Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba dologba, vagy (55 db)

36 hetes múltam. A baba nagyon keveset mozog pár napja. Mindennap érzem, de nagyon keveset és nem erősen. Ez mitől lehet? Normális dolog vagy kellene aggódnom?

Tegnap voltam ctg-n és ott is kellett forgolódnom, hogy mocorogjon egy kicsit. Amúgy, ha lefekszem, akkor lehet látni, hogy picit mocorog a drága, de nem igazán érzem.

Legjobb válasz: Ez már azt jelenti, h közeledik a szülés. Nekem is így volt kisfiammal, 38.héten szültem, elõtte pár nap már alig mozgott szegényke, õ is készült fel a szülésre. Könnyû szülést és jó egészséget nektek!

Ez már azt jelenti, h közeledik a szülés. Nekem is így volt kisfiammal, 38.héten szültem, elõtte pár nap már alig mozgott szegényke, õ is készült fel a szülésre. Könnyû szülést és jó egészséget nektek!
Szia! Ne izgulj, ahogy közeledik az idõ, úgy egyre kevésbé érzed a mozgását. Lehet, hogy holnap aktívabb lesz, de az is lehet hogy pár nap múlva már szemezni fogtok. A lényeg, hogy ne izgulj, biztos minden rendben van. Kellemes babavárást.

Tegnap óta pecsételő vérzésem van (itt az ideje a mensinek) fáj az alhasam, reggel rosszul voltam, meg már a mút havi mensim sem volt az igazi. Baba lehet a dologban vagy valami nőgyógyászati betegség?

Legjobb válasz: Én ugyanígy jártam év elején,de a pecsételö vérzés 2 nap múlva rendes vérzéssé alakult.Ha Neked nem változik mindenképp csinálj tesztet(ajánlom a Clearblue-t),ha - pár nap múlva ismételj,és utána bármi az eredmény irány a doki,hogy kivizsgáljon,akkor kiderül az igazság!!

Én ugyanígy jártam év elején, de a pecsételö vérzés 2 nap múlva rendes vérzéssé alakult.Ha Neked nem változik mindenképp csinálj tesztet(ajánlom a Clearblue-t), ha - pár nap múlva ismételj, és utána bármi az eredmény irány a doki, hogy kivizsgáljon, akkor kiderül az igazság!!

Mi lehet ez? Általában 5 napig menstruálok, ahol az 1-2 nap elég erős szokott lenni. Most vagyok a 2. napon, de szinte alig van valami. Egyébként a nem várt napján reggel negatívat teszteltem. Mi lehet ez, vagy esetleg baba lehet a dologban.

Legjobb válasz: Gyengébb vérzés, vagy baba... Késõbb lehet, hogy beindul. Az is lehet, hogy baba volt, csak nem tudott maradni. és az is lehet, hogy baba, csak valamiért mégis menstruálsz. tesztelj pár nap vagy egy hét múlva, és elválik, hogy terhes vagy-e, vagy sem.

Gyengébb vérzés, vagy baba... Késõbb lehet, hogy beindul. Az is lehet, hogy baba volt, csak nem tudott maradni. és az is lehet, hogy baba, csak valamiért mégis menstruálsz. tesztelj pár nap vagy egy hét múlva, és elválik, hogy terhes vagy-e, vagy sem.
Persze, hogy lehet baba a dologban. Mért nem tesztelsz, mindjárt megtudod az eredményt. Szoritok hogy a babás legyél.
Persze.:) Vegyél tesztet és tesztelj. Szurkolok, hogy babó legyen a dologban!!!! Puszi

Mitől lehet, hogy a peteérésnél most nem volt fehér folyás, és teljesen száraz vagyok? Mindig szokott lenni? Lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: Nekem soha nem volt fehér folyásom pete érésnél,pedig 3 fiam van,de gombás fertözésnél már tapasztaltam. A hüvely szárazság,elöfordul ha nem vagy elég izgalmi állapotban,de lehet kapni vazelint. ha nem védekeztél,akkor lehet baba.de nem ilyen tünetekkel jár. Nemi életet élsz,internetet ismered,olvass már egy kis fel vílágositó oldalakat is!!!!!!

Nekem soha nem volt fehér folyásom pete érésnél, pedig 3 fiam van, de gombás fertözésnél már tapasztaltam. A hüvely szárazság, elöfordul ha nem vagy elég izgalmi állapotban, de lehet kapni vazelint. ha nem védekeztél, akkor lehet baba.de nem ilyen tünetekkel jár. Nemi életet élsz, internetet ismered, olvass már egy kis fel vílágositó oldalakat is!!!!!!
Nekem is mindig szokott lenni peteérésnél krémes fehér folyás, én is meglepõdtem, mikor nem volt! Aztán pozit teszteltem! Persze itt még semmi nem biztos, de nálam ez történt! 18 hkm

Semmi jele sem a menstruációnak sem a terhességnek. Tesztek negatívak. Már 16 napja késik. Lehet még baba a dologban vagy mondjak le róla?

Legjobb válasz: Szia! Hát itt több minden is lehet a dologban! Mivel a menstruációd nem jött meg, gondolhatnál babára, de ugye a tesztek negatívak. Az sajnos negatív. Az esetek nagyon ritka esetében a nõi szervezet még nem termel annyi HCG-t hogy kimutatná a teszt! A másik lehet valamilyen betegség vagy egyszerûen csak kimarad egy menstruációd. Nekem nemrég volt ilyen. Szerintem minnél elõbb keress fel egy orvost, õ többet tud mondani mint mi itt! Remélem tudtam segíteni...

Szia! Hát itt több minden is lehet a dologban! Mivel a menstruációd nem jött meg, gondolhatnál babára, de ugye a tesztek negatívak. Az sajnos negatív. Az esetek nagyon ritka esetében a nõi szervezet még nem termel annyi HCG-t hogy kimutatná a teszt! A másik lehet valamilyen betegség vagy egyszerûen csak kimarad egy menstruációd. Nekem nemrég volt ilyen. Szerintem minnél elõbb keress fel egy orvost, õ többet tud mondani mint mi itt! Remélem tudtam segíteni...
nekem is késett sokáig mind a 4 tesztem negatív lett szomorú is voltam meg minden és azóta itt az 5 hónapos kislányom....pedig minden tesztem negatív lett ugyhogy fel a fejjel mert még járhatsz úgy mint én :)
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok! Köszönöm a választ. Egyébként most du csináltam 1 halvány pozitívat, de inkább majd az orvosnak hiszek a jövõhéten meglátogatom.

A héten kellene mensiznem, nem tudom mikor mert a ciklusaim 28-32 naposak. Ma fura rózsaszínes valami folyik belőlem, ez a mensi jele lehet vagy baba lehet a dologban?

Ilyenem még nem volt, pár napja nagyon er?s a folyásom is...

Legjobb válasz: Hanyadik napon vagy ma? Lehet akár a beágyazódástól is, de sajna a mensi elõjele is. Nekem is volt ilyen az egyik hónapban, már reménykedtem, hogy összejött, de 4 nappal a nemvártnál korábban mégis megjött (mondjuk éppen akkor ért egy elég erõs munkahelyi trauma, lehet, hogy volt baba, csak elment). Kívánom Neked a legjobbakat és szerintem a 32. nap körül akár tesztelhetsz is! Drukkolok!

Hanyadik napon vagy ma? Lehet akár a beágyazódástól is, de sajna a mensi elõjele is. Nekem is volt ilyen az egyik hónapban, már reménykedtem, hogy összejött, de 4 nappal a nemvártnál korábban mégis megjött (mondjuk éppen akkor ért egy elég erõs munkahelyi trauma, lehet, hogy volt baba, csak elment). Kívánom Neked a legjobbakat és szerintem a 32. nap körül akár tesztelhetsz is! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: a 29. napon járok, félidõben voltunk együtt.nagyon görcsöl a hasam és barnázok. ilyen még nem volt.

Mitől lehet ez? Lehet baba a dologban? Vagy valami más? Dec. 23.-án volt meg, de csak 1 napig tartott, most jan. 21.-én este megjött, de ez is csak 1 esetleg 1, 5 napig (ennyire tehető össze) tartott.

Dec-ben meg sem éreztem, most viszont eléggé fájt már napokkal el?tte a hasam. Vannak terhes tüneteim is, de mint sokan lehet én is csak bebeszélem.

Legjobb válasz: szia. csinálj egy tesztet,pár nap mulva:-) De lehet hormonváltozás-zavar. Ne add fel,lehet bab a dologban is:-)

szia. csinálj egy tesztet, pár nap mulva:-) De lehet hormonváltozás-zavar. Ne add fel, lehet bab a dologban is:-)
A kérdező hozzászólása: jan. 16.-án csináltam utoljára (az volt a harmadik) és negatív mind. Bár én is gondoltam rá, hogy pár nap múlva csinálok. Vagy jövõhéten megyek dokihoz. (vagyis oda mindenképp)
Megírnád, hogy mi lett az eredmény? Mit mondott a doki? Én is úgyanígy vagyok, az utolsó ciklusom nagyon rövid volt, és a tesz negatív.

Túl vagyok a 3. clostis hónapomon de nem jött meg 28 napra rendesen, csak barnázok. Szerintetek baba esetleg lehet a dologban?

Legjobb válasz: Ha nem vérzel akkor lehet baba. Hány napja késik? Miért nem tesztelsz?

Ha nem vérzel akkor lehet baba. Hány napja késik? Miért nem tesztelsz?
Hányadik napon vagy?Nekem sem jött meg a 28.napra csak barnáztam, aztán sajna a 31.re megjött.Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Sajnos 30 napra megjött. Nem adjuk fel, sikerülni fog tudom.

Pé után vagyok és feszül a hasam alja (petefészkeim, méh) már napok óta. Lehet baba van a dologban? Jövőhétre nem várom.

Legjobb válasz: Lehet baba, de ilyenkor még minden tünet megítélése két esélyes.

Lehet baba, de ilyenkor még minden tünet megítélése két esélyes.
Nálam ugyan ez a helyzet... :-) Feszül a hasam, ma van peteérésem. De az elõttem szólónak igaza van, ez még kétesélyes. Szurkolok... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Van 1-2 tünetem, (erõs szagokat nem bírom pl: hagyma gyakori pisilés) de nem élem bele magam, mert még bármi lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!