Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba kellett volna megjönni, de (33 db)

Ha szerdán kellett volna megjönnie de nem jött a tesztem negatív de a hQm továbbra is 37. a melbimbbóm enyhén érzékeny akkor ez még lehet baba?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy vagyok, de nekem van egy kis barnázgatásom, a mellem nem érzékeny cak meg van egy kicsit duzzadva. Én nem merem beleélni magam, de neked is nagyon szurkolok, hogy baba legyen!

Szia! Én ugyanígy vagyok, de nekem van egy kis barnázgatásom, a mellem nem érzékeny cak meg van egy kicsit duzzadva. Én nem merem beleélni magam, de neked is nagyon szurkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: most mértem a hQm megint már 37.4
Nem tudom milyen teszttel teszteltél, de ha halványan sem mutatja a 2. vonalat, szerintem nem vagy terhes. Azért drukkolok hogy tévedjek :-)
Lehet, hogy baba, de az is lehet, hogy csak késik. De az, hogy nem jött még meg és a többi dolog, nagyon biztató jel.

December 26-án kellett volna megjönnie de nem jött. Csináltam egy tesztet, ami pozitív lett, a tüneteim is megvoltak (vannak), de 4 és fél hetesen az orvos nem látott semmit. Lehet ez baba?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, a baba szívhangját kb 6 hetes korától szokta a doki hallani. Kb 2 hét múlva ismételd meg az ultrahangot. Bár ilyenkor is kéne látni egy pici kis foltot, ami még a petezsák, ha jól tudom. Gratulálok azért neked! :))

Szerintem lehet, a baba szívhangját kb 6 hetes korától szokta a doki hallani. Kb 2 hét múlva ismételd meg az ultrahangot. Bár ilyenkor is kéne látni egy pici kis foltot, ami még a petezsák, ha jól tudom. Gratulálok azért neked! :) )
Lehet tényleg még egy pont volt, de szerintem babós vagy.Ha tudsz menj el másik dokihoz is.Szoritok!!

Szerdán kellett volna megjönnie de nem jött azóta sem, a hőm reggelente 37.4, de a tesztem minden nap negatív. Ezen kivül csak a mellbimbóm érzékenyebb kicsit. Ez a baba jele? Lehet a tesztem még pozitiv?

Legjobb válasz: A negatív teszt nem jelenti automatikusan, hogy nincs baba. A teszt akkor mutat pozitív eredményt, amikor elegendõ hcg hormon van a vizeletben. Ez egyénfüggõ is, van, akinek csak hetek múltán mutatja, van, akinek már a mensi elmaradásának napján.

A negatív teszt nem jelenti automatikusan, hogy nincs baba. A teszt akkor mutat pozitív eredményt, amikor elegendõ hcg hormon van a vizeletben. Ez egyénfüggõ is, van, akinek csak hetek múltán mutatja, van, akinek már a mensi elmaradásának napján.
A kérdező hozzászólása: Akkor az meglehet h pozitiv lesz a tesztem? Az jo ha ennyi a hQm?
várj hétfõ reggelig, a hétvége hamar elmegy, így könnyebb kivárni. Ha baba van addigra már csak kimutatja.
Szia, Nekem elég késõn mutatta ki a teszt a babát (mikor már két hetet késett), és a mellbimbóm Nekem is érzékeny, azóta is. Úgyhogy még simán lehet baba, kitartás!

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Van vki így, ki mit érez? Nekem tegnap egész nap fájt a hasam alja, ma már nem annyira. Lehet ebből még baba? Tesztelni még nem mertem, majd pénteken.

Legjobb válasz: Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:)nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött,sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!

Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:) nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött, sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!
Tegnapra nemvártam.. aztán wc-re mentem bekukkantottam egy kis vattabucival.. valami véres-nyákos cucc van de egyéb semmi... harmadik baba lenne.. utsó mensinek még elmenne ez a kis vérzés ha nem jönne meg rendesen.. de nemmtudom mi van.. a pocak néha szurkál.. de ennek akkor is így kell lennie ha van baba, ha nincs.. így volt a két elõzõ babámnál is. én sem akarok korán tesztelni.. sajnos nem vagyok optimista.. de te legyél az!! drukkolok nekünk:)
Szerintem tesztelj! Nekem is tegnap kellett volna jönnie és pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok. Én még nem merek. Várok péntekig, remélem nekem is összejön.
szia! ugyanígy vagyok, ma egész nap mindjárt megjön érzés, testápoló szerû folyás hétfõtõl és érzékeny mellek, de ez a mensi elõtt is lehet, tesztelni csak hétvégén fogok ha nem jön meg addig! drukkolok!

Az előző mensim négy hete volt. Most kellett volna megjönnie, de kiderült, hogy baba lesz. Az elmúlt hetekben ugyanúgy kávéztam, elszívtam 1-2 szál cigit! Lehet ettől baja a babának?

Legjobb válasz: Naponta 1-2 gyengébb kávé belefér a terhesség alatt. A cigit, ha most le tudod rakni, akkor nem ártottál a picidnek. Gratulálok!

Naponta 1-2 gyengébb kávé belefér a terhesség alatt. A cigit, ha most le tudod rakni, akkor nem ártottál a picidnek. Gratulálok!

Ma kellett volna megjönnie, de csak barnázok. Lehet ez baba?

Menzesz el?tt szoktam barnázni, de most ma kezdtem, amikor már rendesen meg kellene lennie. Vagy csak tolódik a menzesz? Mert nem rendszeres, de most Clostit szedtem (már a 3. hónap volt)és viszonylag beállt.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem kizárt,hogy baba van.A kolegaömnek is volt barnázása aztán mégis babát várt,2és fél éves most a kislánya.Szurkolok neked.

Szia! Szerintem nem kizárt, hogy baba van.A kolegaömnek is volt barnázása aztán mégis babát várt, 2és fél éves most a kislánya.Szurkolok neked.
Szia!Lehet baba, de nekem pont ez volt 2 hónappal ezelött, (5napig)de sajna nem volt baba:(De remélem neked sikerült!!
Lehetséges. Csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mikor tesztelhetek, hogy már kimutassa, ha esetleg van babóca?
Elvileg akár már most is. De ha nagyon biztosra akarsz menni várj egy hetet.

Lehet terhesség? Első gyógyszermentes hónapban összejöhet a baba? Kinek sikerült? És éreztetek valamit? Nekem hétfőn kellett volna megjönnie, de lehet, h a bogyó miatt késik? ! Éreznék már valamit?

Legjobb válasz: Egyik ismerõsöm 2 évig szedte a bogyót és az elsõ hónapban terhes lett.Én 5 évig szedtem és a 3.hónapban lettem terhes.Összefüggést ne keress ebben, de bizony lehetséges, hogy babás legyél:) Az ismerõsöm semmit nem érzett, késett a mensije, tesztelt és a teszt pozitív lett.Én a helyedben várnék pár napot még, ha bozonytalan vagy, hogy a bogyó miatt késik-e.Aztán tesztelj bátran!Megy a drukk!!! :)) 7 hetes kismami

Egyik ismerõsöm 2 évig szedte a bogyót és az elsõ hónapban terhes lett.Én 5 évig szedtem és a 3.hónapban lettem terhes.Összefüggést ne keress ebben, de bizony lehetséges, hogy babás legyél:) Az ismerõsöm semmit nem érzett, késett a mensije, tesztelt és a teszt pozitív lett.Én a helyedben várnék pár napot még, ha bozonytalan vagy, hogy a bogyó miatt késik-e.Aztán tesztelj bátran!Megy a drukk!!! :) ) 7 hetes kismami
lehet a bogyótól, de húgomnak is egybõl összejött, õ is kb 2 évig szedte a tabit:) sok sikert:)
Én évekig szedtem, és az elsõ hónapban terhes is lettem. Csak hisztisebb voltam. Illetve többen megjegyzéseket tettek rám, hol ezért, hol azért, hogy biztosan terhes vagyok. Sajnos missed ab lett... a bogyó abbahagyása amúgy teljesen összekavarhat mindent. nekem majdnem 1 év volt, mire rendszerezõdött utána (32 naposra) a ciklusom. Ha most nem jött össze, ne aggódj, nem véletlen! 3 hónapos baba anyukája :)
Nekem gyógyszer abbahagyás után 40 napra jött meg a mensi. Márciusban hagytam abba a gyógyszert. Most várom, hogy rendezõdjön a ciklusom.

Elvileg pé előtt 1-3nappal voltunk együtt, illetve a nemvárt előtt 3nappal. Febr.27-én kellett volna megjönnie de azóta semmi.2. nemvárt napján negatív teszt (x-epil). Ez még lehet baba? Nem tudom mit gondoljak. Bővebben lent.

Sokszor érzem,h na most megjön(épp most is picit) de semmi.Szinte száraz vagyok,pattik nem jönnek,pedig szoktak,mellem max akkor fáj,ha megnyomom,pedig mensi előtt szokott.Hirtelen mozdulat vagy tüsszentéskor belenyilall a jobb petefészkembe.Kicsi hasmenés,hőmet sosem mértem,gondolom most felesleges már?!Csupán csak véletlen h eddig mindig rendesen megjött,most,mikor nem jönne jókor a baba,meg pont késik,esetleg terhes leszek?Semmi klasszikus tünet...Max fáradékony vagyok.Holnap reggel megint tesztelek.

Legjobb válasz: Ha holnap is negatív akkor tuti nem vagy terhes, de szerintem most sem vagy az!

Ha holnap is negatív akkor tuti nem vagy terhes, de szerintem most sem vagy az!
szia, nekem mindig pontos a ciklusom, erre az elsõ próbálkozós hónapban 6 napot késett...sajnos van ilyen. ha még mindig nincs poz. teszted, akkor valószínûleg meg fog jönni nemsokára!
A kérdező hozzászólása: Tegnap, ma éjjel és ma napközben kb 2 csepp barnázás, kicsit megjön érzés és kótyagos a fejem...Hõm 36.8 reggel.20.-ra van idõpontom, második X-epil negatív volt hétfõn.Este és éjjel viszonylag sokat járok pisilni.Fejem is fáj.
Febr 27 óta még mindig nem jött meg? Tesztekkel hogy állsz?
A kérdező hozzászólása: Negatív volt hétfõn, azóta még nem csináltam újat.
Szerintem várd meg a hétvégét, ettõl már sem terhesebb nem leszel ha az vagy, sem pozitív nem lesz a teszt, ha mégsem vagy az. Okozhat ilyet a terhességtõl való félelem is. Ha negatív, akkor tutira nincs gond, de az orvost keresd fel. Ha pozitív, akkor majd eldöntitek, hogy mi legyen.
Persze, hogy lehet.. van akinek késõbb mutatja ki.:)
Szia! Igazából holnaptól lenne aktuális a tesztelés.Reggeli elsõ pisi stb. Az jó jel, ha fent van a méhszáj, rem. nem fog megjönni!
Persze, hogy lehet.Olyat is hallottam, hogy a nemvárt után 2-3héttel mutatta csak ki a babát.Függ a terhességi teszt érzékenységétõl és a hcg szintedtõl is.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek teszteljek holnap reggel az elsöbõl? Vagy várjak hétvégéig és az a tuti?
Én már biztos nem bírnám !!!!!! Most azonnal tesztelnék. Halványan is de már elvileg mutatni kéne annak a tesztnek. De a hétvége biztosabb valószinu nálam turelmetlenebb ember nincs.
Szerintem holnap reggel az elsõbõl próbálj egy érzékenyebb teszttel.
Én szörnyen türelmetlen vagyok, úgyhogy biztos tesztelnék azonnal. Ha tudsz várni holnap reggelig, akkor csinálj az elsõ vizeletbõl egy 10-es erõsségû teszttel!
szia!teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Megjött közben. :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!