Találatok a következő kifejezésre: Lehet bébi napja késik a (3 db)

8 napja késik a nemvárt remélem bébi miatt? De a teszt ma reggel még nagatív volt, de abban a tudatban élek bébim lesz. Fájnak a melleim, duzzadnak. Milyen oka lehet, h. a teszt nem mutatja ki a bébit?

A ciklusom 2 hónapja javult meg 32-33 naposra, előtte 40-42 napos volt.1hónapja méhpempőt fogyasztunk párommal, az segíthetett?

Legjobb válasz: 8 nap késés után bármilyen tesztnem ki kellene mutatnia a terhességet! Lehet magas a prolaktinod, ugyan azok a tünetek mint terhességnél, csak negatív a teszt.

8 nap késés után bármilyen tesztnem ki kellene mutatnia a terhességet! Lehet magas a prolaktinod, ugyan azok a tünetek mint terhességnél, csak negatív a teszt.
Oszinten remelem, hogy baba. De 8 nap utan, mar termelne annyi HCG hormont a szervezeted, hogy a teszt kimutassa. Ha csak, nem egy kesoi peteeresed volt, ami nagyon ritka! Sajnos a mellfeszules lehet mensi miatt is. Es ha szabalytalan a ciklusod akkor, meg foleg. Enyemek is szabalytalanok voltak, ugyanolyan mint a Tied. Nekem is "megjavult" 30 -31 napra megjott, aztan nem jott... 6 nap keses utan teszteltem pozitivat, ami erosebb volt mint a kontroll csik:) ! Remelm neked is sikerul! 11hkm
Lehet, hogy késõbb volt peteérésed, és azért negatív még a teszt...Én februárban teszteltem pozitívat, és nem félidõben volt peteérésem(mint máskor), hanem késõbb.Elõfordul az ilyen, és ez teljesen normális.És ha esetleg nálad is késõbb volt peteérés, akkor az azt jelenti, hogy a nem várt napja is kitolódik.Tehát lehet, hogy még nem is késik, vagy ha igen, akkor nem 8, hanem kevesebb napja csak.Én azt mondom, hogy még várj pár napot, és ha utána is negatív a teszt, de menzesz sehol, akkor menj el dokihoz.De kívánom, hogy baba legyen!Sok sikert!:)
Jah, és a késõi peteérés nem olyan ritka... :)
Szia! Ennyi késésnél ha még halvány csíkocska sincs, akkor valószínûleg nincs baba. Inkább csak hormonális probléma. Szerintem ne éld bele magad! :-(
8 nap után szerintem kellene már egy csíkocskának látszania, a mellfeszülés ugyanúgy utalhat mensesre is
8 napos késés után, már a teszt tuti kimutatná!!! Ne éld magad bele, nem vagy terhes!!! :(
A kérdező hozzászólása: Ma lenne a 10. nap, hogy késik, de enyhe parnázásom van csak a WC papíron látszik.Szóval biztos megjöhet?A bébinek annyi.Szomorú vagyok nagyon, és nemtudom, hogy hogyszámoljam mi a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Ma van a 6.napja a menszeszemnek ma már csak pici pecsételés, remélem estére elmúlik az is.a munkatársamnak 2 gyereke van és mindkettõ úgy jött össze, hogy menszesz után 1-2.nappal próbálkoztak és sikerült is a bébi.Én is így akarom, és 2 naponta próbálkozni, hgy sikerüljön végre a bébi.

Lehet bébi? Két napja késik a mensi, de a tesztem negativ. Késés még soha nem fordult elö.

Legjobb válasz: Hallottam olyat, hogy valakinek csak a mensi után egy héttel mutatta ki. Tüneteid vannak?

Hallottam olyat, hogy valakinek csak a mensi után egy héttel mutatta ki. Tüneteid vannak?
Milyen tesztet használtál? Persze hogy lehet mert nem minden teszt mutatja ki. Várj pár napot és csinálj egy újat!
Fontos, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl csináld. Várjál pár napot, és ismételd meg, ha nem jön meg továbbra se.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Tünetem, a hasam fájdolgál, mintha megakarna jönni.Idönként megszédülök.Kedvetlen vagyok.Ennyi csak.
A kérdező hozzászólása: Lilly teszttel csináltam.
Lily teszt elég jó, de lehet hogy csak nem emelkedett meg eléggé a HCG szinted, próbáld meg pár nap múlva, mert a HCG minden nap duplázódik egy darabig. Ezért van hogy késõbb mutatja ki.Drukkolunk!!!
Vegyél clearblue-t, az elég érzékeny, a lilly nem annyira. Én discolor tesztet vettem mert az volt, addig nem is hallottam róla, meg egy Medi-Lab-ot, és menzi elõtti ESTE már pozi volt mindkettõ! Aztán reggel is csináltam egy másik fajtával, HCG van csak ráírva. Szóval nyugi, pár nap múlva próbáld meg újra, és szerintem egy érzékenyebb teszttel! Drukkolok!
szia, Igen ez már jósló fájás.. Ha 5 percenként jön, és erõsödik akkor irány a kórházba... Ha messze van a kórház akkor hamarabb..
Szerintem a baba fejecskéje most illeszkedik be, készülõdik a szüléshez. Nekem kb. 2-3 héttel a szülés elõtt volt ilyen, én is meglepõdtem, de még volt idõm. A jósló fájások viszont másmilyenek voltak, azok inkább már egy enyhe vajúdási fájáshoz hasonlítottak, az alhasam környékén két oldalról jöttek középre és középen egy jó erõs görcsben találkoztak. Tehát a jósló (és a valódi is) görcsös fájdalom volt, amirõl beszélünk, az pedig szúró. De mindenkinek más érzései vannak, tehát ne vedd biztosra, hogy még sok idõ van hátra a szülésig. Ha rendszeres fájásaid vannak, vagy valami szokatlant tapasztalsz, inkább készülj. Sok erõt, kitartást és könnyû szülést!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!