Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba 4 (401 db)

Magas prolaktin szint (851mu/l a 21 napon) mellett lehet baba? 4 napja késik. Semmi tünet. Még nem teszteltem. Vagy más oka van hogy késik? De nem szokott max 1-2 nap eltérés.

Legjobb válasz: Szia! A könyvem szerint a prolaktinszint független a ciklus szakaszától. 59-619mlU/l között nem terhes, 206-4420mlU/l között terhes. Ez alapján, akár már babás is lehetsz. Dokid mit mondott? Más értékeket nem néztek? Sajnos nem biztos még a baba, mert a magas prolaktinszintet betegség is okozhatja, ezért kellene vagy több eredmény vagy legalább egy teszt! A remény ott van! Szorítok!

Szia! A könyvem szerint a prolaktinszint független a ciklus szakaszától. 59-619mlU/l között nem terhes, 206-4420mlU/l között terhes. Ez alapján, akár már babás is lehetsz. Dokid mit mondott? Más értékeket nem néztek? Sajnos nem biztos még a baba, mert a magas prolaktinszintet betegség is okozhatja, ezért kellene vagy több eredmény vagy legalább egy teszt! A remény ott van! Szorítok!
hyperprolactinaemia esetén nem biztos hogy van peteérésed, de a menzeszt boríthatja. ez hormonális betegség azért.
A kérdező hozzászólása: valaki írjon már valami biztatót!!
A kérdező hozzászólása: baba lett!! valószínû a prol. szint ezt mutatta már.. azért volt magas..

Lehet baja 4 hós babámnak, ha minden reggel iszok egy pohár csalánteát?

Legjobb válasz: csalán teát????? mi a fenének adsz neki?????

csalán teát????? mi a fenének adsz neki?????
rosszul olvastam
ha nem látsz rajta kiütéseket akkor nem lesz baj
Ha te oiszod, és nem neki adod, akkor mi baja lenne?
A csalán az egyik legjobb méregtelenítõ!!Szerintem ne idd mert a méreganyag átmegy az anyatejen keresztül.Olvass utána mert szoptatás alatt sok minden nem ajánlott amirõl nem is gondolnád...Pl c-vitamin.Árt a babának.Szerintem várj vele!!!

Menzi ellőtt állok egy nappal és a hőm 37 kereken lehet baba? Ilyenkorra általában 36.4 szokott lenni a hőm!

Legjobb válasz: A hõ mensi elõtt aálaltában 12-24 órával esik le,és még az is lehet,hogy késik majd. De lehet baba is...ha nem jön meg holnap (?) várj 3-4 napot,vegyél tesztet és majd írd meg mi volt. Drukkolok,puszi: A.

A hõ mensi elõtt aálaltában 12-24 órával esik le, és még az is lehet, hogy késik majd. De lehet baba is...ha nem jön meg holnap (?) várj 3-4 napot, vegyél tesztet és majd írd meg mi volt. Drukkolok, puszi: A.
hát mindenesetre gyanús a dolog. nekem mensi elõtt mindig kereken 37 szokott lenni (meg az átlagom is csak 2 tized fokkal maradt el ettõl). amikor babás lettem mensi elõtt 37.1 volt a hõm, nem igazás markáns az eltérés, de az addigi jegyzeteim szerint ez "több volt" és be is jött. 11 hetes kismama

Máj.4-re nem vártam aznap- tesztem lett. Pár nap múlva időn túli+.3 nap múlva halvány+ (időn belül). Tegnap azonnal megjelent a jól látható+. Lehet baba? Vagy cysta?

Holnap megyek dokihoz de félek,hogy azt mondja nem baba.

Legjobb válasz: Miért ne lenne baba? Hiszen ha ciszta lenne, akkor május 4-én is pozitív lett volna. GRATULA! Amúgy június 4-t akartál írni?

Miért ne lenne baba? Hiszen ha ciszta lenne, akkor május 4-én is pozitív lett volna. GRATULA! Amúgy június 4-t akartál írni?
Szerintem terhes vagy. Május 4-re nem vártad? Már régen elmenetem volna a dokihoz ba helyedben. Még akkor is, ha június 4-.re nem vártad. Már biztos látja az orvos is.
Tuti baba. Nyugi. Gratula.
Szeritnem baba!!! :) Nekem is egy nagyon halvany tesztel kezdodott, sot a ferjem nem is latta a vonalat (a ferfiaknak nincs szemuk az ilyensmihez), mar azt hittem tenleg szellemcsik. Felorankent nezegettem es mondogattam, hogy mar pedig az egy nagyon halvany csik. Ket nap mulva csinaltam egy masik tesztet, az is halvany volt de ezt mar a ferjem is latta. :) Ra ket napra meg eros pozitiv lett. Szerintem hozzad is bekoltozott a pocaklako! :) Sok boldogsagot!
NAGYON GRATULÁLOK EZ BIZONY BABA ÉS NE AGGÓDJ MINDEN RENDBEN LESZ
Biztos baba. Vigyázz magadra és rá nagyon. Mert én tudom milyen elveszíteni.
ha nincs panaszod egy hét mulva mehetsz dokihoz, addig még tesztelj egyet, hidd el erösödni fog a vonal, a hcg naponta duplázodik a szervezetben, ha minden rendeben van. gratula:) 32
A kérdező hozzászólása: Köszön a biztató szavakat! Olyan hihetetlen.Pedig annyira vártam már ezt a +-at
A kérdező hozzászólása: Juni 4-et akartam írni.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál és nem sok mindent látott.Azt mondta lehet nagyon kezdeti terhesség de lehet méhen kívüli is.Kicsit meg vagyok ijedve.:(

4 hós kisfiam ma nyelt egy kicsit a fürdővízből. Lehet baja?

Fürdetés közben annyira mocorgott, hogy valahogy kicsúszott a kezemb?l! Oldalára csúszott, és az arca beleért a vízbe!! Még abban a másodpercben kikaptam, de köhögött kicsit. Annyira szerencsétlen béna vagyok! Sosem bocsájtanám meg magamnak, ha valami baja lenne az én bénaságom miatt! Most mit csináljak? Kétségbeestem! És ha a fülébe ment a víz?

Legjobb válasz: Minden baba megkóstolja egyszer-kétszer (még többször is) a fürdõvizet. Ne aggódj, nem lesz tõle baja. Az se baj, ha a fülébe megy a víz, a pocakodban is vízben volt és a fülébe is belement. Nagyon sok babát hordanak babaúszásra, ott is bele megy a fülükbe a víz:)) Ne aggódj, bárkivel megtörténik ilyen. Már nálunk is nem egyszer, pedig én már rutinosnak mondható vagyok a 4. babával:)))

Minden baba megkóstolja egyszer-kétszer (még többször is) a fürdõvizet. Ne aggódj, nem lesz tõle baja. Az se baj, ha a fülébe megy a víz, a pocakodban is vízben volt és a fülébe is belement. Nagyon sok babát hordanak babaúszásra, ott is bele megy a fülükbe a víz:) ) Ne aggódj, bárkivel megtörténik ilyen. Már nálunk is nem egyszer, pedig én már rutinosnak mondható vagyok a 4. babával:) ))
Szia! Gondolom elsõ gyerekrõl van szó! :) )) Mert elsõ gyerekemnél még én is halálra rémültem attól, hogy félrenyelt! De semmi baja sincs ilyenkor neki, pici kellemetlenség aztán elmúlik neki is, ahogy nekünk is. Elsõ gyerekesek a legrosszabbra gondolnak! Aztán ha tesója lesz a babádnak megnyugszol majd Te is és nem idegeskedsz ilyenen hidd el! Semmit se félj! Nem lesz baja! Mi felnõttek olyan törékenynek látjuk a babákat, de valójában nem is azok. Csak nem értünk rögtön hozzájuk, meg kell tanulnunk bánni vele! Én a 3.-at már dögönyözöm aki 1 éves. Az elsõnek meg a puszit is olyan óvatosan adtam. :) Ne aggódj semmi miatt!
Elõfurdul. Én is bénáztam, pedig 3. baba: csak egy-két hetes volt, amikor a hátát mostam, arccal a víz felé tartottam és a feje belelógott a vízbe, jó nagyokat szippantott szegénykém....
A lányom háromhós kora óta a nagykádban fürdik.Úgy pancsol, hogy a szemébe és a szájába is jut víz, a fülét õ maga meríti bele.Küzdenek az apjával, hogy mindenhol érje víz.Imádja a fürdést.Most öt hónapos és még semmi baja nem történt se a fülének, se amiatt, hogy vizet nyelt.
semmi baja nem lesz, az én kislányom eröteljesen szereti lenyalogatni a kezérõl a habot, ez sajnos nehéz megakadájozni.
nekem már pár naposan bele nyelhetett de szerencsére nem lett semmi ugy ordított hogy a fejét bele csapta a vízbe pedig ugy koncentráltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! Igen, elsõ baba! Azt hittem, nagyon nagy a baj!
szió! az 5 hónapos fiam állandóan rágja az öklét. igen, a kádban is :) én meg sokkot kapok, amikor a csupa habos kezét emeli a szájához... inkább igyekszem habmentes fürdõvizet csinálni és játékokat adni a kezébe. de nem mindig sikerül :)

Márc 4-én menstruáltam utoljára, de nem volt az igazi inkább csak barnázás. Viszont kb egy hete nagyon fáj a fejem, és borzasztoan hányingerem van, csináltam tesztet de sajna negativ lett! Mi lehet a bajom? Lehet baba van a dologban?

Legjobb válasz: hát, ha március 4-én mensiztél utoljára, akkor még csak most vagy a 13-14. napon. Hány naposak a ciklusaid? Szerintem inkább most van vagy lesz pé-d! Nem hinném, hogy baba lesz. Azt már kimutatta volna a teszt!

hát, ha március 4-én mensiztél utoljára, akkor még csak most vagy a 13-14. napon. Hány naposak a ciklusaid? Szerintem inkább most van vagy lesz pé-d! Nem hinném, hogy baba lesz. Azt már kimutatta volna a teszt!
A kérdező hozzászólása: négy napoig szokott meglenni
http://www.naptarak.com vagy http://www.kismama.hu ezeken az oldalakon találsz terhességi, peteérési naptárat és utána tudsz nézni.
a ciklus nem azt jelenti, hogy hány napig szokott meglenni, hanem, hogy a februári mensid elsõ napjától a márciusi mensid elsõ napjáig mennyi nap telt el.
Puffadás. Nekem is ilyen volt 7 hetesen, csak 1. babánál.
A kérdező hozzászólása: Ma nem volt egyszerû az elindulás mert semmit nem tudtam begombolni:-)
Lehet, hogy csak fel vagy puffadva, én is 7 hetes vagyok és harmadik baba, kb az enyém is ilyen.
egy link se jo
11-es vagyok és 27 hkm
http://www.msichicago.org/whats-here/exhibits/you/the-exhibi.. ...Fel vagy puffadva, velem is így volt az elején, 12 hét után újra rám jöttek még egy darabig a nadrágjaim. A babától elég késõn kezdett el nõni a pocak. Még most is van ami rám jön!
Nem lehet hogy csak fel vagy puffadva? :) nekem kb 12-13 hetesen volt ilyen
Hát ez nem nagy, nekem az elsõ babával volt ilyen 8 hetesen.
nekem is ekkora kb 9 hetes 5 napos
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120723/IMG_1746_www.kepfeltoltes.. Ez már jó...bocsánat!
rossz a link..
A kérdező hozzászólása: 11 es! Köszi! Nagyon tetszik a linked:-)

Mi baja lehet a 4 éves kocsimnak? 2 napja ha rárakom a gyújtást kattogó kerregő hang jön a műszerfal felöl.

Ignisem van ,ma kanyarodásnál is kerregett.Tipp?

Legjobb válasz: Az a baja hogy suzuki. Most már te is látod hogy ennyit ér. A mi fordunk több mint 10 éves és nem ad kattogó, kerregõ hangot, sõt nem is lepõdnék meg ha adna mert már nem fiatal, de hogy egy 4 éves kocsi? Így vegyen az ember suzukit... TIPP: Add el és vegyél egy normális kocsit. Nem baj ha 2-3 évvel idõsebb de az akkor normális legyen.

Az a baja hogy suzuki. Most már te is látod hogy ennyit ér. A mi fordunk több mint 10 éves és nem ad kattogó, kerregõ hangot, sõt nem is lepõdnék meg ha adna mert már nem fiatal, de hogy egy 4 éves kocsi? Így vegyen az ember suzukit... TIPP: Add el és vegyél egy normális kocsit. Nem baj ha 2-3 évvel idõsebb de az akkor normális legyen.
És ha itt vki megmondaná pontosan hogy mi a baja a kocsidnak akkor mi lenne?? Nekiállnál megcsinálni? Szerintem vidd inkább szerelõhöz, õ megmondja mi a baja és meg is csinálja.
A kérdező hozzászólása: Ja és már nem csak kanyarodásnál csinálja , egyenesben is.Szervóra tippelek .
A kérdező hozzászólása: Nincs benne klíma.Másikat sem!!!
Ha automata klíma akkor ez lehet. És nem azt mondtam, hogy újat, hanem, hogy MÁSIKAT!
Talán vmelyik hõmérséklet állító motor.
A kérdező hozzászólása: Felesleges azt írnia bárkinek is hogy vegyek új autót, nem fogok, mert nem akarok és nem is tudok.!!!
Gõzöm sincs mi lehet! Mondjuk a gyújtásnál, hogy hangja van még semmit sem jelent, viszont ha kanyarodásnál is UGYANAZ a hang jött belõle akkor már gáz van! De, hogy mi? Esetleg elszabadult valami a mûszerfal borítása alatt? De amúgy ez teljesen függetlenül mondom, de inkább vegyél ez igazi autót, ne csak suzukit. Ennyiért már annyi jobb autó van!
A kérdező hozzászólása: Nem az volt a kérdés hogy kritizáld a kocsim!Örülj inkább hogy az öreg kocsidnak nincs semmi baja:)
A kérdező hozzászólása: Akkor legalább tudnám mire számítsak , pont azért tettem fel a kérdést mert esetleg másnál is elõfordult ilyen hiba .

Késik 4-napja és néha van folyásom sürű és átlátszó is a torkomban gomboc lehet baba? Hányingerem néha van ég a gyomrom de semmi más.

Legjobb válasz: Szia! Ha 4 napja késik nyugodtan tesztelj, ha van is baba olyan 5 hetes körül lehetsz. Gombóc miért van a torkodban?

Szia! Ha 4 napja késik nyugodtan tesztelj, ha van is baba olyan 5 hetes körül lehetsz. Gombóc miért van a torkodban?
Egy teszt ilyenkor már mutat valamit.
Igen a gombóc a torokban nagyon ismerõs. Van akinél -nálam is- rögtön így reagál a szervezet a hormonális változásokra. Fogamzásgátlónál, terhességnél is ezt éreztem.
Nekem már öt napja késik. A nemvárt utáni napon délután pozitívat teszteltem. Most lehetek 4hét 4 napos. Szerintem nyugodtan tesztelj. Talán megnyugtató eredményt kapsz. Ha babó van a dologban, nem tesz jót a felesleges idegeskedés. Drukkolok Neked!

Ha pé után vagyok 3-4 nappal és még most is magas (36, 8) az ébredési hőm (általában vissza kellene esnie ilyenkor nem? ), akkor ez most lehet baba? Védekeztünk, de mégis félek kicsit.

Legjobb válasz: Nem. Menziig mindenképp fent marad a hõ, ha van ha nincs baba. Menzi elõtt/aznap/vagy másnap leesik a hõ és megjön a vérzés. Ha baba van akkor nem esik le menzikor és nem is jön meg ->ilyenkor lehet a hõbõl következtetni a babára. Mivel védekeztetek? Ha gumi akkor tuti nem leszel terhes, ha megszakítás és pont tüszõrepedéskor voltatok együtt, akkor van egy kis esélye. Üdv. egy kismama

Nem. Menziig mindenképp fent marad a hõ, ha van ha nincs baba. Menzi elõtt/aznap/vagy másnap leesik a hõ és megjön a vérzés. Ha baba van akkor nem esik le menzikor és nem is jön meg ->ilyenkor lehet a hõbõl következtetni a babára. Mivel védekeztetek? Ha gumi akkor tuti nem leszel terhes, ha megszakítás és pont tüszõrepedéskor voltatok együtt, akkor van egy kis esélye. Üdv. egy kismama
Gumival is van esélye, sajna ismerek olyat, aki tabletta és gumi plusz ilyen spermicides sikosító mellett lett terhes. A hõm. ember típustól is függ, nekem pl. mindig magasabb volt a testhõmérsékletem igaz picivel, mint az átlag...de mikor babával próbálkoztunk nem néztem sosem mert ez nem megbízható...sok mindentõl lehet magasabb még a hõmérsékleted!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!