Találatok a következő kifejezésre: Lehet boltban venni Vagy (113 db)

Nincs benne tompított visszajelzõ. A padlóra meg vág a lakatost lemezt pont akkorát, amekkora kell. :)
Gyógyszertár.
A kérdező hozzászólása: De valami drogériában? Pl: dm-ben?
Kizárt.
Vaterán találtam eddig a legolcsóbban. Igazából mindegy, hogy rogaine vagy egyéb márka a lényeg, hogy hány %-os. Férfiaknak 5%-ost javasolnak, nõknek általában 2%-os is elég. Nekem a kirkland márkájú is bejött.

Mi az a kandírozott narancshéj? Lehet azt venni a boltban? Sütihez kéne, de teljesen konyha-analfabéta vagyok.

Legjobb válasz: Apró kockákra vágott narancshéj, cukorban tartósítva. Lehet kapni boltban.

Apró kockákra vágott narancshéj, cukorban tartósítva. Lehet kapni boltban.
Sokkal olcsóbb, ha magad csinálod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Már kerestem receptet, azt hiszem, menni fog.


Hol lehet ilyet venni? Boltban akár vagy internetről rendelni, nekem mindegy, csak hol? (lennt)

http://www.hotdog.hu/koromtrend/cikkek/koromnyomda

Legjobb válasz: Essence-nek van körömnyomdája, Müllerben, Rossmannban lehet venni :)

Essence-nek van körömnyomdája, Müllerben, Rossmannban lehet venni :)
lotusban mediagalaxy, era shopping parkban altex, realban domo, mind nyitva vannak

Szeretnék eredeti Nike cipőt venni. Miről ismerhető fel hogy melyik igazi és melyik hamisítvány? Persze boltban venném, nem piacon. Deichmann vagy Hervis áruházban néztem ki. Ott csakis eredetit vehetek, kb 12000 és 15000 ft között lehet az ára.

Legjobb válasz: Egyértelmûen csakis márkaboltban,vagy rendes sportüzletben ajánlott megvenni,ahogy írtad példának a Hervist. A Deicmannt nem szeretem,ott nem vennék..Akárhány cipõt vettem ott,mind szétment rövid idõn belül,nekik nem adnám oda a pénzem,mert mégsem mindegy kihez jut el.Pénteken vettem egy új Nike cipõt a márkaboltjukban,15e-ért,de volt ott drágábban is.Anno viszont pont kifogtam egy leárazást és 10e-ért szereztem be egy szép darabot,ami még másfél év után is remekül szolgál.Kérdésedre válaszolva nem kell gondolkodnod azon,hamisítvány e,ha nem valami tré helyen veszed meg.És az a jó,ha az van beleírva,hogy made in Indonesia :)

Egyértelmûen csakis márkaboltban, vagy rendes sportüzletben ajánlott megvenni, ahogy írtad példának a Hervist. A Deicmannt nem szeretem, ott nem vennék..Akárhány cipõt vettem ott, mind szétment rövid idõn belül, nekik nem adnám oda a pénzem, mert mégsem mindegy kihez jut el.Pénteken vettem egy új Nike cipõt a márkaboltjukban, 15e-ért, de volt ott drágábban is.Anno viszont pont kifogtam egy leárazást és 10e-ért szereztem be egy szép darabot, ami még másfél év után is remekül szolgál.Kérdésedre válaszolva nem kell gondolkodnod azon, hamisítvány e, ha nem valami tré helyen veszed meg.És az a jó, ha az van beleírva, hogy made in Indonesia :)
Nálunk van Playersroom, ha én vennék, akkor ott nézném még meg. Nem hiszem, hogy az ilyen nagyobb boltokban, mint amiket te is írtál hamisítványokat árulnának.

Hol lehet a neten vagy boltban olcsó bébiételt és italt venni? Mennyi az áruk?

Legjobb válasz: én a tescoba szoktam venni. Nem annyira olcsó, de olcsóbb mint a rossmanba. Én csak ritkán fõzök neki. Nekem ez vált be. Az árak (bébi étel) Univer:219-250 ft-ig attól függ milyet veszel Hipp 300-on felül, Kecskeméti: 230- 280ft (attól függ milyen) Nestlé:300-on felül Italokat nem veszek, csak a babavizet.

Második vagyok. Nincs semmi gond azzal, hogy kiborulsz az ilyen válaszokon. Én nem tudom, hogy miért nem lehet a kérdésre válaszolni, miért kell azonnal kioktatni a kérdezõt. Nagyon sok ilyet olvasok itt. Sajnálom, hogy kórházba mentek :(
én a tescoba szoktam venni. Nem annyira olcsó, de olcsóbb mint a rossmanba. Én csak ritkán fõzök neki. Nekem ez vált be. Az árak (bébi étel) Univer:219-250 ft-ig attól függ milyet veszel Hipp 300-on felül, Kecskeméti: 230- 280ft (attól függ milyen) Nestlé:300-on felül Italokat nem veszek, csak a babavizet.
Neten ezeket találtam: http://www.olcso.hu/keres/b%C3%A9bi
SZia! Én a tesco-ban szoktam venni neki, szerintem ott a legolcsóbb. Legalábbis mifelénk, dm-ben, rossmann-ban legalább 50 ft-tal drágábbak. esetleg CBA-ban is megnézheted, mert itt még az az ár elérhetõ.
Elõzõ vagyok, bocs lemaradt: Én 230-250 ftért veszem õket, dm-ben, rossmannban pedig 280-290 ftért láttam. Esetleg az auchan-ban érdemes még. Az italok valamelyest olcsóbbak, de nem sokkal. Azok is 200 ft körül vannak.
Legolcsóbb és jobb is, ha magad fõzöd meg a fõzelékeket.Nem egy ördöngõsség.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ kommentem az elsõnek szólt, neked második válaszoló nagyon köszönöm!Nem gondoltam, hogy ilyen drágák.
A kérdező hozzászólása: Nem azért kérdeztem mert nem akarok fõzni a picimnek, hanem mert kórházba megyünk sok idõre és az ottani kaját nem akarom adni neki, viszont bent leszek vele és nem hiszem, hogy beengednének a konyhába.Egyébként szerinted az volt a kérdés, hogy szerintetek fõzzek neki, vagy az, hogy hol lehet olcsó bébiételt kapni?????
Szia! Én innen szoktam rendelni (amikor jó akció van), nézz körül: http://bookline.hu/search/categories.action?id=hu-drogeria_0..
Szia! A rossmannban most akciós kecskeméti bébiételek vannak, 190 gr 189 ft. http://www.rossmann.hu akciós újság 8. oldalát nézd Intersparban univer akció van, ez 163 gr. 199 ft ha 4-et veszel, de csak 5 féle van. http://www.spar.hu/spar/ajanlatok/interspar.htm Brendonban is van most több akciós bébiétel: http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=et..
Én most végig néztem mindenhol, de a tescot találtam legolcsóbbnak.
Mi csak üvegeset eszünk, és sok helyen néztem már. A Müllerben a legolcsóbb és a választék is nagyobb. Nem tudom, hogy merre laktok, mert nincs mindenhol.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!