Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba ebből (292 db)

Lehet baba ebből? Kb egy hete állandóan pisilnem kell, ha felkelek a wc-ről utána is gyakran úgy érzem újra kell mennem. Ma kellett volna megjönnie. Egy kicsit görcsöl a hasam, de mást nem érzek.

Legjobb válasz: holnap reggel csinálj tesztet és kiderül. Lehet baba is de egy jó kis felfázás is. Az hogy nem jött meg jó jel ha máskor egyébként pontos.

holnap reggel csinálj tesztet és kiderül. Lehet baba is de egy jó kis felfázás is. Az hogy nem jött meg jó jel ha máskor egyébként pontos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Sajnos nem mindig pontosan jön meg, de ilyen még nem volt és azt hallottam ez is lehet a várandósság jele. Valakinek volt esetleg ilyen az elején?
igen simán lehet a jele, de nem biztos. A teszt viszont jó esélylel kimutatná már, igy felesleges találgatni.
Nekem pont ennyi tünetem volt. Jól meg is lepõdtem! :D 34hkm
Szia! pontosan ilyen tüneteim voltak vannak ezen a héten, még éjjel, hajnalban is fel kell kelnem... 1-én van a nem várt idõpont, de nem bírtam ki , így ma teszteltem .íme a kép :) thttp://kepfeltoltes.hu/view/130628/DSC_0424_www.kepfeltoltes.. teszteltem .íme a kép :) szorítok neked is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek, én még nem merek tesztelni, mert már máskor is volt, hogy késett, egy hetet várok vele, majd ideírom mi lett! Gratula két utolsónak!!!
annak idején én is állandóan pisilni jártam már a legelejétõl kezdve:-)

Juli 5-11-ig megvolt 14-en es 18-an voltink egyutt 19, -en van peteeresem lehet baba ebbol?

Legjobb válasz: szerintem a 19-i akcióból lehet baba, mert a spermiumok 2-3 napig életképesek maradnak:-)Sõt szerintem kislányra van nagyobb esély!!!Õk lassabbak, de szívósabbak és így bõven van / volt idejük kivárni a petesejtet!Sok szerencsét!!!

szerintem a 19-i akcióból lehet baba, mert a spermiumok 2-3 napig életképesek maradnak:-)Sõt szerintem kislányra van nagyobb esély!!!Õk lassabbak, de szívósabbak és így bõven van / volt idejük kivárni a petesejtet!Sok szerencsét!!!
bocsi, 18-i akcióból:-)
A kérdező hozzászólása: Remelem igazad lesz mar 3 honapja probalkozunk....remelem most osszejott...
Kiscsajra van esély...
Szia, na összejött a babácska?

Kié a felelősség, kinek lehet baja ebből? (bővebben lenn)

Páromat megrázta az áram a munkahelyén,a gépnek nem szabadott volna ráznia,küls? burkolathoz ért csak hozzá,nem figyelmetlenség volt,a gép nem volt megjavitva jóideje,pedig tudtak róla,hogy rossz,csak párom nemrég került oda (már nem próbaid?s),még mindig nem ismer minden egyes gépet.8 napon belül gyógyult,bár korházban tartották.Pénteki baleset,igy nincs kérdés a táppénz körül.

Legjobb válasz: "Szerintetek érdemes beperelni ilyen miatt a céget? (multirol van szó) vagy jobb hagyni,mert ugyis csak felmondanának neki minden egyéb nélkül?" hát, az biztos, hogy gyorsan találnak helyette mást... és a gépet is egybõl megjavítják, mintha nem is lett volna semmi baja... szóval ha van fölös pénzetek, akkor esetleg...

"Szerintetek érdemes beperelni ilyen miatt a céget? (multirol van szó) vagy jobb hagyni, mert ugyis csak felmondanának neki minden egyéb nélkül?" hát, az biztos, hogy gyorsan találnak helyette mást... és a gépet is egybõl megjavítják, mintha nem is lett volna semmi baja... szóval ha van fölös pénzetek, akkor esetleg...

Szerintetek lehet baja ebből? :/

Kiskutyánkat,amit tegnap kaptam, anya éjjelre a garázsba tette. Tegnap éjjel a nappalinkban volt, de nemtudtunk aludni, annyira sírt szegény az új hely miatt. A garázsban nincs hideg, de ugye ebből nem lesz semmi gondja?

Legjobb válasz: Szerintem is keress neki új gazdát, vagy vidd vissza, ahonnan hoztad. Ha már az is zavar titeket, hogy elsõ éjjel sír egy kicsit... szegény kutya.

Szerintem is keress neki új gazdát, vagy vidd vissza, ahonnan hoztad. Ha már az is zavar titeket, hogy elsõ éjjel sír egy kicsit... szegény kutya.
Szegény kiskutya... Mi a brantért kellett nektek, ha kib*sszátok a garázsa? Meg úgy egyáltalán tesztek rá? Nem egy plüssjátékot vettetek, amit felraksz a polcra és csendben van amíg elõ nem veszed vzg! Még most vigyétek vissza szerintem, keressetek neki másik gazdát vagy nagyon gyorsan kapjátok össze magatokat a kutyanevelés terén, mert ez késõbb nagyon de nagyon csúnyán fog végzõdni!
Sajna a kölyök nevelés nem sétagalopp és jár némi áldozattal a gazdi részérõl is.Ennyi erõvel tehette volna egy hangszigetelt dobozba is.
Szerintem most vidd vissza mielõtt több gondotok is lenne.
Nem lesz baja.
A kérdező hozzászólása: köszi.
Még jó, hogy menhelyrõl meg nem kell senkinek kutya, mert neki kölyök kell. De az elsõ este már kidobja a garázsba nyomorultat. Nagyobb összegbe fogadnék, hogy nincs is hová visszavinni, mert valami szapis kis keverék az expresszrõl, tenyésztõ nem adna el ilyeneknek kutyát...
Kiraktátok, mert sírt? Igen, egy kölyökkutyának lehet baja, ha fûtetlen, hideg garázsba kitoloncolják. Az én staffim hetekig sírt az anyja után, fogtam, magam mellé vettem, aludtam talán másfél órát, de megnyugodott. Attól, hogy neked nincs hideg a garázsban, egy kölyök igenis fázhat, még jobban megijed, hiszen nincs vele senki.

A macskám alíg hét hónapos. De most két napja elkezdett nyálangzani alvás közben. Lehet baja ebből? :S

Legjobb válasz: Valószínûleg csak annyi az egész, hogy a szájizmok elernyednek az alvás közben és kinyílik a szája, így természetesen a termelõdõ nyál kifolyhat. Ez embereknél, kutyáknál is elõfordul, de természetesen ha aggódsz érte, orvost is kérdezz meg.

Valószínûleg csak annyi az egész, hogy a szájizmok elernyednek az alvás közben és kinyílik a szája, így természetesen a termelõdõ nyál kifolyhat. Ez embereknél, kutyáknál is elõfordul, de természetesen ha aggódsz érte, orvost is kérdezz meg.
A kérdező hozzászólása: most anyukámmal észrevettük hogy orrától a szájáig lefelé van egy seb.néha kicsit vérzik majd beszérad.anyukám aztmondta macskanátha és ha reggel-este kenjük neogranormonnal akkor jobb lesz, mert az hámosít.a macskanátha ugye nem veszéjes?:(
Ha macskanátha, akkor sürgõsen orvoshoz kell fordulni, mert abba bele is halhat!
A kérdező hozzászólása: jolvan.:S köszönöm hogy válaszoltál!:)

Feltenném az utolsó kéthavi görbém, ránéznétek? Lehet baba ebből? Reménykedhetek?

Az orvos igazából annyit írt a papírra, hogy kissé megnagyobbodott méh. Kontroll 2 hét múlva. De az uh gépe 1000 éves is elmúlhatott akár......láthatta esetleg rendesen mi van oda bent? Teszt az negatív volt kb 2 hete...

Legjobb válasz: Ami még furcsa nekem hogy evés után állandóan hányingerem van, és a kávé nem nagyon megy.....

na, mi volt a dokinál? voltál?
A kérdező hozzászólása: Ami még furcsa nekem hogy evés után állandóan hányingerem van, és a kávé nem nagyon megy.....
csinálj másikat, és ha biztos, mondd el lécci(persze csak ha akarod) drukkolok neked:)
A kérdező hozzászólása: Szia! A mai görbém így alakult:http://ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf077b6f.. a hányinger maradt, szédüléssel párosítva, és a hasam olyan puffadt lett reggelre mintha lufit nyeltem volna. Hétfõn igyekszem bejutni az orvosomhoz, reggel pedig tesztelek! És köszönöm az érdeklõdést!
Hogy állsz most?
Szia! én sajnos kicsi vagyok ehhez, nem értek hozzá. :( De kívánom a legjobbakat! :) Nagyon remélem, hogy pár hónap után már a babával kapcsolatos dolgokat írsz ki. :)
A kérdező hozzászólása: Csinálok mindenképp. És természetesen megírom. Holnap veszek, és szerdán megcsinálom. Jelentkezem majd!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, mára így alakult a görbém:http://ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf077b6f.. csináltam egy tesztet, amikor átment rajta a vizelet, akkor láttam a 2.csíkot pár másodpercig, de mire a kontroll csík teljesen elõjött a 2. csík eltûnt:(. Így ezt nem tudom mire vélni......most pozitív, vagy negatív így a teszt?
Felesleges a teszt. Szépek a görbék.Jókor voltatok együtt, de a múlt hónapban sem maradtál terhes, pedig ugyanez fennállt. Ha sikerült ebben a hónapban , akkor az még nem kimutatható, csak a nemvárt elött valamivel.Na meg utána:-)
Én se görbéznék most már! Csinálj tesztet! Két hét után már pozitívnak kell lenni, ha babás vagy! +++
fogalmam sincs. csinálj egy tesztet, aztán majd kiderül..
A kérdező hozzászólása: Na ideges vagyok folyton nyomom az entert, a vérzésem kevés volt, és a hõm miatt gyanakodom leginkább. Ennyire nem szokott magas lenni az alaphõm!
A kérdező hozzászólása: Bocsi:) http://ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf077b6f.., http://ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf077b6f.. itt vannak:) ))))):) :)
Hát ha lenne görbe is....:)

Lehet baba ebből? Megnézitek?

Férjem messze dolgozik...csak a ciklusom 7. és 19. napján tudtunk együtt lenni. Nem tudom mikor volt pete érésem...de szerintem olyan 13.-14 napon...akkor volt b?vebb folyásom..meg 1 szer volt 1 napig még ilyen b?vebb folyásom a 18. napon....Szerintetek mennyi az esély? Szerintem nem sok mivel sztem pont félid? körül lehetett peteérésem, mivel szabályos 28 de inkább 29 napos ciklusaim vannak.A fogamzásgátlót el?z? hónapban hagytam abba.

Legjobb válasz: Szerntem nem sok esély van rá, mert pont akkor nem voltatok együtt, de még a közelében sem, de majd kiderül.

Szerntem nem sok esély van rá, mert pont akkor nem voltatok együtt, de még a közelében sem, de majd kiderül.
Szerintem se sok :( de azért írd meg majd, én szorítok hátha...

Egy kb.1mm-es darab letört a fogamból. A kérdés az, hogy megszokom-e ezt majd, vagy esetleg le tudja ezt a fogorvos csiszolni kicsit? Esetleg később lehet baja ebből a fogamnak?

Esztétikailag nem zavaró, de idegesít, hisz pont ott van a nyelvem, illetve fura, ha összezárom a fogaimat.

Legjobb válasz: azmajd magától is csiszolódik vmennyire, de fogorvos is letudja neked csiszolni.

azmajd magától is csiszolódik vmennyire, de fogorvos is letudja neked csiszolni.
Fogalmam sincs, hogy látszik-e, mert nem tudom a lyuk hol van a fogadon:) Biztos meglehet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Bocs hogy ennyit kérdezek, de mivel a tetejérõl van szó a tömés nem értem hogy lehetséges. És az nem látszik meg? (Elég érzékeny vagyok erre)
Koronát kellett rá tenni. De mivel neked kicsi a lyuk, egy sim töméssel helyre lehet hozni.
A kérdező hozzászólása: Amúgy alsó metszõfogról van szó, ha ez számít.
A kérdező hozzászólása: És mit tud vele csinálni az orvos? A helyreállítás neked mibõl állt? Háziorvosnál kell beutalót kérni (nem sûrûn látogattam eddig)?
Nekem az egyik õrlõfogamból pattant le egy 1 mm-s darab. Nem foglalkoztam vele. Rá fél évre egy jó nagy darab letört a fogamból és jó sok pénzért lehetett helyreállítani, kiderült azért pattant le, mert gyenge a zománcom. Ha nem akarsz így járni biztos, ami biztos menj el.
A kérdező hozzászólása: Soha nem volt gond a fogammal, soha nem volt tömve, nem szuvas, kicsit érzékeny volt régen, de az elmúlt. Tényleg nagyon kicsi rész tört le nem tudom elképzelni, hogy elromolhat. Sajnos a fogorvos most volt pont a suliban, most nem akarok külön elmenni mert csak magyarázkodni kéne.
szerintem menny el fogorvoshoz mert így könnyeben elromolhat!
A letört darabnál megsérült a zománc, könnyebben lyukadhat. Testvérem egyik felsõ metszõfogának kb. a fele le volt törve (átlósan, az ideget nem érintve), kipótolták a hiányzó felét, és egyáltalán nem látszik a határvonal.

Szerintetek ez most mi lehet? Lehet még baba ebből?

Ápr.26.-án volt az utolsó mensim..Kb egy hete esti vizeletb?l lett egy halvány +,meg azóta még négy de még mindig halvány..Ma voltam orvosnál UH-án,de nem látott semmit,csak 10mm-es nyálkahártyát.Pete érésem biztos volt ,mert a jobb oldali petefészek kicsit nagyobb,meg a petevezeték is szélesebb,tehát kilök?dött onnan legalább egy biztos,a doki mondta..Ciszta biztos nincs..Tüneteim vannak...Vérzés görcsök nem voltak..!! Volt már valaki ilyen helyzetbe,és mi lett a vége..?

Legjobb válasz: Nekem volt ilyen kétszer is. Pozitív teszt, baba sehol. Véremben HCG kimutatva, két nap múlva még növekedett is - bar nem olyan mértékben, ahogy kellett volna - UH-n nem latszott semmi. Majd 2 hét késéssel megjött. A masik alkalommal nemvart elõtt 3 nappal halvany pozi, nemvart napjan erõs pozi, majd két nap múlva full nega teszt... Megjött 5 nap késés utan. Lehet, hogy baba volt a dologban, csak nem tudott beagyazodni. A méhen kívüli terhességet valoban meg kellene még nézni, ha a doki nem nézte. Bízom benne, hogy neked ott van a baba! De ne keseredj el, ha mégsem. Sajnos vannak ilyen furcsasagok.

Nekem volt ilyen kétszer is. Pozitív teszt, baba sehol. Véremben HCG kimutatva, két nap múlva még növekedett is - bar nem olyan mértékben, ahogy kellett volna - UH-n nem latszott semmi. Majd 2 hét késéssel megjött. A masik alkalommal nemvart elõtt 3 nappal halvany pozi, nemvart napjan erõs pozi, majd két nap múlva full nega teszt... Megjött 5 nap késés utan. Lehet, hogy baba volt a dologban, csak nem tudott beagyazodni. A méhen kívüli terhességet valoban meg kellene még nézni, ha a doki nem nézte. Bízom benne, hogy neked ott van a baba! De ne keseredj el, ha mégsem. Sajnos vannak ilyen furcsasagok.
Szia elsõ terhességemnél csináltam pozitív és negatív tesztet is! 2 hét késés után mentem el dokihoz! Aki nem látott semmit, sõt kijelentette hogy tuti nem vagyok terhes! 3 hét múlva visszamentem (egy másik orvoshoz), és kiderült hogy 9 hetes terhes vagyok (voltam)! Szóval még bízhatsz benne! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia..Köszi a nyugtatást..Csak azt nem értem hogy miét nem lett erõsebb pozitív egy hét után sem, vagy ez normális lenne..?Nagyon szeretnénk bár már a 3. lenne, de imádjuk a gyerekeket..Az elsõ kettõnél nem volt ilyen..
Vettek vert? mehen kivuli terhesseget kozartak?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem nincs baba! Ha neked április 26-án volt az utolsó mensid, akkor 6 hetesnek kellene lenned. Ha annyira rossz a gépe, hogy nem is látja, akkor sem 10 mm-es kellene lenni a nyálkahártyádnak, hanem vastagabbnak!
A kérdező hozzászólása: Vért azt nem vettek, de méhen kívül sem láttak semmit..Nekem 30-32 naposak a ciklusaim, kb. 28.-án kellett volna megjönnie.2.án lett elösször + a teszt 31.-én még reggelibõl negatív lett..X-epil volt mindkettõ, de csináltam utána Lilit, meg Pregimaxot is...Halvány poz de látható idõn belûl lett az..
Szia!Szerintem te nagyon nagyon szeretnél babát és beképzeled a tüneteket.Van ilyen, a barátnõm is így volt és lett is halvány pozitív eredménye.Persze nem azért mert terhes volt.Ne görcsölj rá ennyire és hidd el elöbb teherbe esel.Drukkolok neked nagyon!

Lehet baba? KÉRLEK ÍRJATOK! Amint lefekszem a párommal, már érezhetem, hogy ebből baba lesz? Ha igen, mik lehetnek a jelei?

Elméletileg vannak akik megérzik...én tegnap és ma is lefeküdtem a párommal,védekezés nélkül (de kivette élvezés el?tt) és elvileg épp peteérésem is van...

Legjobb válasz: Néhány nõ lehet hogy érez valamit, ha megfogant a baba, de ez inkább csak lelki dolog. Te is hasonlót éreztél? De ez a megérzés nem mindig jó. Ha kivette a párod, akkor nem valószínû, hogy sikerült. A leírásod alapján talán jobb is, ha kicsit még vártok.

Az aktus után néhány órával még semmiféle tüneted sem lehet (ahogy a mellek fájdalma, húzódása sem). Úgyhogy biztos, hogy nem attól van, sajnálom. :(
Néhány nõ lehet hogy érez valamit, ha megfogant a baba, de ez inkább csak lelki dolog. Te is hasonlót éreztél? De ez a megérzés nem mindig jó. Ha kivette a párod, akkor nem valószínû, hogy sikerült. A leírásod alapján talán jobb is, ha kicsit még vártok.
vannak, akik állítják, h szeretkezés közben érzik, h megfogant a baba, de ez az Ezotéria rovat hatáskörébe tartozik, ha érted, mire gondolok.
Esküszöm te hülye vagy..... Olvass már utána mielõtt marhaságokat irsz tüneteid nem lehetnek még nem irom le miért nem is érdemes az agyad felfogni ugysem tudja.Ne akarj gyereket még.... kérlek van elég idióta így is.
Szerintem bebeszéled magadnak... De ha mégis megfogant a baba, akkor a párod valamit rosszul csinált.
omg.. te még ne akarj gyereket bakker.... ráadásul a pasid nem is akar. ha akarna nem venné ki. ezt hívják védekezésnek. és nem, nem lehet szex közben érezni, sõt, néha még hetekkel utána sem.
Szia! Ha az elõzõ ciklusban tegerbe estél, egy teszt már kimutathatja. Lõj el egyet és okosabb leszel. Ha negatív, akkor próbáld meg elfogadni. Ha 3 hét múlva kellene megjönnie, akkor még peteérésed sem volt, és semmiféle tünetet nem érezhetsz amit baba okozna. Az kb a nemvárt idején fordulhat elõ, de akkor sem biztos hogy lesz, és pláne nem biztos hogy babától. Az agyunk csodákra képes ha valamit nagyon szeretnénk, vagy nagyon nem. Igen, tudom milyen érzés két babát elveszíteni... Amit tehetsz azért, hogy többet ne forduljon elõ, az egy kivizsgálás endokrinológusnál. Ha hormonprobléma miatt voltak a vetélések, csak õ tud hathatós segítséget nyújtani, a nõdoki sajnos nem. :-( Ha kiderül a probléma és kezelve van, mindketten megnyugodnátok, és talán a párod is hajlandó lenne élesben próbálkozni a babával.
lehet hogy kommunikálnod kéne a pároddal, és felvilágosítani te mennyire rágörcsöltél a témára õ meg nem is akarja a gyereket, ha meg akarja ne vegye ki és nem kell cetlikre irogatnod az együttlétek dátumait...
A kérdező hozzászólása: tegnap fájt a mellem, ahogy azt már leírtam, viszont estére a hasam is elkezdett szurkálni...alig bírtam elaludni.Ez mitõl lehet?
A kérdező hozzászólása: a ciklus.hu-n fent vagyok... a menstruációm vezetem, a hõmet nem, viszont az szerint volt 9.-én, tegnap és ma peteérésem...ezért reménykedem ennyire...
Rendben, félreértettelek, úgyhogy elnézést kérek. Vezeted a menstruációd/hõd/stb.? Vannak nagyon jó ilyen oldalak, pl. ciklus.hu
A kérdező hozzászólása: kávétejszín ez nem is neked ment... hanem akik itt úristeneznek és azzal jönnek, hogy nem is való nekem baba... mikor már 2-t így is elveztettem... :(
A kérdező hozzászólása: ja és ha tudnátok milyen érzés az, hogy vágysz egy babára és 2x is elvetélsz, akkor lehet, hogy ti is így állnátok hozzá...csinálsz tesztet, ott egy erõs 2csíkos teszt, a párod a biztosítót otthagyva rohan hozzád haza h úristen babánk lesz, mikor 6, 2mm-es picurkát mutat az UH-otok aztán 1hét után eltûnik a kis pöttöm...és szerintem ez is okozza azt, hogy még várni akar vele a párom...és szerintem ezért fogja a pénzre...
Úgy gondolom, normálisan válaszoltam. Úgyhogy kérlek, mellõzd ezt a fajta reagálást, mert így nem akarnak majd segíteni neked az emberek...
A kérdező hozzászólása: egyébként azért vagyok ennyire megakadva a témán, mert már 2x pont ugyan ilyen helyzetbõl történt spontán vetélésem és eléggé félek...ha az vagyok, nagyon oda akarok figyelni rá és az idegeskedéseket mellõzni...nem úgy, mint anno...
12-es vagyok: http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator itt kiszámolhatod, hogy mikor eshettél teherbe, azaz dec.1-én. NEM ÉREZHETSZ MÉG SEMMI TÜNETET
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ! 1. amint leírtam szeretnénk 2. amint szintén leírtam pénzügyi ok miatt várunk még vele kicsit, mivel kilátásban van egy nagyon jó munka, tökéletes fizetéssel, és ez miatt nem védekezünk, mert rákapcsolni még nem akarunk, viszont ha becsúszik, biztos nem lenne vetélés, tehát megtartanánk... mellesleg nov.9.-én, 10.-én, 14.-én, dec. 1.-én és 2.-án vagyis ma is védekezés nélkül feküdtünk le.amit furcsállok inkább az, hogy fáj a mellem, pedig még csak 20.-án kéne megjönni.elõtte egy héttel szokott csak fájni menzesz elõtt, de még akkor is kizárt, hogy jövõhét ilyenkor megjöjjön, tehát ezt furcsállom... ha beágyazódott volna múlt hónapban való együttlétünk miatt barna folyásnak is lenni kellett volna nem? nem csak mell fájásnak. (egyébként még elsõ baba lenne, ezért sok mindent még nem tudok...)
A kérdező hozzászólása: hozzáteszem én nem szeretkezés közben éreztem, hogy esetleg abból lehetne baba, hanem kb 2-3órával utána, mikor elkezdtem gondolkozni raja, jött egy ilyen érzés, hogy mi van ha... (tehát nem a szeretkezés közepette történt) :)
A kérdező hozzászólása: itt nem bebeszélésrõl van szó....de akkor miért fáj a mellem? még csak 3hét múlva kell megjönnie... max 1-2 nappal hamarabb szokott, vagy késik 2-3napot... tehát viszonylag pontos... nincs hetes késés vagy ilyesmi a menzeszemnél...
A kérdező hozzászólása: ajj istenem...olvassatok már fentebb is...múlt hónapban 9.-én 10.én és 14.-én is lefeküdtünk védekezés nélkül...és ha abból adódik a mellfájdalom...de akk meg barnázásnak is kellett volna lenni nem?
volt menstruációd mostanában? Ha irod, hogy 20-án kellene megjönnie akkor múlthéten kellett, hogy legyen. A barnázás sem mindenkinél jelentkezik, van aki menstruál is terhessége alatt. Nem hiszem, hogy melleid azért fájnának, mert tünet. Lehet, hogy csak a párod volt "durvább" aminek most van hatása. (velünk is már megtörtént) Ha kivette nem hiszem, hogy terhes lennél. Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja?
Elolvastam volt menzeszed?JAAA amugy azt irtad hogy most érezted hogy mi van ha a mostani szexbõl fogant meg.... drágám fogalmazz ésszerûen ha kimaradt a mensid lehetsz terhes ha megvolt nem vagy az Mit akarsz még tudni?Biologia alapok általános iskolsoknak cimû könyvet ajánlom neked.
A kérdező hozzászólása: utolsó mensi kezdete nov.17 és 22.-ig tartott...
A kérdező hozzászólása: igen volt viszont menzesz elõtt feküdtünk le...
teszteltél?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!