Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba 4 nap van a (33 db)

Lehet baba? Még 4 nap van a NEM várt mensiig és most 4. napja a hőm 37, a mellem napról napra jobban fáj, és napról napra álmosabb vagyok, már napközben is.

folyásom nincs, a nyákom fehér s?r?.

Legjobb válasz: Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)

Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)
A ho a mensi elott 24 oraval szokott leesni ugyhogy a magas ho meg nem bisztos hogy babat jelent.
lehet persze. remélem tényleg baba.

Magas prolaktin szint (851mu/l a 21 napon) mellett lehet baba? 4 napja késik. Semmi tünet. Még nem teszteltem. Vagy más oka van hogy késik? De nem szokott max 1-2 nap eltérés.

Legjobb válasz: Szia! A könyvem szerint a prolaktinszint független a ciklus szakaszától. 59-619mlU/l között nem terhes, 206-4420mlU/l között terhes. Ez alapján, akár már babás is lehetsz. Dokid mit mondott? Más értékeket nem néztek? Sajnos nem biztos még a baba, mert a magas prolaktinszintet betegség is okozhatja, ezért kellene vagy több eredmény vagy legalább egy teszt! A remény ott van! Szorítok!

Szia! A könyvem szerint a prolaktinszint független a ciklus szakaszától. 59-619mlU/l között nem terhes, 206-4420mlU/l között terhes. Ez alapján, akár már babás is lehetsz. Dokid mit mondott? Más értékeket nem néztek? Sajnos nem biztos még a baba, mert a magas prolaktinszintet betegség is okozhatja, ezért kellene vagy több eredmény vagy legalább egy teszt! A remény ott van! Szorítok!
hyperprolactinaemia esetén nem biztos hogy van peteérésed, de a menzeszt boríthatja. ez hormonális betegség azért.
A kérdező hozzászólása: valaki írjon már valami biztatót!!
A kérdező hozzászólása: baba lett!! valószínû a prol. szint ezt mutatta már.. azért volt magas..

Késik 4-napja és néha van folyásom sürű és átlátszó is a torkomban gomboc lehet baba? Hányingerem néha van ég a gyomrom de semmi más.

Legjobb válasz: Szia! Ha 4 napja késik nyugodtan tesztelj, ha van is baba olyan 5 hetes körül lehetsz. Gombóc miért van a torkodban?

Szia! Ha 4 napja késik nyugodtan tesztelj, ha van is baba olyan 5 hetes körül lehetsz. Gombóc miért van a torkodban?
Egy teszt ilyenkor már mutat valamit.
Igen a gombóc a torokban nagyon ismerõs. Van akinél -nálam is- rögtön így reagál a szervezet a hormonális változásokra. Fogamzásgátlónál, terhességnél is ezt éreztem.
Nekem már öt napja késik. A nemvárt utáni napon délután pozitívat teszteltem. Most lehetek 4hét 4 napos. Szerintem nyugodtan tesztelj. Talán megnyugtató eredményt kapsz. Ha babó van a dologban, nem tesz jót a felesleges idegeskedés. Drukkolok Neked!

4 napja van tetoválásom. Baja lehet ha kimegyek a strandra és egy picit éri a nap?

Nem arra gondoltam hogy most kifekszek egy órát vagy kett?t napozni. Hanem ha csak egy picit éri. A derekamon van. Esetleg hogy tudnám el takarni? Óvni mindenképpen a naptól.

Legjobb válasz: amég le nem varrasodik teljesen addig nem mehetsz vízbe és napra vele... csak átmosni de hogy strandra... na azt nem lehet

amég le nem varrasodik teljesen addig nem mehetsz vízbe és napra vele... csak átmosni de hogy strandra... na azt nem lehet
A kérdező hozzászólása: nem akartam fürdeni vele. :)
akkor egy strandkendõ és mehetsz :D
A kérdező hozzászólása: rendben! :D amúgy meg derekamon van, a lábamat így is bele rakhatom. :D
meg a kezedet is
Szar lehet megállni, hogy nem bírod még mutogatni a ribancrendszámot. :)
Jól van, meg gondoltam magam, bunkóság volt.Agyamra ment a meleg.vedd semmisnek az elõzõ kommentem és bocsi. :( :)

Van egy 12 éves palotapincsink és lassan 4 napja megy a hasa, idáig nem kapott úgy enni, de ma már adtunk neki egy kis konzervet. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Mi az, hogy nem kapott "úgy" enni? Hogy nem kapott? Ha negyedik napja megy a hasa, miért nem mentetek vele mondjuk ma orvoshoz?

Mi az, hogy nem kapott "úgy" enni? Hogy nem kapott? Ha negyedik napja megy a hasa, miért nem mentetek vele mondjuk ma orvoshoz?
Hát egy 12 kutya már nem olyan fiatal, náluk már nem úgy megy mint egy 2 évesnél :( Lehet akár szervi baja, ha bármi furcsát látsz rajta, azonnal el kell vinni állatorvoshoz. Egyébként kijárós kutya? Nem lehet hogy az udvaron/utcán eszik össze valamit? Vagy a táppal van baj?
Hasmenése van.
1) Nem hagyunk kaját a kutya elõbb, csak ha erre egészségügyi okokból szükség van. 2) Megfázástól még soha senkinek nem volt hasmenése, a kutyának se lesz. 3) Ha négy napja beteg a kutya, akkor orvoshoz visszük, akár öreg, akár nem, de ha öreg, még inkább sietünk vele, mert nem bírja már annyira a szervezete a megterhelést. 4) Ha már valamit enni adunk a hasmenéses kutyának, akkor az maximum fõtt rizs lehet némi csirkével, de véletlenül sem f*satós fûszeres kajákat tolunk le a torkán, mint a májkrém meg a konzerv.
Ha neked van hasmeneséd te sem eszel májkrémet, tonhallal, /plusz konzerv/..ez egyáltalán nem fog segíteni, sõt ront a helyzeten. Viszont rágni se tud azt is írtad, ez így megnehezíti a helyzetet ezt értem, de ha fõzöl neki rizst, puha csirkehússal kicsit szétnyomkodod, pépesíted neki azt szerintem megtudná enni. Ez a diétás kaja, nem amiket adtál neki, azzal csak mégjobban rásegítesz a hasmenésre. Mindenesetre vidd el orvoshoz, õ majd javasolja miket ehet és hogyan. Oda kell figyelni nagyon a hasmenésre, mert kiszáradhat, tehát lehet még egy infuziót is fog kapni. Állatorvos még ma ! és jobbulást a kutyusnak :)
jhajj én vagyok a 14 . válaszoló és azt írtam egy infuziót is fog kapna, na ezt úgy akartam írni, hogy LEHET. majd az orvos eldönti. Elnézést :)
ja ott volt a lehet, mindegy bocsi, fáradt vagyok :D majd írd meg mi van a kutyussal
A kérdező hozzászólása: tegnap óta csak fõtt csirkemellet és rizst kap. jó az étvágya és már a széklete is javult.orvosnál nem voltunk.
Akkor pedig a kaja rossz amit adtatok neki, sürgõsen keressetek egy másikat.
Azért remélem, nem vagy rá büszke, hogy nem vitted dokihoz...
Egy 12 éves kutyánál 4 napi hasmenéssel ilyet mondani, hogy vártuk, hogy jobban lesz, Hülyeség.
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk csak vártuk hátha jobban lesz.
Egy állatorvos nem fog elküldeni azzal, hogy "csak öreg a kutya". De még ha ezt is mondja, akkor is meg fogja vizsgálni, és kezelni fogja. Ne legyetek ilyen hülyék, sûrgõsen ORVOS!!!!!!
A kérdező hozzászólása: hát már lehet az lesz, ez a hasmenés szörnyû már meg büdös is.
Ha nem tud rágni, akkor a tápot be lehet áztatni. A pépeset fel tudja nyalni. Ennyi ideje tartó hasmenésnél már kiszáradás fenyegeti a kutyát. Nagyon idõs, még sérülékenyebb . Holnap irány az orvos !!!
A kérdező hozzászólása: nem tud rágni csak nyeli a kaját ugyanis egy német juhász egyszer elkapta és az álkapcsa eltört. késõbb a fogait ki kellett húzni majdnem az összeset.
A kérdező hozzászólása: volt neki a tányérban száraz táp, azt nem ette meg, csak folyton ment a hasa, aztán így nem adtunk neki mást. A száraz tápot nem ette meg, ma kapott májkrémet meg kevés konzervet, az elfogyott és egy pár falat tonhalat. Mi arra gondoltunk hogy a hidegtõl hogy esetleg séta alkalmával megfázott és attól érzi így magát. Gondolkoztunk h elvisszük, de az lenne csak h öreg a kutya. Meleg szobába van és vagy 6x ki van véve egy nap és az összes alkalommal 3-4x fosik. plusz a szobája is le van papírozva ha jön neki arra menjen, ne a parkettára.
Hasmenésre nem jó a konzerv kaja. 1 napig semmi kaja, utána, kis rizs+csirke hús /fõzve, fûszerek nélkül/, pár napig ezt adj neki, aztán fokozatosan térj vissza a normál étrendjéhez. Konzervet most NE KAPJON ! :) Ha más probléma nincs ez megoldja a gondot, arra figyelj, hogy igyon eleget, ha nem múlik akkor pedig irány a doki!
A kérdező hozzászólása: hát én is ezt írtam :) Akkor úgy kérdezem hogy mitõl lehet hasmenése?
Na ez jó hír :) akkor váltsatok a konzerv+májkrém+tonhal kombinációról.

Már kb 4 napja fájnak a melleim, eleinte csak a bal de már mind a kettő, hason alvásnál vagy nyomásnál eléggé kellemetlen. A megjönérzés van, remélem hogy nem jön meg! Fehér folyásom van. Még 2 nap a nemvártig. Lehet baba?

Ha holnap tesztelek akkor kimutatja? Lehet azért fáj egyre jobban a cicim mert a hcg napról napra termel?dik?

Legjobb válasz: a hcgnek és cicifeszülésnek nincs közvetlen kapcsolata. Tesztelhetsz de nem biztos hogy kimutatja. ha negatív probáld meg pár napal késõbb. Ha sok pénzed van akár naponta is tesztelhetsz:-) Használj érzékeny teszteket mint pl. a Clearblue.

a hcgnek és cicifeszülésnek nincs közvetlen kapcsolata. Tesztelhetsz de nem biztos hogy kimutatja. ha negatív probáld meg pár napal késõbb. Ha sok pénzed van akár naponta is tesztelhetsz:-) Használj érzékeny teszteket mint pl. a Clearblue.
Lehet, nekem is ez volt az elsõ jel, h kegyetlenül fájtak a melleim, sokkal jobban, mint amikor megjött.Azt, hogy a teszt kimutatja e nem tudom.Én a helyedben várnék még pár napot a teszteléssel...

Már 4. napja késik a mensim, csak folyásom van és a hom is 36, 9 - 37. Lehet baba?

Nagyon vágyunk már egy picire.

Legjobb válasz: Lehet hogy baboca van a dologban csinálj tesztet az már 100% hogy kimutatja ha babás vagy. Remélem pozitiv lesz szurkolok.

Lehet hogy baboca van a dologban csinálj tesztet az már 100% hogy kimutatja ha babás vagy. Remélem pozitiv lesz szurkolok.
Van más tüneted is? Pl. hasfájás, mellfájás? Nekem is késik, és semmi tünetem a folyáson kívül, néha pici fejfájás, olyan, mint mensi elõtt... Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: A derkam fájdogál, enyhe gorcseim vannak pár hete, folyton fáradt vagyok és éhes, sokat járok pisilni. A melleim nem fájnak, csak nagyobbak lettek és a hasam is 2-3 hete fel van puffadva. Tesztet csak hétfon akarok csinálni, ha addig nem jon meg, de remélem nem fog!!!!
Ezek sztem terhességi tünetek:) nagyon-nagyon szoritok neked!:)
Fejed nem fáj, amúgy?
A kérdező hozzászólása: Néha szok fájdogálni. Habár tegnap estére szörnyen megfájdult, már majdnem hánytam is úgy fájt.
Tesztelj, és megtudod!
Lehet. De a teszt pontosabb választ ad, mint mi itt.
A kérdező hozzászólása: A teszt negatív lett, de ha nem jön meg pár napon belül ismétlek :) nagyon szeretném a pozitívat
A kérdező hozzászólása: Mai teszt is negatív :(( 7 napja késik :(
Akkor nem hinném, hogy baba van a dologban. Ennyi késés után, már biztosat mutat a tesz. Menj inkább dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Holnap kérek idõpontot, bár most olyan mintha meg akarna jönni, picit fáj a hasam.
A kérdező hozzászólása: Ma megjött, nagy görcsölések között :((

Másfél hete 37 felett van a hőm.4 nap múlva nem várom. Lehet baba?

Legjobb válasz: Még nem tudni. Ha 4 nap múlva (amikorra nemvárod) is így marad, akkor van remény.

Még nem tudni. Ha 4 nap múlva (amikorra nemvárod) is így marad, akkor van remény.
Ha türelmetlen vagy, /amilyen én voltam :) / akkor már ma vehetsz tesztet. Van olyan teszt, ami már most kimutatja csak mond a patikába, hogy olyat adjanak. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Félek a negatívtól, inkább biztos pozitivat szeretnék mint sok csalódottságot a negatívtól. Nemvárt napját megvárom :) Lányommal nemvárt után egy héttel mutatta csak ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!