Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba 4 nap van (40 db)

Magas prolaktin szint (851mu/l a 21 napon) mellett lehet baba? 4 napja késik. Semmi tünet. Még nem teszteltem. Vagy más oka van hogy késik? De nem szokott max 1-2 nap eltérés.

Legjobb válasz: Szia! A könyvem szerint a prolaktinszint független a ciklus szakaszától. 59-619mlU/l között nem terhes, 206-4420mlU/l között terhes. Ez alapján, akár már babás is lehetsz. Dokid mit mondott? Más értékeket nem néztek? Sajnos nem biztos még a baba, mert a magas prolaktinszintet betegség is okozhatja, ezért kellene vagy több eredmény vagy legalább egy teszt! A remény ott van! Szorítok!

Szia! A könyvem szerint a prolaktinszint független a ciklus szakaszától. 59-619mlU/l között nem terhes, 206-4420mlU/l között terhes. Ez alapján, akár már babás is lehetsz. Dokid mit mondott? Más értékeket nem néztek? Sajnos nem biztos még a baba, mert a magas prolaktinszintet betegség is okozhatja, ezért kellene vagy több eredmény vagy legalább egy teszt! A remény ott van! Szorítok!
hyperprolactinaemia esetén nem biztos hogy van peteérésed, de a menzeszt boríthatja. ez hormonális betegség azért.
A kérdező hozzászólása: valaki írjon már valami biztatót!!
A kérdező hozzászólása: baba lett!! valószínû a prol. szint ezt mutatta már.. azért volt magas..

Késik 4-napja és néha van folyásom sürű és átlátszó is a torkomban gomboc lehet baba? Hányingerem néha van ég a gyomrom de semmi más.

Legjobb válasz: Szia! Ha 4 napja késik nyugodtan tesztelj, ha van is baba olyan 5 hetes körül lehetsz. Gombóc miért van a torkodban?

Szia! Ha 4 napja késik nyugodtan tesztelj, ha van is baba olyan 5 hetes körül lehetsz. Gombóc miért van a torkodban?
Egy teszt ilyenkor már mutat valamit.
Igen a gombóc a torokban nagyon ismerõs. Van akinél -nálam is- rögtön így reagál a szervezet a hormonális változásokra. Fogamzásgátlónál, terhességnél is ezt éreztem.
Nekem már öt napja késik. A nemvárt utáni napon délután pozitívat teszteltem. Most lehetek 4hét 4 napos. Szerintem nyugodtan tesztelj. Talán megnyugtató eredményt kapsz. Ha babó van a dologban, nem tesz jót a felesleges idegeskedés. Drukkolok Neked!

Lehet baba? Még 4 nap van a NEM várt mensiig és most 4. napja a hőm 37, a mellem napról napra jobban fáj, és napról napra álmosabb vagyok, már napközben is.

folyásom nincs, a nyákom fehér s?r?.

Legjobb válasz: Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)

Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)
A ho a mensi elott 24 oraval szokott leesni ugyhogy a magas ho meg nem bisztos hogy babat jelent.
lehet persze. remélem tényleg baba.

4 napja van tetoválásom. Baja lehet ha kimegyek a strandra és egy picit éri a nap?

Nem arra gondoltam hogy most kifekszek egy órát vagy kett?t napozni. Hanem ha csak egy picit éri. A derekamon van. Esetleg hogy tudnám el takarni? Óvni mindenképpen a naptól.

Legjobb válasz: amég le nem varrasodik teljesen addig nem mehetsz vízbe és napra vele... csak átmosni de hogy strandra... na azt nem lehet

amég le nem varrasodik teljesen addig nem mehetsz vízbe és napra vele... csak átmosni de hogy strandra... na azt nem lehet
A kérdező hozzászólása: nem akartam fürdeni vele. :)
akkor egy strandkendõ és mehetsz :D
A kérdező hozzászólása: rendben! :D amúgy meg derekamon van, a lábamat így is bele rakhatom. :D
meg a kezedet is
Szar lehet megállni, hogy nem bírod még mutogatni a ribancrendszámot. :)
Jól van, meg gondoltam magam, bunkóság volt.Agyamra ment a meleg.vedd semmisnek az elõzõ kommentem és bocsi. :( :)

Ha mensi előtt 4 nappal van peteérésem, abból lehet baba?

Legjobb válasz: Hogyne lehetne! :) Vannak nõk, akiknek nem a ciklus közepén van peteérésük, emiatt ne aggódj, attól ugyanúgy megfoganhat, csak aznap mindenképp akciózzatok, ha babát szeretnél! :)

Hogyne lehetne! :) Vannak nõk, akiknek nem a ciklus közepén van peteérésük, emiatt ne aggódj, attól ugyanúgy megfoganhat, csak aznap mindenképp akciózzatok, ha babát szeretnél! :)

Fejfájás, erős hányinger, hátfájás. (orrfolyás, tüsszögés. Valaki itt írta hogy ezek is lehetnek a terhesség jelei). Utoljára 4 napja voltunk együtt a párommal (pont ovuláltam), 10 nap múlva kéne megjönnie. Lehet, hogy baba van a dologban?

Ja és rengeteget eszek, persze össze-vissza. (Amúgy is sokat eszek, úgyhogy nem t?nne fel ez a változás. ) Fog.gátlót szedek, de hallottam már hogy emellett is teherbeestek. Ennyi id? után már lehet, hogy tüneteket produkál a testem? Annyira szeretnék kisbabát a párommal, de még nincs meg a biztos hátterünk semmilyen szemptonból, így sajnos várnunk kell vele. Lehet, hogy tudat alatt annyira akartam, hogy sikerült? Vagy csak bemesélem magamnak? Én az utóbbit hiszem..

Legjobb válasz: én azt gondolom h 4 nappal ovu után még nincsen terhes tünet!sõt még nem várt elõtt 2-3 nappal sem!a terhes tünetek elmaradt menszi után kb 1-2 héttel jönnek de nem mindenkinél!én 11.-ére nem vártam van 3 pozi tesztem,és csak kb két napja érzek enyhe émelygést!16 hónapon keresztül én is bemeséltem magamnak mindenféle tüneteket már pé-tõl kezdve,de rájöttem h sajnos nem szabad mert olyan korán még nincs tünet és csalódás lesz a vége!

én azt gondolom h 4 nappal ovu után még nincsen terhes tünet!sõt még nem várt elõtt 2-3 nappal sem!a terhes tünetek elmaradt menszi után kb 1-2 héttel jönnek de nem mindenkinél!én 11.-ére nem vártam van 3 pozi tesztem, és csak kb két napja érzek enyhe émelygést!16 hónapon keresztül én is bemeséltem magamnak mindenféle tüneteket már pé-tõl kezdve, de rájöttem h sajnos nem szabad mert olyan korán még nincs tünet és csalódás lesz a vége!
A kérdező hozzászólása: Írtam alulra, hogy sajnos nincs meg a biztos hátterünk (anyagi, vagy akár lakás, és én még fiatal is vagyok.. 20éves) szóval még várnunk kell vele. De ha még így is összejön a baba, akkor már nagyon akart jönni. Titokban reménykedek is:( utolsó válaszoló, majd írd meg mi lett az eredményed!
De ha bébit szeretnél, miért nem hagyod abba a fogitabit? Anélkül mégis csak nagyobb az esélye, hogy teherbeess! Nem?:-)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de tényleg kiváncsi vagyok ti mit gondoltok.
Most leirom, hogy lásd mások is vannak igy, és utána is lehet ház... 19 éves voltam amikor teherbe estem. Semmink nem volt csak egy öreg Ladánk, 2 nap múlva vonult volna be a párom katonának. Ezek után persze halasztást kapott mivel összeházasodtunk. Anyósnál laktunk, nem volt egy álom, de a bébit nagyon vártuk. Sajna 33. hétre halvaszületett. Fél év múlva ismét elvetéltem. Háromnegyed év múlva új terhesség, és végre egészséges bébim született. Még mindig nem volt semmink. Ezután külön költöztünk, a lakás nem a miénk volt. Ez 1 év volt. Utána az én anyumhoz költöztünk én mindig is ott szerettem volna lakni. El is kezdtük szépen alakitgatni a házat, mikor hazajött a tesóm lakni, igy megint ott voltunk ahol a part szakad. Kitaláltuk, hogy hegyé épitünk a háznak egy külön lakrészt. Kölcsönt vettünk fel mivel pénzünk nem volt, sikerült. Ekkor már a másik babám is 1 éves volt. Én nem dolgoztam, csak a férjem. Neki jól beindult a vállalkozása de ekkor már 26 évesek voltunk. És igenis 2 gyerek mellett is lehet hátteret kialakitani. Most már kirándulni is járunk, rendes autónk is van, és most szeretnénk egy 3. bébit, aki remélhetõleg már a pocakomban van. Úgyhogy ha van egy megértõ, szeretõ társ, és õ is szeretne már babát, akkor megfontolandó, hogy vársz még 5-6 évet, hogy legyen háttered és vágyakozva fogod figyelni a többi kismamát, vagy már most élvezni fogod az anyaság minden percét. Mert attól csodálatosabb dolog nincs, és semmilyen karrier se helyettesiti. Egy gyerek még nem fog anyagi csõdbe dönteni, a másikat meg már akkora tervezitek amikor már megvan amire szükségetek lehet. Holnap tesztelek, majd megirom mi lett. És gondolkodj el rajta, beszélj a pároddal, hogy õ mit gondol, mennyire komoly köztetek. Sok sikert!
Amúgy én is tegnap kérdeztem hasonlót. Fejfájás, hátfájás, orrdugulás tünetekrõl. Szombatra nem vártam kiváncsi vagyok mi lessz. Utolsó voltam.
nagyon szivesen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást, nagyon aranyos vagy!:)
teljesen megértem a helyzetedet, ugyanis mint az elõbb írtam én 16 hónapon keresztül ezt tettem, bemeséltem magamnak mindenfélét!aztán egyszer ki tudtam kapcsolni magam annyira h ne folyton ezn görcsöljek, és lám egybõl sikerült!próbáld ezt meg te is!tudom h nehéz de meg kell próbálnod!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszodat! Sajnos én is attól tartok, hogy mostanába sokszor fogom magamnak bemesélni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, és gratulálok, hogy nektek összejött. Remélem nekünk is sikerülni fog. Szurkolok, hogy pozitív legyen a teszted!:) várom a te eredményedet is!

Másfél hete 37 felett van a hőm.4 nap múlva nem várom. Lehet baba?

Legjobb válasz: Még nem tudni. Ha 4 nap múlva (amikorra nemvárod) is így marad, akkor van remény.

Még nem tudni. Ha 4 nap múlva (amikorra nemvárod) is így marad, akkor van remény.
Ha türelmetlen vagy, /amilyen én voltam :) / akkor már ma vehetsz tesztet. Van olyan teszt, ami már most kimutatja csak mond a patikába, hogy olyat adjanak. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Félek a negatívtól, inkább biztos pozitivat szeretnék mint sok csalódottságot a negatívtól. Nemvárt napját megvárom :) Lányommal nemvárt után egy héttel mutatta csak ki.

Lehet baba? Reménykedjek még? Reggeli hőm 37.3, előtte 4 napig 37 volt. A cicim oldalt fáj inkább ott a hónalj mellett, folyásom van, és 16 nap telt el a pé óta de a reggeli tesztem negatív lett.

Mégsincs baba vagy van rá esélyem? A fejem fáj, eddig volt megjön érzés és derékfájás, de már nem igazán van, csak néha egy picit, nagyon fáradt vagyok, és hol melegem van, hol meg ráz a hideg. A nadrág meg eléggé nyomja a hasamat, kényelmetlen, a puffadás miatt. Mi lehet?

Legjobb válasz: Lehet,h még nem termel a szervezet.elég hcg-t.2-3 nap múlva ha nem jön akkor ujra teszt.Már megkelett volna jönnie?Hány naposak a ciklusaid?

Lehet, h még nem termel a szervezet.elég hcg-t.2-3 nap múlva ha nem jön akkor ujra teszt.Már megkelett volna jönnie?Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/4ab6d59a8952aace3b4ee02977.. Itt a diagrammom, de szerintem nem akkor volt pém mikor berajzolta. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! Elvileg kb most kéne megjönnie. Tegnap-ma. Azért írtam hogy a pé óta 16 nap telt el, mert kb 2 napja fejezõdhetett be a beágyazódás ha van baba... vagy nem? Szóval tanácstalan vagyok.
Szia! A beágyazódás 5-7 nap esetleg 10. Ha mostanában kellene megjönnie, akkor várj 2-3 napot, és tesztelj reggeli, elsõ vizeletbõl. Akkor már általában kimutatja a tszt a terhességet.DE ha esetleg még nem akkor se kell elkeseredni, mert lehet, hogy még akkor sem mutatja, akkor várj még egy-két napot, és ha nem jön meg tsztelj újra. És az akkori eredménytõl függetlenül, ha nem jön meg , menj orvoshoz. Mert ha pizitív, akkor elküld ultrahangra :) !!! Ha negatív, megkeresi mitõl nem jött meg!!! SOK SIKERT A POZITÍV TESZTHEZ! :)

4 napja késik. Tegnap csináltam tesztet negatív volt. Hányingerem van a hőm 36, 7. már nem lehet baba? Valami más baj van?

Legjobb válasz: Lehet, hogy babás vagy csak még korai volt a teszt, de az is lehet, hogy egyszerûen csak késik kicsit. Hányinger jó jel, pár nap múlva tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szurkolok!

Lehet, hogy babás vagy csak még korai volt a teszt, de az is lehet, hogy egyszerûen csak késik kicsit. Hányinger jó jel, pár nap múlva tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: A folyásom is másabb viz meg testápoló szerû!A mellbimbóm fáj egy kicsit de nem annyira!néha görcsölget a hasam de az sem igazán!
1-2 nap múlva tesztelj újra, ha még mindig nem jött meg! A tüneteid babára utalnak. Rendszeresen méred a hõdet?
A kérdező hozzászólása: Általában igen.vagyis tudom mennyi az alap és tudok mihez hasonlítani!
Görbéd nincsen?
A kérdező hozzászólása: Nincs de azért köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!