másikon? Ha észre veszi majd vissza hívot volna. Nagyon haragszok olyankor mikor hívnak én nem veszem fel, mert épp valami olyan csinálok, de 5 perc se teli el és hívnak újra. Egyenesen utálom az ilyet. Hát nem igaz, hogy nem lehet megérteni, hogy majd vissza hívom ha lesz rá idõm. Ne haragudj de én a férjednek adok igazat, persze, hogy mérges lett, mert ennyire türelmetlen vagy.
Nem kell minden apróságból problémát csinálni! A munkahelyén lehet, hogy nincs ideje veled csevegni. Legfeljebb este mondd meg neki, hogy ez rosszul esett neked.
Nem kellene minden hülyeségen megsértõdnöd. Eleve nem kellett volna munkaidõben a céges telefonon keresned.Kerested a mobilon, de ezek szerint dolga volt és nem tudta felvenni.Akkor az ember ír egy sms-t és vár.Úgy látszik mégsem volt olyan életbevágóan fontos, ha tudta magától is és nem mondtál semmi újat.
sajnálom szegény férjed, dolgozik mint állat, aztán otthon még te is b*szogatod ilyen hülyeségekkel
szerintem válj el... -.- , most komolyan minden kis sz*rság miatt elbõgöd magad?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem szoktam hívogatni mindkét telefonon, ha nem veszi fel, megvárom, amíg visszahív, de ez most fontos volt. (Amúgy ha nem szólok, tuti elfelejti:) Igen, este megbeszélem vele, ez természetes, csak nem szeretném, ha ebbõl a hozzáállásból rendszert csinálna. Legszívesebben hozzá sem szólnék egy hétig, csak az a baj, hogy egy percig sem bírom ki :) és meg akarom beszélni mindig a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Ti amúgy komolyan fel sem veszitek, ha ilyen ingerülten beszél veletek a párotok??

Elég 1 hangszedő a gitáromra? A gitáromon csak 1 Single-s típusú hangszedő van. Normálisan fog szólni a gitárkombó-ban vagy túl halk lesz, vagy valami egyéb baj lehet?

Legjobb válasz: Nem lesz semmi egyéb baj és halk sem lesz . Alexi Laiho gitárjában is csak egy hangszedõ van . Remélem tudtam segiteni . Üdv SPeeDDarK

Nem lesz semmi egyéb baj és halk sem lesz . Alexi Laiho gitárjában is csak egy hangszedõ van . Remélem tudtam segiteni . Üdv SPeeDDarK

Lenne egy használtautó és egy kérdés az autóról lent egy link a kérdés pedig, hogy ez túl olcsónak tûnik nekem érte valami baj lehet vele vagy gyárilag annyira gázok hogy ilyen olcsón adja vagy elõfordulhat hogy csak sürgõsen kell neki a pénz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Egyrészt 13 éves, és 3000-es benzines, több utána a fizetnivaló és és a fenntartása is magasabb, kevesen keresnek ilyen nagy motorral autót. A fogyasztása is két számjegyû és biztos vannak hibái is bõven. Aki újkorában megvette használni is akarta valamire hogy háromezres motor van benne.

Egyrészt 13 éves, és 3000-es benzines, több utána a fizetnivaló és és a fenntartása is magasabb, kevesen keresnek ilyen nagy motorral autót. A fogyasztása is két számjegyû és biztos vannak hibái is bõven. Aki újkorában megvette használni is akarta valamire hogy háromezres motor van benne.
Az esztétikai hibák általában csak pár tízezer forintot, esetleg százat jelentenek mínuszban. A francia autók használtan elég olcsók. Azért, mert nem bíznak bennük az emberek és nem túl keresettek. Itt az lehet még, hogy valószínû törve is volt és van benne már kismillió valódi km. Az átírás ha jól tippelek, 130e körül kerül, úgyhogy már 445 ezernél járunk. Aztán cserélni, javítani amit ilyenkor, használt autó vásárláskor szokás, az még 100e. Már több, mint félmillióban van és szinte még nem is használtad. Na legalább ennyibe kerül ez az autó. Ha ilyen kell, akkor megnézni és ha nagyjából egészséges, megvenni.
Azért ezen a Lagunán van pár elég durva esztétikai hiba. Hiányzó lámpamosó takaró izé, hiányzó jobboldali ködlámpa, jobboldalt az ajtón hiányzik szintén az egyik izé, meg hiányzó két dísztárcsa. Meg tuti nem 161 ezer km van benne ahogy az az ülés kinéz. Meg mi az a nagy hézag a kormány alatt.... Talán lopott az autó?
És az a fétised hogy a lepukkant roncsokat nézegeted? Ha már álmodozol akkor valami új autót nézz.
A kérdező hozzászólása: válaszokat köszönöm
A kérdező hozzászólása: nem állt szándékomban megvenni mégcsak autót venni sem csak szeretem õket nézegetni
Tessék, az egykori 2x millás csúcs Audi gombokért. Írtam már valamelyik BMW-s kérdéshez, hogy ezek a kocsik annyit érnek amennyit vasban kiárulsz belõle. Piaci értékük 0-nál nem sokkal több. [link]
13 éves 3ezres benzines automata? Van egy benzinkutad? Ez úgy eszik 15 litert mint a szél. Ráadásul arcátlanul az van oda irva hogy 161000km. Tehát naponta 30km-t mentek az autóval. Ha ezt megveszed akkor te pancser vagy.
Öreg, nagymotoros kocsiknak sose volt áruk ennyi idõsen. Ez 10-12 liter alatt nem igen áll szóba veled. A 420-as benzinnel meg igencsak nem mindegy, hogy mennyit nyakal be. Adó, biztosítás is horror pénzek rá. Aztán ott van a Tiptronik váltó, mint idõzített bomba. Épeszû ember hétköznapi használatra nem vesz ilyen autót. Egyszerûen eladhatatlanok, na ezért ennyi az ára. :)
A kérdező hozzászólása: mert nem álmodozok olyanokat nézek amiket meg is tudok venni errõl az autóról mégcsak nemis hallottam és bedobta a keresõ és érdekelt

Ebbõl lehet anorexia, vagy csak túl stresszelem a dolgokat?

A nyáron leadtam egy kilót, és tartom is (legalább is a mérleg szerint). Csak hát, ugye megint suli, így eléggé elhanyagoltam a mozgást, kezdtem visszatérni az édességekre, és arra, hogy min. este 11-kor vacsorázok... Láttam, hogy egy minimális visszakúszott a csípõmre. Nem igen tetszett, de még így sem voltam hajlandó mozogni... aztán egy nap megint ráálltam a mérlegre, mert mondom, hát ez elég gyanús, hogy már így nézek ki, megint jön az úszógumi... Aztán megláttam, hogy visszajött az az egy kiló. Nem tudom, talán épp evés után néztem meg, fogalmam sincs, mindenesetre nagyon kikészített. Megszédültem, kapkodtam a levegõt, nem igazán akartam elhinni. Na, akkor kaptam a futócipõm, és elmentem egyet. Jobban éreztem magam, hogy megtettem, és hát másnapra le is kúszott az a számocska, szóval egy kicsit megkönnyebbültem. Azonban, még a nyáron elkezdtem hashajtózni, eleinte persze csak azért, mert nagyon rossz volt az emésztésem. Szedtem kapszulát, és ittam teát is. Aztán láttam, hogy ez jó, mert igencsak lapos lett tõle a hasam, szóval most már fõként azért használom. A sima hashajtókapszulát lecseréltem hashajtó- és étvágycsökkentõ kapszulára, meg nem hajtott ugyan, viszont úgy érzem, kevesebbet ettem ma. Most azon vagyok, hogy holnap nem eszek semmit, max. egy kis levesnek a levét, és kétségbeesek, ha arra gondolok, hogy talán mást is fogok enni, és esetleg kihagyom a futást is.

Legjobb válasz: Mi ez az étvágycsökkentõ kapszula? Ha lefekvés elõtt veszed be a hashajtót akkor reggel szépen kiürülsz és lapos lesz a hasad akkor is ha eszel valamit napközben? Mert ha nem eszel , még jó hogy lapos. Szerintem inkább sportolni kellene. Egyél, sokszor keveset, de mozogj. Így legyengül a szervezeted, elkezd majd hullani a hajad, elfogynak a vitaminkészleteid, stb. Hány kg vagy?

Mi ez az étvágycsökkentõ kapszula? Ha lefekvés elõtt veszed be a hashajtót akkor reggel szépen kiürülsz és lapos lesz a hasad akkor is ha eszel valamit napközben? Mert ha nem eszel , még jó hogy lapos. Szerintem inkább sportolni kellene. Egyél, sokszor keveset, de mozogj. Így legyengül a szervezeted, elkezd majd hullani a hajad, elfogynak a vitaminkészleteid, stb. Hány kg vagy?
igen ez para lehet, vigyazz oda magadra
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem tudom mennyire jó a mérlegünk, de az 39-et mutat.
39 kg? Ez vmi vicc? Hány éves vagy? Hány centi?
A kérdező hozzászólása: De mondom, nem tudom, mennyire jó a mérlegünk... Mindjárt 20 leszek, 152 cm.
szerintem lehet nem baj ha felszesz pár kilót :)
A kérdező hozzászólása: Az lehet, de én még így sem látom magam karcsúnak/vékonynak, és ha híznék egy kicsit... hát nem tudom, szóval biztos, hogy kiakadnék... :c
ne foglalkozz annyit az alakoddal, a bruttó összboldogságodba nemsokat számít :) ha éhes vagy egyél, ha nem akkor meg ne, az egészségedre meg mindennél jobban vigyázz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!