Találatok a következő kifejezésre: Lehet azt hogy a peteérés általában (4 db)

Lehet azt tudni, hogy a peteérés általában a nap melyik részében van, vagy ez egyénenként változó?

Legjobb válasz: bocs hogy ilyewn késõn válaszolok... általában hajnali órákban van...azért lehet látni a reggel hõbõl...szóval reggeli szex a telitalálat szerintem...bár mi nem szoktunk reggel szexelni, de lehet hogy ez lesz a következõ praktika, amit bevetünk(5.hónapja próbálkozunk)

bocs hogy ilyewn késõn válaszolok... általában hajnali órákban van...azért lehet látni a reggel hõbõl...szóval reggeli szex a telitalálat szerintem...bár mi nem szoktunk reggel szexelni, de lehet hogy ez lesz a következõ praktika, amit bevetünk(5.hónapja próbálkozunk)
A kérdező hozzászólása: Akkor mi lehet hogy mindig rossz napon próbálkozunk, mert mi 90%-ban pont hajnalban vagyunk együtt, de 4 hónapja semmi!

Ez az első clostys hónapom általába 14-15 napon van peteérésem. Lehet hogy a gyógyszertől elöbb van peteérésem? Most vagyok a 10. nap és szúr a petefészkem vagy csak a gyógyszer miatt

Legjobb válasz: nem biztos,hogy elõbb lesz.Lehet,hogy csak feszít,ahogy nõl.Nekem azt mondta a dokim,hogy mivel a closty stimulálja ezért jobban lehet érzeni,hogy feszít,mert nagyra nõhet :) Próbáld ki az ovu tesztet mit mutat Niki

nem biztos, hogy elõbb lesz.Lehet, hogy csak feszít, ahogy nõl.Nekem azt mondta a dokim, hogy mivel a closty stimulálja ezért jobban lehet érzeni, hogy feszít, mert nagyra nõhet :) Próbáld ki az ovu tesztet mit mutat Niki
Még tojásfehérje váladék is elõbb lehet. A ciklusom 7. napján volt egy UH-om, ahol kicsi, de sok pete volt mindkét petefészkemben, s kb. ennyi nap kellene még, hogy tüszõrepedés is legyen. Nem sok nap ez, de valószínû, hogy hirtelen nõnek meg, s ez bizony okoz jó kis szúrkálást. Ne ijedj meg! Sõt! Nagyon jól reagálsz!
Igen, a closty az esetek 80%-ban elõre hozza a peteérést. Nekem a 15-16. napon szokott lenni a pé, a closty-s hónapban a 10. napon volt.

A peteeres ugyebar altalaba a 14. napon van. Es ha netalan akkor fekszek le eloszor a baratommal. Akkor ugye jol tudom hogy nagyobb az eselye annak, hogy terhes leszek? Mikor kisebb az eselye? Vagy ezt nem lehet tudni?

Legjobb válasz: Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!

Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. http://www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!
Szerintem te még ne szexelj.. Ennyi tudással.. Inkább menjetek ki a játszótérre.
http://www.a-ha.hu/lesson71.cfm Nézd meg ezt az oldalt! És ne siess el semmit mert egy életre megbánhatod! Annyira nem sürgõs. Elõbb járjatok utána a dolgoknak! Úgy jobb is lesz.
A kérdező hozzászólása: epp azert kerdeztem meg itt ezt a kerdest..latni akartam hogy ti mit irtok.. amugy lehet furcsan fogalmaztam meg es lehet eggyesek bunkoul viselkednek, de nem erdekel en csak tanacsot kertem, semmi mast enbbe mi olyan rossz?miert kell bunkoul viselkedni?
Szia! Tény, hogy a legtöbb nõnek a 14.napon van peteérése, de spontán peteérése BÁRMIKOR lehet az embernek ! Tehát elméletbe akkor nagyobb az esély, de arra alapozni, hogy x idõpontban tuti nincs, az nem jó megoldás ! A védekezés mindig fontos! Sok sikert:)
A havi vérzésed elõtti héten vagy a legtermékenyetlenebb. Amikor megjön, akkor is elég kevés az esélye a teherbeesésnek, de kevesen csinálják akkor. Utána légy óvatos. A menstruációt megelõzõ 1 hét a tuti! Nézz naptár módszert!
Ez csak olyan átlag. Amikor már biztosan elmúlt a peteérésed 4-5 napja, s a váladék meg a hõmérséklet is bizonytja ezt, akkor kisebb az esélye. De nem lehetetlen. Elõtte ugye nem tudhatjuk, mert talán ebben ahónapban lesz korábbi peteérés kivételesen. A menses után meg olyan váladék van, ami tovább életképesen tartja a spermiumokat. De , ha tényleg a 14. napon van peteérésed, akkor a 11-18 napon valószínûbb teherbe esni. Ez önmagában nem elég fogamzásgátlásra, de jó udni róla. Mindenképp alkalmazz még valamit, d efigyeld a termékenységet is! Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-ra! Menj el a tinédzser-nõgyógyászatra, és kérj tanácsot! Vannak könnyû szerek direkt tiniknek! Olvasd el a :Bippan Norberg és Szil Péter könyve, a Természetes fogamzásszabályozás Sokat megtudhatsz belõle a testedrõl. http://teszvesz.hu/item1288953207_termeszetes_fogamzasszabal..

32 napos ciklusaim vannak, általában a ciklus vége felé van a peteérésem. Most mégis azt vettem észre, hogy 3 napja teljesen hátul van a méhszáj. Alig tudom kitapintani. Miért lehet ez?

Jan 28-án volt az utólsó mensim. ami 1 héttel a hamarabb jött meg.a mikroszkóp nem mutat peteérést,de nagyon hátul van a méhszáj, és teljesen puha is, fehér folyásom van, és görcsöl a hasam is.ez valami rendelenesség, vagy most mégis peteérésem lehet?vagy netán terhes vagyok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!