Találatok a következő kifejezésre: Lehet bajom nyálazásától (1 db)

Lehet bajom boríték nyálazásától?

Manapság sem minden borítékra raknak ragasztócsíkot, így kénytelen vagyok e nem túl higiénikus úton-módon lezárni a borítékjaimat.

Legjobb válasz: Ha csak egy borítékot ragasztasz igy le,akkor talán nem lesz semmi bajod, de ha boríték ragasztással foglalkozol, akkor válassz más megoldást. Pl. egy edénykébe vizet teszel, az ujjadat belemártod és a ragasztócsíkon végig húzod. De ha szivaccsal csinálod ugyanezt, az még jobb.

Ha csak egy borítékot ragasztasz igy le, akkor talán nem lesz semmi bajod, de ha boríték ragasztással foglalkozol, akkor válassz más megoldást. Pl. egy edénykébe vizet teszel, az ujjadat belemártod és a ragasztócsíkon végig húzod. De ha szivaccsal csinálod ugyanezt, az még jobb.
hogyne lehetne, elvághatod a nyelved. Nagyon kellemetlen :-)))
Lehet! Ha nem címezve adod fel! :)
nem lehet, de azt tudni kell az enyvet csontból nyerik és az elkészítési folyamat alatt tele van kukaccal.További jó nyalogatást!
Borítékot ne nyalogass. Ha csak egyet kell, nyálazd be az ujjad, és azt húzd végig rajta. Egyébként fertõzést kaphatsz tõle.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

12 éves vagyok decemberben 13.165cm és 52kg. Mennyit kéne fogynom? Mert folyton megkapom hogy "dagadt" és már nagyon elegem van.

17

Mi lehet ez az idegesítő folt a makkomon?

Körülbelül 4 éve műtöttek meg fitymaszűkülettel, ami azt jelenti, hogy nem bírom 100%-osan fölhúzni a bőrt a makkomra.A makk fedetlen része sötétebb mint a fedett, ez gondolom a kidörzsölődés miatt van. DE, amit már eltudok zárni a bőr mögé, ott meglapul egy fél centis barnásabb cucc. Olyan, mintha rászáradt volna valami. Tisztálkodással nem lehet baj.

0

Budapesten hol tudok venni afrikai fekete szappant?

Lécci segítsetek úgy hallottam hogy jó a pattanások ellen úgyhogy nagyon kéne előre is köszi ^^

4

Melyik a hazai legnagyobb gyógyszergyár? Lehet ezt tudni?

A Teva?

3

Ha valaki dohányzik és orvosi egyetemre akar menni, és ott az alkalmassági vizsgán belül a tűdőszűrőn kiderül, hogy dohányzik, akkor nem veszik fel?

5

Ha krétát eszem, lázas leszek? Ha igen, akkor mennyi kréta után?

3

Elmondjam apanak vitessem be magam az ügyletre? Edzésen rozsdas szög állt a lábamba lekezeltek betadin kötés és mondtak vitessem be magam az ügyelere anyaval mert tetanuszt kell kapjak. De félek. Nagy baj lehet ha nem mondok el anyanak semmit?

Amúgy eléggé átvéreztem a kótést ez baj? A tetanusz milyen nagyon faj nem ártalmas? Félek

34

Virtuális kolonoszkópia? Ciki visszamenni az orvoshoz?

Az én problémám elég régóta tart, voltam már béltükrözésen, de csak 30cm-ig tudták megcsinálni,mert hajtűkanyar van a belemen. Jelenleg reflux-szal is kezelnek,de tükrözés nem történt.

5

Pattanás megelőzés/megszüntetés!? (SÜRGÕS TIPPEK! ) 16/F

Légyszíves ne azt írjátok hogy ne egyél sósat meg hogy használj alapozót köszi :D

4

Dr Hajós György urulógus mikor rendel Szombathelyen a Madentkoban?

a Madentko honlapján nincs fennt és máshol sem találom

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!