Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba dologban Gyógyszer (2 db)

Lehet baba a dologban? Gyógyszer szedése mellett teherbe lehet esni?

Barátnöm 2 éve szed fogamzásgátlót.Nemrég 1hétig nem szedhette,valamilyen betegség miatt(nem nögyógyászati probléma),utána lett volna neki még 4 nap a mensiig,de azt meg nem szedte be,mert hogy 4 napra minek.Ezután megjött neki,3napig,ahogy szokott.ez végülis 2 hét,ami kimaradt neki.Közben nyaralni voltak a párjával,ahol elég sokat voltak együtt.Egy ideje hányingere van,azt mondja feszül a melle és fáj a petefészke.Ez lehetséges,hogy baba?Nekem ezek voltak a tüneteim(most vagyok 22hetes),de én nem szedtem gyógyzsert soha.

Legjobb válasz: Elõfordul,hogy valaki gyógyszer mellett esik teherbe,de ahogy Te írtad a barátnõd nem is szedte egy darabig,így még nagyobb a valószínûsége.Elég nagy esélye van,hogy babás lett.Szerintem csináljon egy tesztet.22 hetes kismami

Elõfordul, hogy valaki gyógyszer mellett esik teherbe, de ahogy Te írtad a barátnõd nem is szedte egy darabig, így még nagyobb a valószínûsége.Elég nagy esélye van, hogy babás lett.Szerintem csináljon egy tesztet.22 hetes kismami
Én most 31 hetes vagyok és szedtem a gyógyszert! De nem bánom, hogy terhes lettem!
bármelyik lehet a kettõ közül tesztelj és kiderül
A kérdező hozzászólása: 3 negatívat teszteltem..:(
Mennyit késik?
A kérdező hozzászólása: ez már a 3.nap...
Akkor valószínûbb, hogy a fogamzásgátló miatt nem jön meg.Elmennék dokihoz, egy ultrahang azért sokat jelentene.Ha nincs baba, akkor tanácsot kérnék, hogy ilyenkor fogamzásgátló után mennyi idõ, míg helyreáll a ciklus.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy mi kint élünk Angliában. Legközelebb agusztusban megyünk haza.Nem tudom mi tévõ legyek...Holnap reggel még tesztelek majd egyet.
Felesleges, nem vagy terhes. Nekem tabi után 60 napra jött meg elõször. Még elõtte mondta a doki, hogy ha 3 hónap alatt nem jön meg, akkor kell menni, és akkor gyógyszerrel rásegítenek. Úgyhogy várj türelmesen, de persze havonta kell a teszt, nem estél-e teherbe közben. De... elég 1 teszt, felesleges 3.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek...:) Legalább kicsit nyugodtabb vagyok, hogy nem csak nekem volt ilyen problémám, hogy bogyó után nem jött meg.:) A tesztek meglesznek azért minden mensi elõtt! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!