Találatok a következő kifejezésre: Lehet babára jel (64 db)

Ebből lehet babó? Volt a 13. nap körül nyulós tojcsi folyásom valszinüleg ott volt pém. Jókor voltunk együtt? Szurkál a petefészkem ill fáj a derekam is. Ez babó jele?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..

Legjobb válasz: nekem is szurkált a petefészkem peteéréstõl egész a mai napig csalódottan vedtem tudomásul h megjött, pedig...azt hittem

nekem is szurkált a petefészkem peteéréstõl egész a mai napig csalódottan vedtem tudomásul h megjött, pedig...azt hittem
elméletileg szuper volt az idõzítés... szorítok nagyon, hogy gyakorlatban is bejöjjön

Jövő hét szerdára nem várom. Az jó ha az ovu teszt amit most jóstesztnek használok 4 napja az erős egyforma pozitiv mind? Ez lehet akkor babó jele?

Legjobb válasz: lehet, bár én terhes voltam és csak akkor lett pozotív az lh amikor a hcg is, de mindenkinél más, lehet, hogy nálad tényleg jósol! süss el egy hcg-t is ha nem spórolsz nagyon.

lehet, bár én terhes voltam és csak akkor lett pozotív az lh amikor a hcg is, de mindenkinél más, lehet, hogy nálad tényleg jósol! süss el egy hcg-t is ha nem spórolsz nagyon.
A kérdező hozzászólása: Na jo de szerdáig még sok idõ van nem?
hát ha ennyire erõs az lh lehet a hcg is +

6 hetes terhes vagyok. Mit érzek, ha elveszítem a babámat? Pár napja barnás folyásom van. Ez is lehet a jele?

Legjobb válasz: Szia.Mindenképpen menj mielõbb orvoshoz.Több oka is lehet, pl. lehet, hogy most lenne meg a mensesed eredetileg, de lehet hormonális oka is , amire kapsz gyógyszert, és elmúlik.Én is így voltam, és most nincs semmi gond! Ne idegeskedj, és irány a doki. 9 hetes kismami

Szia.Mindenképpen menj mielõbb orvoshoz.Több oka is lehet, pl. lehet, hogy most lenne meg a mensesed eredetileg, de lehet hormonális oka is , amire kapsz gyógyszert, és elmúlik.Én is így voltam, és most nincs semmi gond! Ne idegeskedj, és irány a doki. 9 hetes kismami
Szia ne aggódj biztos nincs semi baj ilyenkor mindenképpen kell meni orvoshoz õ tudni fogja hogy a folyás milyen formája jelentkezik nálad és pihenj sokat az nagyon fontos szép baba várást és szép ünnepet a új családnak
Miért veszítenéd el? Nyomás az orvoshoz, ha ennyire aggódsz!
Ha nem görcsöl a hasad, akkor lehet hogy összeszedtél valamilyen fertõzést. Menjél a dokihoz. 19 hetes kismami
Iránya doki, a barnás folyás lehet sárgatest elégtelenség is.
Valóban legfontosabb, hogy a doki lásson, tuti ránéz a babára uh-on. Nekem is volt 6 hetesen is és 10 hetesen is, és nálam a sárgatest miatt volt nem termelt eleget a szervezetem, így kaptam gyógyszert, Duphaston a neve. Még szedem de a 10. hét óta nem volt semmi panasz, annak ellenére, hogy szedtem a gyógyszert akkor is elõfordult minimális pecsételés. Ha van hányingered nincs gond de ez nem mentség a doki elkerülésére!!! Én mindig éreztem, hogy él a pici. Minden öklendezés egy szivárvány volt ami megerõsített, hogy él. a lényeg, hogy nem szabad aggódni. Ne félj a dokitól, akár milyen jelentéktelennek tûnik akár a kérdésed akár a problémád. Mindig említsd meg!! Tudod, jobb félni mint megijjedni! Békés babavárást! 15 hetes kismama. :)

Lehet babára utaló jel is vagy csak meg fog jönni?

Nem várt el?tt pár nappal vizes folyás.Mellfeszülés.Néha alhas feszülés-fájás,petefészkeimnél meg néha ritkán nyilaló fájdalom egy egy percre.

Legjobb válasz: Szia! Hát ezt így sajnos nem lehet "látatlanban" megírni néked. A tanács ugyanaz: nemvárt napja utáni 3-4. napon reggeli , elsõ pisibõl teszt. (ha nem jönne meg)

Szia! Hát ezt így sajnos nem lehet "látatlanban" megírni néked. A tanács ugyanaz: nemvárt napja utáni 3-4. napon reggeli , elsõ pisibõl teszt. (ha nem jönne meg)
Nekem mensi elõtt szokott a mellem feszülni és folyásom is van, hasfájás... Várd meg a nem várt napot mielõtt tesztelnél.
a vizes folyás sajna nekem is menzi elõtt szokott lenni

A nyálkás folyás lehet babára utaló jel?

Legjobb válasz: lehet de menszire utal.hány napod van még a mensziig?

lehet de menszire utal.hány napod van még a mensziig?
A nagy mennyiségû, átlátszó és nyúlós folyás peteérést jelent!Hol tartassz a ciklusodban?
A kérdező hozzászólása: Akkor inkább peteérésre utalt.
Szia a mészály kinyilását nem lehet érezni
Igen, nem vagy egyedül. Én 36 hetes vagyok, és 4 hete vannak ilyen tüneteim. Szurkál, fáj a hasam alja, a hüvelyem, néha a vébelem is, és a szeméremdombom annyira húzódik, mintha izomláz lenne ott. Ez nem feltétlen a méhszáj kinyílásának jele, csak a baba már lefele nyom, nagy a súlya. Feküdj amennyit tudsz, akkor nem lefele húz a pici. És igen, a baba néha akkorkákat rug, hogy kellemetlen, én is megugrok. De azért akkor is jó, hogy tudom, ott van, és jól van:-)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat.azt elfelejtettem, hogy 30 hetes vagyok és állandóan fekszem, mert nagyon keményedtem. voltam dokinál, a méhszáj nem nyílt ki, viszont puhább a kelleténél, sajnos emiatt féló, hogy ha nem vigyázok, akkor kinyílhat. a szúrka pedig most jelentkezett (ma), ezért ijedtem meg egy kicsit. nagyon köszi mégegyszer!
Szia. Ne aggódj, olyankor a baba eltalál egy ideget és azért nyilal bele hirtelen. És hát igen, tudnak kellemetlen rúgásokat is:) Üdv, 30 hetes kismami
Szia. Ne aggódj, olyankor a baba eltalál egy ideget és azért nyilal bele hirtelen. És hát igen, tudnak kellemetlen rúgásokat is:) Üd

Lehet babára utaló jel a rózsaszínes-barnás folyás?

Késik 4 napja.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem lehet mert nekem így volt de csak pár napig foltozott és utána abba maradt.

Szia! Szerintem lehet mert nekem így volt de csak pár napig foltozott és utána abba maradt.
Lehet, igen. Tesztelj, mert ha + lesz, nem ártana a dokid felkeresni, hogy kapjál valamit a pecsételésre.
A kérdező hozzászólása: Mikor meg kellett volna jönnie, 4 napja, elõtte nagyon megjövõsen fájt a hasam, biztos voltam benne, hogy meg is jön. Aztán 3 napja megjelent 3 barna pötty. És ez váltott ebbe a rózsaszínbe!
Én a 22. napnál járok és nekem is rózsaszines-barnás, a szokásosnál erõsebb folyásom van. Viszont semmi egyéb "jel", de azért bízok ...(:

FONTOS! Szúró érzést érzek a jobb oldali petefészkemnél, lehet ez jele a babának?

Mikor peteérésem volt együtt voltam a párommal, azóta 4 nap telt el, és most egész délután szúró érzést érzek a jobb oldali petefészkemnél. Ez lehet valaminek a jele? Vagy még túl korai lenne.

Legjobb válasz: Korai még ebbõl megjósolni. Ha kimarad a vérzésed, egy teszt megbízhatóbb választ ad.

Korai még ebbõl megjósolni. Ha kimarad a vérzésed, egy teszt megbízhatóbb választ ad.

Mitől lettem ennyire forró, lehet ez a babba jele?

Aktus közben a párom arra "panaszkodott" hogy nem bírja annyira forró a hüvelyem. A méhszájat leellen?riztem, nagyon fent van, nem tudom elérni, csak sejtem, hogy ott van, pedig nagyon picike vagyok... Ilyet nem tapasztaltam még.

Legjobb válasz: Nem voltam, de ugyan annyi napom van még hátra. Mérd meg a hõdet, hogy mennyi az az annyi. A folyásod milyen egyébként?

Nem voltam, de ugyan annyi napom van még hátra. Mérd meg a hõdet, hogy mennyi az az annyi. A folyásod milyen egyébként?
A kérdező hozzászólása: kicsit bõvebb mint szokott lenni
A kérdező hozzászólása: mi az a hõ, amire azt lehet mondani, hogy nagyjából biztos a baba
Hát ha a mensi napján is 37 körüli a reggeli hõ, akkor jó eséllyel lehet a babára gondolni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!