Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba tünetekkel mensi (11 db)

A mensi időpontja előtt halvány rózsaszín és fehér folyás volt, de babás tüneteim vannak. Ez már mindenféleképpen mensi jele lenne, ha lehet baba? A ciklusom elég rendszertelen, de ezekben a napokban kellene megjönnie.

A cicijeim fájnak, emelett derékfájás, ami néha úgy jön, nagyon kívánom a dinsztelt káposztát.Néha hányinger.

Legjobb válasz: a mesni tünetei és a terheség tünetei megegyeznek. igazábol ha megtapadt a baba akkor a mensi körül kezd el a szervezeted hcg-t termelni. ha rendszertelen akkor hétfö elött nem érdemes tesztelni.

a mesni tünetei és a terheség tünetei megegyeznek. igazábol ha megtapadt a baba akkor a mensi körül kezd el a szervezeted hcg-t termelni. ha rendszertelen akkor hétfö elött nem érdemes tesztelni.

Január 4-re nem várom a mensimet, de vannak "tüneteim", szerintetek lehet baba? (többi lent)

Enyhén érzékeny a mellem, úgy fáj a hasam, egészen lent, mintha meg akarna jönni, majd le szakad a derekam, reggel este émelygés. Szerintetek? Vagy ez már a közelg? mensit jelzi?

Legjobb válasz: Szerintem ez olyan dolog,hogy vagy ez vagy az mivel a tunetek nagyon hasonlitanak a Pms es tunetekhez.En is remenykedtem mert voltak tuneteim amik a beagyazodasra utaltak es azutan meg hanyinger ,faradtag ilyenek.en azt gondolom,hogy amikor babat szeretnenk akkor ezeket a tuneteket kicsit talan meg fel is erositjuk pszihesen.en biztos voltam benne ,hogy sikerult mert ilyet meg soha nem ereztem de aztan megjott.Ne bizakodj a mensi elmaradasig vagy a pozi tesztig mert csak osszetorik a szived.

Szerintem ez olyan dolog, hogy vagy ez vagy az mivel a tunetek nagyon hasonlitanak a Pms es tunetekhez.En is remenykedtem mert voltak tuneteim amik a beagyazodasra utaltak es azutan meg hanyinger , faradtag ilyenek.en azt gondolom, hogy amikor babat szeretnenk akkor ezeket a tuneteket kicsit talan meg fel is erositjuk pszihesen.en biztos voltam benne , hogy sikerult mert ilyet meg soha nem ereztem de aztan megjott.Ne bizakodj a mensi elmaradasig vagy a pozi tesztig mert csak osszetorik a szived.
szerintem a mensid miatt fáj a hasad mert azért jan. 4-e nincs messze bár ki tudja ...... baba is lehet a dologba :) )
"A", ti mióta próbálkoztok, és mennyi idõs vagy? Heni
Kedves kérdezõ, nagyon sajnálom, tudom milyen érzés, ezért sem élem bele magam. Talán ezért birom ki, hogy ne teszteljek. Ma kellett, hogy megjöjjön, még semmi, de persze még lehet. Továbbra is fáj a cicim, de más semmi. Menzesz elõtti nap szokott lenni derék- és fejfájásom, most nincs. Bele sem merek gondolni, hogy hátha.... "A" :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, hogy vagytok? Nekem sajnos megjött ma délelõtt, úgyhogy ez a hónap nem jött össze. Túl szép is lett volna, ha elsõre sikerül. Nektek több szerencsét kívánok. puszi mindenkinek.
Primrose vagyok : 4-5-re nemvárom.
A kérdező hozzászólása: "A", drukkolok, hogy holnap ne jöjjön meg, és kitartást kívánok a jövõ hétig, és megemelem a kalapom, hogy tudsz várni még 5-6 napot, de nagyon nagyon szorítok, hogy ott legyen a kis drága. :-) primrose, te mikorra nem várod? Mikor csinálsz megint tesztet? lehet, hogy még nagyon fiatal a terhességed azért nem mutat semmit, de nem szeretnék senkit bíztatni, nehogy csalódás legyen a vége, de azért majd írjatok mindannyian, ha teszteltetek. Én azt hiszem holnap csinálok egyet reggel, meglátjuk, hogy mi lesz, mert elvileg holnapra nem várom :)
A kérdező hozzászólása: primrose, ne ess kétségbe, és addig amíg meg nem jön van remény, és te is tudod, hogy a mensi és a terhesség tünetei szinte ugyan azok, úgyhogy csak pozitívan :-)
Velem annyi, hogy lõttem elsõ pisibõl egy ovutesztet jósteszt gyanánt de ez is nega. számításaim szerint 12. dpo-n lehetek. Tünetem semmi. Nekem mensi elõtt 5-6 nappal szokott görcsölni (megvolt) aztán utána mensiig a naaaaagy csend (ez van most) sztem nem vok babás :(:(((( primrose
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. :-) Valami változás valakinél? "A" az szerintem nagyon jó, ha ennyire fáj a melled. Én voltam ma rossmannban, de nem vettem tesztet, mert megbeszéltük a párommal, hogy még korai lenne egyáltalán megvenni is. :-) Velem annyi "újdonság" történt, hogy elmúlt minden panaszom. Nem fáj a mellem, nem fáj a hasam, mintha nem is akarna megjönni. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz? Szerintetek? Holnapra vagy péntekre nem várom, de ilyenkor már szoktak lenni bõven tüneteim, és tudni szoktam, hogy meg is jön két napon belül. Most semmi, úgyhogy még reménykedek. :-) Majd írjatok, ha tesztelt valaki. Primrose, veled valami új fejlemény? Nem lehet, hogy korán teszteltél? Azért drukkolok. :-)
"A" vagyok :) Holnapra nem várom, még nem teszteltem. Teljesen elmúlt a hasfájásom, már tegnap sem fájt egyáltalán. A mellemhez meg már hozzá sem lehet érni. Vagyis még bármi lehet. ha netalántán holnap nem jönne meg, akkor sem fogok tesztelni még hétfõ-keddig, mert akkor leszek patika közelben és addig nem tudok tesztet venni.
Nem, még korai. Heni
A (Anikó) vagyok. Második gyerekkel próbálkozunk tavaly nyár óta. 30 leszek az idén. Ma még semmi :)
Ani, véletlenül nem Hmezõvhelyi vagy?
Csajok, indítok egy új hónapot, csatlakoztok?!?!!? :) )))
Primrose vagyok, nekem is megjött :((( (5-én, csak nem volt netünk pár napig :( )
Nekem is megjött. Heni
Ja, üdv: Heni :D
Szia :) Nekem még nem jött meg, de szerintem meg fog. :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok, van még akinek nem jött meg a mensije, és tesztelt? Primrose, Heni, veletek mi van? Anikó sajnálom, de új hónap, új lehetõség. Mindent bele. Most majd sikerül. :-) Remélem még majd írtok. :-) Pussz
Aniko vagyok, ma nekem is megjott.
Semmi gond, valószinüleg nem én vagyok az egyetlen 30 éves Anikó, aki második babára vár :)
bocsi, a kó lemaradt. és köszi az infot! :-)
Ha tõlem kérdezed (Anikó vagyok, semmi képpen sem Ani:) ), akkor nem.
Tesztelt valaki? *primrose*
*Primrose* vagyok: én már teszteltem tegnap reggel elsõbõl 10-essel (az a legérzékenyebb) és nega :((((((
A kérdező hozzászólása: "A", te mikor tesztelsz elõször? Majd csak a nem várt napján? Drukkolok, hogy kisbabád legyen :-) Majd írj légyszi, hogy mi a helyzet veled. :-D
4-es vagyok, köszönöm! Mi sokáig nem védekeztünk, de aztán végül egyre jobba zavart hogy nem esek teherbe. Aztán sikerült úgy 2-3 év után de nem maradt meg, már rögtön az elején elment. Aztán egy idõ után úgy döntöttünk hogy kivizsgáltatjuk magunkat, és kiderült hogy a jobb tuba nálam teljesen el van záródva, a baloldalon pedig nagyon vékony lyuk van az elzáródott tubán keresztül. Kevés % a teherbeesésre, így gondoltam elmegyek laparoszkópos mûtétre. Most januárban lett volna, de decemberben teherbe estem. :-) Pénteken voltunk UH-on, a szívcsõ már pulzál, úgyhogy jövõ héten elvileg dobogni fog a pici szíve. :-) persze majd csak 8 hónap múlva nyugszom meg. :-) Remélem nektek könnyebb és jóval rövidebb utatok lesz a babáig, drukkolok!
Márcsak azért kérdezem, mert nekem a 15. naptól, de elég erõteljesen.
Mennyire erõsen görcsöl a pocakotok?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :-) Ment mindenkinek a zöld kéz :-) 4-es, nagyon gratulálok neked, és kívánom, hogy probléma mentes várandósságod legyen, és élvezd ki minden pillanatát. :-D Remélem nekem is kisbabát jelent :-) Megkérdezhetem, hogy mi volt a gond nálatok? Igazatok van abban is, hogy ne éljem bele magam, meg, hogy a pszichém is csinálhatja ezeket a tüneteket, de ugye eddig még nem volt negatív tapasztalatom, és nem is "erõszakolom" meg a szervezetemet, hogy de ez már biztos a baba, stb. stb. , de azért jó elmélkedni rajta, hogy akár az is lehet :-)
Közben írt valaki ide szóval a 4-es és 6-os hozzászóló voltam.
Nem tudom, de nekem is január 4-én kellene megjönnie. Nekem is enyhén fájnak a melleim és fájdogál a hasam alja. Ezen kivül semmi. Sajnos a tünetek bármit jelenthetnek. Már 6 hónapja minden ciklusban azt hiszem végre terhes vagyok, ezért most nem is élem bele magam. Tesztelni még korai.
Elõzõ vagyok, a 26. napon csináltam egy tesztet ami negatív lett, de délután munkából hazaérve volt rajta egy halvány csík. Nem számít hogy mit írnak a tájékoztatóban hogy 10 percig lehet csak eredményt értékelni, ha nem lennék terhes, délutánra sem jelent volna meg a csík.
nyugi én is hasonló cipõben járok mint te mi is most kezdtünk el próbálkozni :)
Nekem pontosan ezek a tüneteim voltak mint amit most leírtál!!! Már több nappal a menstruációm elõtt. Aztán szerencsére nem jött meg, és most 6+4 vagyok. (5, 5 évig vártunk babára)
A kérdező hozzászólása: Nekem annyira görcsöl, mintha menstruálnék, néha bele nyilallgat az egész alhasamba, és kisugárzik, de ez számomra elég kellemetlen, mert én azt is nehezen viselem mikor tényleg megjön, mert rohadtul tud fájni a pocakom, és az elsõ nap kibírhatatlan. valahogy így tudnám jellemezni, bár lehet, hogy nem sok értelme van az általam elmondottaknak, de azért remélem ki tudjátok bogozni :-D ja és nekem tegnap kezdte ezt a sok mindent, vagyis a 21 napomon, 28 napos ciklus mellett.
A kérdező hozzászólása: 4-es, az a lényeg, hogy végre sikerült, és legközelebb biztos, hogy már dobogni fog a pici szíve. :-) Ne idegeskedj, és gondolj arra, hogy ha már ennyit vártatok a bébire, biztos, hogy nem lesz semmi baj, minden ok, mert õ hozzátok akar megszületni, azt szeretné, hogy ti legyetek a szülei :-). és lesz egy egészséges, gyönyörû kisbabátok, utána pedig jöhet a következõ :-) azért majd mindig számolj be kérlek, hogy mi van veled/veletek :-)
Szintén január 4-re nem várom és ez az elsõ hónapunk :) Nálam a következõket figyeltem meg: már 2-3 napja fájdogál a hasam. (mint menstruáció alatt). Folyamatos, enyhe fájdalom. Néha-Néha erõsebben hol a jobb, hol a bal oldalon beleszúr. És a mellem, pontosabban a mellbimbóm szintén már napok óta fáj, ha hozzá ér valami. 28 naposak a ciklusaim. Mivel nekem sincs összehasonlítási alapom.... Remélem a legjobbakat :P
Múltkor mikor ilyen volt hogy az ismerõsömnek jött egy csepp teje õ terhes is volt... a teszt még totál szellemcsíkosnak tûnt, kb. 4-5 napra rá volt halvány, de tejcsepp már jött *Primrose*
Elsõ válaszoló vagyok, elszámoltam, nem 4-én, hanem 3-án kell megjönnie, mivel óramûpontosan 35 napra jön meg. Nekem is menziszerûen fáj a hasam, de már nagyon. Este alig birtam feküdni, aztán reggelre elmúlt, és most megint fáj (de eddig fõztem és most hogy leûltem megfájdult). Az elsõ terhességemnél fájt igy a hasam, de nem élem bele magam. Egyébként csak akkor szokott fájni, mikor megjön. A melleim fájnak, és komolyan mondom reggel olyan érzésem volt, mint mikor szoptattam és meg-meg cseppent a tejem. Ilyenek vagyunk, tüneteket látunk, talán bebeszéljük, talán nem... :) Mindenkienk szoritok és BÚÉK!!! A
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok, itt vagyok teljesen igazatok van, ahányan vagyunk annyiféle tünetet produkálunk :-) Szerintem is kár rajta vitázni, nem is azért kérdeztem, csak már sok hasonló történetet olvastam, hogy valakinek ilyen tünetekkel kisbabája lett, hogy kíváncsi voltam a saját tapasztalatokra. Lehet itt találgatni persze meg minden, de jó a pozitív történeteket olvasni. :-) nagyon drukkolok magunknak akik kisbabát szeretnénk, hogy a hét végén sorra pozitívat teszteljünk :-DD majd írjatok mindenképpen. Utolsó, nem lehet, hogy korán teszteltél? Nincs kedvetek nevet, vagy becenevet írni, hogy könnyebben eligazodjunk? Nagyon Boldog Kisbabás Új Évet kívánok mindenkinek :-) Detti
Felesleges vitáznunk, ez nem vita kérdése, minden terhesség más, más tünetekkel. Nekem annyi volt amit leírtam, ettõl még másnak másmilyen volt. Ma lõttem egy 10-essel tesztet, de negatív :((((((
Nekem sokat görcsölt, azt hittem meg fog jönni. A beágyazódáskor meg pecsételõ vérzésem is volt.
Azért ezzel vitáznék. Én éjjel erõs görcsre ébredtem. Fel akartam kelteni a páromat is, hogy vigyen be az ügyeletre. Visszagondolva akkor ágyazódott be.
Nekem eddig 2 terhességem volt és mindkettõnél az volt a tünet hogy nem volt tünet... mikor minden [email protected]@@rt éreztem abból sosem lett baba, csak megõrültem a ciklus végére. mikor meg a babák jöttek akkor a tesztig "csak" a hihetetlen álmosság, de ezen kívül semmi.
Én is 4-re nem várom. mi már 1 éve próbálkozunk (3. baba lenne) Nekem semmi tünet... :(
15, én is pont így vagyok. Csak nekem hétfõ óta fájdogál a hasam. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos ez a baj, hogy bármi lehet, de jövõ hét pénteken kiderül :-) Csak azért volt furcsa, mert egy-két nappal menstruáció elõtt szoktak lenni ezek a tüneteim, nem egy héttel elõtte, mert már tart egy-két napja. Igazából nem élem bele magam, mert még csak most kezdtünk próbálkozni, csak érdekelt, hogy volt-e más is ilyen "cipõben" és baba lett-e a dologból. Meg az az igazság, hogy van bennem egy egészséges izgalom, hogy akkor most mi lesz?! Még akár sikerülhet is elsõre, vagy nincs olyan szerencsém? Kedves Elsõ, majd azért írj, hogy mi van veled, mikor tesztelsz stb., mert érdekelne a tapasztalatod. Második köszi a választ, és igazad van :-D

Lehet baba? Ilyen tünetekkel mensi lesz, vagy babóca?

Sziasztok!Nekem holnap(nem)kellene megjönni a mensimnek.3 napja van mindjárt megjön érzésem,(föleg reggelente),cicifájás még annyira se,mint mensi elött szokott,viszont keményebbek, feszülnek.Már kb.1 hete szurkál a hasam,2 napig volt fehér folyásom,ma már inkább ilyen barnás folyás.Amugy se hányinger, se kávéundor,se szédelgés.Szerintetek mi lehet?Már 1 éve szeretnénk babát,és most valahogy mást érzek, mint eddig mensi elött!Remélem összejött!Köszi elöre is a válaszokat!Puszi nektek!

Legjobb válasz: Jah,és még elfelejtettem, hogy a hõm. ma reggelre 37.2 lett...eddig 36.7-36.9 volt.Én ugy tudom, mensi elött lefelé megy.Ugye?

A kérdező hozzászólása: Jah, és még elfelejtettem, hogy a hõm. ma reggelre 37.2 lett...eddig 36.7-36.9 volt.Én ugy tudom, mensi elött lefelé megy.Ugye?
Szia nagyon is lehetsz terhes, fõleg ha a hõd fenntebb van. Nekem 3-hete késik és még mindig menzi érzésem vn.sokan azt mondják hogy a menzis érzéseket akkor is érzed ha babás vagy.Mi is 1 éve szeretnénk babát a férjemmel.De én meg még terhességi tesztet sem vettem, mertfélek a negatív ered ménytõl.Régebben mindig vettem tesztet ha késett 1 napot akkor is de amikor - lett nagyon elkeseredtem. Ugyhogy most inkább kihagyom.sok sikert neked.
HÕD MIATT LEHET BABA A DOLOGBAN. A TÖBBI DOLOG SZERINTEM INKÁBB A MENSIT JELZI.
AZ ELSÕ VÁLASZADÓNAK MONDOM, HOGY SZERINTEM A HÁROM HETES KÉSÉS MIATT NYUGODTAN VEGYEN TESZTET, MERT AZ NAGY VALÓSZÍNÛSÉGGEL + LESZ.
ha barnás a folyás lehet hogy megjön de ha még ma veszel egy medilab tesztet az kimutatja ha baba lesz nekem a menzesz elõtt három nappal már két csík volt legyél optimista és az érzéseidre halgass
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a gyors válaszokat, ugy gondoltam, hogy ha nem jön meg addig, akkor holnap reggel tesztelek.Csak én is félek a nega teszttõl:(Majd megirom mi lett!Köszi mégeccer, és szoritsatok! Puszi
lehetséges a holnap reggeli teszt még korai lesz, inkább várj még 4-5 napot, ha addig sem jön meg, csak hogy nehogy csalódj a nega teszttõl:) )) Drukkolok, majd írj!
2. válaszoló vagyok.Én is azt tanácsolnám hogy majd csak 4-5 nap múlva vegyél tesztet, mert ha még negatív, és terhes vagy potyára szomorítod el magad.Én is nagyon félek a teszttõl mert mindig azt érzem hogy megakar jönni de már 3hete késik és a hõm meg 36, 9. drukkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Na jól van:) Ha kibirom, akkor szót fogadok nektek, és várok egy pár napot, addig nem tesztelek!Jajj, de nehéz lesz:) És én is drukkolok nektek!

Egyhete kesik a mensim, terhessegi tuneteket nem erzek, csak neha enyhe emelygest. A hôm4 napja 37 korul mozog, ez lehet baba?

Teszt 3. Napon - ,azota nem teszteltem

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj újra egy másik fajta teszttel! Igen, lehet baba!

Szerintem tesztelj újra egy másik fajta teszttel! Igen, lehet baba!
Mindenképpen tesztelj, már napközbeni vizeletbõl is megtudhatod a kérdésedre a választ. Ha van idõd, tudasd velünk is az eredményt. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: 7. Mensimentes napn halv.nagyom halvany+...esti pisi....
Elsõ vagyok: GRATULÁLOK! Babát vársz, hiába halvány a csík, akkor is ott van!!!
Gratulálok! Ha halvány is, de ott a baba! Reggeli vizeletbõl már biztosan nagyon erõs csík lesz! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Vettem megegy tesztet, majd megirom:)
A kérdező hozzászólása: Jon a baba 5 hetes ma voltam dokinal, csak a parom most nem aksrja:(

A mensim napján semmilyen tünetem nincs rá hogy megjönne. Nem fáj a hasam se semmi. Lehet baba? :o

Igazából nem voltunk eggyütt a párommal. Csak próbálkoztunk gumival.. de nem ment (mivel még csak elsõ lett volna). De viszont ujjalt.. Lehetek terhes? Vagy kéne valami tünetnek lenni?

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes..ne aggodj, olvas utána, hogy lehet teherbe esni és milyen jelei vannak..A menses meg késhet.

Nem lehetsz terhes..ne aggodj, olvas utána, hogy lehet teherbe esni és milyen jelei vannak..A menses meg késhet.
és mégis mitõl lennél terhes?!
Ha az ujjából távoztak spermiumok, akkor igen, lehetsz terhes...
Sokszor késik össze-vissza, kimarad egy hetet, de ez nem egyenlõ a terhességgel. Maximum fogamzásgátló tabletta mellett kell erre jobban oda figyelni, mert az valamennyire szabályozza a hormonmûködést, vagyis a menstruáció pontosan fog érkezni mindig. Még akkor sem biztos, hogy teherbe esik valaki, ha nem védekeznek. Sokan akarnak gyereket és csak egy jó idõvel rá fogan meg a nõ. Ez az ujjazás, meg sex gumival, hát ha nem lyukad ki akkor esélytelen egy nem kívánt terhesség. Pár nap és megjön. 18/L UI:Megkérdezhetem hány éves vagy?

Kezdjek örülni vagy még korai? Már 4 napja késik a mensim tünetek nincsenek lehet ez baba?

általában pontossan szokott megjönni. most már 4 napja késik viszont semmi tünetet nem érzekmax,hogy folyton ennék,söt máskor ugye érzem mikor leszek beteg de most ezt sem.tesztelni még nem akarok egy hetet legalább megvárom,nem akarok csalodni,de szerintetek lehet baba??vagy valamit kellene éreznem?már nagyon szeretnénk és egy éve probálkozunk vele.

Legjobb válasz: Már most nagyon beleéled magad a gondolatba hogy terhes vagy. Ami nem baj csak ne nagyot csalódjál. A tesztek már pár napos terhességet is kimutatnak, hát vegyél egyet, legalább tudod az igazat és nem kell még egy hétig izgulnod hogy vajon igen vagy nem. Ilyenkor még nem nagyon vannak tünetek, a hányinger a mellfeszülés kicsit késõbb jön bár minden terhesség más és más. Ja és igen akár ez baba is lehet!!!

Már most nagyon beleéled magad a gondolatba hogy terhes vagy. Ami nem baj csak ne nagyot csalódjál. A tesztek már pár napos terhességet is kimutatnak, hát vegyél egyet, legalább tudod az igazat és nem kell még egy hétig izgulnod hogy vajon igen vagy nem. Ilyenkor még nem nagyon vannak tünetek, a hányinger a mellfeszülés kicsit késõbb jön bár minden terhesség más és más. Ja és igen akár ez baba is lehet!!!
A kérdező hozzászólása: azért nem akarok még tesztelni mert már párszor azt hittem hogy az vagyok és mégse:(:( pedig akkor ugyéreztem tünetek is vannak vagy csak beképzeltem mert nagyon szeretném.ezért várok még a tesztel!
Szia!Megértelek, én is ugyan igy voltam.Annyira szerettünk volna babót, és mindig mikor teszteltem, mert úgy éreztük, hogy most összejött, negatív lett, és másnap megjött.Végül teljesen belezavarodtam a tesztekbe, és már babonából nem mertem megcsinálni, és egyszer mikor egy napja késett, a párom nem hagyott békén, hogy õ tudni akarja, és vett egy tesztet.NAgyon halványan, de ott volt a második csík is, és már 32 hetes nagyon boldog kismama vagyok.Amugy tümnetem nekem semmi nem volt, még késõbb se.Semmi hányinger, reggeli rosszullét, az ég világon semmi.Az étvágyam sem volt nagyobb, mint elõtte, a cicim sem feszült.Úgyhogy a "jelekre" nem szabad adni.Szerintem nyugodtan csinálj tesztet, és hidd el, nem õ hozza a balszerencsét.Én is rákentem az egészet! :) NAgyon szurkolok neked.REmélem összejött.Írd meg hogy mi újság.NAgyon szorítok! Sok szerencsét és boldogságot!!!
Szia! Lehetsz terhes, nem is tudom volt e az elsõ napokban valami furcsa, azt tudom hogy még nem is tudtam a babáról, és nagyon fáradt voltam. A párom meg is lepõdött, mert lefeküdtem pihenni délután, amit már óvodás korom óta nem tettem. És a mellem lett nagyon érzékeny. Ezen kívül semmi tünetem nem volt. Azért csinálj tesztet, ne izgulj! Drukkolunk! 23 hetes kismama
Én annyira izgultam hogy mesi elõtt négy nappal már teszteltem, és már akkor kimutatta - mondjuk az olyan teszt volt. Szerintem csinálj egyet, jobb mint a bizonytalanság.
csinálj tesztet annyit megér, hogy ne idegeskedj
A teszt a megoldás.Vannak nagyon jó tesztek .A gravida-HCG-ét tudom ajánlani, mivel nekem még menstruáció elõtt kimutatta.Tudom mirõl beszélsz, de hidd el a teszt nem téved és fügettlen eredményt ad a te lelki álapotodtól. Sok sikert.
Szia! Lehetséges bármi. Nekem április 19-én kellett megjönnie de már elõtte egy héttel hánytam. Vettem egy tesztet és pozitív lett. Pont azon a napon amikor meg kellett jönni akkor is vettem egyet és az olyan határozott két csík lett...... Most 15.hetes boldog kismama vagyok :-D ! Nekem nagyon hamar jelentkeztek a tünetek.És még most is hányós vagyok rendesen, de valahogy kibírom. De tényleg van olyan akinek semmi. Szerintem is a teszt a legjobb megoldás! Nekem is volt sok negatív de végül csak lett pozitív is! Sok szerencsét kívánok! Szorítok! Szia

Mitől lehet fehér sűrű folyásom mint a testápoló, semmilyen panaszom tünetem nincs. Dolgozunk a baba programon, még 7 nap van nam várt mensiig?

Legjobb válasz: Én kapásból azt mondanám hogy sok esélyed van a babára!:) Nálam pont ez volt amikor terhes lettem, nem tudtam miért van ilyen folyásom, de a mensó napján a teszt megadta a választ:) Persze mindenkinél máshogy van, van akinek ilyen a folyása mégsem lesz baba. Ha idáig nem tapasztaltál ilyet és még "dolgoztatok" is rajta akkor szerintem van rá esélyed! :)

Én kapásból azt mondanám hogy sok esélyed van a babára!:) Nálam pont ez volt amikor terhes lettem, nem tudtam miért van ilyen folyásom, de a mensó napján a teszt megadta a választ:) Persze mindenkinél máshogy van, van akinek ilyen a folyása mégsem lesz baba. Ha idáig nem tapasztaltál ilyet és még "dolgoztatok" is rajta akkor szerintem van rá esélyed! :)
Szia! Nekem is ugyaz ez van, és sok! Remélem hogy a baba miatt. Mert nekem néha volt ilyen de nem így és nem ilyen sok! Ez nagyon furi!
Semmi tünetem nem volt, csak azért csináltam a tesztet mert nem jött meg. Pozitív lett, csodálkoztam is:)
Nekem a 3gyermekkel sem volt semmi tunetem teszteléskor.7/8het korul jottek(almossag, emelyges, gyakori pisilesek), es mellfeszulesem sem volt soha!
Ln azért teszteltem, mert késett. az elsõ tünetem a mellfeszülés volt, bõven egy héttel már a kimardt menzi után. az émelygés is kb akkor kezdõdött. menzi kimaradása elõtt semmi tünetem nem volt.
A kérdező hozzászólása: hmm akkor ebbõl teszt lesz pénteken ha addig nem jönne meg. mindenhol azt olvasom, h azt veszik észre mielõtt tesztelnének, h nagyon feszül a mellük. nekem csak kicsit érzékeny a bimbóm. dehát ez bármi lehet ezekszerint.
A tünetekre nem szabad alapozni, van akinek hamar, van akinek csak 7-8hetesen és van akinek egyáltalán nem jelentkezik. Ha késik és esély lehet a terhességre tesztelj. Elsõ fiammal csak a mensim maradt ki, teszteltem pozi lett, majd a 9-10 hét körül kezdett fajni a mellem. Most a másodikkal kezdettõl fogva pisilni jártam, álomkóros voltam, a melleim fájtak. Most 32 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: és ez kb hány napos késésnél volt?
Elsõ vagyok mellem csak szülés után feszült...addig nem is nõtt talán annyi tünet volt, hogy nem kívántam a cigarettát...nem voltam rosszul tõle, csak valahogy én nem szívtam...de ez is teszt környékén volt már
Nekem minden tünetem akkor kezdõdött, amikor pozitív lett a teszt. Én csak azért teszteltem, mert soha nem menstruáltam, így ezzel ellenõriztem, hogy biztos nem vagyok-e terhes, habár védekeztünk (egy alkalmat leszámítva), így meglepõdtem, hogy pozitív lett. Onnantól kezdve volt hányingerem, émelyegtem, elõjött a refluxom, fáradt voltam, állandóan pisilhetnékem volt, minden tünetet felmutattam, amit egy terhes nõnek fel "kell" mutatni. Teszt elõtt semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: tehát semmi mellfeszülés-érzékenység stb? mert nálam nincs
A kérdező hozzászólása: hát igen mindenkinél más úgy tûnik.köszi mindenkinek a tapasztalatok megosztását! (sajna) nem baba miatt késett megjött ma :/

Ha semmi tünetem nincs, csak a mensi kimaradása, azért lehet egészséges a baba?

Legjobb válasz: Szia! Persze hogy lehet.Sõt örülj neki.A szerencsésebbek közé tartozol.Nem kell ahhoz kihányni a beled, hogy szép egészséges babád legyen. Gratula a babához

Szia! Persze hogy lehet.Sõt örülj neki.A szerencsésebbek közé tartozol.Nem kell ahhoz kihányni a beled, hogy szép egészséges babád legyen. Gratula a babához
szia.a sógornõm már 5-hónapos, semmit nem vett észre, csak azt, hogy kimaradt a mensije, azóta se semmi.teljesen egézséges a picúr, az ultrahang azt mutatja. én pedig az ellenpélda vagyok, most vagyok az 5.-ik héten és iszonyat szarúl vagyok, sokat kell feküdnöm... irigyellek... nyugodj meg és élvezd a pillanatokat.
Nekem sem volt soha semmi panaszom és a 26. hétben vagyok. Örüljünk neki!!!
30 hetes terhes vagyok és eddig semmi jelentõs tünetem nem volt, azon kívûl, h. nõ a pocakom. :-) Örülj neki és élvezd ezeket a szép hónapokat!
szia!én 21hetes kismama vagyok és nekem se volt semmi tünetem csak a mensi kimaradása!és még mindig semmi bajom!örülj neki hogy nincs más tüneted, ugy látszik mi a szerencsések közé tartozunk! szia
Szia Nekem is csak a mellem fáj, meg a hasam néha(a méh növekedése miatt), de más tünetem nekem sincs. 10 hetes kismama Élvezd:-)
Nekem se volt semmi tünetem egyik babámmal se. Az elsõ esetben csak akkor hittem el hogy terhes vagyok, mikor az elsõ ultrahangon megmutatta a doki a kerek foltot, hogy anyuka ez a baba. Mindkét babám egészségesen született.
Én voltam a kérdezõ.Tegnap elvetéltem a babát.Nem volt alaptalan a megérzésem.
Sajnálom a történteket, de biztos, hogy nem attól ment el a babád, mert nem voltak tüneteid. Úgyhogy nyugi, és ha engedik, próbálkozzatok a következõvel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!