Találatok a következő kifejezésre: Lehet bajom, a párom 5 másodpercig (3 db)

Lehet bajom, ha a párom 5 másodpercig gumi nélkül volt bennem?

A menszeszem után,4 napra rá lefeküdtem a barátommal.És az elején védekeztünk gumival,de utánna már nem,és úgy "tette be",DE olyan 5 másodpercig volt bennem,szóval nem ment el bennem,DE NAGYON FÉLEK HOGY VALAMI BAJOM LESZ!!!:-( NAGYON SZÉPEN KÉREK MINDENKIT H SEGÍTSETEK,mert eléggé fiatal vagyok...és nagyon szégyellem magam. (14 múlt)

Legjobb válasz: Nem azzal van baj, hogy 14 évesen szeretkezel, hanem azzal, hogy tudatlanul. Az elõváladék tartalmaz spermiumokat, így megvan az esély arra, hogy akár terhességbe torkolljon az egész. Tehát ilyenkor, - mint azt már sokan írták - az esemény utáni tabletta dukálna. És a késõbbiekben pedig a gondolkodás.

Nem azzal van baj, hogy 14 évesen szeretkezel, hanem azzal, hogy tudatlanul. Az elõváladék tartalmaz spermiumokat, így megvan az esély arra, hogy akár terhességbe torkolljon az egész. Tehát ilyenkor, - mint azt már sokan írták - az esemény utáni tabletta dukálna. És a késõbbiekben pedig a gondolkodás.
Igazad van! Tényleg túl fiatal vagy még és felelõtlen!!! Másrészt természetesen elég nagy baj az is önmagában, ha terhes maradsz, de a nemi betegségekre is gondolni kell!!! Súlyosabb problémák is lehetnek, mint egy abortusz. Szerintem jó lenne, ha az internet helyett a szüleiddel beszélnéd meg ezeket a dolgokat, amíg nem késõ!!! Utána már õk sem tudnak segíteni! Vagy legalább menj el egy nõgyógyászhoz, aki felvilágosít, nem hinném, hogy azért kellene szégyenkezni, mert okosodni akarsz, inkább azért, ha felelõtlenek vagytok!!
Az esemény utáni még rendelkezésedre áll-szex után 72 órán át. Bajod nem lehet, max terhes lettél. Jobban kell vigyázni, mert itt nem lehet utólag okosnak lenni. Légy felelõsségteljes, egy éltrõl van szó!! Ha tartósan élsz nemi életet, inkább szedj fogamzásgátlót.
kérdéses, hogy megmosta-e az óvszer levétele után? Ha nem akkor teljesen mindegy mennyi ideig volt bennt, elõfordulhat a bibi, de ha megmosta akkor minimális az esélye.Máskor azért ne menj bele a védekezés nélküli dolgokba, még 1 másodpercre sem.Ha úgy érzed, hogy kell, 3 napig még van lehetõség a megelõzésére, az esemény utáni tablettával.Én azt javaslom csak akkor folyamodj ehhez a megoldáshoz ha tényleg baj van. Elég nagy a hormontartalma.
Je´zus!!14 évesen már szeretkezel???Eléggé érettnek érzed magad ehhez??Nem testileg gondolom, hanem lelkileg.Mert nem nagyon hiszem. Ha félsz, hogy bibi lessz, menj orvoshoz, és ke´rj eseményutánni tablettet.72 óráig lehet bevenni.Legközelebb nagyon vogyázz, hogy gumi nélkül ne csináljátok.Gondolom, hogy anyukád nem örülne, ha egy abortuszhoz kellene a beleegyezése.
Én is 15 leszek, de én tisztában vagyok avval, hogy van egy olyan folyadék, hogy elõváladék!Az még a szeretkezés elején is "kijöhet".Ez már tartalmaz spermiumokat.Csak gondolj bele:1 csepp ondó több mint 200000 spermiumot tartalmaz, tv-ben láttam.SOSEM SZABAD ILYET CSINÁLNI!FÕLEG NEM AZÉRT, MERT TE IS 14 ÉVES VAGY MINT5 ÉN, ÉS NEKÜNK NEHEZEBB EGY ABORTUSZ!Megmondom miért:ilyen fiatal korban egy abortusz súlyos következményekkel járhat!PL nem biztos h majd lehet babád!NAgyon vigyázz!Ezt ne csináld többet!Ha szeretnél vmit megbeszélni í[email protected]
az elõzõ válaszolónak: a terhességen nem fogja tudni megmondani a esx után 3 nappal, mert 2 nap amire megtermékenyül, és a teszt utánna csak a 3 naporhességet mutatja meg, már ameik... ugyhogy csak a 72 órás tabletta marad.
lehet bajod, pl nemi betegseged ha a fiud radpattintott valamit, es bar nagyon nagyon kicsi a valoszinusege de babad is lehet, bar nem hiszem hogy az lesz.es nem kene szexelned ilyen koran, mert huszeves korodra egy kielt lany leszel es szep hirneved is lesz.ha meg tartosnak mondhato a kapcsolatod beszelj anyukaddal es kerjetek az orvostol fog.gatlot
Nem kéne 14 évesen szexelni, de ha már csináljátok legalább ésszel csináljátok!!!!A lényeg, hogy nem valószínû, hogy baba lesz a butaságotokból!!!!!!
mineképp csináltass egy tesztet és ha terhes vagy akkor szedj be esemény utáni tablettát 72 orán belül és legközelebb ne legyél ennyre meggondolatlan
Azzal senki nem segít, ha itt "üvölt" vagy kisbetûvel cseszegeti szegény lányt. Könyörgöm, van akinek 14 évesen vagy egy éve van pasija, és van aki lelkileg felkészültebb mint egy felnõtt! Miért ír valaki ha nem segíteni akar? (Jó, én is csak azért írtam mert kissé dühít a hozzáállásotok, de ha nem lett volna értelmes válasz, nem így lenne.)
Kiszárad a szemed. Próbálj meg nedvesítõ szemcseppet, mûkönnyet használni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!