Találatok a következő kifejezésre: Lehet baj, csak halvány (3 db)

Lehet baj, ha csak halvány 2. csíkom van?

Április 3-án volt pé-em, az utolsó mensi: március 21! Már 7 hetes leszek pénteken, és még minidg csak halványan jön ki a második csík a teszten! Persze ez a mai csík az eddigi legjobb, szóval er?södik valamennyit! Ezt 25-ös érzékenység? Lilyvel csináltam!

Legjobb válasz: Nyugi, halvány csík is csík! Nekem is halványan mutatta, de a dokim megerõsítette uh-gal!

Nyugi, halvány csík is csík! Nekem is halványan mutatta, de a dokim megerõsítette uh-gal!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! Csak mindenhol azt írják, neten olvasom, hogy duplázódnia kellene 2-3 naponta, stb... Meg hogy ha alacsony, akkor nagyobb a vetélés esélye... Annyira félek!
Nyugodj meg! Nem baj, ha csak halványan látszik! Sok sikert!
Ne félj, nem lesz semmi baj! Ha most így félsz, akkor mi lesz még ezután? Én is parázok mindenen, de eddig hála Istennek minden rendben van. 12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: OK, köszi! Próbálok megnyugodni! Én is pont erre gondoltam, hogy ha már most így félek, akkor mi lesz késõbb, ezt nem szabad...! Aranyosak vagytok, köszönöm! Nem szabad paráznom! Neten meg nem tallózok többet, mert mindenki egyedi eset, felesleges litániákat olvasnom errõl-arról, és beparáztatnom magam...
Szia, ne aggódj mert nekem is olyan halvány volt a csík, hogy alig lehetett láttni.Pár nap mulva csináltam és még mindig halvány volt.Nem hiszem hogy ez összefügg a vetéléssel, akkor én sem lennék 35 hetes kismama.Második babámat várom eddig gond mentes a terhességem.NYUGI!!!!
Elõzõ válaszoló vagyok, bocsi de rosszul olvastam.Nemtudom honnan vettem a vetélés szót, mikkor nem is írtad.Mégegyszer bocsi.
szai, nyugi, nekem is havány, nekem 03.19.n volt meg, és dokinál is voltam, tuti hogy ott a baba! Gratula neked is!

Észrevettem néha, hogy kakilás után amikor kitöröltem picit véres volt a wc papír, nem nagyon csak halványan. Mi baj lehet? Talán túl erõsen törlöm? Orvoshoz nem nagyon szeretnék menni.

Legjobb válasz: Kemény volt a széklet és erõlködtél? Elõfordul az ilyesmi meg a durva w.c. papírtól is meg az erõsebb dörzsöléssel is. Nekem is volt ilyen. Mosd meg kend be valami kenõccsel és ha nem fáj hosszabb ideig akkor nincs gond. Néha elõfordul ne ijedj meg.

Kemény volt a széklet és erõlködtél? Elõfordul az ilyesmi meg a durva w.c. papírtól is meg az erõsebb dörzsöléssel is. Nekem is volt ilyen. Mosd meg kend be valami kenõccsel és ha nem fáj hosszabb ideig akkor nincs gond. Néha elõfordul ne ijedj meg.
A kérdező hozzászólása: Igen kemény szokott lenni, de nem fáj.
Akkor ne parázz. Néhány hajszálér elpattant az erõlködéstõl vagy a széklet horzsolta fel belül a nyálkahártyát. Úgyhogy nincs gond elmúlik.
Terhességi teszt! Ennyi késésnél már szinte biztos, hogy kimutatja! Ha terhes vagy, akkor meg orvos a barnázás miatt! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Akkor gyerekjáték lesz! :) Megbeszélem a dokimmal és ha minden ok akkor a következõ ciklusnál túl is lehetünk rajta! :)
Nem kell ehhez több hetet otthon lenni. :-) Odamész, megcsinálják, és másnap mehetsz dolgozni. Mondom hogy ez nem mûtét. :-) És azért csinálják a ciklus elsõ felében, nehogy kárt tegyenek egy esetleges megfogant babában.
Hsg, ciklus 6-8napja korul csinaltak nekem, meg peteeres elott kell. Nem faj, inkabb kellemetlen. Azonnal kiderul, hogy el vannak-e zarodva. Hajra!!! :) drukkolok, kibirod, majd meglatod.
A kérdező hozzászólása: Ma beszéltem a fõnökeimmel aki mellettem vannak és azt mondták támogatnak és ha kell több hét szabira is mehetek egy huzamban. Mindegy neki vágunk hisz rosszabb már nem lehet és végül is veszíteni valónk sincs, a szövõdményekkel meg nem foglalkozunk. A ciklus hányadik napján csinálták neked?
hsg-m volt (a röntgenes) az elzáródott vezetékek miatt mûteni is kellett végül, utána meg kiderült az inzulinrezisztenciám, úgyhogy azt helyre kellett tenni, de mikor már jók voltak az értékeim, szinte 2-3 hónapon belül babát vártam :) sok sikert, és szerintem mindenképpen ess túl rajta, ez a bizonytalanság sokkal rosszabb, fõleg 4, 5 év után!!
A kérdező hozzászólása: Melyik fajta átjárhatóságid volt? Segített utána teherbe esni? A vizsgálat után mennyi idõvel?
de hát így meg ott a bizonytalanság... Igazából a dokidat sem értem, nálam 1 év után sikertelenség után simán kérte az átjárhatóságit. Nem annyira vészes, kibírható, akkor fáj kicsit, ha esetleg nem átjárható. Nekem egyik sem volt az Ezek a hormonvizsgálatok elég drágák, és lehet, hogy tök feleslegesek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól esnek a bíztató szavaitok és meg kell próbálnom de nagyon félek, hogy amilyen szerencsétlen vagyok pont nálam lesz valami bibi!
Szia! Ha már minden mást kipróbáltál és nem jött be, csak átjárhatóságin nem voltál akkor elég esélyes hogy ez lesz a gond, és nem valami nagyon ritka dolog, aminek a kivizsgálására még rászánhatsz x hónapot, évet, ezreket hiába. Ne dugd a homokba a fejed, kapd össze magad és ess túl rajta. Tényleg kellemetlen, ámde sehol sincs a szüléstõl, és teljesen veszélytelen. Nem is igazán mûtét, ambulánsan is megcsinálják. Ne félj az átjárhatóságitól, tekints rá úgy, mint a babához vezetõ út következõ állomására. :-)
Az atjarhatosagi elengedhetetlen. Kicsit kellemetlen, de nem gaz, nekem hsg-m volt.
A kérdező hozzászólása: Rendszeresen voltam vér vérvételen 3. és 21.napin több hónapon keresztül, magas volt a prolaktinom de még határ alatt, szedtem rá gyógyszert. Inzulin ellenõrzésen is túl vagyok, és a férjemet is vizsgálták de minden rendben, ezért gondoltunk most a vér-összeférhetetlenségre, hogy esetleg azért nem jön össze a baba. Azt szeretném megtudni, hogy azt is a nõgyógyász végzi-e el, vagy más?
hát én azért megcsináltatnám az átjárhatóságit... Nem kellemes, de nekem pl. ott derült ki, hogy full átjárhatatlan mindkettõ (pedig volt már vetélésem elõtte) Hormonokat (3. és 21. napi), inzulint, férj eredményeit, ilyeneket néztek már? A vér-összeférhetetlenségnél mire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Megjött úgyhogy ez a hónap se a mi hónapunk sajnos. Vér összeférhetetlenséget hogy vizsgálnak? Ki csinálja?
A kérdező hozzászólása: Két napja teszteltem akkor még 3 nap késés volt de negatív volt. Reggel tesztelek egyet ha nem jön meg.
Tesztelj, a barnás valami lehet beágyazódás is.
Na ez a hozzáállás már sokkal jobban tetszik! :-) Ha gondolod, majd írd meg ha túl leszel rajta! mielõbbi babásodást kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!