Találatok a következő kifejezésre: Lehet boltban venni Vagy (124 db)

Nincs benne tompított visszajelzõ. A padlóra meg vág a lakatost lemezt pont akkorát, amekkora kell. :)
Gyógyszertár.
A kérdező hozzászólása: De valami drogériában? Pl: dm-ben?
Kizárt.
Vaterán találtam eddig a legolcsóbban. Igazából mindegy, hogy rogaine vagy egyéb márka a lényeg, hogy hány %-os. Férfiaknak 5%-ost javasolnak, nõknek általában 2%-os is elég. Nekem a kirkland márkájú is bejött.

Mi az a kandírozott narancshéj? Lehet azt venni a boltban? Sütihez kéne, de teljesen konyha-analfabéta vagyok.

Legjobb válasz: Apró kockákra vágott narancshéj, cukorban tartósítva. Lehet kapni boltban.

Apró kockákra vágott narancshéj, cukorban tartósítva. Lehet kapni boltban.
Sokkal olcsóbb, ha magad csinálod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Már kerestem receptet, azt hiszem, menni fog.


lotusban mediagalaxy, era shopping parkban altex, realban domo, mind nyitva vannak

Szeretnék eredeti Nike cipőt venni. Miről ismerhető fel hogy melyik igazi és melyik hamisítvány? Persze boltban venném, nem piacon. Deichmann vagy Hervis áruházban néztem ki. Ott csakis eredetit vehetek, kb 12000 és 15000 ft között lehet az ára.

Legjobb válasz: Egyértelmûen csakis márkaboltban,vagy rendes sportüzletben ajánlott megvenni,ahogy írtad példának a Hervist. A Deicmannt nem szeretem,ott nem vennék..Akárhány cipõt vettem ott,mind szétment rövid idõn belül,nekik nem adnám oda a pénzem,mert mégsem mindegy kihez jut el.Pénteken vettem egy új Nike cipõt a márkaboltjukban,15e-ért,de volt ott drágábban is.Anno viszont pont kifogtam egy leárazást és 10e-ért szereztem be egy szép darabot,ami még másfél év után is remekül szolgál.Kérdésedre válaszolva nem kell gondolkodnod azon,hamisítvány e,ha nem valami tré helyen veszed meg.És az a jó,ha az van beleírva,hogy made in Indonesia :)

Egyértelmûen csakis márkaboltban, vagy rendes sportüzletben ajánlott megvenni, ahogy írtad példának a Hervist. A Deicmannt nem szeretem, ott nem vennék..Akárhány cipõt vettem ott, mind szétment rövid idõn belül, nekik nem adnám oda a pénzem, mert mégsem mindegy kihez jut el.Pénteken vettem egy új Nike cipõt a márkaboltjukban, 15e-ért, de volt ott drágábban is.Anno viszont pont kifogtam egy leárazást és 10e-ért szereztem be egy szép darabot, ami még másfél év után is remekül szolgál.Kérdésedre válaszolva nem kell gondolkodnod azon, hamisítvány e, ha nem valami tré helyen veszed meg.És az a jó, ha az van beleírva, hogy made in Indonesia :)
Nálunk van Playersroom, ha én vennék, akkor ott nézném még meg. Nem hiszem, hogy az ilyen nagyobb boltokban, mint amiket te is írtál hamisítványokat árulnának.

Hol lehet ilyet venni? Boltban akár vagy internetről rendelni, nekem mindegy, csak hol? (lennt)

http://www.hotdog.hu/koromtrend/cikkek/koromnyomda

Legjobb válasz: Essence-nek van körömnyomdája, Müllerben, Rossmannban lehet venni :)

Essence-nek van körömnyomdája, Müllerben, Rossmannban lehet venni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!