Találatok a következő kifejezésre: Lehet bimbóvédővel végig (2 db)

Ha csak a bimbót (bimbóvédő végét) óvatosan szopogatja szopizás közben az mitől lehet?

4 és fél hónapos, egészen idáig nagyon szépen evett bimbóvéd?vel. El?zmény az volt, hogy két nappal ezel?tt hajnalban az els? szopikor nyugodtan evett, majd a többinél amikor már nem folyt a tejcsi a szájába akkor elkezdett sírni. Aztán ezen a napon a 4. szopikor már csak addig evett amíg a tejcsit én nyomkurásztam ki neki és hál istennek ekkor már nem sírt. Én a fogzásra gondoltam. De az ínye még vörös és duzzadt neki.

Legjobb válasz: 1. babám ugyanezt csinálta pont ennyi idõsen és a foga volt. Néha levettem a bimbóvédõt és úgy jobban tudott szopizni ebben az idõszakban, de többnyire fel kellett tennem, esetleg próbálgasd te is nélküle. Dologél vagy dentinox segíthet. Egyébként meg türelem és kitartás :) , túl lesztek ezen is :)

1. babám ugyanezt csinálta pont ennyi idõsen és a foga volt. Néha levettem a bimbóvédõt és úgy jobban tudott szopizni ebben az idõszakban, de többnyire fel kellett tennem, esetleg próbálgasd te is nélküle. Dologél vagy dentinox segíthet. Egyébként meg türelem és kitartás :) , túl lesztek ezen is :)
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy inkább a foga miatt van, mert sok helyen helyen olvastam, hogy ez szopási sztrájk egyik fajtája és hogy lehet attól is hogy ráharapott a bimbóra és én felszisszentem és amiatt van neki most ez. Mert pont aznap hajnalban amióta ez az egész történik akkor ráharapott a cicire többször és én minden alkalommal felszisszentem annyira váratlanul ért és fájt.

Lehet bimbóvédővel szoptatni végig?

Nekünk csak ezzel megy.

Legjobb válasz: Miért ne.Persze. Jó szopiztatást.

Miért ne.Persze. Jó szopiztatást.
Nekünk is, és már 6 hónapja szoptatom a picikét. :) Engem is ijesztgettek, de eddig semmi gond, remélem nem is lesz. Minden jót nektek.
Én hallottam olyat is, hogy elõbb utóbb kifordul a bimbó és el lehet hagyni majd avédõt :) Hátha!
Én babám kb 4 hónapos volt, mire egyszer csak be tudta kapni úgy, hogy nemcsúszott ki a szájából, de nem tudom elhagyni mert állandóan megsérül, annnyira vékony a bõröm hiába teszemh elyesen a mellre, nem elég nagy a mellbimbóm. Viszont mostanában a felénél le szoktam venni, mert észrevettem hogy jobban ki tudja szívni, akkor már ki van annyira emelkedve a mellbimbó, hogy nem csúszik ki a szájából. Célszerû emiatt próbálgatni le-levenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!