Találatok a következő kifejezésre: Lehet befolyásolni hogy egy (9 db)

Van egy játék ami tölti a szükséges fájlokat, néha lecsúszik 700 kbra a letöltés, pár perc múlva másfél megára fel. Hogyan tudnám kihozni a maximális letöltési sebességemet? Ha routeren kapom, lehet befolyásolni, hogy én tölthessek a leggyorsabban?

Legjobb válasz: Igazából, ez sok mindentõl függ!(Internet szolgáltató, a router, megosztási sebességétõl, laptopod vagy Asztali számítógéped hálókártyájától) De be bírod állítani hogy csak te használd a netet!(Tp-link) Méghozzá Egy böngészõbe be íród: 192.168.1.1(Felhasználó név: admin, Jelszó: admin, Majd Wireless fülre kattintva kíkeresed a Wireless Security-t, és ott a PSK Password-be) írsz valami kódot! Kiegészítés képen: UTP kábellel gyorsabb az internet kapcsolatod! By: SubTerra

Igazából, ez sok mindentõl függ!(Internet szolgáltató, a router, megosztási sebességétõl, laptopod vagy Asztali számítógéped hálókártyájától) De be bírod állítani hogy csak te használd a netet!(Tp-link) Méghozzá Egy böngészõbe be íród: 192.168.1.1(Felhasználó név: admin, Jelszó: admin, Majd Wireless fülre kattintva kíkeresed a Wireless Security-t, és ott a PSK Password-be) írsz valami kódot! Kiegészítés képen: UTP kábellel gyorsabb az internet kapcsolatod! By: SubTerra
Nem igazán. De jó is lenne, ha így mûködne.
Szerelmi mágia, EZO tv.
Ezt nem lehet irányítani, vagy megtörténik vagy nem, ennyi.

Miért ilyen előítéletesek és kirekesztőek az emberek, ha egy szeximádó, hatalmas libidóval megáldott fiúról, férfiról van szó? Miért nem értik meg, hogy ezeket a vágyakat nem lehet befolyásolni, ezek valakinél ilyen magasak?

Mert én ilyen fiatal srác vagyok, sajnos ez inkább átok. MInden nap rám jön a vágy, nem bírom ki, muszáj kivernem, ha már nincs lány, akit kényeztethetnék éppenséggel jó ideje már Pedig a legjobban a lányok kényeztetését szeretem, persze, ha kölcsönös a kényeztetéts az a legjobb. Csak, ha nyíltan próbálok keresni lányt laza, barátság, haverság alapú, összebújós, szexelős kapcsolathoz, akkor mindenki kierekeszt és fújjog, hogy mocskos disznó vagyok meg minden. Akkor még is hogy találjak olyan lányt, akivel jól érezhetnénk egymást bizonyos időnként? Nekem is van lelkem, szeretek szeretn iis, nem csak a szexről van szó, de ha épp nincs párja az embernek és vágyik a szexre minden egyes nap, többször is, akkor szerintem jogos, hogy próbál partnert találni a mókára, az örömforrásra.

Legjobb válasz: a szexéhes nõket meg leku.rvázzuk, már csak ilyenek vagyunk mi, a közvélemény...

a szexéhes nõket meg leku.rvázzuk, már csak ilyenek vagyunk mi, a közvélemény...
Tesó, a hatalmas dákó problémával én küzdök :/
Ezek szerint te sem fogadod el, hogy ez nekik túl sok és nem akarják/ nem ilyenek.
Plusz az sem mindegy, hogy közeledsz. Az odáig oké, hogy nem tudod befolyásolni, de az nem azt jelenti, hogy másoknak el kell viselni ha mondjuk kellemetlenül közeledsz.

Mitől függ, hogy egy baba nagy vagy kis súllyal születik? Lehet befolyásolni?

Mindig a nagy babákat dicsérik, akik 3,5 kg felett vannak, a 2-3 kilósokat meg picinek tartják. Ez normális?

Legjobb válasz: Kis sullyal szuletnek altalaban azok a babak akiknek a szuleik is genetikailag kicsik es sovanyak,valamint a cigarettazas,alkoholfogyasztas es a terhesseg alatti vernyomascsokkento miatt,nagy sullyal szuletnek a cukorbeteg anyukak babai,altalaban azert atlagos babak szuletnek.Azert a ketto kilos mar koraszulottnek szamit.

Kis sullyal szuletnek altalaban azok a babak akiknek a szuleik is genetikailag kicsik es sovanyak, valamint a cigarettazas, alkoholfogyasztas es a terhesseg alatti vernyomascsokkento miatt, nagy sullyal szuletnek a cukorbeteg anyukak babai, altalaban azert atlagos babak szuletnek.Azert a ketto kilos mar koraszulottnek szamit.
Szerintem nagymértékben genetika, a többi lehetõséget már fentebb felsorolták. Ja én 4400 gr. fiút szültem természetes úton, nem voltam cukros, a baba sem. Nem ettem a terhesvitamint. Szóval ennyit a császárról:-))
Az én férjem 3, 6 kg-mal született, én 3kg-mal. A gyerekünk mégis 3900 lett. 6 nappal érkezett késõbb, és a rövid 6 órás vajúdás ellenére nem volt egyszerû szülés. Terhes vitamint általában minden másnap szedtem a terhesség vége felé, és a MB6-ot is. Születése óta is egészséges, erõs, mindent hamarabb csinál. Ezért nem bánom, hogy ilyen nagy baba lett.
Szerintem genetikától függ. A vitaminoktól biztos nem. De én ilyet nem hallottam, hogy csak a nagy babákat dicsérik. Az én környezetemben nagyon sok 2, 5 kiló körüli baba született, mindegyiket agyondicsérték, hogy milyen szép :)
Ok kedves elsõ!Bocsánat.:) :)
Szia! Én 158 cm és 57 kiló vagyok. Több mint 5 kilós babám lett császárral. Sem én, sem a baba nem lett cukros. Terhességi vitamint sem szedtem. Apja fajta :-)
Kedves utolso!Azt irtam hogy ALTALABAN!!!!!
Miert kell allandoan kotekedni?Valaszolj a kerdesre es kesz!
Még az utolsóhoz: Az sem számított, hogy csak 13kg híztam, és a pocakom is kicsi volt. Sokat ettem a terhesség alatt, amibõl inkább jutott a babának ezek szerint.
A kisebbet könnyebb megszülni, de a nagyobb babák erõsebbek.
Nekem mindkét fiam nagy baba lett! Hosszra is és súlyra is. 30 db terhesvitamint (Centrum Materna) szedtem mindegyik terhesség alatt... Nem voltam se cukros, se semmi. Ekkorára nõttek ottbent:)
Szerintem nem nagyon, de szard le, hogy ki mit mond, a lényeg, hogy szeresd és egészség legyen!! Lányom 3980 gral született, még a kórházban a dokik, nõvérek , és védõnõ is odavolt, hogy mekkora... pedig szerintem vannak ennél nagyobb babák is bõven... Az átlag a 2, 5 kg. Ha mondjuk cukros vagy, attól lehetnek nagy babák, de nem törvényszerû. Az elsõvel cukros voltam, 3330 gr lett túlhordva 8 napot, a másodikkal nem lettem cukros, 1 nap túlhordással 3980 gr lett.
Ez csak a baba génjeitõl függ. Minden picúrka picike amikor megszületik. Akár 2, 5 akár 4kilós. Az meg nem igaz hogy a 4 kilós babák nem tudnak megszületni csak császárral. Van olyan kismama akit tényleg meg kell császározni, de van olyan is aki meg tudja szülni. PL. a testvérem is megszülte a kisfiát (hüvelyszülés) és 3900 gr volt.
Szia!Az elsõ válaszolónak nincs igaza!Az án férjam 190cm és 110kg és mégis mind két lányunk átagos súllyal született.Az elsõ 3kg a második 2700g!A dokim azt mondta, hogy szép kis formás baba.(másidikra)Nem kell mindenkinek 4kg babát szülni.Ja és gátvédelemmel szültem a 4kg babák anyukáját pedig meg kell császározni, mert nem fér ki.Majd kint megnõnek nem kell, hogy óriás baba legyen.
Az en kisfiam 3921 grammal es 60 centivel szuletett. En 8. honapig szedtem a Centrum Maternat de sokszor elfelejtettem beszedni. Az utolso honapba nem szedtem mert az orvos szerint akkor nagy sulyu babam szuletne. Hat igy se lett kicsi. En alacsony, torekeny alkat vagyok a ferjem 192 cm de nincs 80 kg. Kulonben meg a babank szuletesi sulya tenyleg nagy volt de most 1 evesen teljesen atlagos: 9, 6 kg. Mondjuk jo hosszu(82 cm)

A lányok tudják befolyásolni hogy mikor legyen az orgazmusuk? Ezt hogy lehet késleltetni? Pl. Amikor izgatja egy férfi akkor vissza tudja tartani hogy ne menjen még el?

Legjobb válasz: Én olyankor automatikusan összehúzom az izmaimat, de néha nem elég, olyankor viszont nem valami nagy szám az orgazmus... :D

Én olyankor automatikusan összehúzom az izmaimat, de néha nem elég, olyankor viszont nem valami nagy szám az orgazmus... :D
Pár pillanatra abbahagyod az izgatást...De a párodnak is mondhatod akár, hogy álljon meg egy picit.

Lehet befolyásolni azt, hogy egy fiú péniszéből kicsöpögjön, vagy kilövelljen az ondó?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Két dologtól függ egyébként a mennyiség és a "sebesség". Minél régebben szexelt valaki utoljára, annál több és annál lövelõbb, illetve minél nagyobbat élvez valaki (több elõjátéktól, izgatástól), annál több és annál lövelõbb.

Szerintem nem. Két dologtól függ egyébként a mennyiség és a "sebesség". Minél régebben szexelt valaki utoljára, annál több és annál lövelõbb, illetve minél nagyobbat élvez valaki (több elõjátéktól, izgatástól), annál több és annál lövelõbb.
Szerintem nem lehet, csak késleltetni, de azt sem sokáig. Ezt a férfi tudja a legjobban, mert nekik vannak különféle fogásaik, hogy visszatudják tartani a cuccot. Kérdezd a barátodat.
igen ha nem nyulsz hozzá!
Lehet, de nagyon oda kell figyelni. Behatolással nem érdemes próbálkozni, jobb orálisan, vagy kézzel. Sokáig kell izgatni a fiút, de mielõtt elélvezne, mindig meg kell állni, és megtartani azon a ponton, ahol már majdnem elsül, de nem engedni tovább. Fontos, hogy ne rutinszerû legyen a dolog, úgy kell csinálni, hogy az agyban is fel legyen izgatva a fiú. Ezt legalább 10-20 percig kell folytatni, és akkor biztos, hogy sok ondót fog lövellni, és messzire fog spriccelni.

Mely úticélok voltak régebben divatosak, amik ma már nem azok? Miért váltak azzá? Mitől lesz egy úticél sikeres? Hogyan lehet az, , utazási divatot'' teremteni, befolyásolni?

Legjobb válasz: Yalta, Szocsi, Szuhumi, ezek annó a Szovjetunió legmenõbb üdülõhelyei voltak, magyarok körében is komoly dolognak számított, ha valaki eljuthatott ezen helyek valamelyikére. Aztán megszûnt a Szovjetunió, oda lett az örök és megbonthatatlan testvérbarátság, és az emberek azt hitték, hogy akkor már azok a helyek sem lehetnek olyan jók.

Yalta, Szocsi, Szuhumi, ezek annó a Szovjetunió legmenõbb üdülõhelyei voltak, magyarok körében is komoly dolognak számított, ha valaki eljuthatott ezen helyek valamelyikére. Aztán megszûnt a Szovjetunió, oda lett az örök és megbonthatatlan testvérbarátság, és az emberek azt hitték, hogy akkor már azok a helyek sem lehetnek olyan jók.
A 60-as években nagyon divatos volt Csehszlovákiába járni. Akkor még újdonságnak számított az utazás, akkor indul a motorizáció. A magyaroknak újdonság volt a Magas-Tátra és környéke, de a csodás cseh városok is. Ma már a másik "irányba" is korlátlanul lehet menni, ezért inkább máshova mennek az emberek. Utazási divatot tulajdonképpen jó reklámmal lehet teremteni. A fogadó térségnek kell vonzó és fõleg egyedi szolgáltatást kialakítani és azt megfelelõ utazásközvetítõkön, utazásszervezõkön keresztül reklámozni, értékesíteni. Az úti célokról a reklámanyagokon kívül színvonalas úti beszámolókat is meg kell jelentetni kedvcsinálónak.
Szerintem csinálj nyugodtan!!!
A kérdező hozzászólása: Nem voltam végül, feleslegesnek tartottam. Azóta minden ok.:)
Én 4 évnyi fogamzásgátló szedése után éreztem ezt, és igen, terhes lettem mellette. Nem befolyásolja a tabletta az eredményt, kívánom a legjobbakat! Majd írd meg mi lett, szorítok!
Szia. Ilyen érzésem nekem is volt mikor szedtem gyógyszert, de nem fél év után hanem elsõ hónapokban. Szorítok érted!
A kérdező hozzászólása: A barátom 3 hete jött haza külföldrõl 4 hónap után és azóta ami belefér...Viszont kb 5 napja folyamatosan olyan érzésem van mintha meg akarna jönni, meg furán érzem magam néha napközben, kis hányinger...de lehet hogy ezt már csak bebeszélem magamnak. Nemtudom. Viszont eléggé be vagyok szarva, mert nagyon nem szeretném ha pozitív lenne.:( Két barátnõm is mondta, hogy nekik az volt a legelsõ jel, hogy úgy érezték mintha meg akarna jönni nekik, akkor voltak 2, 5 illetve 3, 5 hetes terhesek. :/
Nem befolyásolja. De mégis mibõl gondolod, hogy terhes lettél?
csinálj tesztet, nem befolyásolja.
A kérdező hozzászólása: Megyek el nemsokára, veszek is egyet, mert tiszta ideg vagyok egész nap már emiatt. Fél 2 körül kiderül mi a helyzet!
Na, voltál dokinál? Mi lett?
A kérdező hozzászólása: Persze megyek mindenképp ha esetleg nem jön meg. Szerdán vagy legkésõbb csütörtökön kéne megjönnie. Vasárnap szedtem be az utolsó tabit.
9-es vagyok, ha továbbra sem jön meg, akkor viszont ajánlatos lenne orvoshoz fordulni, hiába negatív a teszt. Egyébként az elsõ 2 hétben ált. nem is kimutatható a terhesség. De örülök, hogy negatív lett! :-)
Na? Mikor mondod az eredményt?
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom mi lehet ez de a mai napig tart, már egy hete.:( Remélem elmúlik akármi is ez. Kaját kizárnám, azért egy hétig attól csak nem lenne ilyen:D de lehet, hogy tényleg benyaltam valami nyavaját.:/
Lehet, hogy csak rosszat kajáltál.Vmi vírus esetleg Én is megijedtem...Akkor gondolom, te :S 2 .hónapja szedem a tabit...mondjuk nem szokott belém élvezni, viszont semmi sem 100% -os.
Örülök, hogy örülsz :) ))) most már nyugodj meg :)
A kérdező hozzászólása: NEGATÍV lett! :) ) Jaj, most nagyon boldog vagyok. Méghogy péntek 13..:D
Kíváncsi vagyok az eredményre!
A kérdező hozzászólása: Ja és hozzáteszem fél éve szedek fogamzásgátlót de ilyen érzésem még SOHA nem volt.
A kérdező hozzászólása: Írok mindenképpen de sajnos csak fél4-kor tudom megvenni majd a tesztet, most nem tudtam.:( Legkésõbb fél 5-kor jelentkezem!

Hogylehet tudatosan álmodni? Tehát amikor tudod hogy ez csak egy álom? Vagy egyáltalán lehet ezt valahogy befolyásolni?

Legjobb válasz: http://onmegvalositas.hu/cikk/tudatos_almodas_modszere A Google jo barat, tudod.Csak be kell irnod, hogy TUDATOS almodas....Nem nagy cucc, en is ezt csinaltam.Na es mi volt az elso talalat? Azert remelem itt megtalalod a valaszt a kerdesedre.Engem is foglalkoztatott a tema(valamilyen szinten), megprobaltam, de nalam nem mukodott...csak reggel elkestem a sulibol..:D Ennyi.Azert sok sikert

http://onmegvalositas.hu/cikk/tudatos_almodas_modszere A Google jo barat, tudod.Csak be kell irnod, hogy TUDATOS almodas....Nem nagy cucc, en is ezt csinaltam.Na es mi volt az elso talalat? Azert remelem itt megtalalod a valaszt a kerdesedre.Engem is foglalkoztatott a tema(valamilyen szinten), megprobaltam, de nalam nem mukodott...csak reggel elkestem a sulibol..:D Ennyi.Azert sok sikert
sikerült már, valamelyik nap. Kemény 6-7 mp-re :D:D rémálmom volt és sikerült rájönnöm hogy álmodom, aztán mivel olyan félelem fogott el az álmomba inkább felébredtem (simán arra gondoltam hogy ébredjek fel)
Videojátékokkal való játszás valamilyen szinten elõsegítik a tudatos álmok gyakoriságát. Sajnos nem tudom hol olvastam, így az igazoló link most elmarad, de az biztos, hogy nekem viszonylag sûrûn vannak, és sokat szoktam játszani.
Attól függ, mekkora a fantáziád. Amúgy ha méjjen alszol, nem befolyásolható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!