Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba csak valami (132 db)

Ma kelett volna megjönni-e de még eddig semmi. Csak annyi bajom van hogy hányingerem van nem esik jol a kaja csak iszom állandoan meg olyan mintha meg akarna jönni de semmi. Mi bajom lehet? Baba vagy valami baci?

Most mire gondoljak? Ja és tabit szedek tri-regolt már 4 honapja. Várom válaszaitokat. El?re is köszi

Legjobb válasz: Tri-regol már sok gondot okozott! Tesztel , akkor kiderül..a tri -regol 21. tabi után 4 nappalkellene megjönni pont 28 naponként. Ha nem terhesség, akor irány a doki!, meg akkor is ha terhesség! Mi alapján írták fel?-bementél, hogy kell és ezt adta, mert abból lehet gond, ha nem állapítják meg , hogy melyik fajta alkalmas neked, n is így jártam..a tri-regol nem volt jó.

Tri-regol már sok gondot okozott! Tesztel , akkor kiderül..a tri -regol 21. tabi után 4 nappalkellene megjönni pont 28 naponként. Ha nem terhesség, akor irány a doki!, meg akkor is ha terhesség! Mi alapján írták fel?-bementél, hogy kell és ezt adta, mert abból lehet gond, ha nem állapítják meg , hogy melyik fajta alkalmas neked, n is így jártam..a tri-regol nem volt jó.
A kérdező hozzászólása: igen be mentem és ezt irta ki a doki semmi vizsgálat nem volt elõtte
A kérdező hozzászólása: és neked miért nem volt jo? babás lettél tõle vagy más probléma volt?
az a tabi egy hormonbomba...

Ha mensi helyett "csak" barna volt lehetek terhes? A jobb mellbimbóm nagyon viszket már több napja! Lehet baba? Vagy valami más?

A mensi idejében volt barnázásom és 1 nap vérzésem. A folyás mennyisége nem volt kevés, és nem is volt sok, olyan közepes. Lehetek terhes? A mellbimbóm (csak a jobb) annyira viszket, és nagyon ki is van száradva. Mi lehete ez? Nagyon várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél, de holnap reggeli vizeletbõl tesztelhetsz és akkor kiderül! Sok sikert!

Nem hiszem, hogy terhes lennél, de holnap reggeli vizeletbõl tesztelhetsz és akkor kiderül! Sok sikert!
Az utolsó nekem is csak 3 napig tartott és véres is meg barna is volt. Simán belefér. Menzi után azért várj még kb 10 napot aztán tesztelj. Hajrá, szorítok! 33 hetes kismama

Ez lehet baba jele? Vagy valami más lehet? 25-26 naposak a ciklusaim. 22-re nem várom. 15-16-17 én volt barna folyásom, de nagyon kevés. Eddig még soha nem volt ilyenem csak mensi előtt 1-2 órával. Egyfolytában megjön érzésem van, meg hányingerem.

Legjobb válasz: Akár baba is lehet, de menzi is. Ilyenkor még nincs hányinger tünet ha baba van akkor se. Úgyhogy az szerintem valami más. Várd meg hogy késsen, és tesztelj. Majd az megadja a tuti választ.:) Sok sikert.

Akár baba is lehet, de menzi is. Ilyenkor még nincs hányinger tünet ha baba van akkor se. Úgyhogy az szerintem valami más. Várd meg hogy késsen, és tesztelj. Majd az megadja a tuti választ.:) Sok sikert.

Attól még hogy a doki nem látott ma semmit, csak valami foltot amire azt mondta hogy "ebből lesz a cserebogár" és visszahívott 2 hét múlvára lehet hogy ott a baba? A nyh.11 mm-es egyenletes, ez van a papiromon.

Legjobb válasz: Petezsákod van még csak ami látható, több mint valószinû. Gondolom két hét múlva leszel 8-9 hetes, akkor már látható lesz a baba is.

Petezsákod van még csak ami látható, több mint valószinû. Gondolom két hét múlva leszel 8-9 hetes, akkor már látható lesz a baba is.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy nem mondhatja ki a terhességet, ma 1 hete, hogy nem jött meg. Tul korai volt?
Igen egy kicsit korai volt mert te most kb 5 hetes terhes lehetsz és a 7. hét körül látszik már rendesen a terhesség.
Én már a 28 nap körül tudtam hogy terhes vagyok, mert már akkor voltak árulkodó jelek (nem úgy fájt a hasam ahogy menstruáció elõtt szokott, nem voltam ingerlékeny, a hõm állandóan fent volt, és szurkált a petefészkem körül) a második pozitív teszt után (ami a 29. és a 33. napon teszteltem) már biztosan tudtam, hogy babát várok, és így is lett.
Én a mensi után egy héttel mentem el, és akkor már látszódott valami a petezsákban, a papírra is ezt írta a dokim, hogy 5+-os vagyok. Ha a helyedben lennék, felkeresnék egy másik dokit is, már csak azért, hogy megnyugodj. 16 hetes kismama

Lehet baba vagy csak valami más miatt vannak ezek az érzések?

Nem volt pete érésem és kaptam gyógyszert! Azt be is szedtem és most miután együtt voltunk a kedvesemmel a megfelel? id?ben(úgy gondolom)hányingerem van szédülök és ég a gyomrom ami eddig soha! nem tudom mit tegyek még nem kell megjönnie de egy kicsit szúr meg olyan mintha görcsölne a hasam!

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi idõ telt el az együttlét óta, de ha nem sok,csak egy-két nap még ilyen tüneteket nem érezhetsz,szval valami más oka lehet,ettõl még reméljük összejött,mikor kellene megjönnie?

Nem tudom mennyi idõ telt el az együttlét óta, de ha nem sok, csak egy-két nap még ilyen tüneteket nem érezhetsz, szval valami más oka lehet, ettõl még reméljük összejött, mikor kellene megjönnie?
A kérdező hozzászólása: holnap kellene megjönni
Elsõ válaszoló vagyok, akkor viszont bármi lehet:-))))))nagyon szorítok, én ilyenkor már teszteltem, Gabriellel, nem reggeli vizeletbõl, ha nem félsz a csalódástól próbáld ki, ha nem akarsz feleslegesen tesztelni, várj egy hetet, sok sikert, szorítok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Szerintem holnapután tesztelj, a mensi elmaradása után egy nappal. Nekem akkor már szép erõsen látszott a + csík. Sok szerencsét!
lehet hogy baba.

Mi lehet a baja az xboxomnak? 1 piros led világít! De nemhiszem hogy megolvadt volna valami benne! Mert olvastam hogyha csak 1 led világít akkor lehet hogy csak Av / HDMi kábel cserés .

Ha benne van a HDMI és bekapcsolom akkor rögtön pirosan villog de ha nem dugom bele akkor zölden világít középen . Érdemes venni egy új HDMI kábelt ?

Legjobb válasz: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ad/Xbox_360_.. viszont ha csak a HDMI kábellel nem mûködik, akkor próbáld meg egy másikkal, ha úgy sem megy, akkor szerviz

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ad/Xbox_360_.. viszont ha csak a HDMI kábellel nem mûködik, akkor próbáld meg egy másikkal, ha úgy sem megy, akkor szerviz
A kérdező hozzászólása: av kabelem sajna nincs.. de ha megolvadt volna vagy szakadt volna benne valami akkor szerintem mindig villogna pirosan de mondom ha csak a tapot dugom bele rendesen zolden vilagit..
A kérdező hozzászólása: Rájöttem csak nem tudtam hogy kell tovább lépni !
A kérdező hozzászólása: Bocsi lehet hogy ezt igy nem szabad vagyis duplapostolni vagy mi csak már nem fért oda az MP4 lejátszó fajtája:E-Ronix EMP-1910 1GB MP3/MP4 lejátszó.Tudom nem egy nagy szám de !
Van olyan opció is, hogy "intro" vagy valami hasonló! A lényege, hogy akkor csak a számok elejének néhány másodpercét játsza le! Olvasd el a kezelésit!!!
a "Lejátszási mód" vagy "Lejátszási sorrend" be keresd az intro vagy esetleg a "Bevezetõ" opciót. Ott állitsd át pld folyamatos-ra, vagy valami hasonlóra
A kérdező hozzászólása: Igen ezt már probáltam de ebbe csak ugy találom hogy repeat és ott intro de semmi egyéb tanács vagy esetleg pontosabban elõre is kössz !
Hát igy látatlanba nehéz lépésenként elmagyarázni, mert minden lejátszó más! -de ha ott vagy hogy repeat, akkor okézd, és ekkor elõ kell jönni több opciónak - ezek közül az intro helyett válaszd pld a véletlenszerût. De egyszerûbb ha megmutatod valamelyik ismidnek. Szerintem csak az introbeállitás a baj a kütyüdön :)
Na ennek örülök! :) jó zenélgetést :)

Mitől lehet ez? Lehet baba a dologban? Vagy valami más? Dec. 23.-án volt meg, de csak 1 napig tartott, most jan. 21.-én este megjött, de ez is csak 1 esetleg 1, 5 napig (ennyire tehető össze) tartott.

Dec-ben meg sem éreztem, most viszont eléggé fájt már napokkal el?tte a hasam. Vannak terhes tüneteim is, de mint sokan lehet én is csak bebeszélem.

Legjobb válasz: szia. csinálj egy tesztet,pár nap mulva:-) De lehet hormonváltozás-zavar. Ne add fel,lehet bab a dologban is:-)

szia. csinálj egy tesztet, pár nap mulva:-) De lehet hormonváltozás-zavar. Ne add fel, lehet bab a dologban is:-)
A kérdező hozzászólása: jan. 16.-án csináltam utoljára (az volt a harmadik) és negatív mind. Bár én is gondoltam rá, hogy pár nap múlva csinálok. Vagy jövõhéten megyek dokihoz. (vagyis oda mindenképp)
Megírnád, hogy mi lett az eredmény? Mit mondott a doki? Én is úgyanígy vagyok, az utolsó ciklusom nagyon rövid volt, és a tesz negatív.

Amelyik baba hasfájós annak állandóan fáj a hasa vagy csak valamikor mert az enyém éjszaka nyugodt nappal meg sokszor sír nem tudom mi lehet a baja. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Az én nagyobbik fiam nagyon hasfájós volt. Teleszopizta magát, majd evés után fél órával kezdte a sírást. Napközben elég sokat sírt, viszont az éjszakákat igen kicsi korától kezdve végigaludta.

Az én nagyobbik fiam nagyon hasfájós volt. Teleszopizta magát, majd evés után fél órával kezdte a sírást. Napközben elég sokat sírt, viszont az éjszakákat igen kicsi korától kezdve végigaludta.
Nem mindig sír. Enyém evés után fél órával kezdte. Infacol bejött, meg pocisimi, ölelés...
Ha a hasához emelgeti a lábát, vagy megfesziti magát, akkor a hasa fáj.
Az enyém általában este 5-kor kezdte a mûsort, és 10-11-ig tartott, nappal nem fájt neki annyira.
Szerintem semmi baja nem lesz a babának.Diéta, pihenés, és Normaflore bélflóra helyreállító.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!