Találatok a következő kifejezésre: Lehet bajom, a párom 5 (17 db)

Nem merek sokat sexelni a párommal 5-6 hetes terhes vagyok! Nem merek elmenni félek h baj lesz a párom meg szomorú e miatt! Mit tegyek? Lehet baj?

Legjobb válasz: Célszerû lenne a pároddal megbeszélni félelmeidet és kérd ki az orvosod tanácsát is, hogy az Õ álláspontja alapján a Te esetedben jelenthet-e a sex problémát.

Célszerû lenne a pároddal megbeszélni félelmeidet és kérd ki az orvosod tanácsát is, hogy az Õ álláspontja alapján a Te esetedben jelenthet-e a sex problémát.
Voltál már nõgyógyásznál? Ha nem tiltott el a szextõl, akkor ne aggódj. Nekem a 12.hétig tilos volt, veszélyeztetett voltam.
Mi ugyanannyit voltunk együtt az elsõ terhességemnél is, most is. Semmi gond nem volt;). Sõt a dokim kérdés nélkül mondta, hogy nyugodtan éljünk házaséletet. És épp tegnap olvastam, hogy az orgazmusnál termelõdõ endorfin hat a babára is, így õ is boldog lesz, és jól érzi magát:) .

Lehet bajom, ha a párom 5 másodpercig gumi nélkül volt bennem?

A menszeszem után,4 napra rá lefeküdtem a barátommal.És az elején védekeztünk gumival,de utánna már nem,és úgy "tette be",DE olyan 5 másodpercig volt bennem,szóval nem ment el bennem,DE NAGYON FÉLEK HOGY VALAMI BAJOM LESZ!!!:-( NAGYON SZÉPEN KÉREK MINDENKIT H SEGÍTSETEK,mert eléggé fiatal vagyok...és nagyon szégyellem magam. (14 múlt)

Legjobb válasz: Nem azzal van baj, hogy 14 évesen szeretkezel, hanem azzal, hogy tudatlanul. Az elõváladék tartalmaz spermiumokat, így megvan az esély arra, hogy akár terhességbe torkolljon az egész. Tehát ilyenkor, - mint azt már sokan írták - az esemény utáni tabletta dukálna. És a késõbbiekben pedig a gondolkodás.

Nem azzal van baj, hogy 14 évesen szeretkezel, hanem azzal, hogy tudatlanul. Az elõváladék tartalmaz spermiumokat, így megvan az esély arra, hogy akár terhességbe torkolljon az egész. Tehát ilyenkor, - mint azt már sokan írták - az esemény utáni tabletta dukálna. És a késõbbiekben pedig a gondolkodás.
Igazad van! Tényleg túl fiatal vagy még és felelõtlen!!! Másrészt természetesen elég nagy baj az is önmagában, ha terhes maradsz, de a nemi betegségekre is gondolni kell!!! Súlyosabb problémák is lehetnek, mint egy abortusz. Szerintem jó lenne, ha az internet helyett a szüleiddel beszélnéd meg ezeket a dolgokat, amíg nem késõ!!! Utána már õk sem tudnak segíteni! Vagy legalább menj el egy nõgyógyászhoz, aki felvilágosít, nem hinném, hogy azért kellene szégyenkezni, mert okosodni akarsz, inkább azért, ha felelõtlenek vagytok!!
Az esemény utáni még rendelkezésedre áll-szex után 72 órán át. Bajod nem lehet, max terhes lettél. Jobban kell vigyázni, mert itt nem lehet utólag okosnak lenni. Légy felelõsségteljes, egy éltrõl van szó!! Ha tartósan élsz nemi életet, inkább szedj fogamzásgátlót.
kérdéses, hogy megmosta-e az óvszer levétele után? Ha nem akkor teljesen mindegy mennyi ideig volt bennt, elõfordulhat a bibi, de ha megmosta akkor minimális az esélye.Máskor azért ne menj bele a védekezés nélküli dolgokba, még 1 másodpercre sem.Ha úgy érzed, hogy kell, 3 napig még van lehetõség a megelõzésére, az esemény utáni tablettával.Én azt javaslom csak akkor folyamodj ehhez a megoldáshoz ha tényleg baj van. Elég nagy a hormontartalma.
Je´zus!!14 évesen már szeretkezel???Eléggé érettnek érzed magad ehhez??Nem testileg gondolom, hanem lelkileg.Mert nem nagyon hiszem. Ha félsz, hogy bibi lessz, menj orvoshoz, és ke´rj eseményutánni tablettet.72 óráig lehet bevenni.Legközelebb nagyon vogyázz, hogy gumi nélkül ne csináljátok.Gondolom, hogy anyukád nem örülne, ha egy abortuszhoz kellene a beleegyezése.
Én is 15 leszek, de én tisztában vagyok avval, hogy van egy olyan folyadék, hogy elõváladék!Az még a szeretkezés elején is "kijöhet".Ez már tartalmaz spermiumokat.Csak gondolj bele:1 csepp ondó több mint 200000 spermiumot tartalmaz, tv-ben láttam.SOSEM SZABAD ILYET CSINÁLNI!FÕLEG NEM AZÉRT, MERT TE IS 14 ÉVES VAGY MINT5 ÉN, ÉS NEKÜNK NEHEZEBB EGY ABORTUSZ!Megmondom miért:ilyen fiatal korban egy abortusz súlyos következményekkel járhat!PL nem biztos h majd lehet babád!NAgyon vigyázz!Ezt ne csináld többet!Ha szeretnél vmit megbeszélni í[email protected]
az elõzõ válaszolónak: a terhességen nem fogja tudni megmondani a esx után 3 nappal, mert 2 nap amire megtermékenyül, és a teszt utánna csak a 3 naporhességet mutatja meg, már ameik... ugyhogy csak a 72 órás tabletta marad.
lehet bajod, pl nemi betegseged ha a fiud radpattintott valamit, es bar nagyon nagyon kicsi a valoszinusege de babad is lehet, bar nem hiszem hogy az lesz.es nem kene szexelned ilyen koran, mert huszeves korodra egy kielt lany leszel es szep hirneved is lesz.ha meg tartosnak mondhato a kapcsolatod beszelj anyukaddal es kerjetek az orvostol fog.gatlot
Nem kéne 14 évesen szexelni, de ha már csináljátok legalább ésszel csináljátok!!!!A lényeg, hogy nem valószínû, hogy baba lesz a butaságotokból!!!!!!
mineképp csináltass egy tesztet és ha terhes vagy akkor szedj be esemény utáni tablettát 72 orán belül és legközelebb ne legyél ennyre meggondolatlan
Azzal senki nem segít, ha itt "üvölt" vagy kisbetûvel cseszegeti szegény lányt. Könyörgöm, van akinek 14 évesen vagy egy éve van pasija, és van aki lelkileg felkészültebb mint egy felnõtt! Miért ír valaki ha nem segíteni akar? (Jó, én is csak azért írtam mert kissé dühít a hozzáállásotok, de ha nem lett volna értelmes válasz, nem így lenne.)

Mi bajom lehet? 7 hónapja van párkapcsolatom, 5 hónapja élek nemi életet a párommal (nekem ő az 1. , 18 éves vagyok), azóta rendszeresen. A leírásom elég hosszúra sikerült, de szeretném ha elolvasnátok és véleményeznétek!

Orgazmusom még sosem volt, bár mikor orálisan kényeztet, minden alkalommal az orgazmus közelében járok, aztán az egyszercsak elmúlik. Viszont szex közben még sose éreztem. Mostanába (1-2hónapja) pedig már nem is gondolok a szexre, nem is hiányzik, nem is kívánom. Mikor a párommal szeretkezek sírni tudnék, annyira nem akarom, semmit nem érzek közbe, teljesen kedvetlen vagyok. Ezt mostanába már ? is észrevette, hogy olyan mintha ott sem lennék. Utána pedig piszkosnak érzem magam, és örülök, hogy végre végeztünk (közben is azt kívánom, hogy minél hamarabb vége legyen). Tudom, hogy vele kell megbeszélnem, meg is fogom, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy vajon ez mit?l lehet.

Legjobb válasz: Vagy nem bízol még eléggé ebben a pasiban - 7 hónap azért nem olyan hosszú idõ (2 meg fõleg nem az); lehet, hogy nem tudsz feloldódni vele. A másik lehetõség, hogy nem vagy belé szerelmes... Az elsõnél még nem árt :D. Amúgy nyugi, nincs semmi bajod, ez egészen biztos. Ezt is tanulni kell, még nem maradtál le semmirõl. Nekem közel egy évnek kellett eltelnie, hogy szeretkezés közben is legyen orgazmusom. 21/L

Vagy nem bízol még eléggé ebben a pasiban - 7 hónap azért nem olyan hosszú idõ (2 meg fõleg nem az); lehet, hogy nem tudsz feloldódni vele. A másik lehetõség, hogy nem vagy belé szerelmes... Az elsõnél még nem árt :D. Amúgy nyugi, nincs semmi bajod, ez egészen biztos. Ezt is tanulni kell, még nem maradtál le semmirõl. Nekem közel egy évnek kellett eltelnie, hogy szeretkezés közben is legyen orgazmusom. 21/L
Önkielégítesz? Mert ha nem, akkor a tested (meg te) sem fogja soha megtudni, hogy mi kell neki az orgazmushoz. Ha már élvezésig tudod simogatni magad/párnához dörgölõzni/zuhannyal masszírozni/ahogy tetszik, akkor a párodnak is sikerülni fog, ha rávezeted, hogy kell. De amíg te nem tudod, addig õ is tanácstalan lesz.
Nem voltál még elég érett a szexre. Minél több kellemetlen élmény ért, annál inkább nem volt kedved hozzá. Ez törvényszerû. Nem hagytatok idõ arra, hogy ismerkedjenek egymással, pettingeljetek. Túl gyors volt ez neked. Hagyjátok el a szexet, és egy darabig csak csókolódzatok. Csak akkor és csak annyit lépjetek elõre, ammennyire te szeretnéd. Persze ehhez a párodnak is tudnia kell dologról, és partnernek kell lennie. Ez elég hosszú folyamat lesz, de ha az eddigieket nem hagyjátok abba, késõbb még nehezebb lesz helyrehozni a nemi életedet.
Hát ez nagyon érdekes... Az hogy nem kívánod a szexet velem is elõfordul, bár 3 év után. De mocskosnak semmiképpen nem érzem magam ha mégis megtörténik. Az hogy nem élvezel el talán kicsit lecsillapította a vágyad ami érthetõ, bár ha megmutatod a párodnak mit hogy csináljon ezen tudtok segíteni. Sok nõ sem élvez el szex közben... Talán lehet valmi olyat tett ami miatt kiábrándultál belõle ezért is érzed magad rosszul ha lefexel vele. Ezt így nem lehet megmondani... De nem normális hogy nem kívánod a szexet fõleg hogy elvileg most vesztetted el a szüzességed. Ilyenkor álltalában azért a lányok is rázsonganak a dologra.
Ha már jártál az orgazmus közelében akkor nem vagy frigid. Sztem csak az a problémád h el vagy keseredve h nem sikerül sehogy se és azért nem akarsz a szexre még csak gondolni sem mert jön az újabb csalódás h már megint nem sikerült. Szánjátok rá az idõt, adjátok meg a hangulatot és mondd a párodnak h kezdjen el kényeztetni orálisan. Próbáld meg élvezni és nem arra gondolni h már megint nem fog sikerülni, mert így tutira nem fog. Ha elsõre nem megy akkor majd kövileg is próbálkoztok. Biztos h menni fog ne aggódj! Csak engedd el magad. Tudom min mész keresztül nekem is volt hasonló problémám. Ne add fel!
Vagy csak egyszerûen a párod nem kívánod már? Miért ne lehetett volna felkészülve? 5hónapig elvileg nem volt vele gond csak mostanában. Valószínûbb hogy a párod nem kívánod, vagy éppen azért nem kívánod mert kudarc ér hogy nem tudsz elélvezni! Ez a tény nagyon meg tudja keseríreni a nemi életet. Tudom mert nekem is sokáig nem sikerült, és én sem voltam egy idõ után lelkes! Probálj beszáélni a pároddal, mutasdd meg neki hogy élveznéd igazán a szexet. Biztos hogy visszajönne a kedved a dologhoz..
Nem frigid, hiszen nyalás közben élvezi a dolgot...
Frigid vagy
Nagyon késõn kezdted. Talán még menthetõ a dolog de lehet hogy emiatt már soha nem fogod élvezni a szexet. Nagyon veszélyes lehet ha valaki ennyire késõn kezdi mert talán soha nem fogja élvezni mivel hozzászokik az egyedül léthez és azt tanulja meg úgy rögzõdik.
A kérdező hozzászólása: ellenkezõled. "extra" vékony volt a gumi, amúgy meg már egy ideje gyógyszert szedek, szóval gumi sincs.
s gumi nélkül sem érzel semmit? huhh.... akkor túl pici a farka a pasidnak:)
A kérdező hozzászólása: már ha 19 cm picinek számít:D
És az nem jutott senkinek eszébe, hogy a fogamzásgátlótól is lehet?némelyiktõl a libidó a nullára csökken......Lehet érdemes lenne ezen a vonalon elindulni.
Szerintem fordulj szexual pszichologushoz, ö talán többet tudna segiteni, mint itt bárki ebben a témában.
Ne aggódj! ha már élvezed akkor nem jársz messze. én sem tudok elmenni. pedig már 3 nagy szerelmemnek adtam oda magam. a mostani barátommal 8 hónapja vagyok eggyüt és tegnap tudott eljuttatni a csúcsra. életemben elõször. meg sem tudtam szólalni. csak ugymond" félbetört" mert másra figyeltem. Az érzésre figyelj.de nagyon! hidd el nekem is igy sikerült.:)
hányszor feküdtetek le és milyen ovszert használtatok? Mert lehet az is a baj.. pl: az extra vastagban nem érzehetsz semmit :-S
A kérdező hozzászólása: én is erre gondolok, hogy elment a kedvem a folyamatos csalódástól. na de hogy tudnék lelkesebbé válni újra?:S
-egyszerûen elment a kedved a szextõl, mert sorozatosan kudarcba fullad sztem ez természetes h ez a rekciód. - a szextõl viszolyodsz vmi miatt -nem jó a pasid az ágyban, önzõ vagy spontán béna. Frigid nõ nincs, csak sz*r pasi. Beszéld meg vele. aztán lehet ha igazán szerelmes lennél akkor menne ám. Vagy egy másik pasassal.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom. magát a szexet nem kívánom, a barátomat nagyon vonzónak, helyesnek tartom...
a 21:58as dumája totális baromság. egyáltalán nem kezdted késõn, én barátnõm 19 évesen, és nincs gond az orgazmussal. Nálad valami más gond lehet, valami kellemetlen/rossz emlék (nem feltétlenül szexuális), vagy pedig egyszerûen nem kívánod a barátod.
Nem vagy frigid, csak nem kívánod a párod.
Volt barátnõm hasonló cipõben, bár õ orálisan el tudott menni mondjuk.Évek teltek így el aztán idõvel már nem szeretkeztünk szinte soha, én meg elkezdtem csalni , rendszeresen, ugyanazzal a lánnyal.Szemétnek éreztem magam de nem tudtam mást csinálni.Nem tudom hogy a nõi orgazmus tanulható-e de ha igen akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatásokat, megpróbálok vele beszélni, szerencsére, lehet vele ilyenekrõl (is) nyugodtan. Olyan dolgot nem csinált, amitõl elvette volna a kedvem a szextõl. Szerintem is korán kezdtem, mindig így éreztem (csak pont abban a pillanatban és egy ideig utána nem), élvezni pedig igazán sosem élveztem, valószínû az orgazmus hiánya miatt, bár mások írták a fórumon, hogy anélkül is tudják élvezni az aktust...
A fogamzásgátló lehet a gond. Legközelebb mond el a nõgyógyászodnak, hogy mi a helyzet. Lehet, hogy ír másikat.

November 6-án volt meg a menstruációm, általában 28 napos. A párommal dec. 1-2-3-án voltunk együtt ez nem a középidő, de 4-5-6 körül megkellett volna jönnie és azóta semmi. Mi lehet a bajom? Terhesség vagy valami más?

Legjobb válasz: Lehet terhesség, ha késõbb volt a peteérésed, pont összejöhetett. Mástól is késhet... még pár nap és érdemes tesztelni... drukkolok, bármit is szeretnél!

Lehet terhesség, ha késõbb volt a peteérésed, pont összejöhetett. Mástól is késhet... még pár nap és érdemes tesztelni... drukkolok, bármit is szeretnél!
Igen tesztelj majd kb. 20.-a körül, ha nem jön meg, 13-16 dpo között lehet pozitív kb. a teszt.
Én voltam az elõzõ válaszadó. Rosszul írtam. 13 dpo után már pozitív általában a teszt. De biztosabb a 15 dpo. Ha volt peteérésed , akkor a következõ nap az elsõ dpo-nap. Ha szeretkezés közben vagy egy nappal a szeretkezés elõtt volt peteérés, megvan az esélyed. Legkésõbbi peteérést tekintve a tesztelés 24.-n célszerû.
bármitõl lehet, lehet hogy tényleg terhesség, de az is lehet hogy stresszel mostanába, és attol is kimaradhat, de erre egy teszt meg a doki biztosabb választ adhat.
Beütötted álmodban.
A kérdező hozzászólása: Akkor ugygondolom , hogy a reggeli készülõdésnél észrevettem volna
Vagy nem.
Ha elmúlik, és nem lesz több, akkor ne törõdj vele. De ha nehezen múlnak el, és még máshol is kialakulnak ilyen lila foltok, akkor mindenképpen érdemes kivizsgáltatni magad, mert valam vérképpel kapcsolatos betegségre utaló jel lehet. A Julia Robertnek is van ilyen betegsége, de neki a lábán alakulnak ki folyton ilyen lila bevérzések.
5 hónap még nem sok idõ. De elmehetsz egy hormon kivizsgálásra, hogy nincs-e valami probléma.
Még korai pánikba esni! Ne görcsölj rá, csak élvezd az együttléteket!Ez fontosabb bármilyen praktikánál, gyógyszernél! Esetleg szedhetsz vitamint, ihatsz teát, hõgörbézhetsz! A teák peteérést segítenek elõ és megvastagítják a méhnyálkahártyádat hogy könnyebb legyen a baba dolga!A hõgörbe engem megnyugtat, láthatom rajta van-e esetleg hormonbajom, mikor van(vagy épp nincs) peteérésem! De ezeket akkor érdemes csinálni ha nem megy el az eszed közben!Ne érts félre, arra értem hogy volt olyan akit pl kicsinált idegileg a hõgörbe vagy az ovuteszt! Mi 4 hónapja próbálkozunk, 2 hónapja hõgörbézek, és iszok cickafark majd palástfû teát, engem megnyugtat!:)
Szia. Mi 6 hónapja próbálkoztunk és semmi nem volt, most viszont egy hete hétfõn kellett volna megjönnie. Szerdán vettem egy tesztet és azonnal pozitív lett. Én 4 hónapja mérem a hõmet és használok ovu tesztet és ittam palástfû teát meg málnalevél teát, de ebben az utolsó hóban már a teákat sem ittam mert berágtam rájuk meg az az igazság, hogy nagyon rá voltam görcsölve a baba dologra. Most viszont nem is gondoltam rá és összejött. Alig akarom elhinni. Viszont remélem nem lesz semmi baj, mert 1 hete voltunk túrázni és 15 km-t gyalogoltunk. Szerintem ne gondolj rá és össze fog jönni.
mi már 10 hónapja próbálkozunk :( én már mindent kipróbáltam most már úgy vagyok vele hogy ha jönni akar úgy is fog jönni a rágörcsölés nem segít!de én már 2 hónap múlva endo orvos :) ne ad fel!a hit megelõzi a csodát ;)
Ne légy elkenõdve! Mi 5 és fél éve próbálkoztunk. Most ebben a ciklusban már feladtam nem csináltam ovu tesztet, nem hõmérõztem. Ma már 3. napja késik, csináltam tesztet és + lett. Irtó boldog vagyok. Eddig mindenkit agyon akartam ütni aki aszt mondta ne görcsöljek rá mert az csak ront a helyzeten, erre nekik lett igazuk!

5 hetes terhes vagyok. Pár napja két oldalt fáj a mellem ugyanugy mint mensstruáció előtt! Ez lehet baj vagy teljesen természetes? Aggódom.

Legjobb válasz: Ne aggódj, teljesen természetes. Nekem is fájtak nagyon, még elég sokáig.

Ne aggódj, teljesen természetes. Nekem is fájtak nagyon, még elég sokáig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! szerintem is már túlreagálom és túlaggódom! :( csak annyira szeretném! tényleg köszönöm!
Ne aggódj, nem lesz semmi gond!!!
A kérdező hozzászólása: akinek már volt ilyen, kérem írjon.köszönöm!
A kérdező hozzászólása: emelett a folyásom is elmúlt, mint mensz. elõtt :( mostmár tényleg aggódom, remélem nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nektek! :)
Teljesen normális. Én terhesség elõtt 75 b melltartót hordok terhesség alatt pedig 85 b-et.
Még ennél is jobban fog fájni. Az én melleim kb. a 3 szorosára nõttek! :D Külön életet élnek, mindt azt szoktam mondani.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, azért ez most megnyugtató volt! :D tényleg megijedtem h bajt jelezhet. köszönöm mégegyszer! :)
tök normális, fog az még jobban is fájni:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod! :)
A kérdező hozzászólása: Pocilakóval minden rendben! :) köszönöm mindenkinek aki írt!

Mi lehet a baj? Aggódom. Pár napja nagyon keveset szopizik 9, 5 hós babám és ha esetleg üvegből adnám neki, azt ellöki. Mi lehet a gond? Mit tudok tenni, hogy tudjak adni neki még tejet?

Eddig reggel és este szopizott, a többi étkezésre már mást kap, gyönyör?en eszik. Ha úgy adódott cumisüvegb?l is megitta a lefejt tejet. Most sem a lefagyasztott és felengedett tejet, sem a frissen fejt tejet nem issza meg üvegb?l és kb fél/ 1 percig szopizhat, aztán elfordul. Eddig nyugodt voltam, mert arra gondoltam, ha nem szopik tovább, odaadom neki a lefejt tejeket (nagyon sok van), de így hogy nem issza meg, nem tudom mi lesz. Segítene valaki?

Legjobb válasz: A babád elválasztotta magát. Ez van, sokat nem tehetsz ellene. A lefejt tejet fel tudod egyébként használni az étele elkészítéséhez, nem egy ilyenrõl hallottam már (tejbegríz anyatejjel és hasonlók).

A babád elválasztotta magát. Ez van, sokat nem tehetsz ellene. A lefejt tejet fel tudod egyébként használni az étele elkészítéséhez, nem egy ilyenrõl hallottam már (tejbegríz anyatejjel és hasonlók).
A kérdező hozzászólása: Igen, erre én is gondoltam. Köszönöm. Még valaki?

E hónap 5. -én volt beültetésem. Nem voltunk együtt a párommal, csak kézzel elégített ki. Lehet ebből baj? Mensi szerű hasfájásom van.

Legjobb válasz: Hát mi bírtunk magunkkal. A doki nem ajánlotta az orgazmust sem, mert méhösszehúzódást csinál. Tehát ennyit ki lehet bírni sex nélkül nem? A férjemnek jó volt, de én türtõztettem magam, mindent a cél érdekében! :) 14. hetes lombikos km

Hát mi bírtunk magunkkal. A doki nem ajánlotta az orgazmust sem, mert méhösszehúzódást csinál. Tehát ennyit ki lehet bírni sex nélkül nem? A férjemnek jó volt, de én türtõztettem magam, mindent a cél érdekében! :) 14. hetes lombikos km
Ha figyeltetek a higiéniára ( gondolom igen), akkor nem lehet probléma. Mi beültetés után gumival voltunk együtt( doki mondta, hogy így lehet). Az a lényeg, hogy a fertõzést elkerüljétek. Én azt hittem megjön a mensim, mert úgy éreztem, ahogy írtad, de nem jött meg, hanem teszteltünk egy +. :-)) Ez volt a 6. lombikunk. Szurkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Elõször is gratulálok, másodszor remélem tényleg nem ezen fog múlani.Nekünk ez az elsõ. Te pedig vigyázz magatokra!!!

5 hete császároztak, de a párommal egyszer voltam, és visszajött a vérzés lehet valami baj?

Sex után egyb?l véreztem.normális mennyiség?.

Legjobb válasz: Nem mondtak el, hogy minimum 6 hetig tilos a szex, kulonosen csaszarmetszes utan? Remenykedj, hogy nem a varratok nyiltak szet.

Nem mondtak el, hogy minimum 6 hetig tilos a szex, kulonosen csaszarmetszes utan? Remenykedj, hogy nem a varratok nyiltak szet.
Engem is császároztak! 5 hét és 3 nap (valahogy így) telt el, amikor is együtt voltunk a Párommal (mert már nem volt vérzésem) óvatosan, lassan és természetesen gumi óvszert használva. Én másnap kezdtem el vérezni, nekem a menstruációm volt a ludas. :) Szerintem Neked is az lesz! De azért biztos ami biztos, látogasd meg a dokidat, bár úgyis mész a 6 hetes kontrollra. Kedves elõzõ válaszolók! Nem kell rögtön megrémíteni a kérdezõt! Igaz, be kell tartani a 6 hetet, ez teljesen korrekt. De én úgy vélem sokan esnek kísértésbe és azért a 6 hét elõtt néhány nappal, amikor már nem vérzik valaki, én megértem, hogy már nem tud ellenállni a párjának, pláne ha már a terhesség alatt sem szeretkezhettek... Az más amikor valaki már 2 hét után ágyba bújik a kedvesével, de azért lássuk be, 5 hét után, vérzés nélkül annyira nem nagy bûn!
Simán lehet, hogy szétjött pár belsõ varrat. Nem véletlenül mondják a 6 hetet...
Itt nem feltétlenül az elcsábulásról van szó. A fõ probléma, hogy a császármetszés egy nagy hasi mûtét, ahol nagyon szigorúan ki kell várni a 6 hetet, mert ha szétjönnek a varratok, akkor nagyon csúnya gondokat tud okozni (rossz hegesedés, fertõzés stb). A Kérdezõ rögtön szex után vérzett, ami elég valószínû, hogy a császáros sebébõl jött a mechanikai irritáció hatására. Az óva intés nem leb*szás! Gondolom a Kérdezõ sem szeretné, ha bármi baja lenne belõle!
Jaj bocsánat, elkerülte a figyelmem, hogy rögtön utána vérzett! Akkor lehetséges, hogy tényleg a sebbel van a baj! Én nem úgy vettem, hogy lecsesztétek, csak nem akartam, hogy nagyon megijedjen! De én is ugyanúgy az orvost támogatom, ahogy más is tenné!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!