Találatok a következő kifejezésre: Lehet baj, nem (5262 db)

Kiszakadt a gumi kb.15 perc után lehet baj? (nem mentem el benne)

Kb 15 percig csináltuk, aztán kivettem és kint volt a gumiból a szerszám, lehet baj? (nem mentem el)

Legjobb válasz: Nem lehet terhes ha arra a bajra gondolsz!

Nem lehet terhes ha arra a bajra gondolsz!
Hát már hogy a viharba ne lehetne? Jézusom ne már. Hülyítitek itt szegény fiatalokat. Kicsi az esélye, de lehet terhes. Kérdezõ menjen a lány inkább nõgyógyászhoz, õt kérdezze meg, ne az itteni sok iq fightert. És vegyetek esemény utáni tablettát.
Igen, lehet baj.
Az elõváladékban is vannak spermiumok. Igen, lehet baj. Nem kell elmenni ahhoz, hogy terhes legyen!

39hetes vagyok és 1ujjnyira nyitott. Lehet szexszelni még? A doki nem tiltott el. nem lehet baj? Nem ajánlatos már ilyenkor ugy "benyomni"? én amugy félek. De a párom is

Legjobb válasz: 39 hetesen már nem mindegy,hogy megindítja vagy sem? Inkább a fertõzésektõl tartanék,ha nyitott vagy,esetleg gumival v.csak orálisan kényeztessétek egymást!

39 hetesen már nem mindegy, hogy megindítja vagy sem? Inkább a fertõzésektõl tartanék, ha nyitott vagy, esetleg gumival v.csak orálisan kényeztessétek egymást!
haaat azt mondjak a terheseg elejen es a vegen nem ajanlott a sexeles! en ugy tudom hogy a terheseg vege fele amibe te is vagy megindithassa a szulest, dee ez megint nem biztos en a helyedbe mar nem csinalnam! konnyu problema mentes szulest kivanok sok sikert!!! es jo babazast:) ) 15 honapos kislany anyucija:)
ha eleve aggodalmad van , minek még joban stresszelni magad? Még esetleg ronthat a továbi szexuális életeden. Egyébként tiszta körülmények közt nem lehet gond, mert arra kell figyelni, hogy ne most fertõzõdj be. Ha mindhárom méhszájrész nyitvavan, akkor már nem ajánlott, de elég ha csak a hüvely fertõzõdik, mert a szüléskor ugye ott jön át a védtelen gyermeked! Plusz tényleg beindíthatja a szülést..jól gondold meg.
Szerinem ezt az egy hetet már ki lehet bírni szex nélkül is.

15 hetesen egy hevesebb szeretkezésből lehet baj? Nem fájt, nem fáj semmim most sem, nem vérzek, semmi. Amúhy melyik póz a biztonságosabb? Misszionárius, kutya vagy a lovagló?

Legjobb válasz: Ha nem tiltja az orvosod, akkor simán belefér bármelyik, amelyik neked kényelmesebb. Nekem például a hormonváltozások miatt szinte mindennap kell a szex. Az elején nem kívántam, de egy ideje nagyon. És semmi baja a babának, sõt a doki szerint a boldogsághormon még jót is tesz neki (hiszen ez szabadul fel szeretkezés közben, pláne, ha orgazmusod is van). Nekünk a szexuális életünk valósággal fellendült, a férjem szerint nagyon izgató vagyok, amikor rágerjedek. És persze nekem nem tud ellenállni. Szép napokat nektek!

Ha nem tiltja az orvosod, akkor simán belefér bármelyik, amelyik neked kényelmesebb. Nekem például a hormonváltozások miatt szinte mindennap kell a szex. Az elején nem kívántam, de egy ideje nagyon. És semmi baja a babának, sõt a doki szerint a boldogsághormon még jót is tesz neki (hiszen ez szabadul fel szeretkezés közben, pláne, ha orgazmusod is van). Nekünk a szexuális életünk valósággal fellendült, a férjem szerint nagyon izgató vagyok, amikor rágerjedek. És persze nekem nem tud ellenállni. Szép napokat nektek!

Ebből lehet bajom? Nem túl sok? A szolgáltaó ezt figyeli? Elvileg korlátlan net

ebben a hónapban 27(huszonhét)GB nyi adatok töltöttem le torrentekkel.Ebb?l lehet baj?

Legjobb válasz: köszi de ezzel a lassú netten nem jönne le 2tb de am átlag több is lejön nekem :Dde a rendõrség ugye nem szólhat?

A kérdező hozzászólása: köszi de ezzel a lassú netten nem jönne le 2tb de am átlag több is lejön nekem :Dde a rendõrség ugye nem szólhat?
A rendõrség??? :DDDDD Nem, nyugi. Nem törõdnek õk ilyenekkel... Am meg a torrent maga az nem bûn.
De, sõt! Ilyen helyesírásért kötél általi halálra büntetnek... Kis hal vagy te ahhoz, hogy foglalkozzanak egyáltalán veled. A szervergépeket keresik, nem a 27 (nevetséges) gigabyte-nyit letöltõket.
:) Én 2TB töltöttem fel. A kutya se figyeli töltögess bátran!!!

Ha bevettem egy darab frontin gyógyszert déli 12-kor ha este ittam két fél konyakot lehet bajom? Nem szedem ezt a gyógyszert amugy!

Legjobb válasz: Ha ennyi idõ eltelt közte, akkor nem valószínû, de azért vigyázz, mert az ilyen gyógyszerekbõl létezik hosszított hatású, ún. retard vagy SR, azokból egy szem egész nap hat, úgyhogy óvatosan az alkohollal!

Ha ennyi idõ eltelt közte, akkor nem valószínû, de azért vigyázz, mert az ilyen gyógyszerekbõl létezik hosszított hatású, ún. retard vagy SR, azokból egy szem egész nap hat, úgyhogy óvatosan az alkohollal!
Nem lesz semmi bajod. Én szedem és ennyitõl semmi sem lesz szeintem. De ez egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam alkoholt inni csak pont aznap meg megjött a menstruációm és annyira fájt a hasam, hogy ittam két konyakot.Azt mondták jó lesz és tényleg jó lett.

10 hetes 4napos terhességnél minden adat Bpd:16 mm Crl:34 mm Combcsont 7mm orrcsont látható volt. Nyaki redõre viszont konkrét értéket nem írt, csak azt, 3 mm alatt, norm. Szerdán megyünk a 12 hetesre és nagyon aggódom a nyaki redõ miatt. Lehet baj?

Legjobb válasz: Sz.né Reni rendszeresen visszatérõ, aggódó kismama... Lehet baj? Lehet. Ennyi. Ha nem lehetne baj, akkor senkinek sem kellene mennie genetikai vizsgálatra. De ha mindenki ezen parázna, akkor mindenkinek idegbeteg idegeskedõ gyereke születne. Nem kell túllihegni. Élvezd a terhességed. 19hkm

Sz.né Reni rendszeresen visszatérõ, aggódó kismama... Lehet baj? Lehet. Ennyi. Ha nem lehetne baj, akkor senkinek sem kellene mennie genetikai vizsgálatra. De ha mindenki ezen parázna, akkor mindenkinek idegbeteg idegeskedõ gyereke születne. Nem kell túllihegni. Élvezd a terhességed. 19hkm
Miért aggódsz? Ha most normális, nem hinném hogy egy hét alatt ez megváltozik. Orrcsont is jó jel. Semmi baj nem lesz! :)
Így van, minden babaoldal más méreteket ír. Az a legjobb, ha minden uh után megkérded az orvost, hogy minden méret a korának megfelelõ-e és rendben vagytok-e. Ha azt mondja igen, akkor nyugodj meg! Próbáld élvezni a terhességed! Azt megkérdezhetem, hogy a missed ab-od hány hetesen volt, és milyen okból?
A kérdező hozzászólása: 12 hetes uh-n derült ki, hogy 3 hete halott....Elõtte 6 hete 5 napos Uh-n szépen fejlõdött, volt szívhang is...Nem tudjuk miért történt...egészségesek vagyunk a férjemmel, és úgy is élünk.Lelkileg is és tetsileg is nagyon megviselt, fõleg a mellem, mert már elég erõteljesen beindult az elõtej termelés. Igyekszem nem aggódni, tudom, hogy bármikor lehet baj, próbálok úgy élni, hogy ne lehessen gond, mindent betartani...csak tényleg nehéz nem aggódni...de nagyon igyekszem.
Értem, sajnálom. Az elsõ pár hét az olyan, hogy egy szinte észrevehetetlen vírus vagy baktérium is elviheti a babát. Nem kell ehhez a férjednek vagy neked betegnek lenned. A 12 héttõl mondják, hogy olyan stramm és ellenálló lesz a baba. 11 hetes vagy, és él a babád, jók az értékek. Mostantól már baj nem lehet, csak vigyázz magadra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.és vigyázok, ahogy csak tudok :) szedem még mindig a hormon gyógyszert is, ahogy a doki mondta. Bár õ azzal nyugtaott az utolsó uh-n is (akkor voltunk 10 hetes 4 napos), hogy mivel az elõzõ terhesség ekkor már egy hete halott volt, mostmár nagyon kevés esély van az elhalásra, de persze sosem lehet tudni, bármi megtörténhet.
Szia, elõször is, én a konkrét kérdésre válaszolnék. A babamnal , 10+4nél 1, 2 volt a nyaki redo, 12+1 én 3, 5 13+4nél 4, 2! Sok ilyet hallottam, h valahol csak úgy adják meg ar értékét, h3 alatti. Kérdezd szépen meg, h mégis mennyi a 3alatti? 1, 2 vagy 2, 9 , mertnem mindegy. De a meglévõ orrcsont jó jel! Ami velem történt, ritka dolog, de létezik, csak ezért írtam le. Chorion biopsziam volt, ami olyan mint a magzatviz vétel , és negatív lett. Tehát down kizárva! Próbálj ne aggodni , az nem segít, de légy tisztában a pontos eredményekkel !!! Én is 24éves vagyok. És 17+ 4:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, szerdán akkor a vizsgálat során mindenképp megkérdezem, ha az orvos pontos értéket nem mondana.
Szia, most szerdán voltál dokinal ? Mindent rendben talált?
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen, most voltam, mindent rendben talált, a nyaki redõ még mindig 3 mm alatti. :)
Szuper , örülök nagyon és gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Én is ebben reménykedem...meg igyekszem....de komolyan ezt olvastam és hidd el, ugyan úgy megvoltam lepõdve rajta, mint most te.Én már pl azért nem is nézem a magzatparamétereket, mert ahány oldal annyi érték...ezen már nem idegesítem magam....De ezen én is nagyot néztem, mert én is úgy gondolom, minél fiatalabb egy nõ, annál egészségesebb egy terhesség....Fura az biztos...
Figyelj, persze nõ a redõ, de ez nem jelenti azt, hogy másfél hét múlva nagyon vastag lesz. Lehet, hogy most 1 mm, 1, 5 hét múlva, meg 1, 8 mm. Azt meg kétlem, hogy a fiatal nõknél lenne nagyobb a kockázat. A nõi test fizikailag és biológiailag 24-25 évesen van a legjobb kondicióban a szüléshez, és ehhez hozzájön az, hogy egy fiatal nõnek sokkal jobb minõségû a génállománya. Az évek során ez romlik, azért is lesz több beteg baba. 10+4 hetsen már van látható orrcsontja! Bõven a 12. hét elõtt. Gondolj erre! Sajnálom az elveszített babádat, de a legtöbb missed ab. a 12 hét elõtt van, és te a 11. hétben jó uh-eredményeket kaptál. Túl vagy a nehezén!
A kérdező hozzászólása: Azért aggódom, mert olvastam itt más kérdésben, hogy valakinek tizedesjegy pontossággal megmondták tarkóredõ nagyságát.nekem csak 3 mm alatt volt írva.Illetve olya hozzászólás is volt, hogy tarkóredõ nagysága nõ a baba méretével együtt.Ezért is kérdeztem, hogy van -e esetleg aggódni valóm....
sok helyen nem írnak pontos számot, csak annyit amit neked is, hogy 3mm alatt.
Hát nekem egyáltalán nem mondták meg pontosan. Annyit mondtak, hogy tökéletes. Õszintén, 28 hetes vagyok, de azóta sem néztem meg, hogy mit írtak a 12. héten kapott papírra:)
A kérdező hozzászólása: Én aggódom ezelõtti terhességem áprilisban missed ab.-bal lett vége, és persze, aggódik az ember...ennél a terhességnél eddig hála istennek minden rendben volt, szépen fejlõdött (kop-kop-kop)nagyon remélem, hogy a 12 hetes után már azért meglehet nyugodni, hátha már tényleg megmarad a baba, de itt is lehet néha elég hajmeresztõ dolgokat olvasni, kivel mi megnem történik...
A kérdező hozzászólása: Én kérek elnézést, ha aggódom az értékeim miatt, 24 éves kezdõ kismamaként.3 kérdést tettem fel eddig...rendszeresen visszatérõ....nem kötelezõ válaszolni úgy gondolom, ha én más embereket normális hangnemben megtudok szólítani, akkor ez várom el én is, mert ismeretlenül is megadom a tiszteletet.
neaggodj mert nemhiaba mérik a 12.héten. Elötte illetve utanna nem mérvado ezért nem is mérte meg. Azt 12hetesen kell. De ha akkor is csak enyit ir az is tökéletes mert ez a lényeg hogy 3mm alatt legyen. Nem is értem most mért nézte meg, nemszokták.
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért, hogy veszélyeztetett kismama vagyok, és most mindent ellenõrizni akart....
Ne haragudj, hol nem kaptad meg a tiszteletet? Lehet, hogy egyenes vagyok és nyers, de nem voltam bunkó. Ezekbõl az adatokból nem lehet megállapítani semmit, mert még korai adatok. Az orrcsont annyiból jó jel, hogy a legtöbb Down-os babának csak a második trimeszterben kezd látszódni, mert fejlettlen az orrcsontjuk. De egy orcsont sem garancia. Viszont nagyon fiatal vagy még, nincs meg az öregségi kockázat, sokkal nagyobb esélyed van egy egészséges babaára, mint egy 38 évesnek. Nem bunkóból mondom, hogy nem szabad túllihegni, és túlidegeskedni, mert a baba idegrendszere egyre inkább összeköttetésben vana tiéddel, és kihat rá is, ha sokat stresszelsz.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert olvastam itt más fórumban, hogy a redõ a baba nagyságával nõ...erre következtettem, hogy mivel folyamatosan nõ a baba a 12. hétig lehet a tarkó redõ is, és mivel teljesen pontos összeget nem mondott az orvos elérheti a nem egészséges határt... a korom miatt viszont én azt olvastam, hogy 30 éves kor alatt sokkal nagyobb az esély arra, hogy beteg legyen a baba, mint idõsebb nõknél...orvosi fórumon olvastam tegnap...azt hittem itt nyugodtan lehet kérdezni, ha bármi kételye van az embernek...a férjem "tudatlan" anyukám 24 évvel ezelõtt szült...kit kérdezzek??? és elhiheted, hogy fele ennyire sem lennék ideges, hanem vesztettem volna már el egy babát, tudom mivel jár testileg-lelkileg...egyiket sem kívánom senkinek....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon jól esik, és sokat segített a bíztatás abban, hogy megnyugodjak.Remélem most már tényleg élvezhetem igazán a terhességet, mostmár, hogy a rosszullétek is alább hagytak, és betöltve a 12. hetet....Nagyon boldogok vagyunk :)

Párommal miután elélvezett, megtörölte magát, rá kb negyed órára "pettingeltünk", a péniszét többször is oda érintette a hüvelyemhez, de nem volt bennem. Sperma maradhatott rajta és így mehetett e belém, vagy attól már nem lehet "baj"?

Legjobb válasz: nem lehet baj. a megtermékenyítéshez el kell hogy élvezzen benned, és elég erõsen kell hogy belédspriceljen. Mivel ezek közül semmi nem történt meg, a "baj" lehetõsége teljeséggel kizárható.

nem lehet baj. a megtermékenyítéshez el kell hogy élvezzen benned, és elég erõsen kell hogy belédspriceljen. Mivel ezek közül semmi nem történt meg, a "baj" lehetõsége teljeséggel kizárható.
már az elõváladékban is lehet megtermékenyítéshez elegendõ mennyíségû sperma, negyed óra mondjuk kb elég ahhoz h elhaljon a jelentõs része a spermáknak, meg ha csak hozzáérintette nem hiszem h túl sok bejutott volna, szal lényegében kizárt h bármi is legyen, amennyiben am rendesen védekeztetek

Ha delutan 5kor bevettem a fogamzasgatlo tablettat, es este 10elott rosszul voltam, hanytam. Nem lehet valami baj? Nem voltam egyutt a pasimmal. Szoval akkor nem lehet semmi baj?

Legjobb válasz: Nem lehet semmi baj, fõleg ha nem voltatok együtt. Azért ha biztosra akarsz menni, ajánlatos a következõ aktusnál más védekezési módszert is alkalmazni, de ez általában akkor szükséges, ha több napon át tartó hányás, illetve hasmenés van.

Nem lehet semmi baj, fõleg ha nem voltatok együtt. Azért ha biztosra akarsz menni, ajánlatos a következõ aktusnál más védekezési módszert is alkalmazni, de ez általában akkor szükséges, ha több napon át tartó hányás, illetve hasmenés van.
Annyi idõ alatt felszívódott a tabi, úgyhogy nem lehet semmi bajod.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat!

Lehet baj abból, ha egy rosszabb alaplaphoz egy jobb videókártyát rakok? Csak meg szeretném nézni, hogy mûködik-e a videókártyája egy haveromnak vagy más a baj, de nem tudom, nem lesz-e baj, ha az én gépem kicsit gyengébb, nem tesz tönkre semmit?

Legjobb válasz: Ha a "rosszabb" alatt a kisebb teljesítményût érted, akkor természetesen nem lesz baja. Ellenben ha a "rosszabb" alatt a "lehet hibás" alaplapot érted, akkor ne kísérletezz! Akkor se pakold be a kártyát, ha valami gagyi noname tápod van!

Ha a "rosszabb" alatt a kisebb teljesítményût érted, akkor természetesen nem lesz baja. Ellenben ha a "rosszabb" alatt a "lehet hibás" alaplapot érted, akkor ne kísérletezz! Akkor se pakold be a kártyát, ha valami gagyi noname tápod van!
A világon semmit nem árthat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nem hibás, jó gépem van (Szerintem), csak neki egy kicsit jobb, valamint az alaplapom a gépem gyenge pontja.
ha nem zárlatos akkor nem tesz tönkre semmit

Nekem olyan bajom lenne hogy pár billentyűm nem mindig müködik ha gépelni szretnék ( 2, Q, W, S, Y, X) - pont ezek. Mi lehet a baj? Nem öntöttük le semmvel nem ettünk fölötte és a gépem is csak pár hónapos.

Legjobb válasz: Próbáld beállítani a billentyûzet érzékenységét (ha a tiednél lehet). Esetleg még annyi, hogy ha régi a billentyûzeted, kezd elhasználódni, és a gombok érintkezésével gond van. Nálam például ez volt a baj (pedig csak két éves volt a billentyûzetem).

Próbáld beállítani a billentyûzet érzékenységét (ha a tiednél lehet). Esetleg még annyi, hogy ha régi a billentyûzeted, kezd elhasználódni, és a gombok érintkezésével gond van. Nálam például ez volt a baj (pedig csak két éves volt a billentyûzetem).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!