Találatok a következő kifejezésre: Lehet bajom, a párom (405 db)

Nyugi, nem lesz baj azért azt nézd, nem-e viszket neki, nehogy azért csinálja
Teljesen normális, sõt szükséges is. Így szüntetik meg saját maguknak a letapadást, ami megakadályozza, hogy fel lehessen húzni a bõrt a fütyijükön. Mindkét fiam csinálta, nekem ezt a védõnõ mondta, és igaza lett.
Köszi a választ!Remélem tényleg nem lesz vele gond!Legyen szép napod!
betta 55 3 éves korig kell megoldódnia, bõven ráértek még :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam!Azt látom, hogy neki tetszik, amilyen pofit vág közben:) )
Sziasztok!Az én kérdéssem nem nagyon vág ide, de talán tudtok segíteni.Az én fiam is húzkodja a kukacát most fél éves, de ahogy látom fitymaszükületes szegénykém.Van rá esély, hogy ez is magától megoldodjon?
14 hónapos a fiam, õ is ezt csinálja úgy 1-2 hónapja. Felfedezte, hogy neki ott van valami, és sokszor az egész fürdés alatt keresgeti.:) Nekem is az jutott eszembe ma fürdetéskor, ahogy nyújtotta, húzta magának, hogy a letapadás tuti nem lesz probléma nálunk.:)
Enyém 10 hós, most kezdte nemrég õ is eme szokását. Én jókat nevetek rajta, csak akkor nem engedem neki, amikor kakis tisztába tételnél vagyunk... :)
normális és ne pánikolj be ha 3x akkorára kinyújtja, nem lesz baja :) érzi õ ha fáj
Az én kisfiam is csinálta.Sokszor kihúzta annyira, hogy frászt kaptam tõle, de most 3 éves és kb fél éve nem csinálja
A kérdező hozzászólása: nem azért, mert látja, hogy reagálok, mondom, hogy ne, meg jujj, erre direkt csinálja
:-))) De édes :-) A kisfiam még 3, 5 hónapos, még nem keresgeti és huzogatja, de akkor majd, ha csinálni fogja, nem fogok megijedni :-)

Abból lehet baj, hogy pár hétig tengerimalac eledelt kap a törpenyuszim?

Legjobb válasz: Kicsit röfögni fog éjjel, de más baja nem lesz :)

Kicsit röfögni fog éjjel, de más baja nem lesz :)
én nem kockáztatnék, velem még a hörcsög kaját is visszatetette az eladó, mikor kiderült, hogy patkánynak vinném, pedig rendszertanilag kisebb a távolság :\
lényegében ugyan azok a magvak vannak benne. kukorica, búza, napraforgó (fekete és cirmos), szárított zöldségek, rágófa, nyúltáp, stb... nem lesz baja ha odaadod neki.
Ne add neki! Legalább is nézd meg az összetevõket. C-vitamint nem kaphat a nyuszi, mert nem tudja lebontani, neki a szervezete állítja elõ, ellentétben a tengerimalaccal, és az emberrel. Bõven elég neki az, amit a zöldségekkel, gyümölcsökkel megkap, citrusféléket is a magas c-vitamin tartalom miatt nem lehet adni. A veséje bánja. A tengerimalactápokban sokszor van c-vitamin.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
Semmi baja nem lesz!Boldog babavarast!
Semmi baja nem lehet a babának. Gratulálok! :)
Gratulálok, és nyugi, nem lesz semmi baja:) Én tavaly aug 20án munkahelyi buliban kicsit becsiccsentem és már a pocimban volt a lánykám, de még nem tudtam.Gyönyörû és egészséges.:)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm szépen! És ugye a halvány csík is számít?? 4 nappal vagyok a nemvárt után :)
Nem lesz baja. Boldog baba várást!
Lehet má túl tág a nunád. :D vagy neki nem áll föl. Teszteld egy jó kis cipi copival. :D
Mutass neki valami újat, gondolom 7 év után azért jót tesz Lepd meg valami szexi fehérnemûvel, vagy ilyesmi, támadd le, akard az eksönt Ha ez sem válna be, akkor elképzelhetõ hogy a srácokhoz vonzódik :D
Bármi lehet mögötte. Kommunikálni emberek. Egymással, nyíltan, a problémáitokról.
1. van valakije 2. volt valakije egyetlen egyszer és most szégyelli magát, vagy összeszedett egy csúnya fertõzést és most nem akar megfertõzni 3. rád unt, 7 év alatt a legjobb nõre is ráun egy pasi és a legjobb pasira is ráun egy nõ 4. várja, hogy kezdeményezz, és ha nem teszed, akkor elkönyveli, hogy már nem kell neked 25 évesen azért elég durva, hogy valaki ennyi idõt kibír szex nélkül
Nos én 21/L vagyok a párom 25/f és mi is hasonló cipõben járunk :( Én is próbálkoztam mindennel.... :( Valószínû rád unt a párod, az is lehet hogy már nem érez úgy irántad :( Minden esetre az "elõzményeket" kell meg vizsgálni. Tettetek-e olyat ami a másikat erre vezette , hogy eltávolodjon?Ez lehet bármi (meg csalás stb...) Ha nincs ilyesmirõl szó , és már megbeszélni sem tudjátok, vagy tovább álltok, vagy (ha szeretitek egymást ami nem összekeverendõ a megszokással ) együtt maradtok, de akkor bele kell törõdnöd, hogy a helyzet hol jobb hol rosszabb lesz! Minden esetre próbálkozz, és soha ne add fel! Üdv! :)

Kivel van a baj? A páromnak nem lehet semmit mondani mert makacs.

A párom nem figyel rám eléggé,elmegy valahova és egész este egy sms-t sem küld:( van hogy egy nap egyszer hív fel akkor is röviden.Úgy érzem nem kíváncsi sokszor rám.Ma számon kértem, és neki állt feljebb, nekem kell bocsánatot kérni,mert várja,és még nem is veszi fel ha hívom.MENYASSZONYA is vagyok:( én 24L Õ meg 29.

Legjobb válasz: És te egy ilyen emberhez akarsz hozzámenni?

És te egy ilyen emberhez akarsz hozzámenni?
A kérdező hozzászólása: együtt lakunk igen.szeretjük egymást semmi gond nincs köztünk. amúgy a telefonhívást meg az smst azért vártam el, mert gondjaim voltak itthon és szerettem volna ha jobban együtt érez velem.de mindent leszar.csak menjen a haverjával fürödni meg mittomén.vannak sokkal figyelmesebb pasik is, nem is egy.már most ezen forgok, nem kínlódok én. itt nem a szimpla sms a baj hanem hogy úgy teljesen leszar, ami nem egy jegyespárhoz való.én nem mehetek magamba sehova bulizni, mert az nem menyasszonyhoz való viselkedés, és ha nincs velem a lakásomba, akkor este8után senki nem jöjjön, mert az már este és nem menyasszonyhoz való.de õ megteheti hogy eltünik másfél napra se puszi se pá nélkül nem vagyok én olyan sötét azért mert zorro belsõ zsebe könyörgöm:S
Nincs azzal semmi baj, ha egy nap csak egyszer hív fel. Most milyen lenne már, ha 2 óránként a telefonon csüngenétek? Lehet még meg is unnád. Az meg akármiért lehet, hogy nem veszi fel. Lehet rezgõn van, és hangos a zene vagy akármi. Vagy bent hagyta a táskáját, amiben a teló van, õ meg kiment sörözni vagy sétálni vagy ilyesmi. Vagy hát én ezt nem értem, hogy miért kell neki sms-t írnia, ha elmegy valahová? Ha jegyesek vagytok akkor igaz hogy az lenne a természetes szerintem, hogy minden nap beszéltek. De a minõség a lényeg, nem a mennyiség. Azt is nézd, milyen, amikor veled van.
Kicsit zavarosan írsz ám, és így nehéz válaszolni. Mióta vagytok együtt? Együtt is éltek? Ha nem, akkor hányszor találkoztok egy héten? Lehet, hogy beszélnetek kellene arról, hogy melyikõtöknek milyen gyakori kapcsolattartásra lenne igénye. Én nem hiszem, hogy ha egy este elmegy valahová a párod külön programra, akkor feltétlen sms-t kellene küldenie. Legalább több mesélnivalója lesz, ha mondjuk másnap találkoztok. Azt sem hiszem, hogy egy nap nem lenne elég egyszer beszélni telefonon. Jó lenne, ha írnál választ a fenti kérdéseimre.
A kérdező hozzászólása: nem, mert nem veszi fel:'( és már félnék mégegyszer megcsörgetni:'( pedig eddig még úgy van hogy jegyesek vagyunk, de már nem tudok semmit:'(
csõ!, utolsó és ez miért velem akarod megbeszélni?vele nem könnyebb?
A kérdező hozzászólása: nem hívom 50-szer max 2 szer de nem veszi fel.és visszahív 8h után.és ha írok egy smst NAOI 1 SZER akkor sincs válasz.
A kérdező hozzászólása: :'( lehet
Bocs hogy ezt mondom de 1. Ne akaszkodj rá 2.Lehet hogy kezdesz unalmas és közömbös lenni számára
egyébként lehet csak hogy megvan ilyedve ettõl az egésztõl hogy elkötelezi magát egy valaki melett. De nem tom lehetséges hogy ezért elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: mint zorró belsõ zsebe.. bocsi a hibáért. másik az ha együtt vagyunk nálam akkor nincs baj , csak mikor hazamegy és van köztünk 180km.erre értettem az elsõ mondatot.bocs a pontosításért

Yasminelle fogamzásgátlót szedek mos szedtem el a 3 levéllel a 4. napon tartok és még nem jött meg viszont előtte lefeküdtem a párommal a szünetbe. Lehet baj? A 7 napos szünetbe nem véd a fogamzásgátló?

Legjobb válasz: Ne aggódj,a 7 napos szünetben is véd a fogamzásgátló! biztos nincs semmi gond,még lehet nem állt be teljesen a mensesed a gyógyszertõl,és azért nem azon a napon jött meg mint eddig. de ha nem jön meg a 7 napban,szedd tovább a gyógyszert és mielõbb menj el dokihoz!

Ne aggódj, a 7 napos szünetben is véd a fogamzásgátló! biztos nincs semmi gond, még lehet nem állt be teljesen a mensesed a gyógyszertõl, és azért nem azon a napon jött meg mint eddig. de ha nem jön meg a 7 napban, szedd tovább a gyógyszert és mielõbb menj el dokihoz!
A kérdező hozzászólása: köszi.de nagyon izgulok ahogy telnek a napok és nem jön meg:S csak ere tudok gondolni :S

Lehet baj, ha nyomkodom a mellem, vagy a párom szívja?

27 hetes terhes vagyok,és a párommal szoktunk szexuális életet élni.azt olvastam ha nyomkodom a mellem akkor elindulhat a szülés.a párom el?játéknál mindig szívja a mellemet.ez is baj,vagy csak ha nyomkodom?

Legjobb válasz: Szerintem ami a szex tartozéka és jól esik, abból nem lehet baj. Ha a mellett nyomkodod, vagyis inkább mintha fejni akarnád, az indíthatja be a méhösszehúzódást. Az , hogy a párod szex közben simogatja, nyalogatja, szerintem nem okoz bajt.

Szerintem ami a szex tartozéka és jól esik, abból nem lehet baj. Ha a mellett nyomkodod, vagyis inkább mintha fejni akarnád, az indíthatja be a méhösszehúzódást. Az , hogy a párod szex közben simogatja, nyalogatja, szerintem nem okoz bajt.
Szia! Csináljátok csak nyugodtan nem fog beindulni a szülés ettõl. Sok sikert a babához!

Nem merek sokat sexelni a párommal 5-6 hetes terhes vagyok! Nem merek elmenni félek h baj lesz a párom meg szomorú e miatt! Mit tegyek? Lehet baj?

Legjobb válasz: Célszerû lenne a pároddal megbeszélni félelmeidet és kérd ki az orvosod tanácsát is, hogy az Õ álláspontja alapján a Te esetedben jelenthet-e a sex problémát.

Célszerû lenne a pároddal megbeszélni félelmeidet és kérd ki az orvosod tanácsát is, hogy az Õ álláspontja alapján a Te esetedben jelenthet-e a sex problémát.
Voltál már nõgyógyásznál? Ha nem tiltott el a szextõl, akkor ne aggódj. Nekem a 12.hétig tilos volt, veszélyeztetett voltam.
Mi ugyanannyit voltunk együtt az elsõ terhességemnél is, most is. Semmi gond nem volt;). Sõt a dokim kérdés nélkül mondta, hogy nyugodtan éljünk házaséletet. És épp tegnap olvastam, hogy az orgazmusnál termelõdõ endorfin hat a babára is, így õ is boldog lesz, és jól érzi magát:) .

5hete szültem spontán. Tegnap szeretkeztünk óvatosan a párommal. Minden rendben volt, de most este elkezdtem egy kicsi vérezni. Nagy bajom lehet? Megijedtem!

Legjobb válasz: A hat hét nem véletlenül hat hét. A méhlepény helyén egy hatalmas seb keletkezik. Nagy bajod nem lehet maximum kapsz egy jó kis fertõzést aminek viselni kell a következményeit ha már ennyire nem bírtatok magatokkal. Nem hiszem hogy ennyire nem lehet ezt betartani. Én egész terhesség elejétõl szülés után három hónapig elvoltam tiltva a házsélettõl és még mind a ketten élünk a párommal. Kibírtuk mert muszály volt.....

A hat hét nem véletlenül hat hét. A méhlepény helyén egy hatalmas seb keletkezik. Nagy bajod nem lehet maximum kapsz egy jó kis fertõzést aminek viselni kell a következményeit ha már ennyire nem bírtatok magatokkal. Nem hiszem hogy ennyire nem lehet ezt betartani. Én egész terhesség elejétõl szülés után három hónapig elvoltam tiltva a házsélettõl és még mind a ketten élünk a párommal. Kibírtuk mert muszály volt.....
ha ovszerel védekeztek akor 0%az esélye a fertõzésre. amugy is 6 hét után is elõfordulhat hogy vérzel utána, nem tudom miért baj az (elöttem szólónak) ha egy pár megkivánja egymást és nem birnak az érzelmeivel... én 3hétel szülés után együtt voltam a párommal. semmi bajom
szia! nem hiszem, hogy nagy bajod lett, csak most -és még egy ideig- kicsit érzékenyebbek ott a dolgok. viszont, ha erõsödik a vérzés és piros színû, jobb, ha hamarabb látogatod meg a dokit, mint a jövõ hét. nekem a nõdokim azt mondta, õ és a felesége már 4 hét után egymásnak estek :)
Elsõ vagyok. Azért mert megírom a véleményemet ami adott esetben nem az mint amit olvasni akar(tok) még nem kell lepontozni. Amit írtam az orvosilag indokolt. Ha meg már megtette az illetõ akkor vállalja a következményeit mert elõbb kellett volna gondolkodni. És mint írtam is nem hiszem hogy ne lehetne kibírni az egészsége érdekében valakinek a sexnélküli napokat. Lesz még rá bõven idõ utána is. És akkor most újra le lehet pontozni csak hogy örüljetek. Akkor sem vagyok hajlandó azt írni hogy igen persze jól tetted és persze nem lesz semmi bajod. Mert ugye ha ezt írnám az ellenkezne a véleményemmel viszont tuti 100% lenne a hasznos válaszom. Õ kérdezett én meg válaszoltam õszintén és nem hiszem hogy ez baj lenne....
Nem az volt a baj h leirtad a velemenyedet, hanem AMILYEN hangnembe es stilusba tetted.Szerintem is jo amugy megvarni a hat hetet, de ez teljesen alkat fuggo.Ettol meg nem kell a masikat lehurrogni.

A párommal sétáltunk az utcán amikor megfordult egy másik lány után. Persze csak pár pillanat volt de eléggé elszomorított. Velem lehet a baj?

Épp sétáltunk amikor szembe jött velünk egy olyan kirakom a mellem lány, és a barátom miközben az én kezem fogta utánafordult. Nyáron lesz másfél éve hogy együtt vagyunk, azt hittem nincs baj a kapcsolatunkban. Mindig dícsér hogy milyen szép vagyok sokszor meg is kíván. Persze megértem, fiúból van, de azért ez kicsit sok nekem. Velem lehet a baj? vagy a kapcsolatunkkal? kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Nekem se esne jól, de ne csinálj belõle nagy ügyet. Ha többször elõfordul simán szólhatsz neki, hogy ha ott sétálsz mellette ne forgolódjon másik után. Nincs veled baj.

Nekem se esne jól, de ne csinálj belõle nagy ügyet. Ha többször elõfordul simán szólhatsz neki, hogy ha ott sétálsz mellette ne forgolódjon másik után. Nincs veled baj.
Na most ha a pasid veled sétál, ne forgolódjon más nõk után, mert tényleg tiszteletlenség és bunkóság. Neki hogy esne, ha te más pasik után forognál mikor együttvagytok? Különben meg ennyi már lehetne egy pasiban, oké, hogy megnézi, de ne amikor a párjával van, ha meg ezt nem tudja kontrollálni akkor elég nagy paraszt. Annak meg, aki azt írta, hogy a párjával együtt nézik meg a jó nõket, csak gratulálni tudok. Hova jut a világ Istenem.
Oké, nézze meg, avval nincs semmi baj. De amikor veled van, ne fordulgasson már utána, mert az hatalmas bunkóság. Nézze meg nem túl feltûnõen és ennyi.
Hát, én mint férfi mondom, mind megnézzük a szép nõket. De igyekszünk nem feltûnõen... De az, hogy megnézi az ember, még nem jelenti azt, hogy kellene is.
A visszafordulás, miközben téged ölel, bunkóság, és a tisztelet hiányát jelzi.
Nem Te vagy a világon a legjobb nõ. Még a pasidnak sem. Ettõl függetlenül Veled van és nem mással.
A kérdező hozzászólása: Persze, értem, fiú, és mi is szoktunk nézni embereket, hogy ez milyen jó bõr, meg ilyenek, mindig mosolygunk , de ez most nekem rosszul esett, feltûnõen fordult, nem csak pillantott, ez agaszt
Ettõl függetlenül téged szeret, persze ha többször csinálja szólhatsz! :D
Mi a párommal együtt fordulunk egy jó nõ után és jót mosolygunk aztán ezen. :-) Sõt! Fel is hívjuk egymás figyelmét, hogy "azt nézd..."
nincs veled baj, ilyenek a fiúk... ne értsed félre :D Téged szeret attól még..
Igen, veled van a baj, mert nem ismered a férfi-mûködést. Az õ részérõl a mûködés tökéletesen megfelelõ.
Nem illik ilyet, de igen, veled - is - van a baj, és bocs, de hülye vagy, ha ebbõl arra következtetsz, hogy baj van a kapcsolatotokkal, vagy ne tetszenél neki.
Sokszor meg is kíván.:D Mindig kéne. Amúgy normális, csak bunkóság... eléggé.
Én is megfordulok minden érdekes ember után és hosszan nézem õket.:) Nõket is, pedig hetero lány vagyok. Nem tudom, honnan ered ez a meggyõzõdés, hogy illetlenség megfordulni mások után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!