Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba napja késik (124 db)

Lehet baba jele ha a hőm ilyen meg a tünetek meg 2 napja késik?

a h?m mensi el?tt mindig 35,4 aztán mensire le kéne esnie most is leesett a mensi napja el?tt 1 nappal 34,5 -re de kett? napja 36,3 és el sem mozdul onnan nekem soha nem volt még 37 körüli h?m mindig ilyen magasak szoktak lenni kb 34-és 36 közöttiek.a mellem érzékeny , szurkál ott lent , és 2 napja késik és tök száraz vagyok.a ciklusaim mindig 28 naposak.

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem esett le, de fel sem ment 1-2 tizedet változik oda vissza. 4.napja késik nekem de a teszt még negatív. szerintem lehet baba, nem tesztelsz? én 2-3 napja nagyon rosszul alszom, ez lehet miatta?

Szia! Nekem nem esett le, de fel sem ment 1-2 tizedet változik oda vissza. 4.napja késik nekem de a teszt még negatív. szerintem lehet baba, nem tesztelsz? én 2-3 napja nagyon rosszul alszom, ez lehet miatta?
Szerintem már tesztelhetsz. A mensi elõtt még lehet korai volt. De tudod a Hcg hormon kétnaponta duplájára nõ, tehát már egy érzékeny teszt kimutathatja. De ha nem akarsz esetleg csalódni, akkor várj még 2-3 napot és akkor próbáld újra.
A kérdező hozzászólása: szia. Szerintem is lehet hogy a babád miatt nem alszol jól de nem tudom igazán mert én is 2 éjszaka meg tegnap éjjel nagyon rosszul aludtam de nem tudom mitõl és teszteltem a mensi nemvárt napja elõtt egy nappal de negatív lett és gondoltam várok még pár napot , de nem tusom mennyit várjak. Szerinted?
A kérdező hozzászólása: szia. Talán holnap reggel csinálok egy tesztet de tényleg nem akarok csalódni , nem tudom mit tegyek kíváncsi vagyok nagyon mert nagyon szeretném ha összejönne de csalódni sem szeretnék egy esetleges negatívban
1 .válaszoló én a 4.késéi nap reggelén még negatívat (ma reggel) teszteltem és most péntek reggelig biztosan várok, ha nem jön addig akkor tesztelek. remélem akkor már + lesz. kinek mennyi hcg termelõdik de szerintem a mensi után 3-4 napot azért várj.

17 napja késik, baba lehet?

17 napja késik.

Legjobb válasz: Nekem kb. 10 napja késik.annyi, hogy megy a hasam, de nem eszem semmi, mert egyszerûen nem kívánok semmit.Alkalmanként cigizek, de nekem is elment ettõl a kedvem.Csináltam tesztet és negatív lett.Én is holnap megyek dokihoz. 18/L Amúgy én megbízom a tesztben szerintem ha negatív akkor nincs baba, én is ugyanettõl féltem, mert nekem is megvolt a lehetõség.

Nekem kb. 10 napja késik.annyi, hogy megy a hasam, de nem eszem semmi, mert egyszerûen nem kívánok semmit.Alkalmanként cigizek, de nekem is elment ettõl a kedvem.Csináltam tesztet és negatív lett.Én is holnap megyek dokihoz. 18/L Amúgy én megbízom a tesztben szerintem ha negatív akkor nincs baba, én is ugyanettõl féltem, mert nekem is megvolt a lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Nekem az a bajom, h Gabriel tesztet vettem és engem 1x szépen átvágott... és barátnõm 2x tesztelt vele mind a 2x negatív lett és közbe 2 hónapos terhes volt.
Szerintem terhes vagy, a kívánosság elég szembetûnõ jel.

Magas prolaktin szint (851mu/l a 21 napon) mellett lehet baba? 4 napja késik. Semmi tünet. Még nem teszteltem. Vagy más oka van hogy késik? De nem szokott max 1-2 nap eltérés.

Legjobb válasz: Szia! A könyvem szerint a prolaktinszint független a ciklus szakaszától. 59-619mlU/l között nem terhes, 206-4420mlU/l között terhes. Ez alapján, akár már babás is lehetsz. Dokid mit mondott? Más értékeket nem néztek? Sajnos nem biztos még a baba, mert a magas prolaktinszintet betegség is okozhatja, ezért kellene vagy több eredmény vagy legalább egy teszt! A remény ott van! Szorítok!

Szia! A könyvem szerint a prolaktinszint független a ciklus szakaszától. 59-619mlU/l között nem terhes, 206-4420mlU/l között terhes. Ez alapján, akár már babás is lehetsz. Dokid mit mondott? Más értékeket nem néztek? Sajnos nem biztos még a baba, mert a magas prolaktinszintet betegség is okozhatja, ezért kellene vagy több eredmény vagy legalább egy teszt! A remény ott van! Szorítok!
hyperprolactinaemia esetén nem biztos hogy van peteérésed, de a menzeszt boríthatja. ez hormonális betegség azért.
A kérdező hozzászólása: valaki írjon már valami biztatót!!
A kérdező hozzászólása: baba lett!! valószínû a prol. szint ezt mutatta már.. azért volt magas..
a tönetek alapján lehet baba, én tesztelnék 2 nap múlva újra. drukk neked!
Szia görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: Görbém nincs:-( De ilyenkor nem kellett volna már kimutatnia a tesztnek?31-én kellett volna megjönni.
Szia! Én is 30-31-re nem vártam. Május 1-jétõl volt meg utoljára és 30-31 napos ciklusaim vannak. Ma reggeli tesztem negatív :-(. Lehet, hogy korán teszteltünk, nem? Ha nem jön meg, vasárnap vagy hétfõn újra tesztelek ... sosem szokott késni nekem sem! A hõm fenn van, aluszékony vagyok és néha érzem alul a hasam .... remélem mindketten babásak vagyunk!!! Írj majd, ha újra tesztelsz!
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó! Lehet, hogy korán teszteltünk.Én is vasárnap tesztelek, ha nem jön meg addig, ha akkor is negatív irány az orvos.Olyan rossz ez a bizonytalanság.Kívánom, hogy babás legyél:-)Írj majd mi van.
Oké, írok ... addig meg reméljük nem jön meg és baba lesz! A barátnõim (akiknél már van vagy útban van a baba) mind egy hét kimaradás után teszteltek leghamarabb!!!

4 napja késik. Ma reggel negatívat teszteltem. Lehet ebből még baba?

Legjobb válasz: Én is ma reggel teszteltem negatívat, pedig egy hete késik... Szóval bármi lehet. Egy késõi megtermékenyülés, túlzott ivás stb. is befolyásolhatja az eredményt, várj még pár napot, és ha nem jön meg, érdemes nõgyógyászhoz menni (én, ha minden igaz, holnap megyek).

Én is ma reggel teszteltem negatívat, pedig egy hete késik... Szóval bármi lehet. Egy késõi megtermékenyülés, túlzott ivás stb. is befolyásolhatja az eredményt, várj még pár napot, és ha nem jön meg, érdemes nõgyógyászhoz menni (én, ha minden igaz, holnap megyek).
ne ess kétségbe, lehet még baba. Talán kevés még a hcg szint a szervezetedbe.

Késik 4-napja és néha van folyásom sürű és átlátszó is a torkomban gomboc lehet baba? Hányingerem néha van ég a gyomrom de semmi más.

Legjobb válasz: Szia! Ha 4 napja késik nyugodtan tesztelj, ha van is baba olyan 5 hetes körül lehetsz. Gombóc miért van a torkodban?

Szia! Ha 4 napja késik nyugodtan tesztelj, ha van is baba olyan 5 hetes körül lehetsz. Gombóc miért van a torkodban?
Egy teszt ilyenkor már mutat valamit.
Igen a gombóc a torokban nagyon ismerõs. Van akinél -nálam is- rögtön így reagál a szervezet a hormonális változásokra. Fogamzásgátlónál, terhességnél is ezt éreztem.
Nekem már öt napja késik. A nemvárt utáni napon délután pozitívat teszteltem. Most lehetek 4hét 4 napos. Szerintem nyugodtan tesztelj. Talán megnyugtató eredményt kapsz. Ha babó van a dologban, nem tesz jót a felesleges idegeskedés. Drukkolok Neked!

Szombatra halasztgatom a tesztelést, mert már 10 napja késik és nem akarok megint csalódni. Ez most mi lehet? Meg fog jönni vagy baba?

Tüneteim mindjárt megjön érzés fájnak a melleim beduzzadtak a bimbóim fáj a derekam ha olyat csinálok,pattanásos lettem és most ebben a pillanatban megint lett b? fehér folyásom. nem híg hanem testápoló szer? és nem büdi meg a köldökömnél érdekesen szúr.

Legjobb válasz: A testápoló folyás jó esély babára. Ha tíz napja maradt el a menszid és máskor nem késik ennyit, nyugodtan tesztelhetsz, mert bõven kimutatja, ne félj! Ha nem baba és nem szokott ennyit késni a menszid, akkor a helyedben elmennék dokihoz, hátha tud valamit mondani!

A testápoló folyás jó esély babára. Ha tíz napja maradt el a menszid és máskor nem késik ennyit, nyugodtan tesztelhetsz, mert bõven kimutatja, ne félj! Ha nem baba és nem szokott ennyit késni a menszid, akkor a helyedben elmennék dokihoz, hátha tud valamit mondani!
Hasonló helyzetben vagyok én is. Nekem hat napja késik és halasztgatom jövö hétig a tesztelést. Mielõtt meg kellett volna jönnie akkor elõtte egy nappal csináltam és az negítiv lett. A mindjárt megjön érzés nekem is megvan meg a fehér folyás is. A melleim nem fájnak.Remélem hogy baba van a dologban.
Ha nem muszály ne halogassátok a tesztelést. Jobb minnél korábban medtudni mi a helyzet. Nálam késõn vették észre hogy méhen kívüli terhes vagyok. Nem ijesztgetni akarlak, csak jobb az elõvigyázatosság. Sok sikert.
Szerintem is tesztelj! 10 napos késésnél már kimutatja a teszt, ha babás vagy!!!!
Szia, A tüneteid megegyeznek az én második napos késésemkor jelentkezõkkel. Az eredménye mára kiborított, mert maratont úszik a pocakban... Tesztelj nyugodtan, 0, 0000001%az esélye, hogy nem baba van a dologban. Szurkolok
akár már most is tesztehetsz, ha baba van, akkor annak már mutatnia kell, hisz már majdnem két hete késik.
Mikor meg kellett volna, hogy jöjjö ugyan azokat éreztem mint mindig.Györcs, feszülés, mellérzékenység. késõbb feltünt, hogy mindig álmos vagyok, fájdogál a fejem, szomjas vagyok. Az idõponthoz képest 8-9-napra elkezdtem picit vérezni. Késõ volt. Ki kellett venni a petevezetékemet. Úgyhogy azt tanácsolom, hogy mihamarabb tesztelj, aztán mihamaranbb menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.És sajnálom Neked mik voltak a tüneteid?
A kérdező hozzászólása: szurkolok neked is meg magamnak is remélem mind a ketten babásak vagyunk
Szerintem is tesztelhetsz. Már ki kell mutatnia. A tüneteid alapján jók az esélyeid a babára. A küldök körüli szúrkálás kifejezetten babatünet. Persze a többi is!!! Szurkolok!

2 napja késik, tegnap Gabriel teszttel negatív. Szokatlan tüneteim vannak, hasszúrka, néha émelygés. Valaki járt így? Mikor nézzem meg, melyik teszttel? LEHET BABA?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 2 nap késés után nem mutatta ki a gabriell teszt, egy héttel késõbb csináltam még egyet, szintén gabriell, ami pozitív lett! Lehet, hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. Próbáld meg késõbb, a tüntetek alapján van remény. Majd írd meg mi lett az eredmény. Szorítok!!

Szia! Nekem 2 nap késés után nem mutatta ki a gabriell teszt, egy héttel késõbb csináltam még egyet, szintén gabriell, ami pozitív lett! Lehet, hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. Próbáld meg késõbb, a tüntetek alapján van remény. Majd írd meg mi lett az eredmény. Szorítok!!
Szia! Szerintem próbáld meg másik teszttel. Pl. Medilab. A Gabriell nem olyan jó. Amúgy szerintem baba lesz csak még nincs elég HCG. Ha tesztelsz írd meg az eredményt.
A Gabriel 25-ös, a Corax és az Easy Pregnancy 20-asok. Próbáld meg azokat 1-2 nap múlva. Szorítok!
Szia! Szerintem próbáld még meg egy másik teszttel Pl: medilab vagy Direct terhességi tesztet Mind a kettõ nagyon jó és már 10 napos terhességet is kimutatja. Viszont ha biztosra akarsz menni irány a doki! Sok sikert a babához! :) )
Én a Gravi-HCG-t ajánlom, az is 20-as. Nekem bejött. :)

3. napja késik. Ma reggel teszteltem negatívat. A hasam alja fájdogál, mindjárt megjön érzésem van, fehér folyásom. Baba lehet? A tesztnek nem kellett volna kimutatni?

Legjobb válasz: Elvileg ezek a mai tesztek már hamar kimutatják a terhességet, de mindig van kivétel, van akinek 4-5 nap késéssel mutatja ki. A hasfájás és a megjönérzés is-is lehet, a folyás mindenkinek más terhességkor, van aki krémes van aki száraz... Tehát tesztelj 1-2 nap múlva úrja reggeli vizeletbõl, hátha csak késõbb volt pé-d és ezért nem mutatja. Szorítok! 22 hetes kismami

Elvileg ezek a mai tesztek már hamar kimutatják a terhességet, de mindig van kivétel, van akinek 4-5 nap késéssel mutatja ki. A hasfájás és a megjönérzés is-is lehet, a folyás mindenkinek más terhességkor, van aki krémes van aki száraz... Tehát tesztelj 1-2 nap múlva úrja reggeli vizeletbõl, hátha csak késõbb volt pé-d és ezért nem mutatja. Szorítok! 22 hetes kismami
Nekem egy keddi napon kellett volna megjönnie, és csütörtök délután már pozitív lett a teszt! Szerintem, ha 3 nap késés után negatív és ráadásul menszi szerû görcseid vannak, akkor nem lesz baba...:o( Talán más miatt késik. De azért csinálj holnap is egy tesztet...hátha! :o) 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-) Várok pár napot és ha addig nem jön meg, tesztelek újra. Lehet, hogy hülyeség, de úgy érzem már a nemvárt elõttõl, hogy babás vagyok.Majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Nem menszi szerû görcseim vannak.Inkább olyan furcsa érzés a hasam alján, ilyen még nem volt.
A kérdéseiteket oda írjátok ahova való!Nem ide az biztos!

3 napja késik, mindjárt megjön érzésem van, a hőm 36.9-37. 0 (a napi átlag 36.5) szurkál a hasam, ugye lehet baba?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet! Szerintem holnap reggel már tesztelj mert már elvileg kimutatja! Szorítok és írj! Én most ugyan ebben a cipõben járok csak nekem 2 napja késik és a cicim is fáj. Én is reggel tesztelek! Remélem babásak vagyunk!

Persze hogy lehet! Szerintem holnap reggel már tesztelj mert már elvileg kimutatja! Szorítok és írj! Én most ugyan ebben a cipõben járok csak nekem 2 napja késik és a cicim is fáj. Én is reggel tesztelek! Remélem babásak vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Úgy legyen!szurkolok én is neked!:D
biztato tunetek!!!! drukolok mindkettotoknek! irjatok meg feltetlenul, hogy mi lesz az eredmeny holnap reggel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!