Találatok a következő kifejezésre: Lehet baja 5 (433 db)

Ez lehet baba? 5 nap múlva kell megjönnie, de most szédülést, pici hányingert, mellfeszülést érzek, és székrekedésem van. Alig tudtam megenni a kedvenc ételemet.

Legjobb válasz: Nekem 9 nap van a nem vártig, de olyan hányingerem van, hogy csak na.Bár volt már máskor is ilyen, és nem volt baba.Azt mondta rá a doki, hogy pms.De azért drukkolok.

Nekem 9 nap van a nem vártig, de olyan hányingerem van, hogy csak na.Bár volt már máskor is ilyen, és nem volt baba.Azt mondta rá a doki, hogy pms.De azért drukkolok.
Tul korai ezek a tunetek, persze attol lehet baba de szinte biztos hogy ezek a tuneteid nem a babatol vannak.

Beágyazódáskor magas a hő vagy alacsony? Kb.5 napja 37/1-37/2 a hőm! A nap bármely szakaszában tudnék aludni! Vasárnapra nem várom! Lehet baba?

Legjobb válasz: Peteérés után felmegy a hõ,szóval igen,olyankor magas :) Neked ez a hõ tökéletes egy babához.Ha a nemvárt napján nem esik le hanem fent marad,akkor baba van a dologban.Ezt szokták mondani.Bár nekem nem volt ilyen magas a hõm.Nekem a pozi teszt napján is csak 36.6 volt. :) Úgyhogy ha nem védekeztetek ovulációkor,akkor igen,lehet baba.De azt tudd,hogy a hõ akkor is felmegy ovu után ha nincs baba.A lényeg,hogy a nemvárt napján is fent legyen,mert ha leesik,akkor megfog jönni. Megy neked a drukk!!! 17+2 hkm

Peteérés után felmegy a hõ, szóval igen, olyankor magas :) Neked ez a hõ tökéletes egy babához.Ha a nemvárt napján nem esik le hanem fent marad, akkor baba van a dologban.Ezt szokták mondani.Bár nekem nem volt ilyen magas a hõm.Nekem a pozi teszt napján is csak 36.6 volt. :) Úgyhogy ha nem védekeztetek ovulációkor, akkor igen, lehet baba.De azt tudd, hogy a hõ akkor is felmegy ovu után ha nincs baba.A lényeg, hogy a nemvárt napján is fent legyen, mert ha leesik, akkor megfog jönni. Megy neked a drukk!!! 17+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. és az aluszékonyság lehet emiatt? :)
Igen, ez szintén egy terhességi tünet a fáradékonyság és az aluszékonyság :)
A kérdező hozzászólása: Köszönnöm :)

5 nappal menzi elött ez mit jelenthet? Bővebben lent. Lehet baba?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..

Legjobb válasz: Amit tapasztalsz, természetes: egy héttel ovu után megnõ a folyás mennyisége az ösztrogén megnövekedett mennyisége miatt. De ez nincs összefüggésben semmiféle terhességgel, ez üres ciklusokban is így van. Azt javaslom, hogy várj türelemmel addig, amíg késik vagy megjön a vérzésed. Ilyen korán még sem görbébõl, sem nyákból, sem tünetekbõl nem lehet megmondani, hogy baba vagy nem baba. Még orsovosk sem képesek rá, hát még itt az amatõrök.

Amit tapasztalsz, természetes: egy héttel ovu után megnõ a folyás mennyisége az ösztrogén megnövekedett mennyisége miatt. De ez nincs összefüggésben semmiféle terhességgel, ez üres ciklusokban is így van. Azt javaslom, hogy várj türelemmel addig, amíg késik vagy megjön a vérzésed. Ilyen korán még sem görbébõl, sem nyákból, sem tünetekbõl nem lehet megmondani, hogy baba vagy nem baba. Még orsovosk sem képesek rá, hát még itt az amatõrök.
A kérdező hozzászólása: senki?????? Néha ugy érzem mikor lépek vagy ûlök mindjárt leszakad a hasam alja.Mitõl lehet ez??????
Elõzõ oldal 13:41-es vok Továbbra is azt mondom, semmi nincs veszve. Türelmetlen vagy, ezt persze megértem! A beágyazódás még csak néhány napja lehetett, én olyanról is hallottam, akinek azt követõen csak 2-3 hétre mutatott +-t a teszt, szóval amíg nem jön meg, addig abszolúte esélyes vagy! Tudom, nehéz ilyenkor, de talán próbáld más dolgokra figyelve eltölteni az idõd, nehogy "becsavarodj". (most nem találtam jobb szót, de ezt nem bántóan írom!) Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: csináltam ma de - lett
miért nem csinálsz egy tesztet? megírnád majd az eredményt?
A kérdező hozzászólása: eltelt az 5 nap, sõt 6 nap.és menzi sehol.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..
Szia, én vagyok aki azt írta, hogy nem 5 nap múlva jön meg.Feltennéd a görbédet?Csak mert tegnap láttam a mai állással hogy néz ki?
A kérdező hozzászólása: kedves 19:10 akkor mikor jön meg ha nem 5 nap mulva??????
Az elõzõ ciklusodban volt peteérésed, nagyon szép szabályos ciklus, emiatt furcsállom, hogy most miért van ilyen korán az ov., de jószerivel semmi sem lehetetlen. :o) Szurkolok! 13:41-es
Ebbõl mensi lesz, szerintem, és nem 5 nap múlva! De ne legyen igazam...
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc.. elõzõ ciklusom
A kérdező hozzászólása: szia.de van.kicsit késõbb felteszem,
Lehetsz babás, és nem lehetetlen az sem, hogy azokat a tüneteket érzed, a beágyazódás ugyanis legkorábban már 9-én megtörténhetett. 7-12 nap kell a vándorláshoz, ha nálatok gyorsan ment, akkor simán lehetséges, hogy attól érzed magad furán. Nekem a második gyerekemmel az együttlét utáni 8. naptól voltak tüneteim, méghozzá félreismerhetetlenül, szóval vannak, akik érzékenyebbek, más nõknek meg semmilyen tünetük nincs, mégis babásak... A folyás ilyenkor már nem mérvadó, úgy értem akármilyen lehet, nem lehet belõle következtetni terhességre. (Kérdésem annyi lenne, hogy az elõzõ ciklusról nincs-e görbéd, mivel itt az ovuláció "furcsa", de nem lehetetlen helyen van, ha az elõzõben nem volt peteérésed, akkor a legvalószínûbb..) Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Szerintem jókor húzta be a gép az ovudat, tehát 9 nap telt el még. A beágyazódás pedig a 12-14-ig napon fejezõdik be. Majd csinálj tesztet 5 nap múlva, addig drukk neked:-)
Nagyon korán teszteltél! Türelem , szép a görbéd!

5 hetes vagyok, lehet baja a babának, ha most újra kijött a nemi herpeszem? Nagyon félek, hogy valami baja lehet ettől!

Legjobb válasz: Nekem is volt vele gondom, most 28 hetes vagyok Addig nincs baj a mig a kicsi bent van...de termeszetesen kezeld orvos altal felirt kremmel (gyogyszer nem ajanlott ra) A gondot csak akkor jelenti ha akkor akitiv amikor szulsz. Ha igy van akkor csaszarral kell vilagra hoznod a picit, hogy nehogy megfertozd. De addig ne aggodj, csak figyelj oda ra. A stressz a helytelen taplalkozas a faradsag kihozhatja. Probalj nagyon sok zoldseget gyumolcsot enni, es pihenni amikor csak tudsz. Boldog baba varast

Nekem is volt vele gondom, most 28 hetes vagyok Addig nincs baj a mig a kicsi bent van...de termeszetesen kezeld orvos altal felirt kremmel (gyogyszer nem ajanlott ra) A gondot csak akkor jelenti ha akkor akitiv amikor szulsz. Ha igy van akkor csaszarral kell vilagra hoznod a picit, hogy nehogy megfertozd. De addig ne aggodj, csak figyelj oda ra. A stressz a helytelen taplalkozas a faradsag kihozhatja. Probalj nagyon sok zoldseget gyumolcsot enni, es pihenni amikor csak tudsz. Boldog baba varast
Nekem azt mondta a doki, hogy ha a terhesség alatt jön ki, akkor a baba védve van tõle. Szülésnél probléma, mert ha aktív herpesznél jön rád a szülés, akkor egybõl császároznak. Hevizos vagy Richtofit herpeszkrémet használj nyugodtan, de ha kijön, egybõl szólj a dokinak!!!
Nem hinnem, de ezzel jobb, ha orcoshoz fordulsz.
Marmint orvoshoz...
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólókhoz. Sajnos én is meg vagyok áldva ezzel, és most egymás után kijött többször. Szóltam a dokimnak és azt mondta, hogy csak szülésnél fontos, hog ne jöjjön ki, mert akkor császár..Amúgy ha tud valaki olyan krémet amit nyugodtan lehet használni ilyenkor, az írja már meg legyenszíves!!! Köszi! 30.hetes

Hogyan lehet ellenőrizni, hogy jobb, vagy bal kezes baba? 5 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Az hogy milyen kezes lesz a gyerkõc kb 5-6 éves korára alakul ki. Nekem a nagy fiam 4 éves és még mindig nem vagyok benne biztos bal kezese lesz-e. Ugyanis én az vagyok és egészen picinek fõképp a balkezét használta. De vannak dolgok amihez inkább a jobbat. 5 hetesen még nem nyul semmiért tudatosan és késõbb sem lehet picikorban megállapítani. Miért olyan kardinális kérdés ez nálatok, Nem lesz semmi hátránya ma ha netán bal kezes lesz.

Az hogy milyen kezes lesz a gyerkõc kb 5-6 éves korára alakul ki. Nekem a nagy fiam 4 éves és még mindig nem vagyok benne biztos bal kezese lesz-e. Ugyanis én az vagyok és egészen picinek fõképp a balkezét használta. De vannak dolgok amihez inkább a jobbat. 5 hetesen még nem nyul semmiért tudatosan és késõbb sem lehet picikorban megállapítani. Miért olyan kardinális kérdés ez nálatok, Nem lesz semmi hátránya ma ha netán bal kezes lesz.
Szia! Az én fiam 3 éves de még mindig mindkét kezét használja. Sõt evés vagy rajzolás közben is váltogatja. Ugyhogy ráérsz még ezzel a kérdéssel foglalkozni, mert még ilyen idõsen ugysem fog kiderülni.

Bébi tápszert lehet adni 5 napos aranyhörcsögöknek? Nem tőle bajuk?

Legjobb válasz: Kérdezz meg egy állatorvost telefonon. Az én véleményem: Konkrét baja nem lenne tõle, de mivel a hörcsögnek egészen más vitaminoknak van szüksége, mint ami egy emberi, vagy akár kutya, macska tápszerben van... Szerintem nem lehet azon felnevelni, mert elsõsorban növényevõ. Lehet hogy tévedek, de szerintem van külön tápszer rágcsálóknak is, abban megvan minden vitamin, amire szüksége van. Most hétvégén szerintem próbáld meg azt (ha nem tudsz elérni telefonon egy állatorvost sem), hogy almát vagy uborkát annyira pépesítesz amennyire tudsz, vízzel kicsit összekevered, és azt adagolod neki fecskendõbõl.

Kérdezz meg egy állatorvost telefonon. Az én véleményem: Konkrét baja nem lenne tõle, de mivel a hörcsögnek egészen más vitaminoknak van szüksége, mint ami egy emberi, vagy akár kutya, macska tápszerben van... Szerintem nem lehet azon felnevelni, mert elsõsorban növényevõ. Lehet hogy tévedek, de szerintem van külön tápszer rágcsálóknak is, abban megvan minden vitamin, amire szüksége van. Most hétvégén szerintem próbáld meg azt (ha nem tudsz elérni telefonon egy állatorvost sem), hogy almát vagy uborkát annyira pépesítesz amennyire tudsz, vízzel kicsit összekevered, és azt adagolod neki fecskendõbõl.
Emberi dolgokat nem ajánlott állatoknak adni, sem csokit, sem gyógyszereket, stb.! Rágcsálóknak szokott lenni a neten, minden fajhoz egy "anyatej" recept, amivel fel lehet nevelni az elárvult piciket. (magyarul is, de néhány rágcsálóhoz csak angolul) De ha nem akarod elkészíteni, a macskatej (pl. Whiskas) általában jó szokott lenni. A bébi tápszert mindenesetre ne add oda nekik!
Annak is nézz utána, hogy az anya szervezetét mivel tudod megtámogatni, hogy több teje legyen! Rágcsálóknál ez utóbbi elég hatékony szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Hosszas keresgélés után a neten találtam egy cikket, miszerint bébitápszert keverjek össze mézzel és kalcium porral/folyadékkal. Ha nem muszáj nem szeretnék, pontosabban nem szerettem volna beleavatkozni , mert az Anya gondoskodik róluk, csak nem jutnak elég táplálékhoz , lassan fejlõdnek. Sajnos egy kicsin már nem tudtunk segíteni és 2 még elég veszélyes állapotban van. Nagyon kicsik és jócskán le vannak maradva még a többiekhez képest is.

Ma kellett volna megjonnie a havimnak de a hom 37 lehet baba? Az atlag hom 36, 5 korul van. A teszt negativ de az utolso egyuttlet 1 hete volt lehet meg korai volt

Legjobb válasz: Tesztelj egyet újra szombat reggel, mert kettõ naponta növekszik a HCG hormom. Akármi is lehet most, de drukk, hogy baba legyen!

Tesztelj egyet újra szombat reggel, mert kettõ naponta növekszik a HCG hormom. Akármi is lehet most, de drukk, hogy baba legyen!

Mensi szerû nagyon rövid szurkáló fájdalom néha, de csak kb.5-6x egymás után. Lehet baba? Holnapra nem várom.

Már van egy halvány pozitív tesztem, de félek, hogy megjön... :(

Legjobb válasz: lehet baba,de ha holnap nem jön meg,aakor csinálj egy tesztet és akkor kidrül. mikor csináltad a pozi tesztet?

lehet baba, de ha holnap nem jön meg, aakor csinálj egy tesztet és akkor kidrül. mikor csináltad a pozi tesztet?
A kérdező hozzászólása: 4 napja.
kiváncsi leszek mi lessz az eredmény ugyhogy majd ird meg. szurkolok, én is holnapra nem várom :) de tesztelni még nem fogok csak pár nap mulva ha késöbb sem jön meg, nagyon remélem :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nagyon halvány. :( Izgulok, hogy baj van... Viszont ma hánytam.
ne izgulj! még erösödhet, van akinek csak késöbb erösödik mensi után pár nappal, ezért nem tesztelek még én sem, pedig én is mára nem vártam, de még nem merek tesztelni, mert nekem is volt egy negativ tesztem mensi elött egy nappal, szurkolok nekünk :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Én is nekünk! ;)

Lehet baja a cicámnak? Május 8-án született kiscica, most 5 hónapos. Még nem kapott semmilyen injekciót. Egy hete kicsit levert. Bővebben lent.

Kis kandúr, teljesen benti cica. Emeleti részen lakunk a tet?re szokott kimenni ha van kedve. Whiskas eledelt kap, ritkán pár falatot t?lünk vacsi közben, ezek melett cicatejet is szokott inni. Whiskas alutasakosból naponta 3szor kap,f?ét-kor. Pár napja nem eszi meg mindet,próbáltam neki adni más husit (házit) rántottát kenyeret de nem is kell neki. Nem mondom hogy nem eszi a kajcsiját de nem úgy mint máskor.következ? hónapban viszem beoltatni az alap kötelez? oltásra. 5 hónapos,ma mértem 3 kg 20 dkg. ez egészséges? sokat játszunk vele, nagyon energikus is,de mi a baj vele? van vele valami egyáltalán? aggódom nagyon. megszerettem!!!! el?re is köszönöm

Legjobb válasz: A Whiskas felejtõs kaja, mind marketing táp! 5 hónapos, és 3,2 kg? Az szerintem rengeteg! Az enyém 6 és fél hónapos, és 2,5 kg. Így is kicsit teltebb. Ne etesd túl, szegény macska túl van etetve, ráadásul nem túl jó minõségû eledellel! A tojást, meg rántottát, meg az ilyen olajos zsíros ételeket felejtsd el, mert olyan hasmenést, és hányást kap a macska, hogy ihaj!

A Whiskas felejtõs kaja, mind marketing táp! 5 hónapos, és 3, 2 kg? Az szerintem rengeteg! Az enyém 6 és fél hónapos, és 2, 5 kg. Így is kicsit teltebb. Ne etesd túl, szegény macska túl van etetve, ráadásul nem túl jó minõségû eledellel! A tojást, meg rántottát, meg az ilyen olajos zsíros ételeket felejtsd el, mert olyan hasmenést, és hányást kap a macska, hogy ihaj!
A normál étrend: Sós vízben fõtt csirkehusi, (disznó semmiképp), valami közepes minõségû száraztáp. De mehetne a royal canin is 1.200 kg-ja. Egy 10 kg-os 12.500, ingyen házhoz hozzák, és fél évig elég, mivel egy jó minõségû prémium tápból sokkal kevesebbet eszik a cicus!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. mit ajánlanál neki enni? azt hittem a awhiskas az jó. Van itt még olyan hogy Felix meg Kit Kat. ezek?? vagy ha nem akkor mégis mit? Állatboltban vettem neki olyan szárazeledelt amin rajta volt hogy erõsíti az egyik a szívét, a másikon pedig a szõre volt rajta. teljesen hozzá nem értõ vagyok.
A tasakost felejtsd el, ahogy elõbb írták. Annak nagy része szója és víz. Csak átfut a cicán. Inkább vegyél neki az árán jó minõségû húskonzervet, attól hízni sem annyira, izmosodik inkább.Meglátod, milyen kevés ürülék lesz. Hogy mérted meg? Mert én is soknak találom, amit írtál, bár a méretét nem tudjuk, lehet, hogy nagyobb testû is. Enyém egyik felnõtt, 3, 5 kg. A másik 5 kg, de õ akkora, mint egy kisebb kutya, pedig nõstény.
A kérdező hozzászólása: !1 cm hosszú, fejtõl törzs végéig és 26 cm magas. körülbelül. most mértem le. és nem értem, ne haragudjatok. mi az hogy húskonzerv? mert ugyebár az is van whiskasba, vagy más macskaeledelben.és én azt látom rajta hogy ugyan az a kettõ csak az egyik ki van adagozva a másik pedig több ideig elég felbontás után. tényleg nem értem, de annyira szeretném ha jó élete lenne a cicámnak. amúgy nem a hagyományos rövidszörû cica, elég bundás, és vastagabb a bundája mint a normális házimacskáknak, ezért olyan szép. nem tudom hogyan lehet képet feltölteni, különben feltölteném.
A kérdező hozzászólása: bocsánat, 41 cm hosszú
A kérdező hozzászólása: ez hasonlít a legjobban rá. minden leírás passzol. http://www.haziallat.hu/macska/macskafajtak/amerikai-rovidsz..
Súlya teljesen rendben van. Száraz tápot adjál neki, ne szoktasd rá a konzervre, hacsak nem akarsz ízesített vízért komoly összegeket fizetni.Arról nem szólva, hogy a tápértéke 0.Én a Kennels Favourite Kis-Kis macskatápját adom a cicámnak és gyönyörûen néz ki, egészséges.Ha a levertsége nem múlik vidd orvoshoz.

Kb 5 hetes terhes vagyok náthás lettem másfél napja köhögök ami kicsit erősödött. Lehet baja a köhögéstől a magzatnak? Mit ajánlanátok a köhögésre?

Legjobb válasz: nem lesz baja attól hogy köhögsz.Orvostól kérdezd meg ,mert egy csomó mindent nem lehet szedni terhesen.

nem lesz baja attól hogy köhögsz.Orvostól kérdezd meg , mert egy csomó mindent nem lehet szedni terhesen.
A 3-nak igaza van! +sok pihenés!Mézes tea forrón, Citrommal!
A kérdező hozzászólása: házi és bevált gyógymódokra gondolok, gyógyszer eszembe se jutott hogy bevegyek.
Méz-méz-méz, ha lehet tisztán tea nélkül. Forró tea, esetleg hagyma tea (én még nem ittam, de nagyon sokan dícsérik jótékony hatását, sok fokhagyma) Kéne valami párologtató eszköz, a párás levegõtõl nem kell annyira köhögnie az embernek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!