Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba, ma teszteltem nagyon halványan, (2 db)

Lehet baba, ha ma teszteltem nagyon halványan, de pirosat, viszont semmi mellfeszülés, a hasamalja görcsölget mintha megjönne és a gyomrom reggelenként liftezik?

Ma kellett volna elvileg megjönnie!

Legjobb válasz: Ha ma jött volna meg, akkor ha terhes vagy, ami ugye valószínû mégha halvány is volt a csík, még nagyon az elején vagy. A tüneteket kb. 1-2 vagy akár három hét múlva fogod megérezni. Egyébként az alhasi görcsök, "minta megjönne" utalhat terhességre is.

Ha ma jött volna meg, akkor ha terhes vagy, ami ugye valószínû mégha halvány is volt a csík, még nagyon az elején vagy. A tüneteket kb. 1-2 vagy akár három hét múlva fogod megérezni. Egyébként az alhasi görcsök, "minta megjönne" utalhat terhességre is.
Nálam is görcsölgetéssel járt az elején a terhesség, bár a gyomrom semmit nem jelzett. Az elsõ három-négy hónapban azt hittem, hogy elmegy a baba, mert a menszesz idején görcsölgettem, pont, mint mielõtt megjön. Szóval könnyen lehet baba, de azért nézd meg pár nap múlva újra, mielõtt UH-ra mennél.

Hétvégére nem várom. Ma teszteltem, csak 1 csík jelent meg, ha fény felé tartom nagyon halványan ott a másik is. Napokban szúródott a petefészkem és a hasam alja.1-ik nap émelyegtem és szédültem, másnap jól voltam. A cicim nem fáj. Lehet belőle baba?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet, a tesztet nem tudod feltölteni? Jó lenne megnézni, lehet hogy szellem csík, vagy száradási, de tanácsolom hogy vegyél egy Lily tesztet és tesztelj, szteem már nem muszáj reggeli pisibõl....Sok sikert

Persze hogy lehet, a tesztet nem tudod feltölteni? Jó lenne megnézni, lehet hogy szellem csík, vagy száradási, de tanácsolom hogy vegyél egy Lily tesztet és tesztelj, szteem már nem muszáj reggeli pisibõl....Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Csak tudod nagyon-nagyon halvány. Nem is tudom lehet meg várom a holnap reggelt. Félek, hogy most sem lenne erõsebb mint reggel. Gabriellával csináltam. De már csak x-epil tesztem van itthon.
Szia!én nem várt elõtt 2 nappal csináltam és nagyon halvány volt, utánna a nemvárt napján erõsebb de még halvány, rá két napjára erõsebb de még mindig nem az igazi!ma tesztelek újra este!mert már 6 hetes vagyok:) remélem már nagyon szép csíkjaim lesznek!Szerintem lehet h babád van!nekem semmi tünetem nem volt se elõtte se azóta!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Gratulálok! Jó egészséget!
Köszönöm!Neked pedig minden jót!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!