Találatok a következő kifejezésre: Lehet betegség pattanás (4 db)

Lehet betegség ha pattanás nő " oda "?

Már jó pár hónapja oda " lentre " is n?t pattanás , és amikor törölköztem nagyon fájt.. Másnak is voltmár ilyen , ez természetes netán beteg vagyok??!?( prsze ez pár nap múlva már el is tünt!)

Legjobb válasz: A leírás alapján egy egyszerû pattanás volt.

A leírás alapján egy egyszerû pattanás volt.
ne aggódj. Nekem is gyakran elõfordul, h pont "oda" nõ egy patti:S engem is nagyon szokott zavarni, de ne törõdj vele. próbálj olyankor óvatosabb lenni netán, ha pont olyen helyre nõtt ahol a bugyid zavarhatja akkor vegyél fel kicsit lazábbat. am pár nap alatt elmúlik. annál rosszabb nincs mikor a hátsódra nõ egy bazinagy és a bugyi széle pont hozzáér :SS :D

A péniszemtõl balra a hajlathoz közel van 3 pattanás nagyságú csomó szerû kis dudorom. Ha kinyomom ugyanúgy fehér valami jön ki, de nem tûnnek el. Nem viszket/fáj. Lehet ez nemi betegség? Vagy gomba/fertõzés? Tudom valahogy diszktrétan kezelni? 14/F

Legjobb válasz: Lánnyal voltál már? Ha nem, akkor a nemi betegség kizárható. :) Biztosan nem pattanás, amit nem nyomtál ki rendesen? Látatlanban nehéz bármit is mondani, szóval bõrgyógyászhoz kellene fordulnod, ha hosszú ideig nem múlik el!

Lánnyal voltál már? Ha nem, akkor a nemi betegség kizárható. :) Biztosan nem pattanás, amit nem nyomtál ki rendesen? Látatlanban nehéz bármit is mondani, szóval bõrgyógyászhoz kellene fordulnod, ha hosszú ideig nem múlik el!
Felelõtlenség lenne látatlanban állítani bármit is, de a legvalószínûbb, hogy tényleg pattanásokról van szó. A nemi betegségek tényleg gyakorlatilag kizárhatóak, ezen felesleges aggódnod. A pattanások maguktól is elmúlnak, de abból sem lehet semmi gond, megfelelõ módon te magad kezeled. Nagyon fontos a tisztaság. Alaposan mosd meg a kezed és az érintett területet is. Célszerû fertõtleníteni is. Drogériákban, gyógyszertárakban kapható például olyan fertõtlenítõ spray, amit injekciók adásánál is használnak. Ezután nyomás hatására könnyen felrepedhet a pattanás, jellemzõen az eltömõdött szõrtüszõnél, de egy steril tûvel is felszúrhatod, de csak óvatosan, majd alaposan nyomjál ki belõle mindent, és töröld is le. Közben is használd nyugodtan a fertõtlenítõt. És tényleg alaposan nyomd ki, az az igazán jó, ha nemcsak a sárga gennyes váladék jön ki, hanem egy sûrûbb dolog is (a felgyülemlett faggyú és még teljesen el nem folyósodott szövetek). Ha egy picit vérzik, az nem probléma. Ha kiújul, és hasonlóan néz ki utána is, csináld meg újra. Ha csúnyább, vagy nagyon nem akar elmúlni, esetleg nagyon fájdalmassá válik, menj el bõrgyógyászhoz. Kellemetlen dologról van szó, néha nekem is elõfordul. Ha lenne még kérdésed, nyugodtak kereshetsz akár privát üzenetben is, szívesen segítek. :)
A kérdező hozzászólása: A pattanások eltûnnek maguktól?
borotválod esetleg? szõrtüszõgyulladás lehet szerintem. néha lassan gyógyul mert nem szellõzik igazán. ne kapargasd.
# 5 Nemi betegségnek általában a szexuális úton terjedõ betegségeket hívják. Ezeket aktív nemi élet híján csak nagyon ritkán lehet elkapni. ”Az STD betegségek szoros érintkezés, szexuális érintkezés útján terjednek, és csak kivételes esetekben fürdõzés, közös törölközõ használata során." [link] Kérdezõ! Látatlanban alternatív megoldást nem igazán tudunk javasolni! Remélhetõleg csak pattanások, amik maguktól el fognak múlni, ha nem bántod õket. De ha nem múlnak el, beszélj a szüleiddel és ha szükséges, mutasd meg orvosnak!
"Lánnyal voltál már? Ha nem, akkor a nemi betegség kizárható." Nemibetegséget nem csak szexuális úton lehet kapni. Néhány példa: strand nyilvános wc koszos kézzel nyúlsz a bréhez
A kérdező hozzászólása: Nem, nem voltam még lánnyal, de akkor valaki tud valami alternatív megoldást?
# 2 Ezt kérdezni egy 14 éves fiútól ma már nem életszerûtlen kérdés, hiába írsz mindig valami hasonló okosságot, amikor valaki ilyesmit kérdez... Ja és olvasd el lassan a második mondatom is, mert az volt a burkolt célzás része, csak sajnos azt már nem sikerült értelmezned... ;)
Igen 1 es, volt már lánynál.Ez köti le a 14 éveseket ! Inkább ne nyomkod, ha semmi egyéb tünete nincsen .Így nem okozol fertõzést, ami gondot okozhatna .Több dolgot lehetne itt emliteni , de egyik sem szorul orvosi kezelésre .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Mind sokat segített, a pattanásoktól meg annyit, hogy megint kiújultak, miután kinyomtam õket persze.

Mi lehet ez? Van a péniszemen egy pattanás szerű valami, tényleg pattanás vagy valami betegség.

Legjobb válasz: Ne piszkáld, ne nyomkodd, el ne fertõzõdjön! Az lenne a legjobb, ha látná egy bõrgyógyász! Minél hamarabb.

Ne piszkáld, ne nyomkodd, el ne fertõzõdjön! Az lenne a legjobb, ha látná egy bõrgyógyász! Minél hamarabb.
Lecumizna ott helybe

Millimeternyi duzzanatot fedeztem fel a szemeremdombon a nyilas felett. Mi lehet ez? Talan pattanas? Vagy begyulladt szortuszo? Vagy nemi betegseg?

Legjobb válasz: Igen, nekem is szokott lenni gyulladás ott, fõleg epilálás után. Természetes, csak kellemetlen kicsit. Lehet irritáció is, vagy beffüledt az a rész.

Igen, nekem is szokott lenni gyulladás ott, fõleg epilálás után. Természetes, csak kellemetlen kicsit. Lehet irritáció is, vagy beffüledt az a rész.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugodtam...mindig a legrosszabbra gondolok. nemi betegsegre termeszetesen...
Nekem is szokott lenni, pattanás is szörtüsszõ is. Marha kellemetlen tud lenni, de túl kell élni.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat...de mi van, ha ez szemolcs?hpv virus okozta..vagy annak hogy kell kinezni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!