Találatok a következő kifejezésre: Lehet baj A Barátom (320 db)

Hányszor teszed fel még ezt a kérdést? Egyébként nyugi, nem lehet baj. :)

Lehet baj? A barátommal gumi nélkül megszakításos módszerrel védekeztünk (eddig mindig gumival csináltuk, csak most neki nem állt fel vele) és rövid időközönként, de 3szor feküdtünk le egymással az éjszaka folyamán.

vigyáztunk,úgy tudom, hogy a spermium elpusztul szabad leveg?n, tényleg figyelt a barátom. elélvezésnél egyáltalán nem belém élvezett és az el?váladék sem érintett elvileg. nem tudom, hogy vegyek-e be esemény utánit...

Legjobb válasz: Nem érintett ELVILEG? Micsoda biztonság... :D

Nem érintett ELVILEG? Micsoda biztonság... :D
5-ös vittél már sperma vizsgálatra anyagot? Ezek szerint nem. Mi már igen sajnos. 1 órán belül kell vele beérni, mivel addig életképesek a pohárkában.
nem pusztul el a levegõn kb egy óráig.... Különben nem lennének sperma vizsgálatok sem... Van rá esély hogy gond lehet, de kicsi, neked kell dönteni mi legyen. Máskor meg védekezzetek. Sok gyerek fogant meg már a de kihúzta idõbenbõl....
Gratulálok. A megszakítás nem védekezés, értsétek már meg!
Elõváladék mindig van, és kimossa a csõbõl az elõzõ aktus során ott maradt, életképes spermiumokat. Ha nem volt az aktusok között wc-n, akkor van esélyed a terhességre, bár elég minimális. Ha a ciklusod termékeny idõszakában vagy (kb a közepe), akkor nem ártana elgondolkozni egy esemény utánin. Ha nagyon az elején vagy nagyon a végén, akkor felesleges, amúgy se lehetnél terhes.
Hogy a faszba érzékeled te azt hogy az elõváladék nem éríntett ? már 1-2 percel aktus kezdete elõtt jöhet .. Amúgy szerintem így sem olyan nagy az esély de ez kvára nem védekezés.Máskor gumi vagy fogamzásgátló akkor ..
elpusztul a levegõn? miért, kopoltyúja van vagy mi? baj nem lesz, csak gyereked lesz ne aggódj
Szerintem vegyél mert bizos ami biztos!!!!!!
Amúgy tényleg elpusztul a spermium oxigén hatására.Nem rögtön de 1-2 percre rá elpusztul
A megszakítás nem védekezés, nem tudom miért hívjátok annak.
Utolsó vagyok. Volt egy olyan partnerem, akinek folyamatosan rengeteg elõváladék termelõdött az együttlét alatt, de sosem estem teherbe. Viszont maximum napi egyszer csináltuk megszakítva, egyébként petting vagy gumi..
Én öt éve védekezem megszakításos módszerrel. 7 partnerem volt ez idõ alatt, és sosem lett probléma, viszont egy éjszaka alatt csak egy együttlétet mertem megkockáztatni.. a helyedben szerintem bevennék egy 72 órás tablettát
Bizony igazuk van. Minél többször csinálod egymás után ilyen módszerrel annál nagyobb az esély rá, hogy az elõváladékban van életképes spermium. Azt nem tudom, hogy tényleg elpusztul-e olyan hamar a spermium, de azt igen hogy a hüvely belsejében lúgos környezetben akár 3 napig is várakozik egy helyben... Amúgy az esély sem minimális rá, pláne ha 3x történt meg. De a ciklusodtól is függ. Szerintem vegyél be. Az a biztos.
Azt, hogy elõváladék érintett-e, azt te nem tudhatod. A megszakításos módszer nem védekezés, az teljesen lutri, én a helyedben (hacsak nem akarsz babát) vennék esemény utánit, de vigyázz, ez nem cukorka!
És ha nem állt fel neki, az a megoldás, hogy nem védekeztek? Gratulálok. Nyilván fel sem merült bennetek, hogy kicsit jobban "erõlködjetek", hogy felálljon, attól meg az isten mentsen, hogy kivételesen ne szexeljetek, hát akkor össze is dõlne a világ.
elõváladék mindig van, ha látod, ha nem...
Minden olyan szexuális aktus során, amelyen nem védekeztél megfelelõen meg van az esély a teherbe esésre. Mivel bizonytalan vagy a dologban, hogy baj lett e vagy sem, szerintem jobb ha beveszel egy 72 órás tablettát. Csak ne húzd az idõt vele, mert minél késõbb veszed be, annál kevesebb rá az esély, hogy hatni fog. Máskor ne legyetek ilyen felelõtlenek!
Ági8405 válasza: Ma is tanultam valamit. :) De a teherbeesés esélye még így is minimális. Kérdés, hogy megéri-e neki oly kicsit is kockáztatni.
Emberek, könyörgöm! Mi az az elõváladék pontosan? A fiatal férfiak Cowper-mirigye áttetszõ folyadékot termel. A folyadék a húgycsövön át jut a péniszbe, és segít utat törni az ondónak, amely ejakuláció során szabadul fel, és a legnagyobb spermium koncentrációt tartalmazza. Az elõváladék azonban elegendõ spermiumot tud "felvenni" az elõzõ ejakulációkból a húgycsõben maradt spermiumok közül ahhoz, hogy terhességet okozhasson. Ha már ezt a "védekezési" módszert válasszátok, ami egyébként igazából nem védekezés... A barátod nyilvánvalóan érzi, ha már csak pár percig bírja. Lehetõleg ilyenkor maradjon abba az aktus, és orális kielégítéssel folytassátok. Így az elõváladék nem fog bejutni a hüvelybe. Kijavítanám azokat, akik ennyire biztosak magukban: Elõváladék az aktus eleje és közepe között nem távozik, csakis az orgazmust megelõzõen. Üdvözlettel, egy nyugdíjazott nõgyógyász

Mi lehet a baj? A barátommal 15 hónapja vagyunk együtt, de van/volt egy kis gond.

Idén nyáron többször is volt táborban, de egyáltalán nem hiányzott. Viszont amikor újra találkoztunk és átölelt és újra éreztem az illatát akkor úgy éreztem, hogy megint nagyon szeretem és nem akarom, hogy elmenjen.

Legjobb válasz: Ha eszel 1 finom csokit...nem tudod abba hagyni az evését. De ha már elfogyott, akkor nem mindíg gondolsz rá. Mi a tanulság? Szopogasd a barátod lassabban.:P

Ha eszel 1 finom csokit...nem tudod abba hagyni az evését. De ha már elfogyott, akkor nem mindíg gondolsz rá. Mi a tanulság? Szopogasd a barátod lassabban.:P
dugjatok többet
A kérdező hozzászólása: értelmes válaszokat szeretnék :)
a táborban elterelték a gondolataid. ha mondjuk én is egy baráti társasággal vagy csak egy barátnõmmel megyek el valahová és nem beszélünk róla akkor nekem se õ jár a fejemben mert újabb és újabb témák jönnek.
A kérdező hozzászólása: õ volt táborban én itthon voltam :)

Lehet ebből baj? A barátom a hasára élvezett és én lehet, h véletlen beleültem. :S De ugye nem tudnak felmenni? :S

Legjobb válasz: És még annyit,én írtam az elõbb is, hogy ha valaki nagyon nem akar teherbe esni, mindenképp kerülje az ondó és nemiszerv érintkezését egymással, az a legbiztosabb.

És még annyit, én írtam az elõbb is, hogy ha valaki nagyon nem akar teherbe esni, mindenképp kerülje az ondó és nemiszerv érintkezését egymással, az a legbiztosabb.
Attól függ, mit értesz baj alatt. Ha azt, hogy terhes lehetsz-e, akkor légy teljesen nyugodt, a hímivarsejtek nem ipari alpinisták és még Rambo-filmeket sem láttak, ezért nem tudnak felmenni sehová sem.
A spermák ugranak és kúsznak is, mint a kis kígyók!!! ebihalak!! szent ég lehetsz terhes, kis békákat fogsz a világra hozni.BREKK-BREKK.... Majd szólj milyen fajta béka!
Nem kéne kiparodizálni, nem vicces!!! Bennem is felmerülne a kérdés, pedig nem vagyok egy hülyegyerek. Csak pl abból kiindulva hogy idegen wcre sem ülünk rá, mert el lehet kapni bármit, pl gomba, azok is felmennek valahogy, pedig nem spricceli belénk a klotyó, csak ott vannak a légtérben. Még úgy is felmennek, ha nem is ülünk rá. Szóval, a kérdés jogos. Az én válaszom az lenne, hogy ha utána azonnal, alaposan , óvatos mozdulatokkal lemostad, akkor igen nagyon kicsi az esélye.
de bizony fel tudnak menni !! simán lehetsz terhes ! legközelebb ne bele ülj, hanem nyald le róla!
Ha vizszintesen lettél volna, akkor talán... de ha függõlegesen, akkor kizárt, mert csúszós lett volna nekik a talaj.
És a spermiumok is a légtérben vannak, nem? Sõt! Még oxidálódnak is! Spermium-oxid, igaz-e? Amúgy lehetsz terhes, persze, felszállnak a kis spermiumok a buszra, kérnek egy jegyet a méhig, és már itt is a probléma ((:
Nálunk a petting azt jelenti, hogy popóba küldöm a barátnõmet. Õ még azt mondja, hogy nem akarja elveszíteni a szüzességét, várni akar 1 évet, addig marad a popó.
Már miért ne lehetne...?
Moszuke, bazz, elolvastad a kérdést? Petting, most komolyan az ma már nem a behatolás nélküli szexet jelenti?
A kérdező hozzászólása: Moszuke: köszönöm, hogy ilyen elõrelátó vagy, de én ennél óvatosabb vagyok. nem akarok idõ elõtt babát. ;) csak ez érdekelt
ma 18:45 vagyok. A 18.40-nek irtam.
utolsó, ez komoly? :D ha igen, h*lye a csajod. :D
oh hallod hány topic volt már így megnyitva... fhu csak petting volt, de odakente a kezével, meg ráfolyt a seggembõl a puncimra, meg csak picit tette oda.. meg csak 4liter elõváladék folyt belém..meg tököm tudja mi történt. terhes vagyok? hát gondoltam meg elõzöm az újabb topicokat:(
Persze, csak vigyázz, hogy az izgalomtól nehogy hamarabb jöjjön meg. Én már jártam így :S
nem. arra célzok hogy hallottam olyat hogy ugyebár te amikor menstruálsz akkor egy már megérett pete, megdöglik és vér formájába távozik. na most az érett petét lehet megtermékenyíteni.tehát. de ha épp vérzel akkor elvileg nincs benned érett pete mert épp az jön kifele ugyebár.. tehát mondhatjuk hogy akár gumi nélkül is dughatnátok. (hmm de lehet hogy felváltva érnek meg, és csak egy 1-2napos üres járási idõ van. nem tudom már..) tehát mondhatjuk hogy akár gumi nélkül is dughatnátok. de NEM, 3 ok miatt: 1.) hallottam olyanról hogy a nõnek élvezés hatására megérett egy petéje 2.) lehet hogy full fasság amit mondok. nem vagyok biológus:) 3.) betegségek.
A kérdező hozzászólása: ha elévezek attól elõbb megjöhet ?? :O :O
sõt "spontán" pete érés is lehet ha elélvezel, szal csak okosan:)
persze hogy lehet! :)

Mi lehet a baj, a barátom veséjével?

aggódom érte, mert egyre gyakrabban kell pisilnie, de 5 percenként tudna üríteni. nem fáj neki, nem panaszkodik, hogy fájna a veséje, de azt mondta, hogy vízszín? a pisi

Legjobb válasz: sztem csak felfázott

sztem csak felfázott
semmi. én is ilyen vagyok. de csak akkor ha lehúzok egyszerre 2 liter folyadákot.:D
használd a wordot az excel!
Hát ha az én barátom talizna az exével akkor tuti megcsapnám mindkettõt....:D:D De ez én vagyok :) Hát nálatok nem tudom. Lehet, hogy az exed besokal egy idõ után, és azt mondja válassz.Amit jogosan is tenne, hiszen senki nem örülne egy ilyen esetnek szerintem. Ezt neked kell eldöntened.Ami volt elmúlt... :) 17/L Puszi :)
Félre írtam :D Nem az exed sokalna be hanem a mostani pasid :) :D
A kérdező hozzászólása: koszi szepen :) amugy attol felek en is, de a mostani baratomat valasztanam.
gomba
Ha neked is viszket és túrós folyásod lesz vagy van akkor gomba és irány a doki.Majd felír gyógyszert és ennyi, de a párodat is kend canesten krémmel úgy ahogy az elõzõ írta. Am az is lehet h tényleg csak kidörzsölõdött de azzal is irány a doki:)
elsõ vagyok, vegyél 1 kanesten kenõcsöt, 2-3 napig kenegesd, és ha nem múlik, akkor doki. Lehet nem gomba és azért nem múlik, vagy " erõsebb " gyógyszerre van szükség. azért napi 8 az rengeteg. munkanélküliek vagytok? (viccnek szántam:D)
Én hólyaghurutot kaptam amikor a barátommal egyik 7végén túl sokat szexeltünk (nálunk is átlag napi 8-10 menet volt). nálatok az lehet a baj, hogy a túl sok szextõl kidörzsölõdtetek, és a sérült hámon át vmiféle fertõzést kaptatok el. sztem érdemes inkább nõgyógyászhoz fordulnod ilyen tünetekkel, házi praktikák helyett, biztos ami biztos.
hát szerintem lehet az is hogy begyulladt vagy érzékenylett a sok dörzsitõl ha elmúlik akkor ez lehettett ha 1 hétnél tovább viszket akkor meg..túl jók vagytok ..:)
ha nehany napon belul nem enyhul menjetek el orvoshoz.
azt gondolom, vagyis tudom, hogy irány a doki, mert ez sok dolog lehet, lehet a párod pénisze kezd elkopni ( nem szó szerint, úgy értem hogy a sok sextõl kezd sebes lenni) a hüvelyednél a súrlódás miatt ki alakulhatott irritáció, de én olyanról is hallottam hogy a sok sextõl a nõnek pici kis szakadások lettek a hüvelyén, és viszketett neki, mint a fülvérzés, az is viszket
vagy csak tul kidorzsolodott es azert faj. ha ovszer nelkul csinaltatok akkor a huvely savas valadeka marhatja a baratodet, mi mar megjartuk h 1szer elaludtunk furdes nelkul es napokig tiszta piros potty volt szegeny.
A kérdező hozzászólása: és hogy keletkezet? mi a teendõ?
Kenjed a hüvelynyílásod Canestennel, meg kamillás vagy aloe verás krémmel! De ami a tuti vegyél kamilla virágot (gyógyszertár) forralj fel vizet dobd bele a kamillát, fedd le és várj amíg ki nem hûl! öntsd bele egy lavorba és üjjél benne vagy fél órát, de borogathatod is vele! Ez a módszer bármikor jó amikor megerõlteted magad! Hidd el, tapasztalat!
A kérdező hozzászólása: igen turós folyásom van. a párom dolgozik és én tanulok. a napi 8 menet szünidõben de van hogy nm találkozunk 1 hónapot....bepótoljuk. de mitõl keletkezhetet a gomba?? mind2en rendesen tisztálkodunk..vajon a matrac piszkos??
A kérdező hozzászólása: megfogadom a tanácsot kõszi...dehát ha gomba aval nem szabad játszani...nem?
szerintem is gomba. candida pl lehet immunrendszer legyengólése miatt is, de rengeteg oka lehet, nem kell piszkos legyen valami.

Tegnapelőtt elősször szeretkeztem a barátommal. Védekeztünk. Óvszerrel. Nem lyukadt ki. De félek. Lehet valami baj? És akkor nem véreztem. Semmi nem votl. Viszont tegnap és ma is egy kevés vért tapasztaltam. Pár cseppet csak. Normális ez?

Legjobb válasz: Én sem véreztem elsõnél. Sõt én még utána sem. Barátnõm viszont 1 teljes hétig vérzett utána. De orvos is azt mondta neki, hogy ez normális, mert nem volt sok. Valószínû vele nem volt eléggé óvatos barátja, fel sérthette kicsit, nõdoki szerint. Mitõl félsz? Hogy terhes lehetsz? ha védekeztetek nem lehet baj! Természetes hogy félsz.

Én sem véreztem elsõnél. Sõt én még utána sem. Barátnõm viszont 1 teljes hétig vérzett utána. De orvos is azt mondta neki, hogy ez normális, mert nem volt sok. Valószínû vele nem volt eléggé óvatos barátja, fel sérthette kicsit, nõdoki szerint. Mitõl félsz? Hogy terhes lehetsz? ha védekeztetek nem lehet baj! Természetes hogy félsz.
Ha végig fennt volt a gumi és nem volt lyukas, akkor nincs gond... És a vér. Hmm egy lánynak akinek én szakítottam át, szintén csak pár csepp vér volt... És nem is azonnal, hanem utána kb. 4 órával... Szóval nyugi... :) Nincs gáz
egyáltalán nem baj:D barátod tudná, biztos örülne neki:D
Igen baj. Szaktís vele azonnal!
Azta. :D:D Ez aztán vágy, szenvedély és szerelem!! :D:D Dehogy baj. :) Õ az igazi. :)
A kérdező hozzászólása: :D Tényleg?
Ahogy az elõttem lévõ hozzászóló írta, Õ AZ IGAZI! Én ugy vagyok ezzel mikor beteszem neki a 3-adik tolásnál már elélvezek, ez azért van mert nekem õ az igazi.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ: hûûû... De nem hinném, hogy ez azért van, mert viszonylag elég fiatalok vagyunk, és csak 1 éve ismerjük egymást (és több mint fél éve járunk), és nekem õ a 2. , én neki az 1. Bár örülnék ha így lenne! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!