Találatok a következő kifejezésre: Lehet baba, ma (594 db)

Másfél napi barnázás után 3 napig semmi, és ma volt folyásom átlátszó. Lehet baba? Ma d. U-i tesztem negatín sajnos.

Legjobb válasz: Bármi lehet, de a kérdésed alapján az sem egyértelmû, hogy meg kellett volna jönnie vagy még várod.

Bármi lehet, de a kérdésed alapján az sem egyértelmû, hogy meg kellett volna jönnie vagy még várod.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az!!! 37. napon vagyok( elõtte 38 , 28 napos volt). Ciklus.hu szerint akkor kellett volna megjönnie amikor a barnázás volt(15-én). Mert ez az oldal ugye átlagot vesz. Teljesen tanácstalan vagyok.
könnyen lehet, hogy baba van a dologban! szerintem holnap tesztelj, és kiderül. drukk
Tesztelj és eredménytõl függetlenül menj orvoshoz. Egyébként lehet baba.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen tesztelek, csak most nem tudom ha szerzek tesztet csináljam még ma vagy várjak holnap elsõ vizeletig?
A kérdező hozzászólása: Dokihoz is tuti megyek eredménytõl függetlenül, ugyanis volt már sokszor cisztám, de azoknak nem ilyen jelei voltak mikor kiderültek, remélem nem az lesz!!!!
Csinálhatod már ma is, ha babás vagy, ez már nem olyan korai terhesség. Ha ma vagy az ötödik hétben, akkor a hcg szinted elméletileg már magasabb, mint 25, az átlag tesztek tehát gond nélkül kimutatják napközben is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most olyan ideges vagyok, talán ennyire még sose voltam...
A kérdező hozzászólása: teszteltem. Halványan +, még idegesebb vagyok! Szerdán megyek dokihoz, bejelentkeztem!
De jo! Gratulalok! Ne legy ideges, inkabb orulj. Ha reggel teszteltel volna, akkor valoszinuleg nem halvany pozitiv lett volna, hanem eros. Ha nem barnazol, az jo, remeljuk, hogy nem tortent semmi baj. A gorcsolgetes termeszetes, noh a meh es elvileg emiatt barnazas, pecsetelo verzes is lehet. Remelem, hogy a doki meg tud majd nyugtatni.

Ebbõl lehet baba? Ma voltam orvosnál. Bõvebben.

Az adatok: szeptember 13-án jött meg utoljára (60. napra). Majd nov 3-4-én volt kis barnázás (ez az 52. napon volt). Ezután teszteltem pozitívat. Erõs pozitív. 4-5 tesztet is megcsináltam. Ma voltam orvosnál. Petezsák van 10 mm-es, szikhólyag van. Embrió nincs. Jobb oldalon 16 mm-es tüszõ. 1 hét múlva kell visszamennem. Elméletileg október 19-20 körül volt peteérésem... Az utolsó menstruáció alapján 8 hetes terhes vagyok, de a doki szerint 4-5 hetesnek felelek meg, vagy ugye nem fejlõdik rendesen... Ha egy hét múlva nincs változás, mûtéti úton kell eltávolítani... Én ezt még korainak tartanám. Mit gondoltok? A két hosszú ciklus elõtt egyébként 30-36 napra jött meg mindig, csak történt haláleset a családban... Én ennek tudom be a 50-60 napos ciklusokat, mert voltam hormonvizsgálaton és az eredményeim jók. Köszönöm!

Legjobb válasz: A peteérésed alapján 5+3 hetes vagy, amihez a 10mm petezsák+szikhólyag abszolút jó méretek. A jövõ héten már akár szívhang is lehet.

A peteérésed alapján 5+3 hetes vagy, amihez a 10mm petezsák+szikhólyag abszolút jó méretek. A jövõ héten már akár szívhang is lehet.
Ha jövõhéten sincs szívhang akkor én várnék még egy hetet. Van akinek 6 hetesen is, de általában 7 hetes kor körül szokott szívhang lenni.
Jövõ héten látszódni fog, h növekszik-e v sem. Addig kicsit tûkön ülsz...

Lehet baba? Ma lekekudtem a baratommal. En izgattam.

a puncimat le fel huzogattam a kukijan.es be is dugta nekem. elovaladekos lett a pasim. utana megtorolte. ujjazott kicsit. utana ovszerrel folytattuk tovabb. marra varom a mensim. szerintetek lehet gond?

Legjobb válasz: Lehet gond.Vagyis van.

Lehet gond.Vagyis van.
lehet jah.
nem biztos
igen.
A kérdező hozzászólása: Mennyi esély lehet a babára?

Ebböl még lehet baba? Ma vagyok a ciklusom 31.-ik napján (általába 28, 29naposak a ciklusaim), 2napja barnázok, de minimális és már barnázáskor is menzis görcseim szoktak lenni most semmi.

A melleim fájnak,de az menzikor is szokott.Picit megvagyok fázva,de az nálam sosem befolyásolta menzeszemet.

Legjobb válasz: Hát igenis meg nem is. Tesztet nem csináltál? Sajnos tapasztalatból tudom, hogy az ember képes a tüneteket produkálni, fõleg, ha nagyon szeretne terhes lenni. De hátha! Drukkolok!

Hát igenis meg nem is. Tesztet nem csináltál? Sajnos tapasztalatból tudom, hogy az ember képes a tüneteket produkálni, fõleg, ha nagyon szeretne terhes lenni. De hátha! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ.Holnap veszek tesztet és ha vasárnapig semmi akkor tesztelek.
Elkpézelhetõ, hogy babát vársz, de a barna folyásra érdemes figyelmet fordítani. Én is így voltam, amikor terhes lettem. Amikor meg kellett volna jönnie, 3 napig csak minimális barna folyásom volt, majd az is elmúlt. Lehet a beágyazódás jele is, ami természetes, viszont bajt is jelenthet. Nem szabad csak legyinteni rá. Ha teszteltél, és pozitív lett, minél hamarabb keresd fel az orvosod! Sajnos tapasztalatból beszélek!!! Sok sikert!

Az alaphőm 35.7. 14. napon volt a peteérésem, majd a hőm folyamatosan emelkedett 36.6-ra. Ma reggel leesett 35.8-ra, majd folyamatosan emelkedik, jelenleg 36.9. Ma vagyok a 19.napon, nem lehet hogy ma ágyazódott be a baba?

A ciklusom 25 napos szokott lenni, és ebben a hónapban kezdtem el szedni a barátcserjét. A hasam folyamatosan szúrkál, állandóan nyomást érzek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.

Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.
3.vagyok. Kedves Kérdezõ! Ma reggel mennyi lett a hõmérsékleted?
A kérdező hozzászólása: Együtt érzek veled:( Nekem ma is 36.6 volt reggel. Nem jött meg nagyon korán? Nem te is ott jársz ahol én? Mármint idöben?
Bármi lehet, de ennyibõl biztosat mondani még nem lehet.
Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok és én sem értem. Eddig 36, 9 volt a hõm a peteérés után és egy hétre rá, ma reggel 36, 4-re esett vissza. Még egy hét lenne a mensiig is. Nem értem. Mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Felment 36.6-ra. Köszönöm az érdeklõdésedet, aranyos vagy jól esik.
A kérdező hozzászólása: Neked?
Szia! Ma reggel megjött a menstruációm:(, ezért volt a hõcsökkenés. Hát ilyen az, amikor az ember szervezete szórakozik vele :) . Hát itt a következõ hónap. Megint eseménydús lehet :) )).
Igen azt hittem ott járok, de ezek szerint még sem. A görbém is elég rendesen becsapott. Csak 6 napig mutatott magasabb hõmérsékletet.

Jan.20-22 között sex, ma kéne megjönnie, tegnap picit véreztem, ma semmi, lehet baba?

Jan. 20. 21. 22. sexeltünk a férjemmel. Tegnap picit véreztem, ma semmi. Reménykedhetem a terhességben? Teszteljek, vagy várjak egy hetet?

Legjobb válasz: nem igazan ertem ezeket a kerdeseket. A valaszom lehet hogy meg fog jonni de lehet hogy terhes vagy...ha gondolod tesztelj most de varhatsz is vele meg egy par napot. Ha ma kell megjojjon es ti 20.an szeretkeztetek akkor valoszinu hogy ebben a honapban lekestetek a peteerest!

nem igazan ertem ezeket a kerdeseket. A valaszom lehet hogy meg fog jonni de lehet hogy terhes vagy...ha gondolod tesztelj most de varhatsz is vele meg egy par napot. Ha ma kell megjojjon es ti 20.an szeretkeztetek akkor valoszinu hogy ebben a honapban lekestetek a peteerest!
Ha rendszeres a ciklusod, akkor 20-án már túl lehettél a peteéréseden. Úgyhogy mindenképp várd meg, hogy megjön-e vagy sem.
Elõfordulhat, hogy baba! Ha ma nem jönne meg, holnap csinálj tesztet! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ holnap tesztelek!
Nagyon drukkolok neked, hogy baba legyen!
Szia!Szerintem is csinálj tesztet. Bár a menstruáció elõtt is felmehet ennyire a hõd, meg a cicid is fájhat. De ha gyanakszol, és nem szokott ilyen lenni, akkor a teszt majd segít:) Drukkkolok!!!! 18 hetes kismami:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm írok hogy mi lett!
Teszteltél?Mi lett az eredmény, írd meg!
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos negatív de a tünetek megvannak
ha nem jön meg, pár nap mulva tesztelj ujra.Lehet hogy korán teszteltél...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkot de sajnos most tényleg megjött:(

Ciklus 29. napja, kevés barnázás, duzzadt mellek, folyamatos rosszullétek, negatív ma reggeli teszt. Lehet baba?

Legjobb válasz: Abban az esetben lehet baba, ha késõbb volt peteérésed a szokottnál(ami elõfordulhat)!! A rosszullét és a duzzadt mellek nem feltétlen babás jelek, a szervezeted is igencsak megtréfálhat néha!! Várj pár napot, 2-3-at, tesztelj újra, ha nem jön meg! Ha negatív, akkor nem valószínû, hogy baba lesz.

Abban az esetben lehet baba, ha késõbb volt peteérésed a szokottnál(ami elõfordulhat)!! A rosszullét és a duzzadt mellek nem feltétlen babás jelek, a szervezeted is igencsak megtréfálhat néha!! Várj pár napot, 2-3-at, tesztelj újra, ha nem jön meg! Ha negatív, akkor nem valószínû, hogy baba lesz.
a barnázás inkább arra utal hogy meg fog jönni:( de persze csak akkor lesz biztos ha megjön.

Ma egész nap szédülök lehet baba miatt?

8 nap van mensimig. ma egész nap szédülések jönnek rám.elvileg 15.nap volt pém. ma reggel egy kicsit véreztem nem tudom mit?l de lehet hogy a tegnapi szerelmeskedés miatt? szerintetek?lehet így még baba a dologban?

Legjobb válasz: lehetséges a baba miatt!:) A beágyazódás most kezdõdik, ill már folyamatban van, ezért lehetséges, hogy amiatt volt a vérzés. és lehetett szerelmeskedés miatt is.. Azonban ezekben a napokban vigyázni kell, és inkább finomabban szerelmeskedni, nehogy a beágyazódás alatt álló embryo, lerázódjék...Nem tudom, hogy ez tényleg lehetséges-e. merthogy amikor a mi babánk beágyazódott, hááát eléggé dorbézoltunk:s De persze ott lehet még a baba, hiszen szerintem ennyivel a mensid elõtt még csak folyamatban van, így még pár napot várni kell, hogy megtudd! Kitartás addig is! És nyugi!! Dory

lehetséges a baba miatt!:) A beágyazódás most kezdõdik, ill már folyamatban van, ezért lehetséges, hogy amiatt volt a vérzés. és lehetett szerelmeskedés miatt is.. Azonban ezekben a napokban vigyázni kell, és inkább finomabban szerelmeskedni, nehogy a beágyazódás alatt álló embryo, lerázódjék...Nem tudom, hogy ez tényleg lehetséges-e. merthogy amikor a mi babánk beágyazódott, hááát eléggé dorbézoltunk:s De persze ott lehet még a baba, hiszen szerintem ennyivel a mensid elõtt még csak folyamatban van, így még pár napot várni kell, hogy megtudd! Kitartás addig is! És nyugi!! Dory
Még lehet belõle baba.
szerintem is inkáb babab mint a szerelmeskedés vagy a menzi. ird már meg hogy milett ide oké?
A kérdező hozzászólása: köszi nektek a válaszokat nagyon aranyosak vagytok!remélem baba.majd kedden írok ide hogy mi lett!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!