Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba csak valami más (13 db)

Ha mensi helyett "csak" barna volt lehetek terhes? A jobb mellbimbóm nagyon viszket már több napja! Lehet baba? Vagy valami más?

A mensi idejében volt barnázásom és 1 nap vérzésem. A folyás mennyisége nem volt kevés, és nem is volt sok, olyan közepes. Lehetek terhes? A mellbimbóm (csak a jobb) annyira viszket, és nagyon ki is van száradva. Mi lehete ez? Nagyon várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél, de holnap reggeli vizeletbõl tesztelhetsz és akkor kiderül! Sok sikert!

Nem hiszem, hogy terhes lennél, de holnap reggeli vizeletbõl tesztelhetsz és akkor kiderül! Sok sikert!
Az utolsó nekem is csak 3 napig tartott és véres is meg barna is volt. Simán belefér. Menzi után azért várj még kb 10 napot aztán tesztelj. Hajrá, szorítok! 33 hetes kismama

Lehet baba vagy csak valami más miatt vannak ezek az érzések?

Nem volt pete érésem és kaptam gyógyszert! Azt be is szedtem és most miután együtt voltunk a kedvesemmel a megfelel? id?ben(úgy gondolom)hányingerem van szédülök és ég a gyomrom ami eddig soha! nem tudom mit tegyek még nem kell megjönnie de egy kicsit szúr meg olyan mintha görcsölne a hasam!

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi idõ telt el az együttlét óta, de ha nem sok,csak egy-két nap még ilyen tüneteket nem érezhetsz,szval valami más oka lehet,ettõl még reméljük összejött,mikor kellene megjönnie?

Nem tudom mennyi idõ telt el az együttlét óta, de ha nem sok, csak egy-két nap még ilyen tüneteket nem érezhetsz, szval valami más oka lehet, ettõl még reméljük összejött, mikor kellene megjönnie?
A kérdező hozzászólása: holnap kellene megjönni
Elsõ válaszoló vagyok, akkor viszont bármi lehet:-))))))nagyon szorítok, én ilyenkor már teszteltem, Gabriellel, nem reggeli vizeletbõl, ha nem félsz a csalódástól próbáld ki, ha nem akarsz feleslegesen tesztelni, várj egy hetet, sok sikert, szorítok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Szerintem holnapután tesztelj, a mensi elmaradása után egy nappal. Nekem akkor már szép erõsen látszott a + csík. Sok szerencsét!
lehet hogy baba.

Ez lehet baba jele? Vagy valami más lehet? 25-26 naposak a ciklusaim. 22-re nem várom. 15-16-17 én volt barna folyásom, de nagyon kevés. Eddig még soha nem volt ilyenem csak mensi előtt 1-2 órával. Egyfolytában megjön érzésem van, meg hányingerem.

Legjobb válasz: Akár baba is lehet, de menzi is. Ilyenkor még nincs hányinger tünet ha baba van akkor se. Úgyhogy az szerintem valami más. Várd meg hogy késsen, és tesztelj. Majd az megadja a tuti választ.:) Sok sikert.

Akár baba is lehet, de menzi is. Ilyenkor még nincs hányinger tünet ha baba van akkor se. Úgyhogy az szerintem valami más. Várd meg hogy késsen, és tesztelj. Majd az megadja a tuti választ.:) Sok sikert.
Bele lehet tenni más ülést is. PL. GTi/Vr6 recaroit.

Mitől lehet ez? Lehet baba a dologban? Vagy valami más? Dec. 23.-án volt meg, de csak 1 napig tartott, most jan. 21.-én este megjött, de ez is csak 1 esetleg 1, 5 napig (ennyire tehető össze) tartott.

Dec-ben meg sem éreztem, most viszont eléggé fájt már napokkal el?tte a hasam. Vannak terhes tüneteim is, de mint sokan lehet én is csak bebeszélem.

Legjobb válasz: szia. csinálj egy tesztet,pár nap mulva:-) De lehet hormonváltozás-zavar. Ne add fel,lehet bab a dologban is:-)

szia. csinálj egy tesztet, pár nap mulva:-) De lehet hormonváltozás-zavar. Ne add fel, lehet bab a dologban is:-)
A kérdező hozzászólása: jan. 16.-án csináltam utoljára (az volt a harmadik) és negatív mind. Bár én is gondoltam rá, hogy pár nap múlva csinálok. Vagy jövõhéten megyek dokihoz. (vagyis oda mindenképp)
Megírnád, hogy mi lett az eredmény? Mit mondott a doki? Én is úgyanígy vagyok, az utolsó ciklusom nagyon rövid volt, és a tesz negatív.

Start számlát csak a baba születésekor lehet nyitni v. később is? Hol érdemes? Akinek van ilyen v. valami más megtakarítási formában gyűjtöget a csemetéjének leírná nekem a lényegét, a költségeit, stb?

Legjobb válasz: Nem rég nyitottam meg a start számlát a kislányomnak az OTP-nél, azért ott mert nekem is OTP-s a számlám semmi más oka nem volt. Most 2,5 hónaposak vagyunk, de szerintem biztos, hogy van rá mód megnyitni késõbb is. Én 5000 ft-ot utalok rá neki minden hónapban a max 10.000 ft, afelett vissza utalják a többletet, de ezt biztos olvastad, abban amit kaptál levelet.

Nem rég nyitottam meg a start számlát a kislányomnak az OTP-nél, azért ott mert nekem is OTP-s a számlám semmi más oka nem volt. Most 2, 5 hónaposak vagyunk, de szerintem biztos, hogy van rá mód megnyitni késõbb is. Én 5000 ft-ot utalok rá neki minden hónapban a max 10.000 ft, afelett vissza utalják a többletet, de ezt biztos olvastad, abban amit kaptál levelet.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én K&H-s vagyok, megnézem akkor ott. 10.000-nél többet úgysem tudnék utalni az 50.000Ft-os GYED-embõl :(
Igen elég elkeserítõ... Nekem még gyed sincs csak gyes, ezért is csak annyi amennyi, de 18 év alatt ez is több mint a semmi. Nem tudom mikor akarod megcsinálni de elõtte kérj telefonon az Államkincstártól igazolást, hogy Te kapod a családi pótlékot, ha nekem utalják, mert a számlakivonatot nem fogadják el, csak ezt. Ennek is 30 napnál nem lehet régebbinek lennie, csak azért írtam le, hogy feleslegesen ne várj, enélkül úgyse csinálják meg. Én is így jártam 2x álltam sorba mindig 1000-eb voltak :S
nekem=neked bocsi elírtam
Én a KH-nál vagyok (onnan jöttem gyedre, befektetési tanácsadó voltam), de én meghagytam az államkincstárnál a start számlát, ugyanis sehol nem adnak akkora kamatot, mint ott. Ha megtakarítani szeretnél a picinek, tehát utalgatni, félretenni akarsz pénzt, valamilyen más megtakarítási formát válassz szerintem!
A kérdező hozzászólása: Kedves 12:30-as! Igen, szeretnék félretenni neki valamennyit minden hónapban. Tudnál esetleg ajánlani valamit?
pl mandula de száz meg száz oka lehet és az is megeshet, hogy nem a szívedet érzed
A kérdező hozzászólása: De! Küldött vérvételre plusz a tüdõgondozóba. Kardiológiára adott beutalót de mivel oda valószínû hogy sokára kapok idõpontot így elmegyünk egy maszekhoz a jövõhéten. Ha ezek negatívak lesznek mondta hogy akkor még küldd tovább addig amíg tünetmentes nem lesz. Ha ezek negatívak akkor szerintem elmegyek a fogorvoshoz hogy nézze meg a fogaimat plusz ha kell küldjön röntgenre.
Nem kell fül orr gégészetre menni szerintem, de ezt a háziorvosnak kellene eldöntenie.Nem küldött tovább sehova a panaszaiddal?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Ma voltam az orvosnál megnézte a vérnyomásom az rendben volt, meghallgatta a tüdõmet meg a szívemet arra se mondott semmit se, még múltkor ügyeleten csináltak EKG-t az is rendbe volt. A doki ma adott beutalót a kardiológiára de mivel valószínû hogy sokára fogok kapni idõpontot így elmegyünk egy maszek szakrendelésre. Küldött vérvételre meg a tüdõgondozóba mert mondta hogy lehet asztma. Mostanában feszült vagyok ez is kiválthatta de már pár hete mnap küszködök ezzel még akkor is mikor teljesen nyugodt vagyok. A doki azt mondta hogy az a lényeg hogy tünetmentes legyen szal addig küld amíg el nem múlik. Már jó pár éve szuszogok mikor alszom lehet hogy az orrmandulám hat ki a szívemre?
A kérdező hozzászólása: Akkor legalább egy dolog kilõve. Akkor fül-orr gégészetre nem kell elmenni vagy nem árt? Köszi szépen a választ!
Tüdõ problémák, gyomor és emésztési probléma(itt nem kell komolyra gondolni, elég, ha az ember nagyon puffad valami ételtõl, az is "nyomhatja a szivet". Lehet gerincproblémától is.Idegi eredetû problémák is gyakran kihatnak a szívre.Viszont hogy a te esetedben mi a valódi ok, azt csakis kivizsgálással lehetne eldönteni.Így csak találgatni lehet.
Ez orrmandulától nem lehet.
Ásványi anyagok hiánya is okozhat ilyen panaszt, pl. magnéziumhiány, de akár egy rossz fog is hatással lehet rá, szinte bármi, el kell menni kardiológushoz.
ritmus zavar! Fizikai megterhelés! Érszükület, következménye magas vérnyomás! ezek a leggyakoriabbak, de stressz is kialakíthat szív fájdalmat.
A fogorvos jó ötlet, mert vannak olyan baktériumok , illetve ha gyulladás van a fogon, ami a szívre veszélyes lehet.Ha odakerül a véráram útján.
Most nem lenne egyszerûbb még egyet tesztelni, mint megkérdezni?
Nekem dettó ilyen volt az utsó!ÉS alig volt a 2 nap alatt!Elõtte negatív teszt! Meg rá kb 8 napra újra negatív teszt! Én így jártam!Neked még lehet baba :) .Tesztelj pár nap múlva hátha :) !
Nekem 33-4 napos szokott lenni, a legutolsó kereken 2 napig tartott. Kérdeztem a nõgyógyászom, azt mondta ez nem baj. Ja, terhes nem voltam utána.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: jobb lett volna, ha inkább megtartod magadnak a válaszodat! Nektek pedig köszönöm, persze majd megint tesztelek. Furcsa nekem, mert ilyen rövid nem volt soha, a lányommal való terhességem elõtt sem.

A barátom 3 éve nyert egy skutert (50), de előtte volt neki egy másik, amivel máig jár. A megnyert skutert akarom megvenni tőle, csak nem tudom, lehet-e valami baja a motornak, ha 3 évig nem használták? Járva sem volt szinte vele 13 km van rajta.

2 kérdésem lenne: 1: ha 3 évig csak garázsban állt ,akkor lehet vele valami probléma? 2: a motor máig nincsen bejelentve.Ez lehet probléma,ha megveszem,és csak most jelentem be?

Legjobb válasz: 3 év alatt az aksija valószínûleg bedöglött. Ha volt benne üzemanyag akkor lehet nem árt kipucolni az üzemanyagrendszerét, de ezt nem tartom valószínûnek. Más baja kétlem hogy lehet ennyi idõ alatt.

3 év alatt az aksija valószínûleg bedöglött. Ha volt benne üzemanyag akkor lehet nem árt kipucolni az üzemanyagrendszerét, de ezt nem tartom valószínûnek. Más baja kétlem hogy lehet ennyi idõ alatt.
A kérdező hozzászólása: Tudod én azért írtam ide hogy értelmes választ kapjak a kérdésemre, és nem azért hogy ilyen válaszokat kapjak mint a tiéd...
Igazuk van a többieknek, sok ez a hal ilyen "kicsi" akváriumba. :( Ez lehet ammónia miatt is, de leginkább az miatt hogy zsúfolt az aki. Teljesen tényleg nem tisztíjuk ki az akit, hetente 20-30%-os vízcsere. Vitorlásnak min 120-150 liter-tõl, xifonak is 120-tól ajánlott. Több haladnak is nagy úszástér kellene.
Ja a halválasztást nem is néztem végig, ez így fenntarthatatlan, õket bármekkora helyen is tartod nem lesz életképes az akvárium mert teljesen más igényú fajokat válogattál össze. Üdv,
Rosszul gondolod, egyáltalán nem jó, csoda hogy hónapokig kibírják. A halak steril vízben nem életképesek, mire ki tudna alakulni az a biológiai közeg ami az életbenmaradásukhoz szükséges tönkre is vágod a biológiai egyensúlyt. Ki terjeszti ezt a hülyeséget hogy teljesen ki kell pucolni az akváriumot? Az akváriumot soha vagy legfeljebb néhány évente kell teljesen újraindítani. Olvasgass még egy kicsit a biológiai szûrésrõl, a lebontó baktériumokról és úgy egyáltalán az akvarisztikáról. A másik hiba hogy kis helyen tartod õket, ennyi halnak 3-szor ekkora akvárium lenne a minimum. Üdv,
"A tartási helyzet az jó mert minden 2. hétben teljesen kitisztítjuk az akváriumot." Ez információ, és az alapján, hogy milyen fajta halakat tartasz, szörnyû körülmények közt élnek sajnos.
A kérdező hozzászólása: A válaszból kihagytam az egyik halat: ez a platti. Még az van a mollykkal együtt.
A kérdező hozzászólása: A tartási helyzet az jó mert minden 2. hétben teljesen kitisztítjuk az akváriumot. A halak amik a mollykkal vannak: guppy, mikiegér, díszmárna, vitorlás, ferdénúszó, szifó, algaevõ. 60 Literes az akvárium. És amúgy volt ilyen fehéres széklete de nincs a testén semmi különösebb fehér volt.
Tartási körülményekrõl írhatnál, így nem lehet megmondani. Mekkora helyen vannak, részleges vízcserék, szûrés, milyen halak vannak még mellettük stb? Üdv,
Széklete nem volt fehér és vékony? Ha igen ez bélproblémára utalhat. Testén nincsenek apró fehér pöttyök?nem darakórra gondolok.
Visszatérve amit kérdeztem, akkor tuti bélostoros támadta meg szegényt :( Nem akarlak elkeseríteni de ebben az állapotban már nem igazán lehet megmenteni :( Túlságosan le van gyengülve. A fehér vékony széklete arra figyelmeztetett hogy a bél nyálkahártyája sérült a haladnak, a bélostorosok miatt. Legközelebb ha ilyet tapasztalsz, vedd külön a halat. Szerezz be Spirohexolt ez kimondottan bélostorosok ellen van. Ha idõben el kezded kezelni akkor vissza fordítható a betegség. http://akvatrend.hu/product.php?id_product=1023 Itt olvashatsz a gyógyszerrõl. Némelyik boltban darabra is tudsz venni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!