Találatok a következő kifejezésre: Lehet bajom, rosszul (205 db)

Lehet bajom, vagy lehet bármiféle rossz következménye, ha ennyi rizst eszem?

Nem minden nap persze, de van hogy ebéd után (vagy ami ebédhez volt) f?zök negyed kilo rizst (fehérrizs, tudom, a barnarizsben vannak értékesebb tápanyagok). Ebéd után ezt így magába vacsiig eleszegetem, nagyon nagyon szeretem, nem teszek hozzá semmit, csak maga a natur rizs. Gondolom egy fogyózónak nem épp ideális, de jelenleg én még örülnék pár kilo plusznak, úgyhogy ez nem érint, s?t jó lenne, ha a tömegnövelést segíti. De inkább arra lennék kíváncsi, hogy ha nagy mennyiségben eszem, okozhat e bármiféle bajt? Például olvastam hogy a sok rizs pattanásokat okoz, bár ezt már szinte mindenhez írják. Ilyenekre lennék kíváncsi. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A kínaiaknak sincs tõle semmi bajuk :D Nem okoz semmi bajt.Hasonló ahhoz, mintha mindenhez kenyeret ennél, csak annál talán még egészségesebb.Bár az elõfordulhat, hogy megfogja a hasad.De az még nem baj.

A kínaiaknak sincs tõle semmi bajuk :D Nem okoz semmi bajt.Hasonló ahhoz, mintha mindenhez kenyeret ennél, csak annál talán még egészségesebb.Bár az elõfordulhat, hogy megfogja a hasad.De az még nem baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy írtál, emésztéssel nincs gond :)
Nem lesz tõle semmi bajod! :) nyugodtan eheted! Miért nem eszed néha tejberizs formájában is?
A kérdező hozzászólása: Ritkán tejberizst szoktam, épp tegnap volt :) De gyakoribb nálam a natur rizs.
Különösebb bajod nem hinném, h lesz tõle.
Egy idõ után ferde lesz a szemed. Bocsi, nem bírtam magammal. Semmi bajod nem lesz, ha nem megy a vegyes táplálkozás rovására.
sztem bajod nem lesz tole. mas kerdes hogy magas a szenhidrat tartalma igy azok a plusz kilok nem biztos hogy jo helyre mennek. fontos hogy naponta egyel meg zoldeket is meg hust is.

Ha a VGA koszos az baj lehet azért rossz? Meg csíkok vannak a képernyőn?

nvidia geforce fx 5200

Legjobb válasz: Az érintkezõk kilazulhatnak por megy alá akkor a mûködés rossz lehet de a kép csíkozottsága attól is lehet hogy a kártya elromlott.

Az érintkezõk kilazulhatnak por megy alá akkor a mûködés rossz lehet de a kép csíkozottsága attól is lehet hogy a kártya elromlott.
Nem valószínû. Próbáld meg megmozgatni a vga kábelt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miaz!!..:/ mien VGA kábel? mire gondolsz pls mondd el..:)
Amivel a monitor és a kari van összekötve...Amúgy inkább maga a kártya rossz szerintem
A kérdező hozzászólása: Azt mondták hogy lehet a nyák meg a memória szarakodik, de azt is láttam hogy meg lehet sütni és akkor egy darabig jó lesz..:) Okés megpróbálom..:) UI:és bootolásnál is meg windows indulásakor is , csikok , pöttyök , kockák.stb..:)
A kérdező hozzászólása: Az lehet..:((( de ha most letísztítom berakom , és akkor ha nnem jó akkor visszajövök és irom privibe ok?
Elszállt a videókártyád--csere.
A kérdező hozzászólása: Hát nem attól , hogy letörölgettem..:D hanem csikoos a kép de majd holnap sütõbe teszem..VGA sütés..:D és akkor a nyák meg ilyenek összefornak azt annyi.:D
Ez se mai kártya. Sztem hibás

Honnan lehet rájönni, hogy hol van a baj? Rossz a szólógitárom földelése!

Ha feltekerem a gaint maxra, és hozzáérek mondjuk a hangolókulcsokhoz, akkor egy pattanást hallok, majd elmúlik a zúgás. Ez arra utal hogy nem jó a földelés. Hogyan jöhetnék rá hogy hol van a baj? Magam szeretném megcsinálni!

Legjobb válasz: hát elõször is kipróbálnám más konnektorba dugva az erõsítõt, gyakori hogy egy házban szarul van földelve a konnektor(nálunk is) és ez okozhatja a problémát, lehet még a gitár elektronikájával is baj, nem ismerem milyen szakmai hozzáértésed van ,de én a helyedben szervizbe vinném

hát elõször is kipróbálnám más konnektorba dugva az erõsítõt, gyakori hogy egy házban szarul van földelve a konnektor(nálunk is) és ez okozhatja a problémát, lehet még a gitár elektronikájával is baj, nem ismerem milyen szakmai hozzáértésed van , de én a helyedben szervizbe vinném
Szerintem minden passzív, szimpla tekercses hangszedõ így mûködik.
A kérdező hozzászólása: Nem a házban rosszak a konnektorok, máshol is ezt csinálja. Amúgy két humbucker hangszedõ van a gitáromban.
A kérdező hozzászólása: Ja és persze passzív.

Miért nincs térerő? Mi lehet a baj? Rossz összeszerelés vagy antenna?

Nokia c3-00 telefonom van. Ki lett cserélve a teljes ház, és most minden oké rajta, csak térer? nincs. Néha van egy csík, de nemsokára az is elt?nik.

Legjobb válasz: Vagy kimaradt belõle az antenna, vagy rosszul lett behelyezve :-)

Vagy kimaradt belõle az antenna, vagy rosszul lett behelyezve :-)
Kimaradt az antenna?Na ilyet sem hallottam még.Akkor még az az 1 csík térerõ sem lenne, csak egy X.Rosszul meg nem lehet beszerelni, mert nem megy a helyére.Direkt úgy van kialakítva. Ha valamilyen olcsó, kínai, utángyártott házról beszélünk, akkor az antenna modul kontaktos, ami ház középsõ rész aljában helyezhedik el, nem érintkezik rendesen az alaplappal.Vidd el a szervizbe, hogy csináljanak vele valamit, vagy ha utángyártott a ház, akkor vegyél helyette egy eredetit, mert elég a pár tized/század mm-es eltérés a házak méretezése esetén, és máris lehetnek ilyen gondok.
A kérdező hozzászólása: Ez az eredeti ház, amit most rátettem. Elõtte utángyártott volt rajta, de azt be kellett vinnem szervízbe hogy csináljanak vele valamit, mert akkor se volt térerõ. Meg is csinálták, de most meg az eredeti házával nem jó? Hogy lehet ez? Holott szedtem már szét egy párszor és raktam is össze és az eredeti házzal sosem volt semmi baj. Csak most. Lehet hogy valamit a szervízben úgy csináltak meg hogy csak az utángyártott házzal mûködik? Nem értem.
jöjj ki a zárt téglás helygébõl :DD

Lehet bajom, ha rosszul kezdem el szedni a Lindynette 20-at?

pecsételö vérzésm volt akkor nem kezdteem el szedni, de mikor megjött megint akkor igen... lehetek töle beteg?

Legjobb válasz: szia!beteg nem lehetsz tole.de egyébként is azt irtad,hogy amikor megjott megint akkor kezdted szedni.az jo,hiszen ugy kell.de a rossz szedéstol nem lehetsz beteg,csak nem biztos,hogy megfelelo védelmet nyujt igy.

szia!beteg nem lehetsz tole.de egyébként is azt irtad, hogy amikor megjott megint akkor kezdted szedni.az jo, hiszen ugy kell.de a rossz szedéstol nem lehetsz beteg, csak nem biztos, hogy megfelelo védelmet nyujt igy.

Nem tudom mi a bajom. Rossz a mensesem. Fáj a hasam és az már ki hat másra is. Mi bajom lehet? Kérlek segítsetek! Priviben írjatok kérlek, aki ért ezekhez segíteni! Itt nem szívesen írok ki kérdést több ezer felhasználó elõtt!

Legjobb válasz: Inkább ne priviben kérj tanácsot, hiszen nem tudhatod, hogy ki az aki tényleg ért hozzá, hanem menj egy igazi orvoshoz, aki tényleg segíteni akar és tud!

Inkább ne priviben kérj tanácsot, hiszen nem tudhatod, hogy ki az aki tényleg ért hozzá, hanem menj egy igazi orvoshoz, aki tényleg segíteni akar és tud!
A kérdező hozzászólása: Csak nem tudom ezzel milyen dokihoz kellene menni...
Elsõ vagyok. Ha a menstruációddal van baj, akkor nõgyógyászhoz kell menni. [link] Írhatsz neki is, és õ majd megmondja mit tegyél! Õ biztos, hogy igazi orvos!
Valamivel többet kellene írnod, mert így nem nagyon fognak neked irogatni...

Az baj, ha többször használom? Sajnos muszáj, mert különben nem tudok semmit sem csinálni, nagyon rossz, lehet baj?

Rinospray plus orrsprét csak 4 szer lehet naponta használni. Legalábbis ez van ráírva. Lehet baj, ha mondjuk 6-szor 7-szer használom... nagyon el van dugulva az orrom, de inkább csak a jobb. Szerintetek? Szénanáthások is többször szokták használni nem ? Válaszaitokat előre is köszönöm. :)

Legjobb válasz: Nos, ez úgy van, hogy el kell olvasni mit ír a használati útmutató vagy az orvos, és ahhoz kell tartani magad, mert ha többet használod akkor hamarabb hozzászokik az orrod, és nem fog hatni egy idõ után hiába fujkodod.

Nos, ez úgy van, hogy el kell olvasni mit ír a használati útmutató vagy az orvos, és ahhoz kell tartani magad, mert ha többet használod akkor hamarabb hozzászokik az orrod, és nem fog hatni egy idõ után hiába fujkodod.
A kérdező hozzászólása: de attól nem lehet bajom, ha kicsivel többször használom ugye ? Estére muszáj, mert nem tudok aludni..
Én nem vagyok szakember, de olyan nagy bajod nem lehet attól ha párat fujkodsz plusszba, viszont ha sokat használod az orr nyálkahártyádat kikezdheti.
de amúgy ha napi 4x használod akkor miért nem osztod be úgy, hogy mondjuk reggel fölkelés után rögtön, dél elött kicsivel, aztán délután, és lefekvés elött rögtön a 4.et? Vagy megvan szabva hogy hány óránként kell?
bocs a 3. posztért :D énis használod most orrsprayt, de nekem napi 2 szõr kell mind két orrjáratba. szerintem a napi 4 már ígyis sok, 6-7 már durva
A kérdező hozzászólása: örülök, hogy neked elég kettõvel, de nekem még 5-el sem. Hiába osztom be, reggel 7-kor befújom, 2 óra múlva már nem kapok levegõt, akkor tartalékolom, hogy beosszam a maradék 3-at, de már majd meg fulladok és a torkom is be van gyulladva, mégsem vehetem sokáig a torkomon a levegõt. De este is kellene belõle minimum kettõ, hogy egyáltalán lehetséges legyen, hogy aludjak.. :(

Tragédia volt a szomszédban és azóta rosszul érzem magam . Lehet baj?

Makói hármas gyilkoság a szomszédunkban történt és ráadásul az anyósommal is összevesztem tegnap. Ma nagyon sok fojásom volt ami olyan híg volt, szinte mint a vizelet és néha a hasam is fájdogál. Tegnap voltam a dokinál a történtek elött és teljesen zárt volt a méhszájam. Azóta lehet hogy ez megváltozott vagy esetleg a magzatvíz szivárog? Nagyon féltem a kis manókámat. 33. hetes kismama

Legjobb válasz: SAjnálatos hogy nem tudsz eljönni onnan ahol ilyen anyós van, de jó lenne. Most neked sokk volt ez a szomszédos dolog és még a házisárkány s fezaklat. Semmi baj nem lesz. Ha a magzatviz lenne, nem hiszem, a nyákdugó megfogja, azt pedig észrevennéd hogy távozik, ha nem múlik el a rosszulléted, a biztonság kedvéért menj be a szülészeti ambulanciára, gondolom szegeden van. De nyugodj meg, kérd a párod támogatását.

SAjnálatos hogy nem tudsz eljönni onnan ahol ilyen anyós van, de jó lenne. Most neked sokk volt ez a szomszédos dolog és még a házisárkány s fezaklat. Semmi baj nem lesz. Ha a magzatviz lenne, nem hiszem, a nyákdugó megfogja, azt pedig észrevennéd hogy távozik, ha nem múlik el a rosszulléted, a biztonság kedvéért menj be a szülészeti ambulanciára, gondolom szegeden van. De nyugodj meg, kérd a párod támogatását.
Az elsõ és legfontosabb, hogy amennyire tudsz, nyugodj meg. Ha be is indulna a szülés, még megpróbálják megállítani infúzióval, ami az esetek nagy részében sikeres. Ha megszületik, akkor sincsen már gond vele, csak picike, de nem fog. A görcsök jelezhetik a méhszáj nyílását, de nem törvényszerû. (nekem a külsõ nyitva a 30. hét óta) A magzatvízszivárgáshoz nem kell hogy távozzon a nyákdugó, az elsõ kisfiamnál burokrepedéssel indult, de a nyákdugó csak a kórházban ment el. Szivároghat, onnan ismered fel, hogy édeskés az illata. Ha erõsen görcsölnél, vagy rendszert fedezel fel a fájásokban irány a doki, de ha nem, én akkor is megnézetném magam holnap. Mert ha nyílik a méhszáj, akkor sok fekvést fog javasolni, és valószínû magnéziumot. Próbálj megnyugodni, és pihenj nagyon sokat. Írj majd, ha voltál dokinál! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat. Nem élek együtt az anyósomal. Szerencsére!! Csak nem szimpatikus neki , hogy én nem hagyom , hogy szidjon a hátammögött alaptalanul és utána pedig a szemembe letagadja. Sajnáltatja magát , hogy õ milyen szerencsétlen , hogy az egész világ csak bántja. Nem kívánok senkinek ilyet! Most meg én érzem kellemetlenül magam , hogy több mint két év után beleuntam ebbe és megmondam neki , hogy ezt hadja abba. Nem tudom még mit talál ki. Szidja a szüleimet és a férjemet( saját fiát) is. Voltam már korházban görcsökel. Félek nehogy oda jussak. Még egyszer köszi a válaszokat
nyilvánvaló, hogy egy ilyen dolog felzaklat, de most volt a tv-ben, hogy megvan a tettes és félig bevallotta, már nem fog körülöttetek ólálkodni. Néztem is a tvt alaposan, hátha látok a bejátszásban egymosolygós kismamát. Légy nyugodt, nem lesz baj, remélem már jobban vagy. 1. válaszoló
Ne félj, minden rendben lesz. 2. válaszoló Aki szintén 33 hetes :)
A kérdező hozzászólása: Nem igazán táltottam a számat kint az utcán a gyászoló család mellet. Így is ott volt a fél város. Megnyugtató , hogy megtalálták a tettest. Köszi az infót. Nagyon rendesek vagytok!!
Próbáld meg egy driver frissítéssel! Kábelek jól be annak dugva?
A kérdező hozzászólása: A Drviert közvetlen az Asrock honlapjáról szedtem le, Win7-re úgyhogy annak szerintem jónak kell lennie. Hogy érted, hogy a kábelek? A Jack-et mindenhova tettem már, persze a zöldben volt elõször de sehol semmi. Sehol nem írja, hogy nincs hangkimeneti eszköz telepítve vagy ilyesmi, elvileg jó de gyakorlatilag meg nem hallat semmit :/.

Szerintetek mi lehet a probléma? Nem jó a töltöm? Rossz az aksi vagy a gépemmel lehet baj?

Valami probléma van a laptopom töltésével. A gép 1.5 éves. Amikor bedugom a töltőt tölt, de van hogy 2 percenként ki kell húzogatnom és újra bedugnom mert nem érzékeli de van hogy teljesen jó. A legzavaróbb dolog hogy a töltőn nem látok semmilyen hibát. Az aksi és a töltő is az eredeti a gépemhez így lehet mondani egész jól bírta eddig. Lehet probléma az hogy az aksim már régi? Szerintem bírnia kéne. Vagy a töltőnek lehet mégiscsak baja? Akkor miért nem látom? Vagy az érintkezés? Akkor a gépemnek van baja? Tehetetlen vagyok, még fél évig van garancia a gépemre de ha nem találnak hardverhibát ki kell fizetnem az átvizsgálást és a garancia nem vonatkozik a "fogyóeszközökre". Sokat segítenétek, a válaszokkal amiket előre is köszönök.

Legjobb válasz: Szerintem kontakt hiba. Próbáld ki másik töltõvel és kiderül melyik a problémás, a töltõ vagy a noti. Én inkább a csatlakozókra gyanakszom, esetleg megsérült/megadta magát a csatlakozó forrasztása.

Szerintem kontakt hiba. Próbáld ki másik töltõvel és kiderül melyik a problémás, a töltõ vagy a noti. Én inkább a csatlakozókra gyanakszom, esetleg megsérült/megadta magát a csatlakozó forrasztása.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs másik töltõm.
Próbáld töltés közben óvatosan mozgatni a kábelt, a csatlakozást stb. Persze úgy, hogy magad ne okozz kárt. Ha reagál rá (leáll/elindul) a töltés, akkor tutira kontakt hiba.
A kérdező hozzászólása: Igazából olyankor nem történek semmi, ha épp nem tölti és mozgatom akkor se, ha tölt és akkor mozgatom akkor sem változik semmi. Egyszerûen mintha megszakadna a töltés. De ha kihúzom és bedugom akkor jó.
A kérdező hozzászólása: most reagált rá ha megmozdítottam, akkor valami érintkezési probléma lehet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!