Találatok a következő kifejezésre: Lehet beágyazodás a (422 db)

Lehet beágyazodás a a peteérésetől a 4. napon?

mert nekem a 4 napon lett valami piros valami a bugyimon. és szurkálást is éreztem . de a szurkálás már elmult de most meg menzis érzéseim vannak. lehetséges ez?

Legjobb válasz: Nem hiszem. A beágyazódás a megtermékenyülést követõ 7-10napon következik be. Ha elõbb megtörténik az még a petevezetõ lenne és méhen kívüli terhesség! Remélem a te esetedben sincs szó ilyesmirõl és egy boldog anyulka leszel pár nap múlva! Sok sikert!

Nem hiszem. A beágyazódás a megtermékenyülést követõ 7-10napon következik be. Ha elõbb megtörténik az még a petevezetõ lenne és méhen kívüli terhesség! Remélem a te esetedben sincs szó ilyesmirõl és egy boldog anyulka leszel pár nap múlva! Sok sikert!
Szia, Én csak a saját tapasztalatom tudom leírni, nekem pici barna 'valami' volt kb. 11-12. napon. (mármint a peteéréstõl számítva) Azóta teszteltem és pozitívak a tesztek.

Lehet beágyazódás a 23. ciklusnapon?

Fájdogál a hasam, f?leg inkább bal oldalon, a h?m fent van, mensit nem várom vasárnapra.

Legjobb válasz: Persze hogy lehet, attól függ hány naposak a cilusaid. Az a lényeg, hogy mikor volt peteérés, és onnantól hányadik napon történik.

Persze hogy lehet, attól függ hány naposak a cilusaid. Az a lényeg, hogy mikor volt peteérés, és onnantól hányadik napon történik.
Lehet! Attól függ, mikor volt peteérésed.
Lehet baba...... de egy tesz biztosabb lenne mint találgatni.Csinálj hát egy tesztet :)
50-50%. Ha jókor voltatok együtt megvan az esély a babára, de még korai bármit is mondani. Ha nem jön meg tesztelj!
Szerintem is van esély. Tesztelj ha nem jön meg.

Lehet beágyazódás? A 15 napon volt peteérésem, a 20. napon egy csepp barnás vért észleltem. Ciklusaim 28 naposak. Ha nem beágyazódásos vérzés, akkor mi lehet? Ma vagyok a 22. napon.

Egyébként olyan tüneteim vannak, mint a korábbi hónapokban (er?s mellfájdalom, alhasi fájdalom), de még soha nem tapasztaltam ilyen 2 csepp vérzést.

Legjobb válasz: Csak furcsa, hogy ettõl a kis vércsepptõl eltekintve, minden ugyanolyan, mint a korábbi hónapokban. Volt már vkinek, hogy ugyanolyan tünetekkel mégis terhes lett és nem a mensi jött?

A kérdező hozzászólása: Csak furcsa, hogy ettõl a kis vércsepptõl eltekintve, minden ugyanolyan, mint a korábbi hónapokban. Volt már vkinek, hogy ugyanolyan tünetekkel mégis terhes lett és nem a mensi jött?
Nem tudom mitõl lehet, valami kis hormoningadozás lehet a hátterében. Legközelebb...
Simán lehet beágyazódástól. :)
28 naposak a ciklusaim, eddig ilyet még nem tapasztaltam, hogy a 21. napon véres barnás lett volna a betétemen. A múlt hónaban igen. Sokszor olvasom itt, hogy a 21. nap körül pecsételés, barnázgatás volt, amit a beágyazódásnak tulajdonítottak. Aztán hol lett baba, hol nem. Nos nekem most tuti nincs baba, mert nem próbáltuk, viszont 2 hete szedem a merckformint ami elvileg helyretesz peteérésileg.Hormonjaim rendben vannak, semmi eltérés nincsen, peteérés van, viszont nem olyan minõségûek a petesejtek, hogy alkalmasak legyenek a megtermékenyülésre. Vagyis remélem már azok lesznek. Tehát ez a 21. napi vérzés egyéb hormoningadozás is lehet. Én már nem hiszek semmiben. Szorítok hogy baba miatt legyen ez nálad. Majd írd meg hogy sikerült-e!
A kérdező hozzászólása: Ma megjött sajnos. Így a 20. napi pecsételéssel a nem terhesek táborát gazdagítom. Majd jövõ hónapban ..

Beágyazódás után 1 héttel már lehet pozitív a teszt?

Legjobb válasz: A beágyazódást nem tudod pontosan mikor volt. Az ovudat tudhatod, hogy mikor volt, ha hõmérõzöl, vagy szabályos a ciklusod, vagy LH tesztelsz, vagy vannak ovus fájásaid stb. Ovukor (ciklus közepe) megtermékenyített petesejt 4-7 napig vándorol a méh felé, újabb 4-7 napig ágyazódik be a méhfalba és akkor lesz a kb. 14. nap után pozitív a teszt. Beágyazódás után leghamarabb 5. napon lehet pozitív a teszt, de mint már említettem nem tudhatod mikor volt/ van a beágyazódás, mert az is el tart 4-7 napig és fokozatosan növekszik a HCG szint.

A beágyazódást nem tudod pontosan mikor volt. Az ovudat tudhatod, hogy mikor volt, ha hõmérõzöl, vagy szabályos a ciklusod, vagy LH tesztelsz, vagy vannak ovus fájásaid stb. Ovukor (ciklus közepe) megtermékenyített petesejt 4-7 napig vándorol a méh felé, újabb 4-7 napig ágyazódik be a méhfalba és akkor lesz a kb. 14. nap után pozitív a teszt. Beágyazódás után leghamarabb 5. napon lehet pozitív a teszt, de mint már említettem nem tudhatod mikor volt/ van a beágyazódás, mert az is el tart 4-7 napig és fokozatosan növekszik a HCG szint.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
hát én simán megéreztem! elkapott egy görcs, futás a wc-re.semmi vr barnázás nem volt.rá pár napra pozi teszt.akkor esett le , hogy bizony beágyazódott.
A beágyazódás nem úgy történik, hogy puff kész bent van a méh nyálkahártyában. Ez egy több napos folyamat napokon keresztül ássa egyre mélyebbre magát egészen a 12. hétig eltart a megtapadása. Nem vitatom lehetett görcsöd, de nem azért mert egyszer csak bent volt a petesejt.
utolsó.persze, el tart egy bizonyos ideig, el is ment, szerintem rendesen nem is tapadt meg 8 hetesen.De az a görcs valamit jelentett.
4esnk írnám:én is éreztem, és ma teszteltem pozit, pedig csak pár napja éreztem egy ilyen görcsöt.

Ma vagyok 42.napon elmentem ma orvoshoz csinált egy ultrahangot és annyit mondott megvan vastagodva a méhnyálkahártyám ami lehet beágyazódás de lehet mensi jele is.elképzelhető hogy ilyen későn lenne beágyazódás?

Legjobb válasz: igen lehet...korán mentél nagyon....7 hetesen bõven ráér az ember ha nincs baj...képzeld, nekem 42 naposan teszt se mutatta ki...csak tíz nappal késõbb

igen lehet...korán mentél nagyon....7 hetesen bõven ráér az ember ha nincs baj...képzeld, nekem 42 naposan teszt se mutatta ki...csak tíz nappal késõbb
én is így jártam majd jan. 5.-én megyek legközelebb
A kérdező hozzászólása: nektek milyen hosszú a ciklusotok?
Ez attól függ hány naposak a ciklusaid. Mert ha 28 körül akkor már 6 hetes körül lennél, és már petezsákot látott volna a doki, Így valószínûbb hogy mensi közeleg. Ha hosszabbak a ciklusaid, akkor lehet még baba is belõle.
ja nekem olyan 32 napos volt.nekem nem mutatta teszt 42 naposan:) de volt h 35-36 napra jött meg...így van én 6 hetesen voltam csak petezsák volt....s 8-9 hetesen szívhang
A kérdező hozzászólása: nekem ált.32-35 naposak a ciklusaim.
akkor olyan vagy mint én...én vagyok 42 napos...ne aggódj s igan most elégedj meg ennyivel hamar mentél....majd januárban menj megint olyan 10 -15 e felé sztem

Ápr.14 volt a menszim. A jónás 22-re igért babát. Együtt voltunk pont jókor. Ma mikor együtt voltunk enyhén véreztem. Ez lehet beágyazódás? Máj 14-én (nem) kell megjönnie.

Legjobb válasz: Ha 22-én voltatok együtt, a beágyazódás pedig 7-14 nap, akkor lehet, hogy ez a mai vérecske a beágyazódás jele volt, - reméljük a legjobbakat! :-)

Ha 22-én voltatok együtt, a beágyazódás pedig 7-14 nap, akkor lehet, hogy ez a mai vérecske a beágyazódás jele volt, - reméljük a legjobbakat! :-)

Lehet érezni a beágyazódást?

Párommal 4-én voltunk együtt, peteérésem is van. Azóta elég furcsán érzem magam, leginkább a hasambanérzem, szúr, állandó remegés van benne, stb.

Legjobb válasz: Én éreztem a beágyazódást, de ha ti 4.-én voltatok együtt, akkor azt még nem érezheted, mert a beágyazódáshoz 7-10 nap kell!

Én éreztem a beágyazódást, de ha ti 4.-én voltatok együtt, akkor azt még nem érezheted, mert a beágyazódáshoz 7-10 nap kell!
Szia!Én egyik terhességemnél se éreztem.Lehet más érzi.
Én a pé utáni 7. napon erõs görcsöket éreztem. Ténleg elég erõsek voltak. Mit kiderült akkor volt a beágyazódás. DE! Én nagyon figyeltem minden tünetre. Van akinél elõfordul beágyazódásos vérzés. A legtöbb embernél viszont semmi sincs. ;)
Szia! Igen én is éreztem a beágyazódást:-) A peteérés után a következõ nem vártig enyhe alhasi fájdalom, szúrkálás. Drukkolok:-)
Én is éreztem ilyesmit anno pár nappal a szeretkezés után, de tudom, hogy az nem lehetett a beágyazódás, mert az fogantatás után 6. naptól kezdõdik. Viszont azt el tudom képzelni, hogy egybõl hormonbeli változások indulnak és azért vagy (és voltam) érzékenyebb. Amúgy akkor babás lettem.
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy azóta teljesen gyengének érzem magam, remeg mindenem, mint a kocsonya, és nem tudom ezt mire vélni.
Ha ilyen rosszul vagy miért nem mész orvoshoz?
nekem most lett pozit a tesztem es mult hétenn kicsi rózaszines folyáson volt meg pici csepp barnás piros pöty!másnap már kezdett is fájni a mellem!

Beágyazódásnak mikortól lehetnek tünetei? Lehet ez a mindjárt megjön érzés a menzesz előtt egy héttel is ami a terhességre utal?

Érdemes ilyenkor tesztelni? Elvileg 17-én volt pé-m.

Legjobb válasz: A beágyazódásnak nagyon sok nõnél egyáltalán nincsenek tünetei. De ha mégis van, akkor pl egy csepp vér. Nekem annak idején többször is volt menszesz-szerû hasi fájdalmam beágyazódás idején - de sose lettem babás. Amikor viszont teherbe estem, akkor nem volt semmi tünet. Szóval én már nagyon óvatosan bánok minden tünettel, amit a nemvárt elõtt produkál az ember lánya, mert becsapós.

A beágyazódásnak nagyon sok nõnél egyáltalán nincsenek tünetei. De ha mégis van, akkor pl egy csepp vér. Nekem annak idején többször is volt menszesz-szerû hasi fájdalmam beágyazódás idején - de sose lettem babás. Amikor viszont teherbe estem, akkor nem volt semmi tünet. Szóval én már nagyon óvatosan bánok minden tünettel, amit a nemvárt elõtt produkál az ember lánya, mert becsapós.
Ja, tesztelni nem érdemes! A fogantatás után minimum 12 nap kell egy potitív teszthez, de inkább több. A nemvárt elõtt nem érdemes tesztelni.
Szia! Tudom a válaszomnak nem sok köze lesz a kérdéshez, de talán megnyugtat egy kicsit. Májusban volt egy vetélésem. Amikor elment a baba, én már tudtam, hogy hamarosan megint terhes leszek. A következõ menzesz után biztos voltam benne, hogy abban a hónapban terhes leszek. Semmi tünetem nem volt. Tök jól éreztem magam, se a beágyazósásnál nem volt tünet, se amikor már kellett volna lennie. Az elmaradt menzi után csináltam tesztet, halvány pozitiv volt, de tudtam, hogy igen, megvan. A mai napig nincs tünetem semmire, a 16. hétben vagyok. Szerintem ne a tünetekre utazz, hanem a megérzéseidre:)

A beágyazódás mikor történik? Peteérés után hány nappal? Lehet beágyazodás környékén hányingerem, mellbimbó fájás? Viszont az nem korai ha ezek a ciklus 17. napján vannak? Tegnap is volt hányinger, meg barna folyás is.

Legjobb válasz: babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.

babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.
A kérdező hozzászólása: nekem máj. 23-án volt meg utoljára. Most kellene lennie a peteérésnek. 28-30 naposak a ciklusaim. Peteérésnél is lehet érzékeny amellbimbóm meg hányingerem?
Lehet peteérésnél ilyen tünet de az valószínû valami hormon túltengés miatt van!Nekem annó pé-tõl volt erõs mellfájdalmam és hányinger mensiig és kiderült, hogy magas a prolaktin hormonom!Kaptam rá gyógyszert és ezek a kellemetlenségek mostmár csak mensi elõtt egy-két nappal jelentkeznek!Persze lehetett korai peteérésed is ami már beágyazódott mert elõfordul ilyen is!Pár nap múlva csinálj egy tesztet ha negatív menj el orvoshoz, küldjön hormonvizsgálatra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!