Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba, ma teszteltem (31 db)

Lehet baba? Sok jele van, de a teszt negatív. Hőm 37 körül fennt. Száraz vagyok, semmi folyás. Hányingerem van. Holnap utánra nem várom. Ma reggel teszteltem 10es érzékenységűvel nagatívat. Lehet még baba?

Legjobb válasz: Persze! Én 4.nap (késéstõl) reggelén teszteltem negatívat de itt sokan írták hogy ez még nem jelent semmit. A tiéd pláne nem. Várj és késés után tesztelj újra.

Persze! Én 4.nap (késéstõl) reggelén teszteltem negatívat de itt sokan írták hogy ez még nem jelent semmit. A tiéd pláne nem. Várj és késés után tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Nemtudom, mert tegnap megjött, most nem érdekel már semmi.Nem fogok méricskélni csak próbálkozunk, jön amikor jönni akar...:D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel már csak 36, 8lett...Szerintetek is meg fog jönni?MErt én már gy vagyok inkább legyek túl rajta, nem remélek semmit...:((((((
Szia. Szerintem lehet még baba ne keseredj el a hõd is szép magas ha nem esik le de a teszt még nagyon korai volt várd meg a mensid elmaradását és utána tesztelj , mert még bármi lehet , valószínû hogy még most nagyon kevés a HCG hormon a szervezetedben , kitartás és írd majd meg hogy mi lett a teszt eredménye.
Pénteken mennyi volt a hõd?
A kérdező hozzászólása: Felment megint 37, 0ra! De tesztelni majd csak hétvégén...:D
A mensi elmaradása után 2 nappal. 25 hetes
A kérdező hozzászólása: Kedves 25.hetes? Mikor teszteltél pozitívat?
A kérdező hozzászólása: Én is félek majd megint tesztelni, de mivel ha addig szárazon kibírom(kb péntek, szombat) akkor pozitivabban állok a teszthez és remélem a teszt is hozzám:) Írjál, hogyha tesztelsz. Most is hányingerem van.Ez nem csak a HCG-tõl lenne?
Nem tudom, péntekig remélem kibírom. Rossz volt a negtívat látni, inkább minél tovább várok, hogy ne csalódjak.
Nem gond, Nekem is 0, 1 visszaesett (27 napon) utána megint felment. 25 hetes
A kérdező hozzászólása: Mikor tesztelsz legközelebb?
A kérdező hozzászólása: Szia.Köszi.Amúgy az nem gond a hõvel, hogy 37, 0 2napig aztán 37, 2 2 napig ma meg megint 37, 0?
Nagyon sajnálom. 2 év próbálkozás után Nekem akkor jött össze mikor a legfurcsább volt a hõgörbe. Nem volt benne nagy ingadozás csak kisebb eltérések. Szorítok Neked, ne keseredj el!!!

Elvileg ma vagy holnap kéne meg jönnie a hőm 37.2 szombat óta, de ma negatívat teszteltem lehet baba? A melleim feszülnek 1 hete kb és múlthét vasárnap nagyon be görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37,3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült,ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)

Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37, 3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült, ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)
A kérdező hozzászólása: elvileg mikor el múlt egybõl együtt voltunk 2 nap meg után kettõ 13 volt az utolsó hát nem tudom reménykedek hátha
Hasonlóan vagyok én is.Nekem kb 3 napja kellett volna megjönnie, de semmi.A hõm fent van, tesztek negatívak.
A kérdező hozzászólása: Teszteltél azota?nekem negativ a teszt es 3napja kesik
Csütörtökön teszteltem utoljára, azóta nem.Holnap csinálok egyet, és az eredménytõl függetlenül, elmegyek nõgyógyászhoz, mert holnap töltöm elvileg a 6. hetet, és már volt 2 vetélésem, nem akarok kockáztatni.

8 napja késik, 2-szer teszteltem szombaton és ma reggel: szombaton szellemcsík, ma negatív. Lehet baba? (Tüntetek lennt) Szerintetek? Voltatok már hasonló helyzetben és mi lett belőle?

8 napja késik, szombaton, távolról is látszó, nagyon-nagyon halvány csík (szellemcsík), ma pedig negatív, mindkett? Lily teszt. Tüneteim: szurkál a méhem, kb 1 hete, fáj a derekam, f?leg ha lefekszem a hátamra, akkor alig tudok megfordulni, annyira fáj, fehéres-vízszer? folyásom van, mikor melyik, fáj a fejem, néha hányingerem van. Ha nem jön meg péntekig, újra tesztelek, vagy orvoshoz megyek.

Legjobb válasz: 3. vagyok. Igaz,hogy már 2 hete késik,viszont ahogy írtam 7 nap késés után teszteltem negatívat és ha késõi ovum volt akkor még nem mutathatta ki.De mint írtam,nem is reménykedek,mert félek,hogy csalódok,de azért holnap csinálok még egy tesztet.És ha az is negatív akkor biztos,hogy más problémám van. Kérdezõ,te mikor tesztelsz újra?

A kérdező hozzászólása: Csak késés volt sajnos, de elég sok, mert tegnap megjött. :(
3. vagyok. Igaz, hogy már 2 hete késik, viszont ahogy írtam 7 nap késés után teszteltem negatívat és ha késõi ovum volt akkor még nem mutathatta ki.De mint írtam, nem is reménykedek, mert félek, hogy csalódok, de azért holnap csinálok még egy tesztet.És ha az is negatív akkor biztos, hogy más problémám van. Kérdezõ, te mikor tesztelsz újra?
A kérdező hozzászólása: Én még várok vele hétvégéig, vagy jövõ hétig, ha akkor is negatív lesz és nem jön meg, akkor irány a doki, mert lehet akár baba, vagy valami más is.
szia! 14:57 vagyok.Még nem teszteltem, elhalasztottam holnapra.Majd megírom mi lett az eredmény.De 99% hogy negatív lesz :(
én nme tudom nem vagyok látnok. de egyet tudok. tesztelej 2-4 nap mulva QPIDÓVAL!!! hihetetlen jó teszt. csak ajánlani tudom. ha terhes vagy az megmondja a frankót. mindjárt keresek neked egy képet aznap csináltam mind 2-t a kéket reggel a fehér kazisat délután eredmény:
Sza! 14:57 vagyok.Tegnap teszteltem, de negatív lett :( Nem örülök neki, de nem csalódtam nagyot, sejtettem hogy így lesz. Sajnálom, hogy neked sem jött össze.De legalább neked megjött.Nekem viszont nincs semmi :S A héten mindenképp megyek dokihoz.
Nagyon sajnálom, gondoltam, hogy nem vagy terhes:(( 35 hetes km.
A 35 hetes kismami vagyok. Teszteltetek már? 3 hét késéssel legalább 7-8 hetes terhes lennél kérdezõ. Ha nega a teszt akkor tuti nincs baba:((( tudom [email protected] esik amit írok, de más lesz itt a probléma szerintem.
A kérdező hozzászólása: 14:57-es, mi lett a teszt eredménye?
Hát lányok tudom most én leszek a fekete bárány a szemetekben, de 8 nap késés, másik válaszolónak meg már két hét késés...ennyi idõ elteltével még akkor is mutatnia kéne a tesztnek a babát, ha késõi ovulációtok volt. Szerintem nem vagytok terhesek. De persze önmegynyugtatásul csináljatok még egy tesztet, aztán ha az is negatív akkor irány a doki, mert ennyi késésnek oka van. üdv:34 hetes kismami.
Szia!Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te.12. napja késik, 7. nap teszteltem egy negatívat.Nekem is volt egy kis folyásom + fejfájás(szerintem az idõtõl) + hasszurka.A napokban csinálok még egy tesztet, de nem reménykedek.Szerintem te se tedd!Csinálj még egy tesztet pár nap múlva és ha pozitív akkor lehet örülni :) Drukkolok!
http://kepfeltoltes.hu/100710/IMG_2253_www.kepfeltoltes.hu_... a q.- sokkkal de sokkal erösebb a csik mint a kontrol. azonnal kijött hamarbb mint h felszivta volna magát a controig.
A kérdező hozzászólása: Szia 14:57-es, voltál dokinál, vagy megjött már?

1 hét van még a nem vártig, de ma teszteltem kiváncsiságból délben és persze - lett.Ma este hazajöttem és na mondom ki is dobom, és ott volt a 2.csík! Lehet baba?

Tudom korai és hogy ne éljem bele magam és hogy ennyi id? elteltével már nem valós az eredmény,de mégis ti jártatok már így,lett bel?le baba?

Legjobb válasz: 10 perc után tényleg nemvalos az eredmény!de azért nincs kizárva semmi! tudod minekt már a reményis éltet!biznunk kell minden hónapban!szóval kivánom igaz legyen az a pozitiv csik!azért én tesztelnék mégegyszer se csakis reggel!!!!!

10 perc után tényleg nemvalos az eredmény!de azért nincs kizárva semmi! tudod minekt már a reményis éltet!biznunk kell minden hónapban!szóval kivánom igaz legyen az a pozitiv csik!azért én tesztelnék mégegyszer se csakis reggel!!!!!
Azért nyugodj meg, mert a szellemcsík ritka, és ahhoz fény kell, hogy lásd! És a pozitív erdmény 1000-bõl 998x pozitívat jelent! Saját ügyemben azomban étségeim vannak , elvileg 28-ra nem várnám, de 10én volt pém, így akkor most 24-re nem várom?????
Nekem is ma van a 16. napom, és március 30-án lenne a vérzésem. Csatlakozom az izgulók táborához.
akkor várj pár napot vegyél másik tesztet és kiderül:) bárcsak nekem is ezlenne a 25. napom. nekem mégcsak 16.
A kérdező hozzászólása: Ja, viszont a ma reggeli hõm 37 volt kereken, és ezen a héten 36, 8 volt a többi, elõtte héten 36, 6 persze nem mindennap.
A kérdező hozzászólása: Hát sziasztok!Sajnos nincs több tesztem, ma majd veszek.Hát lehet hogy elkiabáltam egy picit ezt a teszt ügyet, mert ma reggelre már nagyon meg kellett erõltetnem a szemem hogy lássak vmit, és az már lehet hogy szellemcsík.:(Pedig higgyétek el tegnap este visszakaptam a fejem mielõtt kidobtam volna, mert olyan jól lehetett látni aránylag, de nem rózsaszín volt hanem inkább szûrke, persze ez is sok órával késõbb.Hát ez van, nyílván ha +lenne akkor nem több órával késõbb jelenne meg és nem tûnne el.Azért majd írok ha mégis.
szerintem az pozitív lesz... írd meg a másik eredményt!!
Szia! Hat ezt en is irhattam volna!! Hisz en is ma teszteltem csak kivancsisagbol. En vasarnapra nem varom. Egy 20-as erossegu tesztel ma egy nagyon halvany pozitivat teszteltem....par perc mulva en nagyon-nagyon halvanyan mar lattam valamit, de kb. 10 perc utan ujra megneztem es jobban latszodott, majd kesobb elhalvanyodott ujra. Nem tudom, hogy mi van, en holnap reggel az elso vizeletbol tesztelek megint. Nagyon izgatott lettem, mert meg ilyet en nem lattam, de nem vagyok benne biztos, lehet, hogy szellemcsik volt? Legyszi ird majd meg, hogy neked mi lett ebbol!!! szoritok Neked!!!!
Reggel teszetlj! Én is 24-re em várom, nagyon érdekel az eredmény! Kérlek, hogy írd meg a reggeli eredményt, mert, ha neked +, akkor én is tesztelek elöre is köszi
mindenkeppen tesztelnek megegyszer a helyedbe!! de allitolag, 10 perc alatt tenyleg megmutassa a valodi erteket! en mikor a lanyommal terhes voltam egy par perc alatt ott volt szepen a ket csik a teszten!
Kedves elõzõ, Tapasztalatom szerint a peteérés idõpontja nem befolyásolja a ciklus hosszát, ha az amúgy stabil és rendezett szokott lenni .

Ma reggel teszteltem de éppen hogy csak látni a 2. csíkot. Még két nap van a nem vártig, a mellbimbóm egy picit érzékenyebb, 3 napja fehér sűrű testápolós folyásom van, bár nem olyan sok de azért van, a hőm 37, 2 volt ma reggel is. Lehet baba?

A tesztem Easy Pregnancy volt.

Legjobb válasz: Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.

Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.
én is így oltam éppen hgoy csak lehetet látni és ott volt a baba mégis úgyhogy szívbõl gratulálok
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Akkor pár nap és újra tesztelek!!!

Lehet baba, ha ma teszteltem nagyon halványan, de pirosat, viszont semmi mellfeszülés, a hasamalja görcsölget mintha megjönne és a gyomrom reggelenként liftezik?

Ma kellett volna elvileg megjönnie!

Legjobb válasz: Ha ma jött volna meg, akkor ha terhes vagy, ami ugye valószínû mégha halvány is volt a csík, még nagyon az elején vagy. A tüneteket kb. 1-2 vagy akár három hét múlva fogod megérezni. Egyébként az alhasi görcsök, "minta megjönne" utalhat terhességre is.

Ha ma jött volna meg, akkor ha terhes vagy, ami ugye valószínû mégha halvány is volt a csík, még nagyon az elején vagy. A tüneteket kb. 1-2 vagy akár három hét múlva fogod megérezni. Egyébként az alhasi görcsök, "minta megjönne" utalhat terhességre is.
Nálam is görcsölgetéssel járt az elején a terhesség, bár a gyomrom semmit nem jelzett. Az elsõ három-négy hónapban azt hittem, hogy elmegy a baba, mert a menszesz idején görcsölgettem, pont, mint mielõtt megjön. Szóval könnyen lehet baba, de azért nézd meg pár nap múlva újra, mielõtt UH-ra mennél.

Ma teszteltem délután nega lett. lehet még baba?

tesztelés el?t is pisiltem fél orával.

Legjobb válasz: Hát, szerintem ki kellett volna mutatnia, ha 3 hete késik... ez szerintem nem baba. De vannak tüneteid? Végülis mindegy, mert irány az orovs, ez a legjobb, amit tehetsz!

Hát, szerintem ki kellett volna mutatnia, ha 3 hete késik... ez szerintem nem baba. De vannak tüneteid? Végülis mindegy, mert irány az orovs, ez a legjobb, amit tehetsz!
jaaaaaajjjjjj...két csik az két csik stella:) :) :) :) gratulálok.....babás vagy:D:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: már nembirtam és csináltam mégegy tesztet de ennél van 2.csik csak halvány. lehet baba?
Lanyok ne csinaljatok mar ezt, alig ezrelekben merheto azoknak az eseteknek a szama, ahol meglevo terhesseget nem mutat a teszt. Elofordulhat, de megis mennyi az esely ra? Sajnos ez nem hiszem, h baba, de orvoshoz ennyi kesessel illik elmenni.
A kérdező hozzászólása: ANNYIRA ARANYOS VAGY HOGY EZT IROD DE HA NEM MUTATTA KI ÉS A HÕM SINCS FENT AKKOR TÉNYLEG NEMCAGYOK AZ ÉS AZZAL NEMMEGYEK SEMMIRE HA BEKÉPZELEM MEGAMNAK. dE VAN MÉG EGY TESZTEM SZOVAL AZT REGGEL MEGCSINÁLOM.
A kérdező hozzászólása: DE AZ ÉN ORVOSOMNÁL CSAK BEJELENTKEZÉSSEL LEHET MENNI.
nem biztos hogy nincs baba MENJ EL DOKIHOZ HOLNAP
A kérdező hozzászólása: de fél ora alatt hogyan kerülhet hcg a vizeletbe?Bár már lehet hogy csak beakarom magamnak beszélni a babát. DE OLYAN ROSZ HOGY MOST SEM SIKERÜLT, ÉS SE MENZI SE BABA.
Három hét után elvileg már ki kellene mutatnia a tesztnek a nap bármely szakában, de ha gondolod próbáld meg reggel.
már halottam olyanról akinek nem mutatta ki a gyorsteszt a babát, én azt ajánlom menj el orvoshoz majd õ mond biztosat
A kérdező hozzászólása: annyira halvány hogy nemmerem magam beleélni.

Hétvégére nem várom. Ma teszteltem, csak 1 csík jelent meg, ha fény felé tartom nagyon halványan ott a másik is. Napokban szúródott a petefészkem és a hasam alja.1-ik nap émelyegtem és szédültem, másnap jól voltam. A cicim nem fáj. Lehet belőle baba?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet, a tesztet nem tudod feltölteni? Jó lenne megnézni, lehet hogy szellem csík, vagy száradási, de tanácsolom hogy vegyél egy Lily tesztet és tesztelj, szteem már nem muszáj reggeli pisibõl....Sok sikert

Persze hogy lehet, a tesztet nem tudod feltölteni? Jó lenne megnézni, lehet hogy szellem csík, vagy száradási, de tanácsolom hogy vegyél egy Lily tesztet és tesztelj, szteem már nem muszáj reggeli pisibõl....Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Csak tudod nagyon-nagyon halvány. Nem is tudom lehet meg várom a holnap reggelt. Félek, hogy most sem lenne erõsebb mint reggel. Gabriellával csináltam. De már csak x-epil tesztem van itthon.
Szia!én nem várt elõtt 2 nappal csináltam és nagyon halvány volt, utánna a nemvárt napján erõsebb de még halvány, rá két napjára erõsebb de még mindig nem az igazi!ma tesztelek újra este!mert már 6 hetes vagyok:) remélem már nagyon szép csíkjaim lesznek!Szerintem lehet h babád van!nekem semmi tünetem nem volt se elõtte se azóta!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Gratulálok! Jó egészséget!
Köszönöm!Neked pedig minden jót!:)
Szerintem korán teszteltél.Várd meg hogy megjön e, ha ne akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Remélem igazad van, érzek hasszurkálást, mintha felfáztam volna, de lehet ez mind pszichés tünet. Szerinted jókor lehettünk együtt?
Együttléttõl legalább 2 hétnek kell eltelnie hogy a teszt kimutassa a terhességet.
Elsõ vagyok. Ha peteéréskor voltatok együtt akkor nagy az esélye.
A kérdező hozzászólása: nem jött össze, azért köszi a választ

9 napja késik. A mellem fájogat néha. Ma teszteltem (Lily) igaz nem reggel de negatív lett. Szerintetek lehet baba?

Legjobb válasz: Próbáld meg reggel. Lehet, hogy kései ovulációd volt, és ezért még nem mutatja ki a teszt. Ha a ciklusaid amúgy rövidek, akkor még több az esély. Én a helyedben bejelentkeznék dokihoz, mert vagy pár napon belül +-t tesztelsz, vagy ha nem, akkor is érdemes utána járni, mi okozza ezt a már kevésnek nem mondható késést. Legjobbakat!

Próbáld meg reggel. Lehet, hogy kései ovulációd volt, és ezért még nem mutatja ki a teszt. Ha a ciklusaid amúgy rövidek, akkor még több az esély. Én a helyedben bejelentkeznék dokihoz, mert vagy pár napon belül +-t tesztelsz, vagy ha nem, akkor is érdemes utána járni, mi okozza ezt a már kevésnek nem mondható késést. Legjobbakat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!