Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba dologban Mik (33 db)

Mi lehet ez? Általában 5 napig menstruálok, ahol az 1-2 nap elég erős szokott lenni. Most vagyok a 2. napon, de szinte alig van valami. Egyébként a nem várt napján reggel negatívat teszteltem. Mi lehet ez, vagy esetleg baba lehet a dologban.

Legjobb válasz: Gyengébb vérzés, vagy baba... Késõbb lehet, hogy beindul. Az is lehet, hogy baba volt, csak nem tudott maradni. és az is lehet, hogy baba, csak valamiért mégis menstruálsz. tesztelj pár nap vagy egy hét múlva, és elválik, hogy terhes vagy-e, vagy sem.

Gyengébb vérzés, vagy baba... Késõbb lehet, hogy beindul. Az is lehet, hogy baba volt, csak nem tudott maradni. és az is lehet, hogy baba, csak valamiért mégis menstruálsz. tesztelj pár nap vagy egy hét múlva, és elválik, hogy terhes vagy-e, vagy sem.

Tegnap volt a 28.nap, egy kis barnázás volt, azóta semmi!Mit csináljak? Lehet baba a dologban? Most miért barnázhattam?

Tervezzük a babát,májusban missed-ab volt! Azóta 28 napos rendszeres ciklusaim vannak! A melleim fájnak,és megjön érzésem van. Kicsit megijedtem,mert tegnap már azt hittem hogy megjött,és így Karácsony alkalmából iszogattunk!

Legjobb válasz: Tesztelj, kiderül. Ha baba van a dologban, akkor se hergeld magad azzal, hogy ittál. Egy kis iszogatás egyszer belefér. Sokan még bagóznak is míg meg nem tudják, hogy várandósok.

Tesztelj, kiderül. Ha baba van a dologban, akkor se hergeld magad azzal, hogy ittál. Egy kis iszogatás egyszer belefér. Sokan még bagóznak is míg meg nem tudják, hogy várandósok.
hát nemsoká meg kéne jönnie nem igaz? tesztelj és megtudod mi az eredmény.

A héten kellene mensiznem, nem tudom mikor mert a ciklusaim 28-32 naposak. Ma fura rózsaszínes valami folyik belőlem, ez a mensi jele lehet vagy baba lehet a dologban?

Ilyenem még nem volt, pár napja nagyon er?s a folyásom is...

Legjobb válasz: Hanyadik napon vagy ma? Lehet akár a beágyazódástól is, de sajna a mensi elõjele is. Nekem is volt ilyen az egyik hónapban, már reménykedtem, hogy összejött, de 4 nappal a nemvártnál korábban mégis megjött (mondjuk éppen akkor ért egy elég erõs munkahelyi trauma, lehet, hogy volt baba, csak elment). Kívánom Neked a legjobbakat és szerintem a 32. nap körül akár tesztelhetsz is! Drukkolok!

Hanyadik napon vagy ma? Lehet akár a beágyazódástól is, de sajna a mensi elõjele is. Nekem is volt ilyen az egyik hónapban, már reménykedtem, hogy összejött, de 4 nappal a nemvártnál korábban mégis megjött (mondjuk éppen akkor ért egy elég erõs munkahelyi trauma, lehet, hogy volt baba, csak elment). Kívánom Neked a legjobbakat és szerintem a 32. nap körül akár tesztelhetsz is! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: a 29. napon járok, félidõben voltunk együtt.nagyon görcsöl a hasam és barnázok. ilyen még nem volt.

Jövő hét keddre várom a menzim! most az előbb elmentem wc-re és rózsaszínes volt a folyásom, előtte nem volt ilyen azóta sem, mi lehet ez? lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: Nekem múlt hónapban volt így, rá pár órára megint rózsaszín volt, aztán 4-5 napig, de baba sehol. Tegnap óta visziont pecsételek, vagyis ma megjött, de itt azt mondják, hogy lehet az a beágyazódás is. Na nekem tuti nem az, hiszen a hõm is leesett. :S Szóval nálad van remény babóra. Mensi elõtt amúgy nem szoktál 1-2 napig rózsíszínût vagy pirosasat pecsételgetni?

Nekem múlt hónapban volt így, rá pár órára megint rózsaszín volt, aztán 4-5 napig, de baba sehol. Tegnap óta visziont pecsételek, vagyis ma megjött, de itt azt mondják, hogy lehet az a beágyazódás is. Na nekem tuti nem az, hiszen a hõm is leesett. :S Szóval nálad van remény babóra. Mensi elõtt amúgy nem szoktál 1-2 napig rózsíszínût vagy pirosasat pecsételgetni?
A kérdező hozzászólása: nem szoktam, azért is csodálkoztam!
Hát, akkor lehet, hogy a kicsi bántja a nagyot :-)

Mit gondoltok? Baba lehet a dologban?

7 éve szedek fogamzásgátlót. A mostani hónapban kimaradt pár szem. Általában szerdán szokott megjönni a vérzésem. Tegnap este a bugyimon volt egy kis barna folt, de ennyi. Ilyenkor másnapra már er?s görcseim és er?s vérzés szokott lenni. Ma délel?tt is volt egy kis barna folt. Délután 3-kor lefürödtem és azóta teljesen tiszta a bugyim. A hasam sem görcsöl.

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet baba :)

Persze, hogy lehet baba :)
Könnyen meglehet, én is barnáztam és terhes is lettem. Csinálj tesztet. Ha negatív és nem jön meg, akkor egy hét múlva megint csinálj tesztet. Drukkolok. Írd meg mi lett. 29km
A kérdező hozzászólása: Hát ma reggel elkezdtem vérezni, szoval gondolom nincs baba... pedig kezdtem beleélni magam.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megvárom a holnapi napot:) Ez a várakozás kikészít. Egyfolytában megyek a wc-re és nézem a bugyimat, hogy van-e valami:) )
annyit mondanék h mielött elkezded szedni a következõ havit 100%-ra gyözödj meg róla h terhes vagy-e vagy sem.nem tenne jót a babódnak.sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: bár elég fura... nem görcsöl a hasam, mint eddig mindig és már el is múlt a vérzés. Nem tudom mitõl lehet ez:(
csinálj mindenképp tesztet!!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben. Hétvégén megcsinálom.:)

Márc 4-én menstruáltam utoljára, de nem volt az igazi inkább csak barnázás. Viszont kb egy hete nagyon fáj a fejem, és borzasztoan hányingerem van, csináltam tesztet de sajna negativ lett! Mi lehet a bajom? Lehet baba van a dologban?

Legjobb válasz: hát, ha március 4-én mensiztél utoljára, akkor még csak most vagy a 13-14. napon. Hány naposak a ciklusaid? Szerintem inkább most van vagy lesz pé-d! Nem hinném, hogy baba lesz. Azt már kimutatta volna a teszt!

hát, ha március 4-én mensiztél utoljára, akkor még csak most vagy a 13-14. napon. Hány naposak a ciklusaid? Szerintem inkább most van vagy lesz pé-d! Nem hinném, hogy baba lesz. Azt már kimutatta volna a teszt!
A kérdező hozzászólása: négy napoig szokott meglenni
http://www.naptarak.com vagy http://www.kismama.hu ezeken az oldalakon találsz terhességi, peteérési naptárat és utána tudsz nézni.
a ciklus nem azt jelenti, hogy hány napig szokott meglenni, hanem, hogy a februári mensid elsõ napjától a márciusi mensid elsõ napjáig mennyi nap telt el.

5 napja késik, tegnap volt valami kis barna folyás de tényleg csak egy csepp volt. Mensis görcsök nincsenek. Tesztet még nem csináltam mert félek hogy csalódok. Szerintetek lehet baba a dologba? és a folyásrol mit gondoltok mi lehetett az?

Legjobb válasz: Sztem mindenképpen vegyél egy tesztet, mert már simán kimutatná. ÉS akkor legalább biztosan örülhetsz, vagy tudod, hogy nem sikerüt és nem kínozod magad már. A pecsételés is lehet többminden is, lehet, hogy még a beágyazódás pecsétje, de az is lehet, hogy kezd leválni a méhnyálkahártya. Én vennék a helyedben egy tesztet, fõleg ha máskor nem szokott késni.

Sztem mindenképpen vegyél egy tesztet, mert már simán kimutatná. ÉS akkor legalább biztosan örülhetsz, vagy tudod, hogy nem sikerüt és nem kínozod magad már. A pecsételés is lehet többminden is, lehet, hogy még a beágyazódás pecsétje, de az is lehet, hogy kezd leválni a méhnyálkahártya. Én vennék a helyedben egy tesztet, fõleg ha máskor nem szokott késni.
A barnázás babára utal csinálj tesztet, hogy megnyugodj és minél hamarabb el tudj menni orvoshoz ha baba van, én is így voltam és sokat vártam már 5-hetesen mentem dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Ha baba lenne már akkor nem kell megvárni a reggeli vizeletet mert akkor már amugy is kimutatja nem?
Ki bizony! Csinálhatod a nap bármelyik szakaszában! Várjuk az eredményt! :)
1. vagyok: 5 nap késéssel már most is kimutatja. Várjuk, hogy mi lesz! :) Írd meg!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben van megfogom irni.
A kérdező hozzászólása: Ugy néz ki megjött a mensim de ez kb másfél órával ezelõtt volt egy pecsételés, és azóta semmi.

Mi lehet? Múlt hónapba volt egy biokémiai terhességem sajnos:/amire azt mondta az orvos h nem kell várni a következővel! Lehet ezért késik? V lehet baba a dologba?

28-án.kellett volna megjönnie de már 5 nap eltelt és semmi. aznap mikor meg kellett volna jönnie akk enyhe szúró fájdalmat èreztem a a jobb oldali petefèszkembe és a mèhembe. és fájt nèha néha a derekam. 28.- elõtt nagyon.fâjt és érzèkeny volt a mellbimbóm de már elmúlt. tegnaptól a mellem kezd kicsit fájni de nem aannyira. vizelési inger sûrûn rajtam van és.fáradékony vagyok szinte az egész napot át tudnám aludni eezen kívül más tünetem nincs. hétfõn teszteltem de nem elsõ vizeletbõl de negatív lett.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, még nem elég magas a hcg hormon és azért lett negatív a teszt. Egy ismerõsöm is így volt, pár nap múlva megismételte és pozitív lett! Szorítok, majd írd meg!

Elképzelhetõ, még nem elég magas a hcg hormon és azért lett negatív a teszt. Egy ismerõsöm is így volt, pár nap múlva megismételte és pozitív lett! Szorítok, majd írd meg!
Sajnálom. :( tudom mit érzel kb, nekem is lombikom volt. Majd, ha nem számítassz rá akkor...:)
A kérdező hozzászólása: teszteltem sajnos negativ lett! most tuti.nem.vagyok terhes egy hetes kèsèssel már kimutatta volna. de legalàbb jönne mâr meg ès utàna tudnànk próbálkozni!
A kérdező hozzászólása: oks megírom:)
Írd meg, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: tesztelek reggel elsõbõl. de nem élem bele magam nem akarok csalódni
Lehetséges, holnap tesztelj de a reggeli elsõbõl, mert annak erõsebb a hcg hormon szint, szurkolok.
A kérdező hozzászólása: ez az tudom h mindent beképzel az ember ilyenkor. nem volt itthol tesztem hnap reggel tesztelek.
Igen, az van a tesztekre írva, h az elmaradt menstruáció után már elvileg kimutatja. Elvileg holnap kimutathatja. Reménykedj addig is. A sûrû pisilési inger jó jel, de ilyenkor az ember mindent érez már...
Ha holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelsz, már ki kell mutatnia ha terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen reménykedem benne. szted mikor teszteljek újra?
A kérdező hozzászólása: remélem

Elvileg 19-re nem várom. A hasam és a derekam másfél hete fáj. Van hogy pár napig semmi aztán megint. A hőm elég magas (36.8-37) szerintetek lehet baba a dologban? és ha nem akkor mire véljem a fájdalmakat?

Legjobb válasz: A derékfájás többmindentõl lehet.Én is 19-re nem várom!Nekem csak beleszurkál a petefészkeimbe.És iszonyatosan fáj a mellem ki vagyok élezve nagyon a szagokra de ez még simán mensi is lehet..

A derékfájás többmindentõl lehet.Én is 19-re nem várom!Nekem csak beleszurkál a petefészkeimbe.És iszonyatosan fáj a mellem ki vagyok élezve nagyon a szagokra de ez még simán mensi is lehet..
Szia! Én is 19-re nem várom, ma reggel pozit teszteltem 10-es érzékenységûvel! Nekem is fáj/fájt a derekam, de a görbém nem tipikusan babás görbe.. http://kepfeltoltes.hu/view/111217/DSC00186_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/111217/DSC00187_www.kepfeltoltes.. Szurkolok neked!!!!!!
A kérdező hozzászólása: én is teszteltem és negatív lett tegnap.de a hõm nem esett le azóta sem és a fájdalmaim is megvannak.de mensi érzés per pillanat sehol.
A kérdező hozzászólása: ja és NAGY GRATULA NEKED!Örülhetsz hogy ilyen szerencsés vagy!
Köszi! Szurkolok neked!!!
Gratula :) )) Azért megmutatod a görbédet?

Nem tudom, mire véljem a tüneteket. Ha babás vagyok, akkor miért szűnnek a tünetek? Baba lehet a dologban? Még csak 2 napja késik.

Nagyon meggy?z? tüneteim voltak,melleim eléggé fájtak, mára viszont már csak alig, inkább csak olyan izomláz szer? érzés maradt a fels? részében és húzódik a hónalj felé,néha szurkál, vagy bizsereg a bimbónál. De az er?sebb feszül? érzés elmúlt. Van, hogy vas ízt érzek a számban, néha éhes vagyok, de csak alig vagy lassan tudok enni, kicsikét émelygek,de ez is sz?n?ben van. A pocimban lent 2 napig szurkált, de már ez sincs. A szagokra is kicsit érzékenyebb voltam, de ez is elmúlt. Most néha el?jön a derékfájás és a pocimat úgy érzem, hogy meg akar jönni. Ha valami fizikai munkát végzek, akkor azt érzem, hogy húzódik a hasam alja. De a pocim is duzzadt volt, most már nem érzem annak. A 30. napon csináltam teszet, negatív lett. A ciklusom rendszertelen, valamikor pontos volt, 28 napos. Volt valaki így? Nagyon vágyom már egy babára, másfél éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: szerintem normális, lehet babavárás jele, nekem is szakaszosan jeletkeztek a tünetek és én is elbizonytalanodtam olyankor, de nekem volt már egy pozitív tesztem, szerintem Te is csinálj holnap egy nagy érzékenységût, az a biztos, drukkolok a babának!

szerintem normális, lehet babavárás jele, nekem is szakaszosan jeletkeztek a tünetek és én is elbizonytalanodtam olyankor, de nekem volt már egy pozitív tesztem, szerintem Te is csinálj holnap egy nagy érzékenységût, az a biztos, drukkolok a babának!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkot! Most nincs itthon tesztem, holnap veszek és akkor hétfõn tudom megcsinálni. Keddre elõjegyeztettem magam dokihoz is. Én is izgulok, hogy mi lesz a vége.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!