Találatok a következő kifejezésre: Lehet betegség pattanás (3 db)

Lehet betegség ha pattanás nő " oda "?

Már jó pár hónapja oda " lentre " is n?t pattanás , és amikor törölköztem nagyon fájt.. Másnak is voltmár ilyen , ez természetes netán beteg vagyok??!?( prsze ez pár nap múlva már el is tünt!)

Legjobb válasz: A leírás alapján egy egyszerû pattanás volt.

A leírás alapján egy egyszerû pattanás volt.
ne aggódj. Nekem is gyakran elõfordul, h pont "oda" nõ egy patti:S engem is nagyon szokott zavarni, de ne törõdj vele. próbálj olyankor óvatosabb lenni netán, ha pont olyen helyre nõtt ahol a bugyid zavarhatja akkor vegyél fel kicsit lazábbat. am pár nap alatt elmúlik. annál rosszabb nincs mikor a hátsódra nõ egy bazinagy és a bugyi széle pont hozzáér :SS :D

Mi lehet ez? Van a péniszemen egy pattanás szerű valami, tényleg pattanás vagy valami betegség.

Legjobb válasz: Ne piszkáld, ne nyomkodd, el ne fertõzõdjön! Az lenne a legjobb, ha látná egy bõrgyógyász! Minél hamarabb.

Ne piszkáld, ne nyomkodd, el ne fertõzõdjön! Az lenne a legjobb, ha látná egy bõrgyógyász! Minél hamarabb.
Lecumizna ott helybe

Millimeternyi duzzanatot fedeztem fel a szemeremdombon a nyilas felett. Mi lehet ez? Talan pattanas? Vagy begyulladt szortuszo? Vagy nemi betegseg?

Legjobb válasz: Igen, nekem is szokott lenni gyulladás ott, fõleg epilálás után. Természetes, csak kellemetlen kicsit. Lehet irritáció is, vagy beffüledt az a rész.

Igen, nekem is szokott lenni gyulladás ott, fõleg epilálás után. Természetes, csak kellemetlen kicsit. Lehet irritáció is, vagy beffüledt az a rész.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugodtam...mindig a legrosszabbra gondolok. nemi betegsegre termeszetesen...
Nekem is szokott lenni, pattanás is szörtüsszõ is. Marha kellemetlen tud lenni, de túl kell élni.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat...de mi van, ha ez szemolcs?hpv virus okozta..vagy annak hogy kell kinezni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!