Találatok a következő kifejezésre: Lehet baj v csak (6 db)

Segitséget kérnék ma futattam olyan 2 km és széldültem utána vagy 6 percet. Nem futtottam ugy 20 napja egyébként mi lehet a baj v csak simán az edzéshiánytól?

lécci segitsetek

Legjobb válasz: 6 percig tartó szédülés az nagyon sok, sõt, szerintem annyival már rég kórházban lennél. Szerintem túlzol. Amúgy valószínûleg a hosszú kihagyás, vagy az egészségi állapot változása miatt a szokásosnál magasabb volt a vérnyomásod, és ez okozta a szédülést.

6 percig tartó szédülés az nagyon sok, sõt, szerintem annyival már rég kórházban lennél. Szerintem túlzol. Amúgy valószínûleg a hosszú kihagyás, vagy az egészségi állapot változása miatt a szokásosnál magasabb volt a vérnyomásod, és ez okozta a szédülést.
Mégis mi a fenére gondolsz? terhes vagy
A kérdező hozzászólása: jaj bocsi nem szédültem hanem fájt a fejem elnézést kérek :)

Firefox. Nem v csak nagyon nehezen tölti be a gépem, nálam lehet a baj v Firefoxnál? A Chromet és az Expolrert gond nélkül kezeli. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Mivel semmi további részletet nem közölsz a géprõl, arra tudok gondolni, hogy Firefox gátló manók vannak benne. De az is lehet, hogy az unikornisok miatt van a dolog. Mindez lehet, hogy szemétkezdésnek hangzik, de ha elgondolkodsz azon, hogy vajon mekkora az esélye annak, hogy épp egy gondolatolvasó fogja olvasni a kérdésedet, akkor rájössz a lényegére.

Mivel semmi további részletet nem közölsz a géprõl, arra tudok gondolni, hogy Firefox gátló manók vannak benne. De az is lehet, hogy az unikornisok miatt van a dolog. Mindez lehet, hogy szemétkezdésnek hangzik, de ha elgondolkodsz azon, hogy vajon mekkora az esélye annak, hogy épp egy gondolatolvasó fogja olvasni a kérdésedet, akkor rájössz a lényegére.
A kérdező hozzászólása: Nem tölti be a gépem a Firefox böngészõt. / Nem tudom máshogy leírni. / A másik kettõt rögtön. És nem észlelek hibát a gépen.
Azt kéri az elsõ válaszoló szerintem, hogy ad meg a géped paramétereit... Így kiszûrhetõ, hogy csupán a géped gyenge, vagy talán más a probléma....
A kérdező hozzászólása: Hogy lenne a gép gyenge 2-éve csak a Firefoxot használtam. :-))

Lehet baj van v csak túl parázom?

yasminellet szedek a 4.hónapja!nos 1ik nap nem volt vmi jó a gyomrom de nem volt hasmnésem csak így fura volt meg égett.bevettem a tabit 9 el?tt és éjfél után pedig nagy wctem.bár folyós nem volt h ilyen f?zelék formája legyen csak ilyen lágy az ugye nem baj?utána nem volt semmi.meg végülis a 3 óra letelt remélem nem lehet baj.köszönöm a válaszokat:)

Legjobb válasz: Ebbõl nem lehet baj. Megnyugodhatsz. És nem kell kiegészítõ védekezés sem.

Ebbõl nem lehet baj. Megnyugodhatsz. És nem kell kiegészítõ védekezés sem.
Nem lesz gond. :) Ez nem volt hasmenés. Szóval felszívódott. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)


18 hetes terhes vagyok kicsit "idegesit" h nem érzem a babámat mozogni. Ha netán történne vele "odabennt" vmi baj azt észrevenném v csak a köv. UH-on? Nem fáztam fel de a jobb oldali pfészkem ha pisilek kicsit beleszur ez mitöl lehet?

Legjobb válasz: A petefészek beleszúr lehet mégis felfázás. Ha eddig rendszeres volt a mogorgás és most semmi, akkor hívd fel a doki, ne legyen elég amit mi ideírunk. Persze nem akarom hogy megijedj, mert lehet ez a front zavarta be szegényt, vagy úgy döntött most még pihen, az intenzívebb mozgások néhány mamánál csak a 20. hét körül érezhetõk . elõtte lehet egy napot mozog aztán kettõt nem.Amúgy olyan könnyû felfázni, hogy észre sem veszed. Ne aggódj, de kérdezz egy orvost.

A petefészek beleszúr lehet mégis felfázás. Ha eddig rendszeres volt a mogorgás és most semmi, akkor hívd fel a doki, ne legyen elég amit mi ideírunk. Persze nem akarom hogy megijedj, mert lehet ez a front zavarta be szegényt, vagy úgy döntött most még pihen, az intenzívebb mozgások néhány mamánál csak a 20. hét körül érezhetõk . elõtte lehet egy napot mozog aztán kettõt nem.Amúgy olyan könnyû felfázni, hogy észre sem veszed. Ne aggódj, de kérdezz egy orvost.
Szíja!Tessék meg nyugodni!Gondolom elsõ babás vagy.Õk késöbb éreznik a babó mázgást, mind aki 2 babóját várja.Van egy barátném, õ 22 hetesen érzte elöszõr babája mózgását.Szóval nyugodjál meg.19 hetes kismami
Ha elõtte már volt mozgás és most nem érzed, akkor hívd fel a dokit, szerintem megnéznek korábban. Ha még nem volt mozgás, akkor türelem! Én még csak 15 hetes vagyok az elsõ babával, de mindenkitõl azt hallom, hogy jópár hetem van még, amíg érezni fogom a mozgást. Egyébként én ilyen pánikrohamok elkerülésére vettem babaszívhang hallgatót. Úgy láttam ugyan, hogy otthon elég drága, de én neten rendeltem és postaköltséggel együtt volt 17 font, azaz jó 5000 forint. Lehet, hogy magyarországra rendelni kicsit drágább, ugyanis én Londonban vagyok, de nem hiszem, hogy túl nagy a különbség. Nem használom gyakran, nem akarom én minden nap zaklatni a babát a tapogatózással, de idõnként jól esik meghallgatni, hogy van szívhang és valószínûleg minden rendben.
en az elso babamat varom en eloszor a 22 heten ereztem eloszor , ez egyenfuggo este eves utan ha lefekszel altalaban beindulnak.
Hibás lehet a memória, alaplap, winyó...
A kérdező hozzászólása: A vinyó vadi új ma raktam bele de már a 5-6. telepítés próbálkozás után nem ismerte már föl vinyót se...
A kérdező hozzászólása: Csak a memóriát ismerte fel utána
memtest volt már? Ha nem, miért nem?
A kérdező hozzászólása: Ki próbáltam egyenként õket és mûködött mind 2
A linket nyisd meg és az abban leírtak alapján teszteld le. http://forum.techcorner.hu/index.php?showtopic=12931
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Panda Internet Security 2012 v.17. 01. 00 Feltettem azt a progit a gépemre, jól működik, csak megfogja a netemet. Elég erős gépem van, és azzal nincs gond, pörög szépen. Mit tegyek? Mi lehet a baj?

Nem nagyon értek hozzá,így inkább nem bántottam a beállításokat,de gondolom hogy valamiért megfogja a netet,Mit állítsak be??

Legjobb válasz: nekem is ilyen van a gépemen és nem mûködik miatta a Google Chrome. Van még egy vírusirtó a gépemen az az AVG anti-virus és abban is elindítottam a víruskeresést és a legtöbb vírust ebben a Panda internet security-ben találta. Nem tudom, hogy ki e töröljem a Panda-t vagy inkább ne

nekem is ilyen van a gépemen és nem mûködik miatta a Google Chrome. Van még egy vírusirtó a gépemen az az AVG anti-virus és abban is elindítottam a víruskeresést és a legtöbb vírust ebben a Panda internet security-ben találta. Nem tudom, hogy ki e töröljem a Panda-t vagy inkább ne
A kérdező hozzászólása: Én eltakarítottam a Pandát a fenébe, feltettem én is az AVG-t, és tökéletesen mûködik a net.
Ha egy számítógépen több vírusirtó van akkor akadályozhatják egymást a munkában és vírusnak ismerhetik fel egymást.A Panda tehát nem vírusos csak az AVG annak látja. Nekem Pandám van(igaz 2011-es)lehet, hogy egy kicsit fogja a netet, de vírusirtónak nagyon jó!
Így igaz az nem vírusos csak neveket használ egyépként nod 32: 300MHz processzor 32MBram 800x600 felbontása a gépigénye
A Panda IE egy kalap ***!61 sütit kémproginak nevez!Az lehetetlen.Miatta lehetetlen a Firefoxot is használni, mert mindig lefagy, de mielõtt nem raktam volna fel, addig normális volt.Meg még a víruskeresõje is lefagy, mindene!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!