Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba kellet volna (11 db)

Lehet baba ebből? Kb egy hete állandóan pisilnem kell, ha felkelek a wc-ről utána is gyakran úgy érzem újra kell mennem. Ma kellett volna megjönnie. Egy kicsit görcsöl a hasam, de mást nem érzek.

Legjobb válasz: holnap reggel csinálj tesztet és kiderül. Lehet baba is de egy jó kis felfázás is. Az hogy nem jött meg jó jel ha máskor egyébként pontos.

holnap reggel csinálj tesztet és kiderül. Lehet baba is de egy jó kis felfázás is. Az hogy nem jött meg jó jel ha máskor egyébként pontos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Sajnos nem mindig pontosan jön meg, de ilyen még nem volt és azt hallottam ez is lehet a várandósság jele. Valakinek volt esetleg ilyen az elején?
igen simán lehet a jele, de nem biztos. A teszt viszont jó esélylel kimutatná már, igy felesleges találgatni.
Nekem pont ennyi tünetem volt. Jól meg is lepõdtem! :D 34hkm
Szia! pontosan ilyen tüneteim voltak vannak ezen a héten, még éjjel, hajnalban is fel kell kelnem... 1-én van a nem várt idõpont, de nem bírtam ki , így ma teszteltem .íme a kép :) thttp://kepfeltoltes.hu/view/130628/DSC_0424_www.kepfeltoltes.. teszteltem .íme a kép :) szorítok neked is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek, én még nem merek tesztelni, mert már máskor is volt, hogy késett, egy hetet várok vele, majd ideírom mi lett! Gratula két utolsónak!!!
annak idején én is állandóan pisilni jártam már a legelejétõl kezdve:-)

Most a 2- ik hónap, hogy nem szedem a fog gátlót elözző hónapban volt is mensim de most meg semmi pedig a cuklus.hu szerint tegnap kellet volna megjönnie tegnap előtt éreztem is egy kis mensi szerű fájdalmat de azóta semmi. Szerintetek lehet baba?

Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!

Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!
szia! én 5 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót!ahogy abbahagytam megjött rendesen, most viszont az utóbbi 2 hónapban 35-38 naposak a ciklusaim és csak 2 napig tart! Kisbabát szeretnénk 1 hónapja folyamatosan akcióztunk, mert rejtély hogy mikor lehet peteérésem! És most a 40. napon vagyok és menses semmi! nemtudom hogy most késik vagy baba van a dologba! 3 hete negatív lett a tesztem, azóta nemteszteltem, még várok egy kicsit!
Holnap regge már a legtöbb teszt jó. One step, clearblue, lily... ezek elég jók.
A folyásnak pedig kb ilyennek kell lennie. azt mondják terhesség esetén nõ a mennyisége.
Szia! Lehet baba is, de lehet hogy megfog jönni.Én 2x voltam terhes(egyszer ikrekkel) és egyik terhességemnél sem volt bõ folyásom.Én eddig Gabrielt használtam, de mindig vártam mensi után 5-6 napot, hogy biztosan kimutassa. DE persze késhet is a nagyon akarásod miatt.Szorítok, hogy baba legyen.Egy öreg róka

Január 9-én kellet volna megjonnie, de még semmi. Csak fehér folyásom van, hasam kemény. Baba lehet a dolog mögött?

Csak fehér folyásom van. A hasam olyan, mintha átrendezték volna és kemény mint a kö. Folyton csak aludnék és a reggeli a kávémat is csak most ittam meg / enyhe undorral/, pedig nagy kávéfogyaszto vagyok-voltam. A hangulatom változékony az egyik percben nevetek a következoben meg idegbajos vagyok. Reggel ébredés után 2-3 perccel csokit eszek és akár egész nap képes lennék édességet majszolni. Tegnap csináltam tesztet, de negatív. Hét elején voltam dokinál, de azt mondta, nem vagyok terhes. Talán túl korai volt elmenni hozzá? De akkor mi ez??

Legjobb válasz: Nagyon terhességre utaló tüneteid vannak. Dokinak jelezted, hogy lehetséges a baba? Vannak olyan nõk, akiknek nem termel a terhesség elején elég hcg hormont a szervezete, és ezért nem mutatja ki "idejében" a teszt. Tesztelj újra, mindenképp! Drukkolok:) (bár leveledbõl nem derül ki egyértelmûen, szeretnél-e kisbabát)

Nagyon terhességre utaló tüneteid vannak. Dokinak jelezted, hogy lehetséges a baba? Vannak olyan nõk, akiknek nem termel a terhesség elején elég hcg hormont a szervezete, és ezért nem mutatja ki "idejében" a teszt. Tesztelj újra, mindenképp! Drukkolok:) (bár leveledbõl nem derül ki egyértelmûen, szeretnél-e kisbabát)
Furcsa, ha nem jön meg továbbra se, akkor csak menj vissza a dokihoz. Mondjuk ha 9ére vártad a mensest, akkor 14.én még nem nagyon láthatott semmit a doki, próbálj tesztelni megint.
Szia! Simán lehet, csinálj tesztet!
Lehet baba tesztelj:) ) Drukk!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mi is azt szeretnénk.
Nagyon babásnak tûnik! Tesztelj!! :-)
tesztelj még egyet
Szia.Szerintem várj 3-4 napot, ha addig nem jön meg akkor csinálj egy újabb tesztet. Lehet késõbb peteérésed. Vezetsz hõgörbét??Azon nyilván látszanak hogy kb mikor volt péd.
A kérdező hozzászólása: Akkor várok még egy kicsit hàtha nem szokot késni azért gondoltam tesztelek de korai volt igen vezetek majd ha tudom le fenykepezem

Mi lessz belöle? Szeptember 1-én kellet volna hogy megjöjjön, de nem! 4, 5napig szurkált a bal petefészkem, fájdogált a hasam. Már az is elmult. Holnap megyek a dokihoz. Mit gondoltok felvagyok fázva vagy baba lehet?

A BABÁNAK JOBBAN ÖRÜLNÉK :) nem teszteltem,mert gondoltam holnap majd megtudom a dokinál.

Legjobb válasz: Látni fogja, nekem 4 nap késésnél is látta, hasi ultrahanggal.

Látni fogja, nekem 4 nap késésnél is látta, hasi ultrahanggal.
Szerintem is tesztelj, vagy ha nem akkor írd meg holnap mit mondott a doki sok szerencsét :) )
A kérdező hozzászólása: Kedves nemértö válaszoló.Igen nem teszteltem mert nem merek.Rengetegszer csalódtam már, és inkább a dokira bizom!Köszi a biztatás, holnap irok :)
De akkor ha a doki közli az esetleges rossz hírt, az jobb? :O Még várni is kell a rendelõnél stb. Szerintem tesztelj! :)
lehet még a doki sem fog látni semmit, szerintem tesztelj.
Remélem teszteltél, mert a dokinak is egy támpont, ilyenkor már mutatni kell a megfelelõ eredményt, akkor is ha +, és akkor is ha -. Ha nem teszteltél, lehet nem tud neked okosat mondani a doki, csak annyit, hogy vagy igen, vagy nem. Sok sikert! 31+3 hkm
Drukkolok, majd írj
Na mit mondott a doki???
Hát ugylátom akkor nem mondott jó hirt :(
Szerintem doki elõtt mindenféleképpen teszt.
Tesztelj, drukkolunk:)
Na ez a kérdés amit nem értek: késik x napja, az ember nem tesztel, cserébe feltesz itt egy ilyen kérdést, hogy szerintünk mi van?! Mondjuk, még mindig jobb, mint az, hogy egy hét múlva kell megjöjjön, ma mit kell érzenem? Szerintem baba, de a teszt jobban megmondja, mint mi.
Viccelsz? nem teszteltél? én már ahogy nem jött meg már rég teszteltem volna, már 2-án. Szerintem is tesztelj, lehet, hogy tényleg baba van :)
Tesztelj!!!Én már most rohannék a gyógyszertárba!
igen, mert õ UHgal nézi, és olyankor még csak egy zsákocska van, ha van egy 8napos babánál
A kérdező hozzászólása: Ha 8napja késik a menzeszem még lehet hogy a doki nem lát semmit?ez komoly?
tesztelj szerintem, mert a doki még nem biztos, hogy látni fogja
én amikor terhes voltam és késett, csak azt éreztem, hogy mindjárt meg fog jönni. ha fel lennél fázva, a pisilés is fájna
Na mi a helyzet???

ISO típusú windows 7-t találtam, leszedtem, az utasítás szerint kiírtam 1 lemezre, de maradt ugyanúgy ISO-ba. Próbáltam volna újrarakni a win 7-t de semmit se csinál. Mit rontottam el? Hol lehet bebootoltani? /mert azt írtátk, hogy bootolni kell/

Kezd? vagyok

Legjobb válasz: A kérdésed alapján szerintem kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked... Nem bántani akarlak, de ne egybõl az középmagas heggyel kezdj... Vagy pedig olvass utána. Sokat és ne csak a telepítésnek. Az alapfogalmak sincsenek meg. Bár nagyon egyszerû telepíteni, de ne ezzel kezd.

A kérdésed alapján szerintem kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked... Nem bántani akarlak, de ne egybõl az középmagas heggyel kezdj... Vagy pedig olvass utána. Sokat és ne csak a telepítésnek. Az alapfogalmak sincsenek meg. Bár nagyon egyszerû telepíteni, de ne ezzel kezd.
Szed le az ashampoo burning studio 10 -et. Indísd el, kattints a lemez készítése/írása -ra utána CD/DVD/Blu-Ray diszk írás disk-image-ból. Válaszd ki a windows 7 iso -t és írd ki. Utána rakd be a gépbe, intsd újra nyisd meg a BIOS -t. Ott állítsd be hogy a dvd rõl bootoljon.
A kérdező hozzászólása: Oks, köszönöm, megpróbálom!

Ma a derekam majd leszakad a reggeli hőm is 37 fok volt. Ma kellet volna nem megjönni, sajna valami nyalkás barnás pirosas valami jön de csak nagyon kevés. 6 órája volt egy-két csepnek megfelelő. Lehet a baba?

Már mindenre gondoltam el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: A hõd nagyon jó, holnap reggel tessék csinálni egy tesztet... :-) Drukkolok...

A hõd nagyon jó, holnap reggel tessék csinálni egy tesztet... :-) Drukkolok...
szia, szerintem meg fog jönni.ne keseredj el, hátha következõleg sikerül.a barnás-pirosas valamibõl álltalában menzi lesz, sajnos.
A kérdező hozzászólása: Most jelenleg nincs semmi de a derekam..... nagyon fáj.

Most 24-en kellet volna megjonni a mensimnek, es meg mindig semmi. Soha nemszokott meg kesni. Lehet hogy baba lessz a dologban?

[titkon remenykedem], mert mar regota szeretnenk. Elore is koszi a valaszokat.

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet!

Csinálj egy tesztet!
Én is ugyan így jártam! Miért nem csinálsz tesztet? Tutira kimutatná már, és te is megnyugodnál!! Sok sikert!! Üdv:21.hetes Kismama:)
Hát, az könnyen lehet - nekem is mindig pontosan szokott megjönni. Én a helyedben ma vennél egy tesztet és holnap megcsinálnám - már kimutatja ha van valami. Nekem különben fájt a hasam atájban, ahogy meg kellett volna jönnie, de valahogy máshogy mint a mensis fájás, emiatt nem vártam sokat, hanem 2 napos késésnél megcsináltam. Most 27 hetes vagyok a kisfiunkkal. :-) Szurkolok, hogy Nálad is pozitív legyen akkor az eredmény! Nem vesztes semmit, ha megcsinálod már most.
Csinálj egy tesztet és kiderül. Sok sikert!
Nekem is 24.-e óta nemjött meg de hiszen azért mert kisbabám lesz...aznap a délutáni vizeletböl csináltam és olyan erõs pozitív lett.Nyugodtan tesztelj ennyi késésnél és nem csak titkon reménykedhetsz hanem titkon örülhetsz is már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!